Super tedaviye 0,49 ile başladılar benim.Kizlar progestron sonucum 0,47 nasil deger sizce
Gercektenmi sagol icimi rahatlattin.canan hanima msj attim cevap bekliyordum.Super tedaviye 0,49 ile başladılar benim.
1.75 Altın'da tedaviye Kıbrıs'a çağırıyorlar hayırlı olsun simdiden.Gercektenmi sagol icimi rahatlattin.canan hanima msj attim cevap bekliyordum.
Öyle şiddetli uykudan uyandıracak kadar ağrı olanların tutmuştu cnm bi sitede okumuştum hamilelik belirtisi diyorlar ama tabii bu ay transfer yapmış arkadaşlar daha net cvp verir
Kizlar progestron sonucum 0,47 nasil deger sizce
Benim uykudan uyandıran ağrım olmadı ama cok şişlik ve basınç vardı nefes alamıyordum. Birde kasıklarım ağrıdı ama dayanamayacak sekilde degil. Bas donmem ve mide bulantım vardı Protestan dan dolayı. Iyi haberlerini alırız insallah.
Cnm sonuç süper düşük çıkması isteniyor zaten.. Bakalım benim kaç çıkacak yarınKizlar progestron sonucum 0,47 nasil deger sizce
Cok sagol canim1.75 Altın'da tedaviye Kıbrıs'a çağırıyorlar hayırlı olsun simdiden.
Aminn sonumuzda guzel olur insallahBenimde progesteron 0.44 çıktı. Tedavideyim. Allah yar ve yardımcımız olsun sevgili arkadaşlarım.
İnsallah seninde istenilen degerde cikar canim.pes pese giderizCnm sonuç süper düşük çıkması isteniyor zaten.. Bakalım benim kaç çıkacak yarın
Evet ilaçlar benimde cok kotu yapmıştı sabır çektiklerini daha yeni yaşadım cok iyi Anlıyorum. Gunler gecmek bilmiyor hiçbir şeye konsantre olamıyorsun aklın hep sonucta ama oyle yada boyle gecicek 6 gunde yeterki sonucu guzel olsun. Takılma sancılara ilaçlar yapıyor herseyi belirti arama ben cok Aradım ama hepsi ilaçlardan Rabbim nasip ederse zaten sana gelecekler. Bir belirti icin neler okudum ama simdi dusunuyorum yanlıs yapmışım okudukça insan daralıyor belirti aradıktan daha kotu oluyor. Sabır ve dua birde sunu anladım neyi cok istesek bizim imtihanımız oluyor. O Yüzden üzerine cok düşme olmazsada saglıgımız yerınde ailemiz Başımızda ne kotu durumda olan insanlar var bizim sınavımızda bu olsun, cok şükür ki bizi anlayan kocalarımız yanımızda ya bu tedavileri olacak durumumuz olmasaydı eşlerimi kabul etmeseydi . Insallah bi gun bizde anne olucaz.Sagol cnm cevap verdigin icin.Isin ilginç yanı geçen dört tedavide birçok belirtim olmasina rağmen bu tedavide ilk defa sadece kasiklarim ağrıdı. Ve iki gece çok şiddetli ağrılarla uyaniyorum. Hadi bu şiddetli ağrılar tanıdık öncekilerde n ama başka hiç birşeyim yok. Agzimin tadı tuzu yok kendimi her an uykudan yeni uyanmış gibi hissediyorum. Bu ilaçlar mahvediyor beni. ..umarım ilaç değilde gebeliktir bunlarölucem. .. son 6 gün...
Evet ilaçlar benimde cok kotu yapmıştı sabır çektiklerini daha yeni yaşadım cok iyi Anlıyorum. Gunler gecmek bilmiyor hiçbir şeye konsantre olamıyorsun aklın hep sonucta ama oyle yada boyle gecicek 6 gunde yeterki sonucu guzel olsun. Takılma sancılara ilaçlar yapıyor herseyi belirti arama ben cok Aradım ama hepsi ilaçlardan Rabbim nasip ederse zaten sana gelecekler. Bir belirti icin neler okudum ama simdi dusunuyorum yanlıs yapmışım okudukça insan daralıyor belirti aradıktan daha kotu oluyor. Sabır ve dua birde sunu anladım neyi cok istesek bizim imtihanımız oluyor. O Yüzden üzerine cok düşme olmazsada saglıgımız yerınde ailemiz Başımızda ne kotu durumda olan insanlar var bizim sınavımızda bu olsun, cok şükür ki bizi anlayan kocalarımız yanımızda ya bu tedavileri olacak durumumuz olmasaydı eşlerimi kabul etmeseydi . Insallah bi gun bizde anne olucaz.
E2 254 p4 9,4 çıktı protestanı 5 taneye çıkarmıştı her seferınde. Senin nasıl çıktı.Amin inşallah arkadaşım. Ben böyle değildim aslında ne olduysa bu tedavide oldu bana.ilk dört tedavide hiç umurumda olmadı ama bu kez çok farklı çok gerginim çok umutsuzum. Bu arada senin e2 ve progesteron kaç çıkmıştı beşinci günde ?
Sakın kalmaya çalışmak Lazım ama bende pek basaramıyorum.umut ettıklerımızın gerçek olması dılegıyle,....Amin inşallah arkadaşım. Ben böyle değildim aslında ne olduysa bu tedavide oldu bana.ilk dört tedavide hiç umurumda olmadı ama bu kez çok farklı çok gerginim çok umutsuzum. Bu arada senin e2 ve progesteron kaç çıkmıştı beşinci günde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?