Transfer kesınlestı yanı .sende gelıp bebıslerını al.Benimde progesteron 0.44 çıktı. Tedavideyim. Allah yar ve yardımcımız olsun sevgili arkadaşlarım.
Cok güzel engel yok.bebıslerle buluşma Zaman'ın gelmısKizlar progestron sonucum 0,47 nasil deger sizce
Senın de düşük çıkar umarım.hepımız bebıslerımıze kavuşalım ınsallahhhhhhhCnm sonuç süper düşük çıkması isteniyor zaten.. Bakalım benim kaç çıkacak yarın
Cnm hayırlı olsun transferin.. Kaçtane verdi? Kalitesi nasıl? Rahim kalinligin tam olarak kaçtı transferde? Hadi bize bilgi ver birazKızlar benım transferımde bugün yapıldı.artık geri sayım başladı.allah hepımızın kucaklarını doldursun
Sagol.3 transfer ettı.ama normalde 2 edıyodu benım ıstegım uzerıne uç oldu.kalıtelerı ıcın ıyı dedı.rahım kalınlığını sormadım.cunku sorsam kafaya takcaktım.gecen Perşembe 7,6 dıydı.bıraz ınce denmişti.Cnm hayırlı olsun transferin.. Kaçtane verdi? Kalitesi nasıl? Rahim kalinligin tam olarak kaçtı transferde? Hadi bize bilgi ver biraz
E2 254 p4 9,4 çıktı protestanı 5 taneye çıkarmıştı her seferınde. Senin nasıl çıktı.
Transfer kesınlestı yanı .sende gelıp bebıslerını al.
Kızlar benım transferımde bugün yapıldı.artık geri sayım başladı.allah hepımızın kucaklarını doldursun
Cnm sakın inancınızı kaybetmeyin..galiba hep bana denk geliyo bu ugursuz aylar diger denemelerimdede böyle bi ay oldu ve ben yine o ayın içerisindeydim kısmet arkadaşım inşallah sizler bu ayın uguru olacaksınız..Senin haberinden sonra inan siteye giresim bile yok bütün umutlarım yerle bir canım arkadasim..yokmu bize umut olacak yaaa bu ay hitin başarısız ayi mi!!!
Hayirlisi olsun canim.insallah bebislerin hep seninle olurlarKızlar benım transferımde bugün yapıldı.artık geri sayım başladı.allah hepımızın kucaklarını doldursun
Evet canim transfer tarihim belli oldu.bu ayin 25 de olcak cok korkuyorum bu kez pozitif gormek istiyorum.Cok güzel engel yok.bebıslerle buluşma Zaman'ın gelmıs
Hadi gozunaydin canim.ben yarin kibris dayim.25 de transferim olcak fizyo terapim olcak canim.sen kac seans alcaksin?otel ayarladinmiKızlar progestan 0. 85 pzrtesi yolcuyum.. Umut sen fizyoterapi almayacakmisin? Nezaman kibrista olacaksın? Kaç gün kalacaksin? Benim transfer 27sinde inşallah 22 sinde ordayım fizyoterapi için 5 gün kalıcam
evolve park da kaldık biz. Hastaneye yürüme mesafesinde. Oda kahvaltı kişi başı 60tl. Uzun kalma icin ideal Ocak ve buzdolabıda var. Karşısında market var buyuk. En işlek caddede. Tavsiye ederim.Arkadaslar acil yardim :) kalmak icin uyun fiyata ve temiz otel yada pansiyon onerilerinizi bekliyorum :)
fiyati iyiymis.benim icin temiz olmasi onemli disarda yiyip icecegimiz icin.hastaneye uzak olmamasida iyi.sahile yakinmi ben kibrisi hic bilmiyorum ilk defa gitcezE
evolve park da kaldık biz. Hastaneye yürüme mesafesinde. Oda kahvaltı kişi başı 60tl. Uzun kalma icin ideal Ocak ve buzdolabıda var. Karşısında market var buyuk. En işlek caddede. Tavsiye ederim.
yahu arkadaşım sen gerçekten ne amaçla buralarda geziyorsun anlamıyorum.yanlış buluyorsan dolaşma bu sayfalarda...herkes kendi seçiminden sorumlu.sana mı kaldı bizim inancımızı ölçüp tartmak.sana mı kaldı bize inancı eksik demek.git bunları tecavüzcülere anlat,hırsızlara katillere anlat.gerçi sen kesin hanedan soyundan geliyorsun,onlarla aşık atamıyacağını anlayınca gözüne bizi kestirdin.son kez diyip diyip yine yeni yeniden yazıyorsun.lütfen artık kendi doğrularınla ilgilen
Aynen öyle umut cum herkes doğru bildiğiyle ilgilensin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?