Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Cnm hayırlı olsun transferin.. Kaçtane verdi? Kalitesi nasıl? Rahim kalinligin tam olarak kaçtı transferde? Hadi bize bilgi ver biraz
Sagol.3 transfer ettı.ama normalde 2 edıyodu benım ıstegım uzerıne uç oldu.kalıtelerı ıcın ıyı dedı.rahım kalınlığını sormadım.cunku sorsam kafaya takcaktım.gecen Perşembe 7,6 dıydı.bıraz ınce denmişti.

Senin haberinden sonra inan siteye giresim bile yok bütün umutlarım yerle bir canım arkadasim..yokmu bize umut olacak yaaa bu ay hitin başarısız ayi mi!!!
Cnm sakın inancınızı kaybetmeyin..galiba hep bana denk geliyo bu ugursuz aylar diger denemelerimdede böyle bi ay oldu ve ben yine o ayın içerisindeydim kısmet arkadaşım inşallah sizler bu ayın uguru olacaksınız..

Arkadaslar acil yardim :) kalmak icin uyun fiyata ve temiz otel yada pansiyon onerilerinizi bekliyorum :)

Kızlar progestan 0. 85 pzrtesi yolcuyum.. Umut sen fizyoterapi almayacakmisin? Nezaman kibrista olacaksın? Kaç gün kalacaksin? Benim transfer 27sinde inşallah 22 sinde ordayım fizyoterapi için 5 gün kalıcam

Kızlar progestan 0. 85 pzrtesi yolcuyum.. Umut sen fizyoterapi almayacakmisin? Nezaman kibrista olacaksın? Kaç gün kalacaksin? Benim transfer 27sinde inşallah 22 sinde ordayım fizyoterapi için 5 gün kalıcam
Hadi gozunaydin canim.ben yarin kibris dayim.25 de transferim olcak fizyo terapim olcak canim.sen kac seans alcaksin?otel ayarladinmi

E
Arkadaslar acil yardim :) kalmak icin uyun fiyata ve temiz otel yada pansiyon onerilerinizi bekliyorum :)
evolve park da kaldık biz. Hastaneye yürüme mesafesinde. Oda kahvaltı kişi başı 60tl. Uzun kalma icin ideal Ocak ve buzdolabıda var. Karşısında market var buyuk. En işlek caddede. Tavsiye ederim.

Fiyat
E

evolve park da kaldık biz. Hastaneye yürüme mesafesinde. Oda kahvaltı kişi başı 60tl. Uzun kalma icin ideal Ocak ve buzdolabıda var. Karşısında market var buyuk. En işlek caddede. Tavsiye ederim.
fiyati iyiymis.benim icin temiz olmasi onemli disarda yiyip icecegimiz icin.hastaneye uzak olmamasida iyi.sahile yakinmi ben kibrisi hic bilmiyorum ilk defa gitcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…