merhaba canım hoşgeldin aramıza sende sorun neydi ve kaç yaşındasın canım?
Hosbuldk canm yas23 pco var asilamaya gececz maysta bu ay ilac almadm ya sen
Selam kızlar... ben artık gün sayıyorum az kaldı .... ama sanki zaman durdu akmıyoo(
sendemi o dr.tedavi oldun nasıldı anlatrmısın tedavi sürecini neler istendi nasıl oldu ne kadar bi masraf oldu herşeyi aklına ne gelirse uzun uzun anlatırmısınselam canım, seni çok iyi anlıyorum. insan bekleyince zaman geçmek bilmez oluyor ama emin ol farkına bile varmıcaksın bi bakmışsın Kıbrıstasın :)) Allahım güzel sonuçlar almanı nasip etsin. Halil ibrahim hocama benden selamlar :))
Selam kızlar... ben artık gün sayıyorum az kaldı .... ama sanki zaman durdu akmıyoo(
sendemi o dr.tedavi oldun nasıldı anlatrmısın tedavi sürecini neler istendi nasıl oldu ne kadar bi masraf oldu herşeyi aklına ne gelirse uzun uzun anlatırmısın
Merhaba canım ben geçen yıl tüp bebek yaptırdım ve oğluma kavuştum çok şükür. Biz ön görüşme içimle günü birlik gittik. Ama Kıbrısa gitmeden önce Nevin hanımın istediği rahim filmi ve bazı testleri burdan yaptırdık yanımızda götürdük. Bazı testleri eşimde yaptırdı. Doktor beyle tanıştık sonuçlarımıza baktı benide muayene etti. Sonraki adetimle tedaviye başladık. Adetimin 2. günü Nevin hanımın söylediği iğnelere başladım iğneleri evde kendin vuruyosun 10-12 gün sürüyor sonra tekrar Kıbrısa gittik bu kez 8 gün kaldık. Yumurta toplandı transfer işlemi falan mecburen kalıp bekliyosun. Ortalama 7000 - 8000 euro arasında bişey tutuyor.
biz cinsiyet tayini istediğimiz için Kıbrısa gittik özellikle erkek bebek istedik ve oğlumuz oldu. Benim gördüğüm normal tüp bebek tedavisiydi yani donasyon falan değildi. Sen ne için gideceksin?? Bide merkezi hiç aradınmı yada sen mail at onlar arıyo zaten.
selam canım, seni çok iyi anlıyorum. insan bekleyince zaman geçmek bilmez oluyor ama emin ol farkına bile varmıcaksın bi bakmışsın Kıbrıstasın :)) Allahım güzel sonuçlar almanı nasip etsin. Halil ibrahim hocama benden selamlar :))
bende tüp bebek yapacam ama öncelikle bu ay aşılama deneyecem benimde çikolata kistim var doktor nasıldı ilgi alaka konuştum ama gideceğim tarih belli değil birde eşim okadar kalamaz bendemi ön görüşme yapmalıyım yoksa istedikleri tüm tahlil eşimin tahlillerinimi gönderiyim çok karışığım ya onlar istediğim ilaçları kullanmamı istesin yumurta toplamak içinmi gitsem senin neden olmuyordu bu arada yatma kalkma herşey dahilmi okadar tuttu tl ile yazsansendemi o dr.tedavi oldun nasıldı anlatrmısın tedavi sürecini neler istendi nasıl oldu ne kadar bi masraf oldu herşeyi aklına ne gelirse uzun uzun anlatırmısın
Merhaba canım ben geçen yıl tüp bebek yaptırdım ve oğluma kavuştum çok şükür. Biz ön görüşme içimle günü birlik gittik. Ama Kıbrısa gitmeden önce Nevin hanımın istediği rahim filmi ve bazı testleri burdan yaptırdık yanımızda götürdük. Bazı testleri eşimde yaptırdı. Doktor beyle tanıştık sonuçlarımıza baktı benide muayene etti. Sonraki adetimle tedaviye başladık. Adetimin 2. günü Nevin hanımın söylediği iğnelere başladım iğneleri evde kendin vuruyosun 10-12 gün sürüyor sonra tekrar Kıbrısa gittik bu kez 8 gün kaldık. Yumurta toplandı transfer işlemi falan mecburen kalıp bekliyosun. Ortalama 7000 - 8000 euro arasında bişey tutuyor.
biz cinsiyet tayini istediğimiz için Kıbrısa gittik özellikle erkek bebek istedik ve oğlumuz oldu. Benim gördüğüm normal tüp bebek tedavisiydi yani donasyon falan değildi. Sen ne için gideceksin?? Bide merkezi hiç aradınmı yada sen mail at onlar arıyo zaten.
bende tüp bebek yapacam ama öncelikle bu ay aşılama deneyecem benimde çikolata kistim var doktor nasıldı ilgi alaka konuştum ama gideceğim tarih belli değil birde eşim okadar kalamaz bendemi ön görüşme yapmalıyım yoksa istedikleri tüm tahlil eşimin tahlillerinimi gönderiyim çok karışığım ya onlar istediğim ilaçları kullanmamı istesin yumurta toplamak içinmi gitsem senin neden olmuyordu bu arada yatma kalkma herşey dahilmi okadar tuttu tl ile yazsan
Selam canım.. Nevin hanımla hiç konuştunmu o tüm detayları anlatıyor. genelde herkesi muayene için bi kere çağırıyor banada öyle dedi. Ama bi türlü maddi olarak ayarlayamadık(
Selam canım.. Nevin hanımla hiç konuştunmu o tüm detayları anlatıyor. genelde herkesi muayene için bi kere çağırıyor banada öyle dedi. Ama bi türlü maddi olarak ayarlayamadık(
evet canım uçak parası çok gidiyyy ya birde benim eşimin işleri yoğun gelemez çok zor yani burdaki kızlarla birlikte gitsek muayene için güzel olur aslında da senin neden olmuyo tüp bebek mi donasyonmu bu arada konuştum kist için ön tedavi gerekebilir
evet canım uçak parası çok gidiyyy ya birde benim eşimin işleri yoğun gelemez çok zor yani burdaki kızlarla birlikte gitsek muayene için güzel olur aslında da senin neden olmuyo tüp bebek mi donasyonmu bu arada konuştum kist için ön tedavi gerekebilir
Canım benim donasyon olcak. benim yumurtam yok maalesef( yani tüp bebek deneme gibi bi şansım bile yok. tek çare yumurta nakli.. kistler büyüklüğüne göre değişir canım. kist tedavini nerede yaşıyorsan orda yaptır. sonra tüp bebek için git. açıkçası toplanıp gitmek çok çok zor :)) bence sen tek git zaten havaalanından alıyolarmış. sabah gitsen akşama dönersin hemen.
Canım benim donasyon olcak. benim yumurtam yok maalesef( yani tüp bebek deneme gibi bi şansım bile yok. tek çare yumurta nakli.. kistler büyüklüğüne göre değişir canım. kist tedavini nerede yaşıyorsan orda yaptır. sonra tüp bebek için git. açıkçası toplanıp gitmek çok çok zor :)) bence sen tek git zaten havaalanından alıyolarmış. sabah gitsen akşama dönersin hemen.
evet canım alıyorlar otel pansiyon zaten hep yakınlardaymış bende istiyorum ama eşim yok diyooo
hayırlısı olsun inş.olur bakalım bu ay bi kez aşılama deneyeyimde benim çikolata kistim var 2,5cmlik
evet canım alıyorlar otel pansiyon zaten hep yakınlardaymış bende istiyorum ama eşim yok diyooo
hayırlısı olsun inş.olur bakalım bu ay bi kez aşılama deneyeyimde benim çikolata kistim var 2,5cmlik
ayyy inşallah canım aşılaman tutar... peki kız kardeşin, ablan falan yokmu yanına birini alıp gitsen olmazmı eşin o şekilde belki izin verir...
aslında kadın kadına istemiyor tek başımada gidebilirim zaten tüp bebek için en az 15bin tl olması gerek dimi sence ne kadar giderayyy inşallah canım aşılaman tutar... peki kız kardeşin, ablan falan yokmu yanına birini alıp gitsen olmazmı eşin o şekilde belki izin verir...
kIZLARRRR BİLEN SÖYLESİN BEN KIBRISA UÇAK BİLETLERİ PAHALI DYE SANIYORDUM 75TL FALAN 124BİN TLDE VARMIŞ YOKSA BENMİ YANLIŞ YERDEN BAKIYORUM FİYATLARI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI EĞER OKADAR UCUZSA BEN PAZARTESİ GÜNÜ GİDİP Bİ MUAYENE OLURUM YANLIŞMIYIM YOKSA
canım ya ben 2 seferlik 2 kişilik seferlerini kaba hesap olarak toplam 4bin tl diye hesaplıyordum ondan gitmedim neyse ya vergiler dahil olsun ikimizin gidiş gelişi 600tl olsa razıyım birde ön görüşme yaparsam acaba muayene parası falan alınıyormu dr.alttanmı bakıyorCanım uçuş gününe ve saatine göre fiyatlar değişiyor. Hangi firmayla gitceksen bi telefon aç sor istersen 75 tl.ye vergi fiyatı falanda ekleniyor. Ama ortalama 150-200 lira arası biletler var. Bi ara sor bakalım.
canım ya ben 2 seferlik 2 kişilik seferlerini kaba hesap olarak toplam 4bin tl diye hesaplıyordum ondan gitmedim neyse ya vergiler dahil olsun ikimizin gidiş gelişi 600tl olsa razıyım birde ön görüşme yaparsam acaba muayene parası falan alınıyormu dr.alttanmı bakıyor
canım ya ben 2 seferlik 2 kişilik seferlerini kaba hesap olarak toplam 4bin tl diye hesaplıyordum ondan gitmedim neyse ya vergiler dahil olsun ikimizin gidiş gelişi 600tl olsa razıyım birde ön görüşme yaparsam acaba muayene parası falan alınıyormu dr.alttanmı bakıyor
alttan muayene ediyolardır canım. ben kaç tane doktora gittiysem hep alttan baktılar :))
olsun alıştık artık adet olunca gidicim inş.reglli gitmek daha güzeli sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?