Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Hosbuldk canm yas23 pco var asilamaya gececz maysta bu ay ilac almadm ya sen

Ben 28 yaşındayım canım ve 3 tane tüp bebek denemem var sonuç negatif olmadı maalesef yumurta rezervim az benim çocuğum olmuyor Kıbrısta yumurta donasyonu yaptırcaz mayıs ayında kıbrısa gitcez inşallah bu kez olur başka çarem kalmadı artık (

Selam kızlar... ben artık gün sayıyorum az kaldı .... ama sanki zaman durdu akmıyoo (

selam canım, seni çok iyi anlıyorum. insan bekleyince zaman geçmek bilmez oluyor ama emin ol farkına bile varmıcaksın bi bakmışsın Kıbrıstasın :)) Allahım güzel sonuçlar almanı nasip etsin. Halil ibrahim hocama benden selamlar :))

sendemi o dr.tedavi oldun nasıldı anlatrmısın tedavi sürecini neler istendi nasıl oldu ne kadar bi masraf oldu herşeyi aklına ne gelirse uzun uzun anlatırmısın
Selam kızlar... ben artık gün sayıyorum az kaldı .... ama sanki zaman durdu akmıyoo (

iyi haberlerle dönersin inş.senden neler istendi ne zaman gidiyorsun

kIZLARRRR BİLEN SÖYLESİN BEN KIBRISA UÇAK BİLETLERİ PAHALI DYE SANIYORDUM 75TL FALAN 124BİN TLDE VARMIŞ YOKSA BENMİ YANLIŞ YERDEN BAKIYORUM FİYATLARI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI EĞER OKADAR UCUZSA BEN PAZARTESİ GÜNÜ GİDİP Bİ MUAYENE OLURUM YANLIŞMIYIM YOKSA

Canım uçuş gününe ve saatine göre fiyatlar değişiyor. Hangi firmayla gitceksen bi telefon aç sor istersen 75 tl.ye vergi fiyatı falanda ekleniyor. Ama ortalama 150-200 lira arası biletler var. Bi ara sor bakalım.

Canım uçuş gününe ve saatine göre fiyatlar değişiyor. Hangi firmayla gitceksen bi telefon aç sor istersen 75 tl.ye vergi fiyatı falanda ekleniyor. Ama ortalama 150-200 lira arası biletler var. Bi ara sor bakalım.
canım ya ben 2 seferlik 2 kişilik seferlerini kaba hesap olarak toplam 4bin tl diye hesaplıyordum ondan gitmedim neyse ya vergiler dahil olsun ikimizin gidiş gelişi 600tl olsa razıyım birde ön görüşme yaparsam acaba muayene parası falan alınıyormu dr.alttanmı bakıyor

evet canım 150 tl muayene parası alınıyor. bide alttan bakılıyo

alttan muayene ediyolardır canım. ben kaç tane doktora gittiysem hep alttan baktılar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…