Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

o kısmını bilmiyorum canım. onu bi konuşmak gerek muayene için ne zaman gitmeli?? sen öğrenirsen banada anlat canım :))

aaaa canım eşin izin verdimi gidiyomusun yada eşinle berabermi gidiyosunuz çok sevindim senin adına :))
kızlar ben bu ayda aşılamada yapacam kistim ön tedavi gerektirebilir belki hiç aşılamada yapmasam ama pazartesi günü gidecem ya rahim filmi raporu birde bütün tahlillerimi tutup öyle gitmek istiyorum yetişirmi bilmiyorum ama yarın hastaneye gidip yapmayı düşünüyorum eşim gelecek ertesi gün dönecez valla şimdilik onaylamış durrumda inş.vazgeçmez

Biletlere baktın mı canım bulamayabilirsin belki ona göre hareket et bence

günaydın canım ne yaptınız gitme işini şimdi adet olmayı mı bekliyosun? Ne zamana adet oluyosun sen peki?
günaydın canım evt adetimi bekliyorum ne zaman olacamı ben bile şaşırdım geçen ayın 18 olmuştum googlede hesapladım ayın 15de olmam gerekir bekliyorum bu seferde gelmiyor valla olursam 2.günü gidecem işte

yaa zaten insan bekleyince adet olmaz. olmasın deyincede çatt diye olur sinir olurum bu duruma ( inşallah günün fazla geçmez ve adet olursun canım kızz yoksa hamile misin sen :))

Canım günün geçtiğine göre hamile olma ihtimalin var bikaç gün daha adet olmazsan bi test al ve yap bence ayyyy bide bakıyomuşsunki hamilesin :))

Canım günün geçtiğine göre hamile olma ihtimalin var bikaç gün daha adet olmazsan bi test al ve yap bence ayyyy bide bakıyomuşsunki hamilesin :))
ayyyy kız nerdeeee olacam olacam ama ne zaman onu bekliyorum işte olayım diyorum olmuyorum işte belkide günlerimi şaşırdım googlede 3 ayki adet günlerimi hesapladım ayın 15inde olmam gerekiyor olmadım valla bi lez daha böyle gecikmiştim
yaa zaten insan bekleyince adet olmaz. olmasın deyincede çatt diye olur sinir olurum bu duruma ( inşallah günün fazla geçmez ve adet olursun canım kızz yoksa hamile misin sen :))
yok canım hamile değilimmm 5 gün önce falan test yaptım çıkmadı olursam bu kaç güne eşim p.tesi boş gidecez geç olursada nasp değil derim artık

yok canım hamile değilimmm 5 gün önce falan test yaptım çıkmadı olursam bu kaç güne eşim p.tesi boş gidecez geç olursada nasp değil derim artık[/QUOTE]

Canım ne yaptın Kıbrısta mısın yoksa sen?? pazartesi gitcem falan yazmıştın merak ettim ve eşinle mi gittin yalnız mı??

Canım nasılsın, ne yaptın yoksa Kıbrısta mısınız eşinle? Geçen hafta gideceğini yazmıştın son durum nedir??
canım p.tesi randevu doluydu salı çarşamba yani bugün 23 nisan diye gidemedik yarında doktor yurt dışına gidecek perşembe günü 9:30a kestik biletleri

yok canım hamile değilimmm 5 gün önce falan test yaptım çıkmadı olursam bu kaç güne eşim p.tesi boş gidecez geç olursada nasp değil derim artık

Canım ne yaptın Kıbrısta mısın yoksa sen?? pazartesi gitcem falan yazmıştın merak ettim ve eşinle mi gittin yalnız mı??[/QUOTE]

evet canım ya p.tesi doludu perşembe günü gidecem ne diyecem ne söyleyecem hiç bilmiyorum acaba doktor nasıl biri gıcık doktorlardanmı yoksa güler yüzlümü akşam hep düşündümm bu arada eşimle gidiyoruz

Kızlar nasılsınız? bazı yoğunluğumdan dolayı yazamadım. Allah izin verirse 30 nisan salı günü sabah Kıbrısa uçuyoruz... eşim sperm vercek sonrada transferi beklicez işte... Tabi bu arada Kıbrıs gezisi... inanılmaz heyecanlıyız ikimizde ve kimsenin haberi yok. Annemler falan diyoki tatil için çok erken değil mi niye haziran temmuz değilde nisanda gidiyosunuz falan :))) çok güldük eşimle ama o bilmiyor torununu alıp gelcez inşallah yarabbim inşallahh...

ayyyy ne güzel ilk Kıbrıs yolcumuz sensin demek :)) Canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun.. bebişlerini al ve gel Allahın izniyle inşallah...
Kızz Allah söyletti bak bebiş dedim yoksa ikiz mi olcak bebişler ben bile heyecan yaptım yaaa :))))

canım benden önce sen gittin ya Kıbrısa unuttun mu yoksa ayyy ne gülerim hee :)))

canım benden önce sen gittin ya Kıbrısa unuttun mu yoksa ayyy ne gülerim hee :)))

canım tabiki gittim ama o görüşme içindi ve hemde muayene oldum. Sen direkt transfer için gidiyosun yani bebişlerini almaya gidiyosun o yüzden sen ilksin tatlım benim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…