merhaba arkadaşlar sizler sadece donasyon için mi tercih ediyorsunuz kıbrısı yoksa normal tüp bebek içinde gidenleriniz var mı?
merhaba arkadaşlar sizler sadece donasyon için mi tercih ediyorsunuz kıbrısı yoksa normal tüp bebek içinde gidenleriniz var mı?
mrb kızlar dün gittim akşam döndüm
heyecandan hiç birşey soramadım dr.lucrin depot verdi 3 ay boyunca kullan dedi 3 ay sonra tüp bebek için gidecem herhalde
günaydın canım. eee nasıl geçti, nasıl yani hiçmi bişey sormadın?? muayene oldunmu falan anlatsana merak ettim...
yok canım ya dilimi yutmuştumm heyecan stresten hiç birşey hatırlamıyorum girdim içeri muayene etti soru sordu korundunmu hamilelik oldumu düşük yaşadınmı yok dedim lucrin depot diye iğne verdi 3 ay boyunca kullan dedi 3 ay sonra hep doktor gözetimi altında ağustosta menegon vurup gidecem canım yaaa aklıma birşey gelmediki hatırlamk bile istemiyorummm
Hatırlamak istemiyorum yazmışsın canım neden kötü bişey mi olduki yani seni üzecek onu anlamadım ?
soracaklarımı unuttuğum için hatırlamak istemiyorum hatırladıça neden bunu sormadım yabu falan filan diye canımı sıkıyor
canım Allah izin verirse ben mayısta hem görüşme hem muayene için gitcem ve liste yapmayı planlıyorum soracağım soruları :))
yoksa kesin bende unuturum.. peki izlenimin nasıldı yani doktor, hemşireler ilgili miydi? Havaalanında karşıladılarmı merkezi rahat buldunuz mu şöyle en baştan anlatsana :))
güya karşılayacaktılar göremedik sanırım geç geldiler hemşireler falaan filan hepsi ilgili o konuda rahat ol servisle hastaneye geliş gidiş 200tl ticari taksi daha pahalı ama biz birini bulduk uygun fiyata götürdüler istiyorsan eşime derim konuşur size nasıl bi fiyat biçecekse yardım ederiz yani 20tlde az ödesen kar dr.için herşey basit gibi herşeyi biliyor zaten hoşgeldin falan filan sanırım biraz stresliydide ama rahat ol benim gibi yapma
Merhaba canım, Kıbrısta normal tüp bebek tedaviside var tabiki ama genelde donasyon için tercih ediliyor. çünkü biliyosun ülkemizde yasak bu uygulama.Ben Halil ibrahim beyde tedavi gördüm çok memnunum kendisi çok başarılı eğer tedavi niyetin varsa ben mutlaka görüş derim sana. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..
merhaba canım normal tüp bebek tedavisi var tabikii ama genelde donasyon için kıbrıs tercih ediliyor Türkiyede yasak olduğu için. Sende sorun ne canım ve kaç yaşındasın??
Halil ibrahim beye bizden selam söyleseydin canım :)) sanırım yakında bizde gideriz oğluma kardeş istiyoruz bakalım kısmet
canımm demedinki derdim zaten odun gibi gidip geldim ya stres hayecan ne kötü ne zaman gideceksin ben temmuzda gidecem canımm ağstos diye biliyordum sanırım temmuz belki karşılaşırız oralarda bu seferde kızın olsun diye bu arada bilgin varmı herese 3 embriyomu veriliyor
Kızlar nasılsınız? Yarın büyük gün Kıbrıs'a uçuyoruz Allahın izniyle çok heyecanlıyım bugün valiz hazırlıcam üç beş koycam işte bişeyler:) aslında hem heyecanlyım hemde çok stresliyim eşime çaktırmamaya çalışıyorum çok kızıyor çünkü bana.. Herşey olacağına varır sadece dua edelim bekleyim diyor.Ama sizler beni anlarsınız öyle işte benden şimdilik bu kadar....
Kızlar nasılsınız? Yarın büyük gün Kıbrıs'a uçuyoruz Allahın izniyle çok heyecanlıyım bugün valiz hazırlıcam üç beş koycam işte bişeyler:) aslında hem heyecanlyım hemde çok stresliyim eşime çaktırmamaya çalışıyorum çok kızıyor çünkü bana.. Herşey olacağına varır sadece dua edelim bekleyim diyor.Ama sizler beni anlarsınız öyle işte benden şimdilik bu kadar....
uğurlar olsun canım benim gibi yapma unutma soracağın soruları hatta bi kağıda yaz derim gelince haber verirsin artıkKızlar nasılsınız? Yarın büyük gün Kıbrıs'a uçuyoruz Allahın izniyle çok heyecanlıyım bugün valiz hazırlıcam üç beş koycam işte bişeyler:) aslında hem heyecanlyım hemde çok stresliyim eşime çaktırmamaya çalışıyorum çok kızıyor çünkü bana.. Herşey olacağına varır sadece dua edelim bekleyim diyor.Ama sizler beni anlarsınız öyle işte benden şimdilik bu kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?