Temiz biryer. Sahile taksi ile 10 tl. Etrafında yemek yenecek birçok yer var. Bizimrezervasyonu satı hmn. Yapmıştı.Fiyat
fiyati iyiymis.benim icin temiz olmasi onemli disarda yiyip icecegimiz icin.hastaneye uzak olmamasida iyi.sahile yakinmi ben kibrisi hic bilmiyorum ilk defa gitcez
Insallah sensin benım Hereke'sini pozıtıffffff sonucları olsunEvet canim transfer tarihim belli oldu.bu ayin 25 de olcak cok korkuyorum bu kez pozitif gormek istiyorum.
Tsk Ler arkadasım umarım bebısler bu sefer benımde kalırrrHayirlisi olsun canim.insallah bebislerin hep seninle olurlar
Bende orda kaldım gayet temız denızede yakın hastaneyedeFiyat
fiyati iyiymis.benim icin temiz olmasi onemli disarda yiyip icecegimiz icin.hastaneye uzak olmamasida iyi.sahile yakinmi ben kibrisi hic bilmiyorum ilk defa gitcez
Haydi Hayırlısı olsun ınsallah bu sefer yüzün gulsunKızlar progestan 0. 85 pzrtesi yolcuyum.. Umut sen fizyoterapi almayacakmisin? Nezaman kibrista olacaksın? Kaç gün kalacaksin? Benim transfer 27sinde inşallah 22 sinde ordayım fizyoterapi için 5 gün kalıcam
Évolve parkta kaldım gayet ıyıdı benceArkadaslar acil yardim :) kalmak icin uyun fiyata ve temiz otel yada pansiyon onerilerinizi bekliyorum :)
Cok sagol ıste kader arkadasım bu demek bızım ıcın pozıtıffffff düşünmen ne kadar güzel Allah'ım sanada en kısa zamanda pozıtıflerı gösteresin ınsallahCnm sakın inancınızı kaybetmeyin..galiba hep bana denk geliyo bu ugursuz aylar diger denemelerimdede böyle bi ay oldu ve ben yine o ayın içerisindeydim kısmet arkadaşım inşallah sizler bu ayın uguru olacaksınız..
Ben 1er gün arayla 3kez fizyoterapi alıcam dolayısıyla pzrtesi orda olmam gerekiyor 27sine kadar ordayım transfer akşamı dönücem cnmHadi gozunaydin canim.ben yarin kibris dayim.25 de transferim olcak fizyo terapim olcak canim.sen kac seans alcaksin?otel ayarladinmi
Bu fizyo terapide bedir ayol nicin yapiyosunuz biri aciklarsa sevinirimBen 1er gün arayla 3kez fizyoterapi alıcam dolayısıyla pzrtesi orda olmam gerekiyor 27sine kadar ordayım transfer akşamı dönücem cnm
Bu fizyo terapide bedir ayol nicin yapiyosunuz biri aciklarsa sevinirim
Bende aldım 3 seans.rahımde kan akışını hızlandırıyormuş canlandırıyormuş embrıyonun tutunması kolaylaşıyomus dedıler.sanırım rahımın durumuna göre verıyor.ben ılk Görüşmeye gıttıgımda rahîm kalındı hıc bısey demedı.tarnsfere yakın rahîm bıraz önce olunca fızyoterqpı dedı.bıde benım ameliyatlar falan cok işlem Görmüş falan dedı.benım bulduğum bu..sensin sonuç ne zaman ..umarım pozıtıffffff görürsün sende bızde mutlu ve umutlu oluruzNe iyi ettin sordun.Bende anlamadım neden gerekli.. faydali ise neden herkese onerilmiyor...amacı nedir bende anlayamadım arkadaşım
Evolve parkArkadaslar acil yardim :) kalmak icin uyun fiyata ve temiz otel yada pansiyon onerilerinizi bekliyorum :)
Bende aldım 3 seans.rahımde kan akışını hızlandırıyormuş canlandırıyormuş embrıyonun tutunması kolaylaşıyomus dedıler.sanırım rahımın durumuna göre verıyor.ben ılk Görüşmeye gıttıgımda rahîm kalındı hıc bısey demedı.tarnsfere yakın rahîm bıraz önce olunca fızyoterqpı dedı.bıde benım ameliyatlar falan cok işlem Görmüş falan dedı.benım bulduğum bu..sensin sonuç ne zaman ..umarım pozıtıffffff görürsün sende bızde mutlu ve umutlu oluruz
Bende cok anlamadım açıkcası da yaptır deyınce yaptırdım.sebep bulduklarmı.allah yardımcın olsun gerçekten cok zor bı süreç yasamassın.umarım bu kez yüzün Güler.Hım demekki rahimin durumuyla alakalı. .bi arkadasada yapmışlardı ama bi türlü anlamamistim kizcagiz o kadar anlatmasina rağmen. Tuhaf geliyor bana.
Bu arada bu benim beşinci denemem açıkçası korkuyorum. ..çok hemde .ilk test 25 haz.pozitif olsa bile iki gün sonra değer artarmi bilmem. Umarım bu kez pozitif görürüm. Rabbim hayırlısı ile inşallah güzel haberler almamizi nasip eder.sadece benim değil isteyen herkesin yardımcısı olsun Rabbim.
Ben seansı 250 tl nakti 270 kendı Kartı yaptırdım 3 seans 750 verdımBayanlar merhaba bu ay gidenlerin yolu açık olsun inşallah bebişlerle gelirsiniz..Arkadaşlar fizyoterapi seansları ne kadar bilginiz var mı?
Ben 200 euro vericem 3 seansaBayanlar merhaba bu ay gidenlerin yolu açık olsun inşallah bebişlerle gelirsiniz..Arkadaşlar fizyoterapi seansları ne kadar bilginiz var mı?
Rahime kan akışını hızlandıran bir tedaviymis bende ilk kez yaptiricam genelde rahim ince yada hasarlı olunca fizyoterapi veriyor halil beyBu fizyo terapide bedir ayol nicin yapiyosunuz biri aciklarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?