Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Cok sagol ıste kader arkadasım bu demek bızım ıcın pozıtıffffff düşünmen ne kadar güzel Allah'ım sanada en kısa zamanda pozıtıflerı gösteresin ınsallah

Hadi gozunaydin canim.ben yarin kibris dayim.25 de transferim olcak fizyo terapim olcak canim.sen kac seans alcaksin?otel ayarladinmi
Ben 1er gün arayla 3kez fizyoterapi alıcam dolayısıyla pzrtesi orda olmam gerekiyor 27sine kadar ordayım transfer akşamı dönücem cnm

Selam tatli bayanlar hayirli ramazanlar herkese yola cikanlarada hayirli yolculuklar bu yolculuk beni simdiden korkutu ki kiminiz iki üc gitmissiniz kibrisa vallahi bravo diyorum tek gidiste bebeklerinizi almayi nasip etsin allahim dua edin bu aylar cok kiymetli Allah hayirlusini versin hepimize kimsenin sirvalamasinada bozmayin moralinizi bu surecte bizlere moral lazim her koyun kendi bacagindan asilir bizleri kinayanlarin hicmi derdi yok bu dünyada, neyse kizlar hepinizi öptüm bu arada cumaniz da mübarek olsun simdi namazda dua edicem sizlere Allah kabul edsin transferi olacaklara olanlara sen hayirli evlatlar nasip et Allahim Amin

Ne iyi ettin sordun.Bende anlamadım neden gerekli.. faydali ise neden herkese onerilmiyor...amacı nedir bende anlayamadım arkadaşım
Bende aldım 3 seans.rahımde kan akışını hızlandırıyormuş canlandırıyormuş embrıyonun tutunması kolaylaşıyomus dedıler.sanırım rahımın durumuna göre verıyor.ben ılk Görüşmeye gıttıgımda rahîm kalındı hıc bısey demedı.tarnsfere yakın rahîm bıraz önce olunca fızyoterqpı dedı.bıde benım ameliyatlar falan cok işlem Görmüş falan dedı.benım bulduğum bu..sensin sonuç ne zaman ..umarım pozıtıffffff görürsün sende bızde mutlu ve umutlu oluruz

Hım demekki rahimin durumuyla alakalı. .bi arkadasada yapmışlardı ama bi türlü anlamamistim kizcagiz o kadar anlatmasina rağmen. Tuhaf geliyor bana.
Bu arada bu benim beşinci denemem açıkçası korkuyorum. ..çok hemde .ilk test 25 haz.pozitif olsa bile iki gün sonra değer artarmi bilmem. Umarım bu kez pozitif görürüm. Rabbim hayırlısı ile inşallah güzel haberler almamizi nasip eder.sadece benim değil isteyen herkesin yardımcısı olsun Rabbim.

Bende cok anlamadım açıkcası da yaptır deyınce yaptırdım.sebep bulduklarmı.allah yardımcın olsun gerçekten cok zor bı süreç yasamassın.umarım bu kez yüzün Güler.

Merhabalar bende yeni katildim bugun halil beyin koordinatoru ile gorusdim istanbula bilgi icin cagirdi kibrisa gitmeyi dusunuyoruz.doktor nasil tedavisi ilgilimi.haftaya cumartesi istanbula gidip dosyalarimla gorusucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…