Merhabalar bende yeni katildim bugun halil beyin koordinatoru ile gorusdim istanbula bilgi icin cagirdi kibrisa gitmeyi dusunuyoruz.doktor nasil tedavisi ilgilimi.haftaya cumartesi istanbula gidip dosyalarimla gorusucem
Ay canim yaa nasil moral oldun suan bana bilemezsin allahim bebegini kucagina almayi nasip etsin hayirli bir evlat olsun ailesine burda 5..4...3 ker tedavi olanlari hayranlikla izliyorum ve acikcasi umitsizlige kapiliyorum ben 5 tedavi oldum normal kendi yumulerimle kalitesiz dendi simdi kaliteli care saniyorum ama ondada şans lazim nerde bende o şans diyorum bazen esimi kibrisa ikna ettim sma birkrreye masus ayy cok umutsuzum yaaaaslm arkadaslar ,tadavide olanlar allah yardımcınız olsun umutlu olun hep ,zor buraya gelene kadar ki mucadelemiz bizi karamsarlıga itse de ınadına umut dolu olun her tedavi yeni bir baslangıc ve bu savası yılmayanlar kazanazak
Merhaba arkadaşım bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım oyle bilip bilmeden atarlanmana gerek yok cnm[/QUOTE]OTE="birceden, post: 41446193, member: 580944"]Ne oldu arkadaşım. ..hangi densiz ne söylüyor yine ..hiç bıkmadılar gerçi :)
Evet buraya kadar olan olumsuzluklar bızı karamsarlığa itip enerjımızı düşürüyor cok doğru anlatmışsın.kazananlardan olalım hepımız ıns.sanada güzel bır hamılelik ve hayırlı evlatlar dılerım.bıze moral oldun.cok sagolllslm arkadaslar ,tadavide olanlar allah yardımcınız olsun umutlu olun hep ,zor buraya gelene kadar ki mucadelemiz bizi karamsarlıga itse de ınadına umut dolu olun her tedavi yeni bir baslangıc ve bu savası yılmayanlar kazanazak
slm arkadaslar ,tadavide olanlar allah yardımcınız olsun umutlu olun hep ,zor buraya gelene kadar ki mucadelemiz bizi karamsarlıga itse de ınadına umut dolu olun her tedavi yeni bir baslangıc ve bu savası yılmayanlar kazanazak
Ay canim yaa nasil moral oldun suan bana bilemezsin allahim bebegini kucagina almayi nasip etsin hayirli bir evlat olsun ailesine burda 5..4...3 ker tedavi olanlari hayranlikla izliyorum ve acikcasi umitsizlige kapiliyorum ben 5 tedavi oldum normal kendi yumulerimle kalitesiz dendi simdi kaliteli care saniyorum ama ondada şans lazim nerde bende o şans diyorum bazen esimi kibrisa ikna ettim sma birkrreye masus ayy cok umutsuzum yaaaa
neyse herkesin moralini bozmayayim yinede bir yolunu bulurum dibe vurmak bize göre degil sagol canim icimi kalkip sana doktum nolur kizma öptüm ikinizide
Ay canim yaa nasil moral oldun suan bana bilemezsin allahim bebegini kucagina almayi nasip etsin hayirli bir evlat olsun ailesine burda 5..4...3 ker tedavi olanlari hayranlikla izliyorum ve acikcasi umitsizlige kapiliyorum ben 5 tedavi oldum normal kendi yumulerimle kalitesiz dendi simdi kaliteli care saniyorum ama ondada şans lazim nerde bende o şans diyorum bazen esimi kibrisa ikna ettim sma birkrreye masus ayy cok umutsuzum yaaaa
neyse herkesin moralini bozmayayim yinede bir yolunu bulurum dibe vurmak bize göre degil sagol canim icimi kalkip sana doktum nolur kizma öptüm ikinizide
Evet buraya kadar olan olumsuzluklar bızı karamsarlığa itip enerjımızı düşürüyor cok doğru anlatmışsın.kazananlardan olalım hepımız ıns.sanada güzel bır hamılelik ve hayırlı evlatlar dılerım.bıze moral oldun.cok sagolll
Sensin transfer ne zamandı arkıdısAdı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.
1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/Haziran/......
2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/Haziran/........
3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/Haziran/......
4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!
5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/Haziran/.........
6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT'te tedavide/Temmuz/........
7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/Haziran/....
8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........
9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/Haziran/........
10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/Haziran/........
11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT'te tedavide/Haziran/.......
12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......
13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum. olumsuz 3 tüp bebek denemesi/HİT'te tedavide/Haziran/......
Arkadaşlar güncel listemiz!! Listede eksik veya yanlış bir şeyler var ise düzeltebilirim lütfen beni uyarın. İnşallah sonuç alan arkadaşlarımız bize yazsinlar olumlu veya olumsuz. Bizden sonrakilere ışık tutmak adına önemli. Allah yardimcimiz olsun arkadaşlar!!!
Canim benim transfer tarihimi guncelliyebilirsin 25 haziran.su an kibris dayim cok sirin bir yer.Cyrups apart otelde kaliyoruz gunlugu 95 tl kahvalti yok fakat hastaneye yurume mesafesinde bilginiz olsun kizlarAdı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.
1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/Haziran/......
2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/Haziran/........
3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/Haziran/......
4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!
5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/Haziran/.........
6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT'te tedavide/Temmuz/........
7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/Haziran/....
8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........
9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/Haziran/........
10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/Haziran/........
11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT'te tedavide/Haziran/.......
12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......
13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum. olumsuz 3 tüp bebek denemesi/HİT'te tedavide/Haziran/......
Arkadaşlar güncel listemiz!! Listede eksik veya yanlış bir şeyler var ise düzeltebilirim lütfen beni uyarın. İnşallah sonuç alan arkadaşlarımız bize yazsinlar olumlu veya olumsuz. Bizden sonrakilere ışık tutmak adına önemli. Allah yardimcimiz olsun arkadaşlar!!!
Biz de evolve parktayız kahvaltı internet hersey var. Gelin tanışalım :)Canim benim transfer tarihimi guncelliyebilirsin 25 haziran.su an kibris dayim cok sirin bir yer.Cyrups apart otelde kaliyoruz gunlugu 95 tl kahvalti yok fakat hastaneye yurume mesafesinde bilginiz olsun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?