Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Sedabalim sen normal tup bebek mi yapacaksın yoksa donasyonumu? Sperm donasyonumu düşünüyorsun? Tutmama konusuna gelince evet tutanda oluyor tutmayanda tabiki biraz senin rahimin durumuna embriyo kalitesine doktorunun becerisine ha birde şansının acikligina bağlı.. Yani tıbbın çözemediği herşey süper olsa bile tutmadığı durumları şansa bağlıyoruz yani kendimizce bir neden yaratıyoruz halil bey için herkes soğuk ilgisiz diyor ama bana sıcak davrandı yani soğuk bulmadım ha bulsam ne yazar işini iyi yapsın yeter ki bence başarılı bir doktor umarım şansın yaver gider çabucak alırsın bebislerini kucağına

Merhabalar bende yeni katildim bugun halil beyin koordinatoru ile gorusdim istanbula bilgi icin cagirdi kibrisa gitmeyi dusunuyoruz.doktor nasil tedavisi ilgilimi.haftaya cumartesi istanbula gidip dosyalarimla gorusucem

Mrb canım hoşgeldin aramıza. Tedavin hayirli olsun. İnşallah sonunda bibislerin seninle olsun. Bende Olckinslh arkadaşıma katiliyorum. Burda onemli olan bizim durumumuz. Bize bagli aslinda pozitif düşünelim hersey güzel olsun. İkincisinde halil bey öyle söylendiği gibi sert ve ilgisiz biri değil. Benim bütün sorularima cevap verdi. İşini iyi bilen iyi yapan bi doktor. Rabbimin izniyle inşallah doktorumuzun da sayesinde hepimiz vakti zamanında anne olacağız. Umutlu olmak lazım. Olumsuzluk karsisinda yilmamak lazim arkadaşlar!!!

OTE="birceden, post: 41446193, member: 580944"]Ne oldu arkadaşım. ..hangi densiz ne söylüyor yine ..hiç bıkmadılar gerçi :)[/QUOTE]
Merhaba arkadaşım bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım oyle bilip bilmeden atarlanmana gerek yok cnm

Ay canim yaa nasil moral oldun suan bana bilemezsin allahim bebegini kucagina almayi nasip etsin hayirli bir evlat olsun ailesine burda 5..4...3 ker tedavi olanlari hayranlikla izliyorum ve acikcasi umitsizlige kapiliyorum ben 5 tedavi oldum normal kendi yumulerimle kalitesiz dendi simdi kaliteli care saniyorum ama ondada şans lazim nerde bende o şans diyorum bazen esimi kibrisa ikna ettim sma birkrreye masus ayy cok umutsuzum yaaaa
neyse herkesin moralini bozmayayim yinede bir yolunu bulurum dibe vurmak bize göre degil sagol canim icimi kalkip sana doktum nolur kizma öptüm ikinizide

Amin ins hepimiz hayirlisiyla kicagimiza alalim.benim donasyonla olacak esim cok gergin sole bole azmediyorum ugrasiyorum genede ins guzel sonuclar olsun inanin benim icimde asamada titizlik onemli o gulmus bu gulmemis onemi yok

OTE="birceden, post: 41446193, member: 580944"]Ne oldu arkadaşım. ..hangi densiz ne söylüyor yine ..hiç bıkmadılar gerçi :)
Merhaba arkadaşım bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım oyle bilip bilmeden atarlanmana gerek yok cnm[/QUOTE]

Atarlanmadım. ..niye öyle algıladın? Evet mevzuyu bilmediğim için yaptığın bir yoruma istinaden sana sordum zaten. sanırım sende bir sıkıntı oluşturdu densizlikten bahsetmem. Ayrica yaşadıklarımızı yasamasan burda olmazdın Allah seninde hepimizinde yardımcısı olsun arkadaşım ne diyim :)

Evet buraya kadar olan olumsuzluklar bızı karamsarlığa itip enerjımızı düşürüyor cok doğru anlatmışsın.kazananlardan olalım hepımız ıns.sanada güzel bır hamılelik ve hayırlı evlatlar dılerım.bıze moral oldun.cok sagolll

Çok teşekkür ederim arkadaşım destegin için. Siz olumlu güzel haberi alan arkadaslardan her zaman ricamiz bizleri yalniz birakmayin. Bizlerde bizden sonraki arkadaslara destek olmaya devam edelim inşallah. Canim Allah bebegini sağlıcakla kucagina almayi nadip etsin inşallah.

Slm herkese. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,hepimiz syni yoldsn gecerken birbirimizi iyi anliyoruz,yi bir Dr ve ekibine ihtiyacimiz olduğu kadar moral ve umuda da ihtiyacimiz olduğu gerçek, bana da tedaviye başlarken bu sayfalarda gezinirken olumlu sonuçlar görmek iyi geliyordu,aslında olumlu sonuç alan da çok kişi var ama daha sonra sikintili mide bulantilari ve halsizlik engel oluyor sonra ikiz ucuz anneleri gibi topiklere ister istemez kayiliyo. Arada bir uuğraniyor buralara. Umarım hepiniz bu topiklden oralara kayarsiniz .Hepinize bol şanslar arkadaslar

slm cnm,hiç oyle nerde ben de o şans diye düsünme sakın ,burada hepimiz aşagı yukarı aynı şanslarımız,zorlandıgımız için buradayız degil mi ,sorunlarımız genelde aynı ,o yuzden hic oyle kendini şansız düşünme ,denemek zorundayız sadece buna odaklan,elimizden geleni yapıp ondan sonrası allaha kalmıs artık,tşk ederim duaların için de ,hoşçakal

sen de sağolasın iyi dileklerine ,umarım anne olmak için bu mucadeleyi veren herkes emeline ulaşır

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/Haziran/......

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/Haziran/........

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT'te tedavide/Temmuz/........

7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/Haziran/........

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/Haziran/........

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT'te tedavide/Haziran/.......

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum. olumsuz 3 tüp bebek denemesi/HİT'te tedavide/Haziran/......

Arkadaşlar güncel listemiz!! Listede eksik veya yanlış bir şeyler var ise düzeltebilirim lütfen beni uyarın. İnşallah sonuç alan arkadaşlarımız bize yazsinlar olumlu veya olumsuz. Bizden sonrakilere ışık tutmak adına önemli. Allah yardimcimiz olsun arkadaşlar!!!

Sensin transfer ne zamandı arkıdıs

Canim benim transfer tarihimi guncelliyebilirsin 25 haziran.su an kibris dayim cok sirin bir yer.Cyrups apart otelde kaliyoruz gunlugu 95 tl kahvalti yok fakat hastaneye yurume mesafesinde bilginiz olsun kizlar

Kotu yani kaldigimiz yerin Wi-fi olmamasi onuda oturdigumuz cafelerden baglanmaya calisiyorum

merhaba arkadaşlar,
perşembe transferimi oldum, bu sabah uçakla döndük.. öncelikle şunu söyliyim,transfere gidecek arkadaşlar içiniz çok rahat olsun. işlemden çok korkan biri olarak geçirdiğim en kolay transfer oldu. Hastane çalışanları çok iyi, ilgililer. transferde yanımda bulunan hemşire ise müthişti, çat pat Türkçesiyle o kadar çok yardımcı oldu ve motive etti ki, somurtarak hastaneye giren ben gülücükler saçarak hastaneden çıktım.
bütün embriyolarım 5.güne gitmiş, en iyi 2 tanesi transfer edildi kalanlar donduruldu. Halil bey, fazla bir şey söylemedi.çok umutlandırmamak için sanırım tarzı bu.. sadece eşime herşey yolunda demiş.
transferden sonra hemen dönecek arkadaşlar ben enaz 1gün kalmanızı öneririm, havalimanına kadarki 45km yolda birçok yerde kasis var, otelin aracıyla giderken şoförü uyardığımız halde birkaç kez hoplayıp zıpladık. ilk gün için riski olur düşüncesindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…