Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Evet o hemsırıyı bende cok sevdım cok tatlıydı.embrıyo kalıtesı ne dedıler sızı bıze 4 bb dedıler ben 3 tane yüklettım konuşup böyle kafam daha rahat oldu Sankı ne bılıyım.evet gıtmeden bende cok stres oldum ama aslında her şey cok kolay gelişti.senınde transferın hayırlı olsun canım bebıslerınle bırlıkte mutlu sağlıklı bır 9 ay gecırmen dılegıyle

Bu arada bende Perşembe transfer oldum aynı gün pozıtıflerı almak dılegıyle...

Canim benim transfer tarihimi guncelliyebilirsin 25 haziran.su an kibris dayim cok sirin bir yer.Cyrups apart otelde kaliyoruz gunlugu 95 tl kahvalti yok fakat hastaneye yurume mesafesinde bilginiz olsun kizlar

Biz evolve deyiz hemen arka sokakta çıkıp gelin asagida cafesi var görüşelim. 506 numaradayiz aratip cagirabilirsiniz..

canım. çok teşekkürler.. bende sana aynısını diliyorum, inşallah hepimiz bebeklerimizle mutlu uzun bir ömür geçiririz.
bize verilen kağıtta 4bc yazıyordu, galiba seninkiler daha iyiymiş, kalite alfabetik listeye göre azalıyormu bilmiyorum gerçi..
ben kararı Halil beye bıraktım, 2 taneyi uygun gördü. hayırlısı bakalım, kalanları dondurdunuzmu sizde?

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/22 Haziran/......

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/17 Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT'te tedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/17Haziran/....

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/17Haziran/........

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT'te tedavide/Haziran/.......

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüp bebekdenemesi/HİT'te tedavide/Haziran/....

Arkadaslar transfer tarihlerinizi yazarsanız güncelleyebilirim listemizi!!!

Cok fark yok ıkısı Arasında sanırım.banada 2 dedıde ben korktum 3 ıstedım.evet canım 4 tane dondurttuk.ınsallah gerek kalmaz tabı ama.ayyyyyy bı hamıleyım desekte söyle bı ohhhhhh çeksek hep beraber

benim transfer 18 hazirandı canım, efenaz da aynı gün

Canim benim transfer tarihimi guncelliyebilirsin 25 haziran.su an kibris dayim cok sirin bir yer.Cyrups apart otelde kaliyoruz gunlugu 95 tl kahvalti yok fakat hastaneye yurume mesafesinde bilginiz olsun kizlar
Bende yarın geliyorum umutcum evolvede kalıcam bende gelince görüşelim mutlaka

Cnm hayırlı olsun arkadaşım allah gönlündekini nasip etsin bende yarın kibristayim inşallah 27sinde transfer var bakalım hayırlısı artık

Tatlım seninde transferin hayırlı olsun inşallah bebislerle dolsun gobusun

Bisey sorucam buzde kararimizi verdik ama halil bey istanbula ilk gorusmeye cagirdi oraya gitmeme gerek varmi sizde istanbula gittinizmi

Canim oraya gidersen ön muayene olursun. Tedavinin planini yaparsın, rahim filmi ve diger tahlillerini kontrol ettirmis olursun. Yani senin için daha iyi olur bence. Canım nerde yaşıyorsun?

Cnm hayırlı olsun arkadaşım allah gönlündekini nasip etsin bende yarın kibristayim inşallah 27sinde transfer var bakalım hayırlısı artık
seninde hayırlı olsun canım, şimdiden bol şans dilerim.. gönül rahatlığıyla git, ortam hastane çalışanlar herşey çok güzel. sonumuzda güzel olsun inşallah, hep beraber sevinelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…