Evet o hemsırıyı bende cok sevdım cok tatlıydı.embrıyo kalıtesı ne dedıler sızı bıze 4 bb dedıler ben 3 tane yüklettım konuşup böyle kafam daha rahat oldu Sankı ne bılıyım.evet gıtmeden bende cok stres oldum ama aslında her şey cok kolay gelişti.senınde transferın hayırlı olsun canım bebıslerınle bırlıkte mutlu sağlıklı bır 9 ay gecırmen dılegıylemerhaba arkadaşlar,
perşembe transferimi oldum, bu sabah uçakla döndük.. öncelikle şunu söyliyim,transfere gidecek arkadaşlar içiniz çok rahat olsun. işlemden çok korkan biri olarak geçirdiğim en kolay transfer oldu. Hastane çalışanları çok iyi, ilgililer. transferde yanımda bulunan hemşire ise müthişti, çat pat Türkçesiyle o kadar çok yardımcı oldu ve motive etti ki, somurtarak hastaneye giren ben gülücükler saçarak hastaneden çıktım.
bütün embriyolarım 5.güne gitmiş, en iyi 2 tanesi transfer edildi kalanlar donduruldu. Halil bey, fazla bir şey söylemedi.çok umutlandırmamak için sanırım tarzı bu.. sadece eşime herşey yolunda demiş.
transferden sonra hemen dönecek arkadaşlar ben enaz 1gün kalmanızı öneririm, havalimanına kadarki 45km yolda birçok yerde kasis var, otelin aracıyla giderken şoförü uyardığımız halde birkaç kez hoplayıp zıpladık. ilk gün için riski olur düşüncesindeyim.
Bu arada bende Perşembe transfer oldum aynı gün pozıtıflerı almak dılegıyle...Evet o hemsırıyı bende cok sevdım cok tatlıydı.embrıyo kalıtesı ne dedıler sızı bıze 4 bb dedıler ben 3 tane yüklettım konuşup böyle kafam daha rahat oldu Sankı ne bılıyım.evet gıtmeden bende cok stres oldum ama aslında her şey cok kolay gelişti.senınde transferın hayırlı olsun canım bebıslerınle bırlıkte mutlu sağlıklı bır 9 ay gecırmen dılegıyle
Hayırlı bol bebıslı transferler olsunCanim benim transfer tarihimi guncelliyebilirsin 25 haziran.su an kibris dayim cok sirin bir yer.Cyrups apart otelde kaliyoruz gunlugu 95 tl kahvalti yok fakat hastaneye yurume mesafesinde bilginiz olsun kizlar
Sensin transfer ne zamandı arkıdıs
Az kalmış haydi bakalım kap gel cocukları bayrama hep beraber mutlu ve yıllarrrrr sonra huzurlu olarak gırelım bütün arkadaşlar ınsallahhCanm benim transferim yarın.. İnşallah hepimizin sonu çok güzel olsun. Alalim bebislerimizi insallah..
Canim benim transfer tarihimi guncelliyebilirsin 25 haziran.su an kibris dayim cok sirin bir yer.Cyrups apart otelde kaliyoruz gunlugu 95 tl kahvalti yok fakat hastaneye yurume mesafesinde bilginiz olsun kizlar
canım. çok teşekkürler.. bende sana aynısını diliyorum, inşallah hepimiz bebeklerimizle mutlu uzun bir ömür geçiririz.Evet o hemsırıyı bende cok sevdım cok tatlıydı.embrıyo kalıtesı ne dedıler sızı bıze 4 bb dedıler ben 3 tane yüklettım konuşup böyle kafam daha rahat oldu Sankı ne bılıyım.evet gıtmeden bende cok stres oldum ama aslında her şey cok kolay gelişti.senınde transferın hayırlı olsun canım bebıslerınle bırlıkte mutlu sağlıklı bır 9 ay gecırmen dılegıyle
Cok fark yok ıkısı Arasında sanırım.banada 2 dedıde ben korktum 3 ıstedım.evet canım 4 tane dondurttuk.ınsallah gerek kalmaz tabı ama.ayyyyyy bı hamıleyım desekte söyle bı ohhhhhh çeksek hep berabercanım. çok teşekkürler.. bende sana aynısını diliyorum, inşallah hepimiz bebeklerimizle mutlu uzun bir ömür geçiririz.
bize verilen kağıtta 4bc yazıyordu, galiba seninkiler daha iyiymiş, kalite alfabetik listeye göre azalıyormu bilmiyorum gerçi..
ben kararı Halil beye bıraktım, 2 taneyi uygun gördü. hayırlısı bakalım, kalanları dondurdunuzmu sizde?
benim transfer 18 hazirandı canım, efenaz da aynı günAdı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.
1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/22 Haziran/......
2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....
3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......
4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!
5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/17 Haziran/.........
6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT'te tedavide/Temmuz/.....
7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/Haziran/....
8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........
9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/17Haziran/....
10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/17Haziran/........
11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT'te tedavide/Haziran/.......
12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......
13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüp bebekdenemesi/HİT'te tedavide/Haziran/....
Arkadaslar transfer tarihlerinizi yazarsanız güncelleyebilirim listemizi!!!
hayırlı transferler, bol şans canımCanm benim transferim yarın.. İnşallah hepimizin sonu çok güzel olsun. Alalim bebislerimizi insallah..
Bende yarın geliyorum umutcum evolvede kalıcam bende gelince görüşelim mutlakaCanim benim transfer tarihimi guncelliyebilirsin 25 haziran.su an kibris dayim cok sirin bir yer.Cyrups apart otelde kaliyoruz gunlugu 95 tl kahvalti yok fakat hastaneye yurume mesafesinde bilginiz olsun kizlar
Cnm hayırlı olsun arkadaşım allah gönlündekini nasip etsin bende yarın kibristayim inşallah 27sinde transfer var bakalım hayırlısı artıkmerhaba arkadaşlar,
perşembe transferimi oldum, bu sabah uçakla döndük.. öncelikle şunu söyliyim,transfere gidecek arkadaşlar içiniz çok rahat olsun. işlemden çok korkan biri olarak geçirdiğim en kolay transfer oldu. Hastane çalışanları çok iyi, ilgililer. transferde yanımda bulunan hemşire ise müthişti, çat pat Türkçesiyle o kadar çok yardımcı oldu ve motive etti ki, somurtarak hastaneye giren ben gülücükler saçarak hastaneden çıktım.
bütün embriyolarım 5.güne gitmiş, en iyi 2 tanesi transfer edildi kalanlar donduruldu. Halil bey, fazla bir şey söylemedi.çok umutlandırmamak için sanırım tarzı bu.. sadece eşime herşey yolunda demiş.
transferden sonra hemen dönecek arkadaşlar ben enaz 1gün kalmanızı öneririm, havalimanına kadarki 45km yolda birçok yerde kasis var, otelin aracıyla giderken şoförü uyardığımız halde birkaç kez hoplayıp zıpladık. ilk gün için riski olur düşüncesindeyim.
Tatlım seninde transferin hayırlı olsun inşallah bebislerle dolsun gobusunBende aldım 3 seans.rahımde kan akışını hızlandırıyormuş canlandırıyormuş embrıyonun tutunması kolaylaşıyomus dedıler.sanırım rahımın durumuna göre verıyor.ben ılk Görüşmeye gıttıgımda rahîm kalındı hıc bısey demedı.tarnsfere yakın rahîm bıraz önce olunca fızyoterqpı dedı.bıde benım ameliyatlar falan cok işlem Görmüş falan dedı.benım bulduğum bu..sensin sonuç ne zaman ..umarım pozıtıffffff görürsün sende bızde mutlu ve umutlu oluruz
Kaptancim senin sonuca kaç gün kaldı cnm? Hadi bize güzel haberler verEvolve park
Bisey sorucam buzde kararimizi verdik ama halil bey istanbula ilk gorusmeye cagirdi oraya gitmeme gerek varmi sizde istanbula gittinizmi
seninde hayırlı olsun canım, şimdiden bol şans dilerim.. gönül rahatlığıyla git, ortam hastane çalışanlar herşey çok güzel. sonumuzda güzel olsun inşallah, hep beraber sevinelimCnm hayırlı olsun arkadaşım allah gönlündekini nasip etsin bende yarın kibristayim inşallah 27sinde transfer var bakalım hayırlısı artık
hepimiz gittik, halil bey ön görüşme yapmadan tedaviye başlamıyor.Bisey sorucam buzde kararimizi verdik ama halil bey istanbula ilk gorusmeye cagirdi oraya gitmeme gerek varmi sizde istanbula gittinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?