Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

İzm
Canim oraya gidersen ön muayene olursun. Tedavinin planini yaparsın, rahim filmi ve diger tahlillerini kontrol ettirmis olursun. Yani senin için daha iyi olur bence. Canım nerde yaşıyorsun?
İzmirde canim benim yani dedim heralde herkez gitmiyo yoksa evrak vs hazirladim yuzyuze saglikli diye

Sati hanim benimle gorusmusdu esinize bilgi verin cumartesi istanbulda randevu verelim halil beyle gorus icin demisdi.ariyom istanbulu kiz dedi bi program pazartesi simdi ariyom diyo program belli deil napcami bilemedim bi ole bi bole saka gibi.sizde bole sorun yasadinizmi

Offf kızlar beklemek cok zor bır turlu Kafayı dağıtmıyorum sureklı net basında ona buna bakıyorum habere kendımı dınlıyorum
Canim cok nete girme uzak dur hicbir belirtide arama rahat birak kendini sana tavsiyem klasik yada cok sevdigin müzik dinle kafayi dagitacak islerle meskul ol negatif hicbirsey düsünme canim dua et Allah yardimcin olsun cokk yürekten dua et canim

herkese merhabalar,
herkes inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alır. Bende erken menepozdayım. Ymurtalık rezervlerim bitmiş amh 0.1 çıktı, uzun süredir eşim ikna olmuyordu yumurta donasyonu için ama kendide ümidini kaybetti ve benim üzülmelerim sonucunda yumuşadı.
bende kıbrıztupbebekmerkez.com sitesinden cumartesi günü mesaj attım ama bana geri dönen olmadı, tellerini aradım meşgul diyordu. bu mesajlara geri dönüyorlarmı bilenininz var mı ? Bir de istanbulda halil beyden nasıl radevu alabiliriz ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Selda hb. 0535 504 21 26 ararsan h.sonu için randevu verecektir. Halil Ibrahim bey h.sonları burda oluyor ben bu h.sonu kendisiyle görüştüm.

selda hanım var istanbulda. numarası 5355042126 , arayıp randevu alabilirsin, halil beyin istanbulda olduğu günler değişiyor. bazen haftaiçi bazen haftasonu olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…