Bılmıyorum kendı söylenmedi bende sormadım kafaya takarım dıye 1 hafta önce kontrolde 7.6 çıkmıştı bıraz ince dedı.ustune ıkı gün estrofem kullanıp progestana başladım zaten protestona gecınce kalınlaşma duruyo galiba.tsk Ler İns benımledırlerCanim senin transfer gunun rahim kalinligin kacti?insallah bebislerin seninledir canim dualarimiz sizinle
Hosgeldın Aramıza ..msj a benımde donmemıslerdı sen durak selda Hanımı ara zaten herseyı ayarlıyor.hayırlısı olsunherkese merhabalar,
herkes inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alır. Bende erken menepozdayım. Ymurtalık rezervlerim bitmişamh 0.1 çıktı, uzun süredir eşim ikna olmuyordu yumurta donasyonu için ama kendide ümidini kaybetti ve benim üzülmelerim sonucunda yumuşadı.
bende kıbrıztupbebekmerkez.com sitesinden cumartesi günü mesaj attım ama bana geri dönen olmadı, tellerini aradım meşgul diyordu. bu mesajlara geri dönüyorlarmı bilenininz var mı ? Bir de istanbulda halil beyden nasıl radevu alabiliriz ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Sagol canım yapmaya çalışıyorumCanim cok nete girme uzak dur hicbir belirtide arama rahat birak kendini sana tavsiyem klasik yada cok sevdigin müzik dinle kafayi dagitacak islerle meskul ol negatif hicbirsey düsünme canim dua et Allah yardimcin olsun cokk yürekten dua et canim
Donuyolar canim banada ole donus yapildiSati hanim benimle gorusmusdu esinize bilgi verin cumartesi istanbulda randevu verelim halil beyle gorus icin demisdi.ariyom istanbulu kiz dedi bi program pazartesi simdi ariyom diyo program belli deil napcami bilemedim bi ole bi bole saka gibi.sizde bole sorun yasadinizmi
Ama bilgilerimi istanbul almadiki canimDonuyolar canim banada ole donus yapildi
canım nasılsın?? bende hiç değişiklik yok, belirti arayıp duruyorum. evde çok sıkıldım bugün, yarın tahliller için hastaneye gidicem, çarşambada işe başlıyorum..çalışınca daha çabuk geçer belki zaman.Bılmıyorum kendı söylenmedi bende sormadım kafaya takarım dıye 1 hafta önce kontrolde 7.6 çıkmıştı bıraz ince dedı.ustune ıkı gün estrofem kullanıp progestana başladım zaten protestona gecınce kalınlaşma duruyo galiba.tsk Ler İns benımledırler
Aynen zorla belirtti bulmaya çalışıyorum benımde yarın tahlıller var ben çalışmıyorum o Yüzden evde 12 gün Kafayı yücem galıba ...yatamıyorum evın ıcınde dolanıyorum oyle uyuz uyuz takılıyorum daha dışarı çıkmadım ama yarın aksam bı Yemeğe falan çıkarım sıkıldım artık.canım nasılsın?? bende hiç değişiklik yok, belirti arayıp duruyorum. evde çok sıkıldım bugün, yarın tahliller için hastaneye gidicem, çarşambada işe başlıyorum..çalışınca daha çabuk geçer belki zaman.
sende durumlar nasıl ?? yatabiliyomusun sürekli?
Bugun rahim kalinligini octu 6,2 mm cikti moralim cok bozuldu.25 ne kadar ne kadar kalinlasabilirkiCanim senin transfer gunun rahim kalinligin kacti?insallah bebislerin seninledir canim dualarimiz sizinle
Benim 6,2 mm cikti offf ya fizyo trtapi alip transfer olcak moral sifir anliycaginBılmıyorum kendı söylenmedi bende sormadım kafaya takarım dıye 1 hafta önce kontrolde 7.6 çıkmıştı bıraz ince dedı.ustune ıkı gün estrofem kullanıp progestana başladım zaten protestona gecınce kalınlaşma duruyo galiba.tsk Ler İns benımledırler
Transferin oldumu canim.bol sans diliyorum bebislerin hep seninle olsunBiz evolve deyiz hemen arka sokakta çıkıp gelin asagida cafesi var görüşelim. 506 numaradayiz aratip cagirabilirsiniz..
Canim geldinmi? Hitle gorustunmuBende yarın geliyorum umutcum evolvede kalıcam bende gelince görüşelim mutlaka
Merak etme benim de 6,5 çıktı. 3 gün fizyoterapi aldım . Arkasından transfer oldu 5. GünümBugun rahim kalinligini octu 6,2 mm cikti moralim cok bozuldu.25 ne kadar ne kadar kalinlasabilirki
Canim bir arkadasim ermis aktardan bir cay almisti bir arastir istersen ona cok iyi gelmisti tabi zaman da lazim ama stres yapma fizyoterapile de yükselte biliyorlarBenim 6,2 mm cikti offf ya fizyo trtapi alip transfer olcak moral sifir anliycagin
hiç moralini bozma canım, diğer topikte 6mm civarıyla hamile kalanlar vardı hemde ikiz. hatırlarsın belki sende..Benim 6,2 mm cikti offf ya fizyo trtapi alip transfer olcak moral sifir anliycagin
bizim tedavi sürecimizde aktardan bilmediğiniz çayları içmemiz istenmiyor, tavsiyen için teşekkürler yinedeCanim bir arkadasim ermis aktardan bir cay almisti bir arastir istersen ona cok iyi gelmisti tabi zaman da lazim ama stres yapma fizyoterapile de yükselte biliyorlar
bizim tedavi sürecimizde aktardan bilmediğiniz çayları içmemiz istenmiyor, tavsiyen için teşekkürler yinede
Geldim cnm evolvedeyim ben Ayseldemir241 ve kaptan birbirimize yoldaş olduk zaman çok güzel geçiyor.. Benim rahimde 7.5 çıktı azıcık ince dedi ama ben takılmıyorum olacaksa eğer 5mm rahimlede tutar yanii yeterki Rabbim ol desin yoksa 11mm olsa boş.. Ki benim ilk tedavide diğer merkezdeki 10du ne oldu? Tutmadı.. Boşver bunları keyfine bak allaha dua et gerisi boş tatlımCanim geldinmi? Hitle gorustunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?