Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Canim senin transfer gunun rahim kalinligin kacti?insallah bebislerin seninledir canim dualarimiz sizinle
Bılmıyorum kendı söylenmedi bende sormadım kafaya takarım dıye 1 hafta önce kontrolde 7.6 çıkmıştı bıraz ince dedı.ustune ıkı gün estrofem kullanıp progestana başladım zaten protestona gecınce kalınlaşma duruyo galiba.tsk Ler İns benımledırler

Hosgeldın Aramıza ..msj a benımde donmemıslerdı sen durak selda Hanımı ara zaten herseyı ayarlıyor.hayırlısı olsun

Sagol canım yapmaya çalışıyorum

Donuyolar canim banada ole donus yapildi

canım nasılsın?? bende hiç değişiklik yok, belirti arayıp duruyorum. evde çok sıkıldım bugün, yarın tahliller için hastaneye gidicem, çarşambada işe başlıyorum..çalışınca daha çabuk geçer belki zaman.
sende durumlar nasıl ?? yatabiliyomusun sürekli?

Aynen zorla belirtti bulmaya çalışıyorum benımde yarın tahlıller var ben çalışmıyorum o Yüzden evde 12 gün Kafayı yücem galıba ...yatamıyorum evın ıcınde dolanıyorum oyle uyuz uyuz takılıyorum daha dışarı çıkmadım ama yarın aksam bı Yemeğe falan çıkarım sıkıldım artık.

Benim 6,2 mm cikti offf ya fizyo trtapi alip transfer olcak moral sifir anliycagin

Benim 6,2 mm cikti offf ya fizyo trtapi alip transfer olcak moral sifir anliycagin
hiç moralini bozma canım, diğer topikte 6mm civarıyla hamile kalanlar vardı hemde ikiz. hatırlarsın belki sende..
Yinede İnşallah fizyoterapiyle biraz daha kalınlaşır.. Allah yardımcın olsun, burda hamile kalmasını en çok istediklerimden birisisin.

Canim bir arkadasim ermis aktardan bir cay almisti bir arastir istersen ona cok iyi gelmisti tabi zaman da lazim ama stres yapma fizyoterapile de yükselte biliyorlar
bizim tedavi sürecimizde aktardan bilmediğiniz çayları içmemiz istenmiyor, tavsiyen için teşekkürler yinede

Canim geldinmi? Hitle gorustunmu
Geldim cnm evolvedeyim ben Ayseldemir241 ve kaptan birbirimize yoldaş olduk zaman çok güzel geçiyor.. Benim rahimde 7.5 çıktı azıcık ince dedi ama ben takılmıyorum olacaksa eğer 5mm rahimlede tutar yanii yeterki Rabbim ol desin yoksa 11mm olsa boş.. Ki benim ilk tedavide diğer merkezdeki 10du ne oldu? Tutmadı.. Boşver bunları keyfine bak allaha dua et gerisi boş tatlım

Bu arada kızlar size bişey söylicem kibris.com diye bir acenta var ben ordan aldım evolveyi hem çok uyguna geldi hemde çok ilgililer birde fiyata hava alanından transferde dahil hem alıp hem bırakıyorlar alana.. Ben çok memnun kaldım ve rahat ettim belki faydam olur diye yazayım dedim kucaklıyorum hepinizi

Merhaba arkadaşlar birçoğunuz kıbrıstasınız.yolunuz açık olsun inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz. Oraya gittiğinizde sizi kontrol eden hitti değil mi yani rahmi kendisi ölçtü değil mi?Peki rahiminiz 3 çizgiyi gördü mü ben ce hit ona dikkat ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…