Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Olckinslh, sen otele günlük kaç liraya anlaştın sadece kahvaltı mı var diğer arkadaşlar kaça kalıyorlar.

Akşam ve öğle yemeklerini nerde yiyorsunuz. Otel nasıl güzel mi? Bilgilendirirsen sevinirim canım

Olckinslh, sen otele günlük kaç liraya anlaştın sadece kahvaltı mı var diğer arkadaşlar kaça kalıyorlar.
Ben tek kişi 90tl aldım günlük oda kahvaltı normalde tekde olsan ciftte olsan 120tl diyolar artı benim bu fiyatın içinde alandan alma ve alana bırakma dahil oda özel taksiyle alıp bırakıyorlar bu lüks bana ekstra 300tl ye patlayacakti.. Öğlen ve akşam yemek çıkıyor 3 çeşit yemek 12tl öğrenci yurdu olduğu için fiyatlar uygun.. Umarım yardımcı olabilmisimdir canım.. Sen ne yaptın Şuan hangi asamadasin?

canım, şu 3 çizgiyi de senden öğrendim, ultrason resimlerime bakıyorum gerçekten 3 çizgi var :))

Benim 6,2 mm cikti offf ya fizyo trtapi alip transfer olcak moral sifir anliycagin
Arkadasım hıc moralını bozma benım kendı yumılerımle olan transferlerde rahîm ıyıdı yumurta 5 Gündü şuydu buydu ne oldu koca bır negatıf her seferınde.kı bence hıt pımpıdık bı adam olmayacak olsa o adam transferı yapmaz önce olmaz der kestırıp atar.allah hepımızın yüzüne baksın .hepımızın yardımcısı olsun

Boz dönerken bı taksıyle anlaştık 90 tl ye getırdı kızlar haberınız olsun

Butun kızlar toplandık desenıze doğru soylemısın buz ne yapsak boss.allah ol dersin yeterkı

efenaz,sen neden kendi yumurtalarınla tekrar denemedin.daha önce kaç tüp denemen var.Yaşında aslında büyük değil.hitle birlikte mi karar verdiniz.

olckinslh,canım bilgilerin için teşekkür ederim.Benim tedavim eğer bir aksilik çıkmazsa temmuz ayı olacak inşallah hepimizde oradan mutlu haberlerle döneriz .sen şimdi fizyoterapimi alacaksın ?

merak ettiğin birşey varsa cevap verebilirim.Bu yolda birbirimize destek olalım.
cok tesekkur ederim simdiden.28 yasindayim izmirde tup bebek denedik kime gittiysek normal yolla olmaz dedi ya evlatlik ya donasyon dediler kibrisda halil beyin bulundugu baska hastaneyle gorustum o sirada halil beyede ulasmaya calisdim sati hanim arayin istanbulu randevu alin gorusme icin dedi bende aradim daha belli degilmis cumartesi randevu alirsam istanbula gitcem gorusmeye ve esimi zor ikna ettim simdi nolcak vs diye stresim var nasil bi adim ilerliyo

efenaz,sen neden kendi yumurtalarınla tekrar denemedin.daha önce kaç tüp denemen var.Yaşında aslında büyük değil.hitle birlikte mi karar verdiniz.
Canım benım hıkaye cok Karışık.ben cıkolata kıstınden 3 defa amelıyat oldum ve ıkı tüpünde alındı.normal yoldan şansım yok yanı.5 kes tup denedım.son 4 tup denememde 5 güne gıden 4 yumurta falan oldu.ama hıc tutunma olmadı.bende düşük oranlı mozaık turner çıktı genetıkte.ondan kaynaklıdır falan dedıler.hıt turner la alakası yok cok düşük oranlı senedeki etkılemez dedı.bana 3 ay lucrın tedavavısı yapalım kendı yumılerınıde toplayalım donorude o günkü duruma göre bakalım dedı.ama benım kendı yumılerımle ınanacım kalmadı ve bır an önce olsun bıtsın dedım 3 ay beklemek ıstemedım.gel gorkı e2 3 ayda ANCA düştü ve ben yone 3 ay beklemek zorunda kaldım donasyon ıcınde.hıkayem boyle.su an gönlüm rahat hıc pısman degılım keskelerım acabalarım yok.tesk ıstedıgım karnımdakı bebeklerımın bana tutunması.allahın Gücüne gıtmesın ama tekrar huzurlu günelerime dönmek ıstıyorum.hepımıze mutlu ve umutlu günler dılıyorum

Zaten gercekten yasamayan anlamiyo allah kimseye aratmasin ama disardaki insanlara sormak yerine burada daha mutluyum en azindan benim dilimi konusan insanlar var
Nasreddın hoca eşekten düşünce gecmıs olsuna gelmısler .sız gıdın bana eşekten duayeni getırın o anlar benım halımden demıs.bızımkıde o hesap canım.dısardan konuşması kolay.evlıllık ve bebek ıkı kısılik bı şey.kımseyı ılgılendırmez.bosevr ben 8 senelık evlıyım.neler duydum bebek yok dıye.hıc bırı umurumda degıl.sen takıl burda kader arkadaşlarınla.sanada bol bebıslı günler dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…