Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

A
Amin cancazim

Kac gunlerdir sikilmisdim ama esim bile farketmos sen diyo ordakileri okuyunca mutlu oluyon tabiki mutlu olucam inan benim durumumda olan evlatlarinin tedavisi arzuyla bekleyenlerin dileklerini okumak cok guzel

efenaz cevabın için teşekkürler sana bebişlerinle mutluluklar dilerim.güzel haberlerini bekliyorum .

sedabalım,en çok neyi merak ediyorsun.ben hitle görüşmeye kıbrısa gitmiştim.yalnız hit rahim filmi ve bazı testler istiyor.peki sen tüp bebek ilaçları kullandın mı yani yumurtaların toplandı mı?

BOTE="tomris1, post: 41486604, member: 662844"]sedabalım,en çok neyi merak ediyorsun.ben hitle görüşmeye kıbrısa gitmiştim.yalnız hit rahim filmi ve bazı testler istiyor.peki sen tüp bebek ilaçları kullandın mı yani yumurtaların toplandı mı?[/QUOTE]
Ben yeni tup bebek tedavisinden ciktim sayilir 6 ay olmadi ama sperm cikmayinca benim yumurtalar cop oldu bama dediler tum tetkikleri istanbula gel goruselim.daha onceki surecimde izmirde yaptirdigimda igne kullandim tum asamalardan gecmisdim.rahim film vs hepsi yeni benim mesela gorusmeden sonra hemen baslarmi islemlerim

sedabalım,sancılı bir süreç oldukça da stresli ama bu seni korkutmasın bu süreci eşinle birlikte atlatacaksınız. hem sen ona hem de o sana destek olacak birbirinizin doktoru olun biribirinizle empati kurun.Birlikte bebeğinizin hayalini kurun.Ateş düştüğü yeri yakar bunu ikinizden başka kimse anlayamaz.O yüzden bu süreci rahat geçirmeye çalışın.söylemesi kolay belki bunu ama ne kadar stres yapsakta elimizden birşey gelmiyor.Bu durum artık başımıza geldi kabullendik bu yola başkoyduk .amacımız anne baba olmak değil mi ?İnşallah hedefimize en kısa sürede ulaşırız.

Esela tamam sperm donasyonu kesin dedi o surecden sonra islem nedir bana dedi telefobda senin 3 gun kalman yeter kibrisda
Arkadasım cok Heyecanlı olduğun bellı.benımkı yumurta donasyonu o Yüzden sana yardımcı olamıcam.ama daha önce gecırdıgın tup bebegın aynısısdır aslında.

olckinslh,canım bilgilerin için teşekkür ederim.Benim tedavim eğer bir aksilik çıkmazsa temmuz ayı olacak inşallah hepimizde oradan mutlu haberlerle döneriz .sen şimdi fizyoterapimi alacaksın ?
Avatar super olmus canm bayildimmmm.. Ben şuan fizyoterapi alıyorum dün ilk seansı aldım sanki ise yarayacak gibi geldi bana ama bakalmmm. Sen alacakmsin bişey dedimi fizyoterapi için?

bende aynen böyle düşünüyorum. gördüğüm kadarıyla Hit, olmayacağını düşündüğü transferi yapmaz

Simdiiii kızlar yaptığım araştırmaya göre benim rumuz pek anlaşılmıyor hepiniz öylemi düşünüyorsunuz?? Başını okuyup olcay falan diye gecistiren sempatik kaçık arkadaşlar varmissss kimiside ingilizce yada ruscaa sanıyormuss.. Sözüm ona sizdemi benin adımın Olacak inşallah olduğunu anlamadiniz? Gerçekten zor bir rumuzmu?? Hadi merak ettim yazın gariiii fikrinizi

Son düzenleme:
itiraf ediyorum ben anlamadım, olcayla birşeylerin birleşimi sanmıştım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…