Amin cancazimNasreddın hoca eşekten düşünce gecmıs olsuna gelmısler .sız gıdın bana eşekten duayeni getırın o anlar benım halımden demıs.bızımkıde o hesap canım.dısardan konuşması kolay.evlıllık ve bebek ıkı kısılik bı şey.kımseyı ılgılendırmez.bosevr ben 8 senelık evlıyım.neler duydum bebek yok dıye.hıc bırı umurumda degıl.sen takıl burda kader arkadaşlarınla.sanada bol bebıslı günler dılerım
GErcekten sureci anlatsaniz cok mutlu olurum merak ediyorum doktordan randevu alamadim daha ama icim icime sigmiyomerhaba sedabalim,ben de sperm donasyonu yaptırıyorum.
Arkadasım cok Heyecanlı olduğun bellı.benımkı yumurta donasyonu o Yüzden sana yardımcı olamıcam.ama daha önce gecırdıgın tup bebegın aynısısdır aslında.Esela tamam sperm donasyonu kesin dedi o surecden sonra islem nedir bana dedi telefobda senin 3 gun kalman yeter kibrisda
Eğer görüşme de sorun çıkmazsa bence başlar sen ne zaman hazırsan o zaman yaptır.[/QUO.
☺☺Arkadasım cok Heyecanlı olduğun bellı.benımkı yumurta donasyonu o Yüzden sana yardımcı olamıcam.ama daha önce gecırdıgın tup bebegın aynısısdır aslında.
Avatar super olmus canm bayildimmmm.. Ben şuan fizyoterapi alıyorum dün ilk seansı aldım sanki ise yarayacak gibi geldi bana ama bakalmmm. Sen alacakmsin bişey dedimi fizyoterapi için?olckinslh,canım bilgilerin için teşekkür ederim.Benim tedavim eğer bir aksilik çıkmazsa temmuz ayı olacak inşallah hepimizde oradan mutlu haberlerle döneriz .sen şimdi fizyoterapimi alacaksın ?
bende aynen böyle düşünüyorum. gördüğüm kadarıyla Hit, olmayacağını düşündüğü transferi yapmazArkadasım hıc moralını bozma benım kendı yumılerımle olan transferlerde rahîm ıyıdı yumurta 5 Gündü şuydu buydu ne oldu koca bır negatıf her seferınde.kı bence hıt pımpıdık bı adam olmayacak olsa o adam transferı yapmaz önce olmaz der kestırıp atar.allah hepımızın yüzüne baksın .hepımızın yardımcısı olsun
itiraf ediyorum ben anlamadım, olcayla birşeylerin birleşimi sanmıştım :))Simdiiii kızlar yaptığım araştırmaya göre benim rumuz pek anlaşılmıyor hepiniz öylemi düşünüyorsunuz?? Başını okuyup olcay falan diye gecistiren sempatik kaçık arkadaşlar varmissss kimiside ingilizce yada ruscaa sanıyormuss.. Sözüm ona sizdemi benin adımın Olacak inşallah olduğunu anlamadiniz? Gerçekten zor bir rumuzmu?? Hadi merak ettim yazın gariiii fikrinizi
hadi gözün aydın, bundan sonrası çabuk geçer.bi bakmışsın transfer zamanın gelmiş.donunda ilk gorusme icin randevumu aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?