Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

donunda ilk gorusme icin randevumu aldim
Sedabalim hadi bakalım hayırlısı umarım hitin iyi gününe denk gelirsin olaki sert cvplar verirse uzulme aslında çok şakacı biri ama keyfi yerindeyse tabii..bazen sorularına uzun uzun cvp veriyo bazende kestirip atıyor onu öyle kabullenicez artık işinde başarılı bence

Canim sagol gizel temennilerin icin inan isini tam namiyla yapsin varsin surat yapsin

Evet ılk görüşmede benı dövmekten beter etmıştı.sureklı soylendı boylemı yapılır öylemi yapılır falan dıye dıger tedavılerıme.

Bende anlamamıstım fızyoterqpı benide rahatlattı ıyı gelecek umarım hepımıze

Merhaba olckinslh,bana şu anda fizyoterapi vermedi.ben tedavimi orada olacağım bence orda rahmin durumuna göre karar verebilir.bakalım hayırlısı.senin fizyoterapini kim yapıyor?Hepinizin güzel sonuçlarını bekliyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Ayyy okuyunca cok guldum :) :) :) Yine Olcay vs bağlantı kuran olmuş ben hiç bağlantıda kuramadim birseyle?. Olc okuyup gerisini okumuyordum. :) :)
ayyyAçok Çok guldum bugün bundan sonra adımı hep tam okuyun lütfen beeeeennn Olacak inşallah

Nasılsın noa.tahlılerı yaptırdınmı.benım progestana düşük çıktı.ıgneye gecırdıler maalesef.neyse sonu güzel olsun ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…