Ins guzel bir guzellige adim aticam.hadi gözün aydın, bundan sonrası çabuk geçer.bi bakmışsın transfer zamanın gelmiş.
Sedabalim hadi bakalım hayırlısı umarım hitin iyi gününe denk gelirsin olaki sert cvplar verirse uzulme aslında çok şakacı biri ama keyfi yerindeyse tabii..bazen sorularına uzun uzun cvp veriyo bazende kestirip atıyor onu öyle kabullenicez artık işinde başarılı bencedonunda ilk gorusme icin randevumu aldim
Canim sagol gizel temennilerin icin inan isini tam namiyla yapsin varsin surat yapsinSedabalim hadi bakalım hayırlısı umarım hitin iyi gününe denk gelirsin olaki sert cvplar verirse uzulme aslında çok şakacı biri ama keyfi yerindeyse tabii..bazen sorularına uzun uzun cvp veriyo bazende kestirip atıyor onu öyle kabullenicez artık işinde başarılı bence
Evet ılk görüşmede benı dövmekten beter etmıştı.sureklı soylendı boylemı yapılır öylemi yapılır falan dıye dıger tedavılerıme.Sedabalim hadi bakalım hayırlısı umarım hitin iyi gününe denk gelirsin olaki sert cvplar verirse uzulme aslında çok şakacı biri ama keyfi yerindeyse tabii..bazen sorularına uzun uzun cvp veriyo bazende kestirip atıyor onu öyle kabullenicez artık işinde başarılı bence
Ahahahaaaa çok güldüm yaa demek haklılar ha:))itiraf ediyorum ben anlamadım, olcayla birşeylerin birleşimi sanmıştım :))
Bende anlamamıstım fızyoterqpı benide rahatlattı ıyı gelecek umarım hepımızeSimdiiii kızlar yaptığım araştırmaya göre benim rumuz pek anlaşılmıyor hepiniz öylemi düşünüyorsunuz?? Başını okuyup olcay falan diye gecistiren sempatik kaçık arkadaşlar varmissss kimiside ingilizce yada ruscaa sanıyormuss.. Sözüm ona sizdemi benin adımın Olacak inşallah olduğunu anlamadiniz? Gerçekten zor bir rumuzmu?? Hadi merak ettim yazın gariiii fikrinizi
Ahahahaaaa çok güldüm yaa demek haklılar ha:))
Ayyy okuyunca cok guldum :) :) :) Yine Olcay vs bağlantı kuran olmuş ben hiç bağlantıda kuramadim birseyle?. Olc okuyup gerisini okumuyordum. :) :)
Cnm geldi çattı test günü demi inşallah hamile haberini verirsin bize.. Senin 5.günü progestan ve e2 kac çıkmıştıKızceler bu arada yarın test günü. Bu gece bana sabah olmaz artık :)
Canim hayirli saglikli evlatlar diliyorum sana yarin icin pozitif gör inşallah Allahim emeklerini boşa cikarmasin sana yarin icin bol şans diliyorum hadi güzel haberlerle gel bizede umut ol öptümKızceler bu arada yarın test günü. Bu gece bana sabah olmaz artık :)
Nasılsın noa.tahlılerı yaptırdınmı.benım progestana düşük çıktı.ıgneye gecırdıler maalesef.neyse sonu güzel olsun ıns.canım nasılsın?? bende hiç değişiklik yok, belirti arayıp duruyorum. evde çok sıkıldım bugün, yarın tahliller için hastaneye gidicem, çarşambada işe başlıyorum..çalışınca daha çabuk geçer belki zaman.
sende durumlar nasıl ?? yatabiliyomusun sürekli?
TUM kalbımle pozıtıffffffff gormenı dılıyorumKızceler bu arada yarın test günü. Bu gece bana sabah olmaz artık :)
iyiyim canım, benimde progesteron biraz düşük çıktı, ilacı arttırdık. e2 nasıl yüksekmi?Nasılsın noa.tahlılerı yaptırdınmı.benım progestana düşük çıktı.ıgneye gecırdıler maalesef.neyse sonu güzel olsun ıns.
Guzel haberlerinizi almamiz dilegiyle sabirsizlikla saflikli haberlerinizi bekliyoruz.TUM kalbımle pozıtıffffffff gormenı dılıyorum
yarın güzel haberler alıcaz inşallah.. dualarımız seninle canımKızceler bu arada yarın test günü. Bu gece bana sabah olmaz artık :)
E2 405 çıktı.progestan 7.2 .senın nasıl.kac çıkması lazımdı ıyıdı acaba bu Değerler.iyiyim canım, benimde progesteron biraz düşük çıktı, ilacı arttırdık. e2 nasıl yüksekmi?
Kizlar benimde bugun test gunumdu.e2 358 prg 15 cikti pek bi yorum yapmadilar.sabahtan beri arastiriyorum bi sonuc elde edemedmE2 405 çıktı.progestan 7.2 .senın nasıl.kac çıkması lazımdı ıyıdı acaba bu Değerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?