Pozitifleri gormen dilegiyle canim.insallah guzel sonuclar alacaksinKızceler bu arada yarın test günü. Bu gece bana sabah olmaz artık :)
Bılmıyorumkı bende net bısey bulamadım.zaten pek yaptıranda yok.Kizlar benimde bugun test gunumdu.e2 358 prg 15 cikti pek bi yorum yapmadilar.sabahtan beri arastiriyorum bi sonuc elde edemedm
benimde yaklaşık öyle, bu değerlere takılmamak lazım canım. yüksek yada düşük olması hamilelik için ipucu olmuyor.. benim geçen sene progesteron 40 dı negatif oldu. bu yüzden hiç önemsemedim düşük çıkmasınıE2 405 çıktı.progestan 7.2 .senın nasıl.kac çıkması lazımdı ıyıdı acaba bu Değerler.
Kizlar bende düne kadar progestan yüksekse hamile diye biliyordum sanıyordum ki progestan üretiyor vücut hamileyse.. Fakat biraz araştırdım kesinlikle doktor söylemedi benim kendi fikrim progestan düşük e2 yüksekse yani en az 200 olacak e2 hamile çıkıyormuş genelde yani düşündüğümün tam tersiymis eğer hamileysen bebekler progrstani tüketiyorumus vücuttan emiliyormus progestan ve değer düşük çıkıyormuş.. Bu cahil yorumu tekrar belirteyim canan hanım derki progestan yada e2 testiyle gebe olup olmadığı anlaşılmazbenimde yaklaşık öyle, bu değerlere takılmamak lazım canım. yüksek yada düşük olması hamilelik için ipucu olmuyor.. benim geçen sene progesteron 40 dı negatif oldu. bu yüzden hiç önemsemedim düşük çıkmasını
Yani senin 40 çıkıp negatif olmasida bundan olabilirbenimde yaklaşık öyle, bu değerlere takılmamak lazım canım. yüksek yada düşük olması hamilelik için ipucu olmuyor.. benim geçen sene progesteron 40 dı negatif oldu. bu yüzden hiç önemsemedim düşük çıkmasını
ama canım, hamilelerin progesteron değeri ilk aylarda 40-45 aralığında. bu yüzden geçen yıl çok ümitlenmiştim, alakası yokmuş.. bu arada hipotezin inşallah doğrudur :)Yani senin 40 çıkıp negatif olmasida bundan olabilir
Umarım düşündüğün gıbıdır.oofff ne zor beklemek.umarım testlerımız pozıtıf cıkarrrKizlar bende düne kadar progestan yüksekse hamile diye biliyordum sanıyordum ki progestan üretiyor vücut hamileyse.. Fakat biraz araştırdım kesinlikle doktor söylemedi benim kendi fikrim progestan düşük e2 yüksekse yani en az 200 olacak e2 hamile çıkıyormuş genelde yani düşündüğümün tam tersiymis eğer hamileysen bebekler progrstani tüketiyorumus vücuttan emiliyormus progestan ve değer düşük çıkıyormuş.. Bu cahil yorumu tekrar belirteyim canan hanım derki progestan yada e2 testiyle gebe olup olmadığı anlaşılmaz
Cnm geldi çattı test günü demi inşallah hamile haberini verirsin bize.. Senin 5.günü progestan ve e2 kac çıkmıştı
Bi kere tup bebek denemem oldu izmirde simdi cumartesi gorusmem var sonraki adimlari duyucaksiniz insMrb arkadaşlar bende bebislerimi alıp geldim. İnşallah hep benimle kalabilirler..
Evet canlarim listemize bi göz atin bakalim. Eksikleri olanlar yazarsa sevinirim. Sedabalim canim senide ekledim ama bilgilerini tamamlayalim. İnşallah arkadaşlar süper hamile dolu bi listemiz olacak Allah in izniyle. Hepinizi öpüyorum
Ins hadi seninle birlikte bizde hayirli geri sayimlardayizBi kere tup bebek denemem oldu izmirde simdi cumartesi gorusmem var sonraki adimlari duyucaksiniz ins
Kizçeleerrr hepinize teşekkür ederim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Yarın inşallah güzel haberler veririm ve iki gün sonrada umarım. Hepinizi öpüyorum. Iyi dileklerinize tekrar Teşekkürler, :)
Bi kere tup bebek denemem oldu izmirde simdi cumartesi gorusmem var sonraki adimlari duyucaksiniz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?