Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

E2 405 çıktı.progestan 7.2 .senın nasıl.kac çıkması lazımdı ıyıdı acaba bu Değerler.
benimde yaklaşık öyle, bu değerlere takılmamak lazım canım. yüksek yada düşük olması hamilelik için ipucu olmuyor.. benim geçen sene progesteron 40 dı negatif oldu. bu yüzden hiç önemsemedim düşük çıkmasını

Kizlar bende düne kadar progestan yüksekse hamile diye biliyordum sanıyordum ki progestan üretiyor vücut hamileyse.. Fakat biraz araştırdım kesinlikle doktor söylemedi benim kendi fikrim progestan düşük e2 yüksekse yani en az 200 olacak e2 hamile çıkıyormuş genelde yani düşündüğümün tam tersiymis eğer hamileysen bebekler progrstani tüketiyorumus vücuttan emiliyormus progestan ve değer düşük çıkıyormuş.. Bu cahil yorumu tekrar belirteyim canan hanım derki progestan yada e2 testiyle gebe olup olmadığı anlaşılmaz

Yani senin 40 çıkıp negatif olmasida bundan olabilir

Umarım düşündüğün gıbıdır.oofff ne zor beklemek.umarım testlerımız pozıtıf cıkarrr

Merhaba arkadaşlar sanırım 5 gün yapılan e2 ve Progestoron rahim içinin hazır olduğunu gösteriyor hamileliği değil. Benim ikincide e2 1800 prg ise 80 çıkmıştı.değerlerin çok iyi olduğunu söylemişlerdi ama hamilelik belirtisi değildi.o yüzden çok takılmayın ben de bu değerlerle gebe kalamadım.

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/22 Haziran/......

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT'te tedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/17Haziran/....

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/17Haziran/........

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT'te tedavide/Haziran/.......

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/HİT'te tedavide/Haziran/....

14. Sedabalim/

Mrb arkadaşlar bende bebislerimi alıp geldim. İnşallah hep benimle kalabilirler..

Evet canlarim listemize bi göz atin bakalim. Eksikleri olanlar yazarsa sevinirim. Sedabalim canim senide ekledim ama bilgilerini tamamlayalim. İnşallah arkadaşlar süper hamile dolu bi listemiz olacak Allah in izniyle. Hepinizi öpüyorum

Bi kere tup bebek denemem oldu izmirde simdi cumartesi gorusmem var sonraki adimlari duyucaksiniz ins

Kizçeleerrr hepinize teşekkür ederim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Yarın inşallah güzel haberler veririm ve iki gün sonrada umarım. Hepinizi öpüyorum. Iyi dileklerinize tekrar Teşekkürler, :)

İnşallah bitanem Allah yüzünü güldürsun. Bizede güzel sonucunla umut ol.

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/22 Haziran/......

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/17Haziran/....

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/17Haziran/........

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT'te tedavide/11 Haziran/.......

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/HİT'te tedavide/Haziran/....

14. Sedabalim/.../sebepsiz infertilite/olumsuz 1 tüp bebek(izmir)/HİT'te tedavide/Temmuz/....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…