- 23 Nisan 2015
- 218
- 181
- 18
- 43
28 yasimdayim halil ibrahim beyde sperm ddonasyonu islemine baslicaz canoSedabalim canim kaç yasindasin?
Sedabalim benim çıtır pabucumu dama attın şuan en küçügumuz sensin canoooo çok tatlısın eminim müthiş bir anne olacaksın28 yasimdayim halil ibrahim beyde sperm ddonasyonu islemine baslicaz cano
Ins cigerim benim hepimiz hayirlisiyla doguralim bir yerde hit in bebekleri diye mum ufleyelim beelerin yasindaSedabalim benim çıtır pabucumu dama attın şuan en küçügumuz sensin canoooo çok tatlısın eminim müthiş bir anne olacaksın
Canim sen butun denemeleri hit demi yaptirdin.Sedabalim benim çıtır pabucumu dama attın şuan en küçügumuz sensin canoooo çok tatlısın eminim müthiş bir anne olacaksın
n Canim karin bolgesinde adet olucakmis gibi agri bel agrisi halsizlik koku duyarliligi bas donmesi bunlar olabiliyo ins bebisim kayniyo suanKizlar basim o kadar donuyor ki anlatamam haplarin yan etkisi olmali cunku transfer olali bir hafta oldu sadece.sizde de boyle bi yan etki yapti mi ilaclar
bende olmadı canım, baş dönmesi progesterondan oluyo, bizim düşük çıktığı için yan etkiler görünmez dahaKizlar basim o kadar donuyor ki anlatamam haplarin yan etkisi olmali cunku transfer olali bir hafta oldu sadece.sizde de boyle bi yan etki yapti mi ilaclar
Günaydın kızceler. ..sabahi zor ettim inanın. Uyudugum en kalitesiz uykuydu. Ya heycandan ya ilaçlardan iki gündür midem ağzımda. Kustum kusucam. ..oturdugum yere yeni taşındım ve hastanelerde uzak biraz. Sağlık ocağı hemen arka sokakta pencereden açılmasını bekliyorum dört gözle :) :) dua edin nolur bana. Bi negatif daha kaldıracak hiç gücüm yok
Hayır hit de ilk olacak öbür 3 başka yerdeCanim sen butun denemeleri hit demi yaptirdin.
Progestan degeerin cok iyi benimde 14 tu hamileyim hamilelikte bu dgerr artiyormus ama tabi tek bununla baglamak yanlis olutKizlar benimde bugun test gunumdu.e2 358 prg 15 cikti pek bi yorum yapmadilar.sabahtan beri arastiriyorum bi sonuc elde edemedm
Güzel haberlerle gel ıns canım Allah yardımcın olsunGünaydın kızceler. ..sabahi zor ettim inanın. Uyudugum en kalitesiz uykuydu. Ya heycandan ya ilaçlardan iki gündür midem ağzımda. Kustum kusucam. ..oturdugum yere yeni taşındım ve hastanelerde uzak biraz. Sağlık ocağı hemen arka sokakta pencereden açılmasını bekliyorum dört gözle :) :) dua edin nolur bana. Bi negatif daha kaldıracak hiç gücüm yok
Senin bu son islem yaklasik ne tutdu canim.Hayır hit de ilk olacak öbür 3 başka yerde
HeyecanladimGünaydın kızceler. ..sabahi zor ettim inanın. Uyudugum en kalitesiz uykuydu. Ya heycandan ya ilaçlardan iki gündür midem ağzımda. Kustum kusucam. ..oturdugum yere yeni taşındım ve hastanelerde uzak biraz. Sağlık ocağı hemen arka sokakta pencereden açılmasını bekliyorum dört gözle :) :) dua edin nolur bana. Bi negatif daha kaldıracak hiç gücüm yok
Günaydın kızceler. ..sabahi zor ettim inanın. Uyudugum en kalitesiz uykuydu. Ya heycandan ya ilaçlardan iki gündür midem ağzımda. Kustum kusucam. ..oturdugum yere yeni taşındım ve hastanelerde uzak biraz. Sağlık ocağı hemen arka sokakta pencereden açılmasını bekliyorum dört gözle :) :) dua edin nolur bana. Bi negatif daha kaldıracak hiç gücüm yok
Ayyy Rabbim saglikla eline almayi nasip rtsin kiyamam ya bizde isterizKizceleriiimmmm. ... Sonuç mutluluk :) :) :) gobisime geldi bebeler. ..pozitif çıktı. ... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?