Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Umut14 canım gorusemedik ama inşallah başka bir mekanda cocuklarimiz yanimizda iken görüşüp konuşup bu günlerimizi yad ederiz. Kaptan48 ve Olckinslh ile güzel vakit geçirirsin. Çünkü onlar kalpleri çok güzel arkadaşlar.. öpüyorum sizi..

Ca
Kizlar basim o kadar donuyor ki anlatamam haplarin yan etkisi olmali cunku transfer olali bir hafta oldu sadece.sizde de boyle bi yan etki yapti mi ilaclar
n Canim karin bolgesinde adet olucakmis gibi agri bel agrisi halsizlik koku duyarliligi bas donmesi bunlar olabiliyo ins bebisim kayniyo suan

Günaydın kızceler. ..sabahi zor ettim inanın. Uyudugum en kalitesiz uykuydu. Ya heycandan ya ilaçlardan iki gündür midem ağzımda. Kustum kusucam. ..oturdugum yere yeni taşındım ve hastanelerde uzak biraz. Sağlık ocağı hemen arka sokakta pencereden açılmasını bekliyorum dört gözle :) :) dua edin nolur bana. Bi negatif daha kaldıracak hiç gücüm yok

İnşallah canım sakin ve sabırlı ol. Allah yardimcin olsun. Hayırlısıyla güzel bi sonuç al inşallah..

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/22 Haziran/......

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/17Haziran/....

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/17Haziran/........

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT'te tedavide/11 Haziran/.......

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüp bebek (izmir) / HİT'te tedavide/Temmuz/....

Son güncel listemiz buraya tedavide olan arkadaşlar hadi bize katılın sadece okuyup bırakmayın. Ancak yasadiklarimizin üstesinden paylasarak gelebiliriz canlar.

Güzel haberlerle gel ıns canım Allah yardımcın olsun

Heyecanladiminsallah guzel haberler alicaz bugun senden canim.beklemek insani cok yoruyor

Kizceleriiimmmm. ... Sonuç mutluluk :) :) :) gobisime geldi bebeler. ..pozitif çıktı. ... :)
Ayyy Rabbim saglikla eline almayi nasip rtsin kiyamam ya bizde isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…