Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

uğurlar olsun canım benim gibi yapma unutma soracağın soruları hatta bi kağıda yaz derim gelince haber verirsin artık

aynen canım kağıda yazmak gerek ama biz artık transfer için gidiyoruz... yani işlem yapılcak artık sanırım son nokta çok stresliyim çoookk...

yolunuz açık olsun inşallah.. Bizde eşimle temmuz gibi gitmeyi planlıyoruz. yıllık izin dönemi olduğu için ama sizce çok mu sıcak olur yada ne bileyim doktor tatilde falan olurmu bilemedimki (

canım zaten randevu için merkezi aradığında söylerler yani. öyle çat diye kafana göre gidemiyosun açıkçası randevuların ve doktorun uygun olması lazım. bana dua edin olurmu lütfeeenn ((

Merhaba Kizlar,

Ben grubunuzda yeniyim. Ben 36 yasindayim. Ancak tüp bebek de bayagi deneyim sahibiyim diyebilirim. Benim 5 negatif Tüp bebek deneyimim oldu. Benim sorunum esimin spermlerinin sayiyinin az olmasi idi. Tüp bebek denemelerim basarisizdi cünkü yumurta reservimin kötü idi. Bir türlü birin üstünde kaliteli yumurta elde edemedik. Vücudum ve psikolojim cok yipranmisti, bizde sonunda donasyonda karar kildik. Toplamda dört donasyon denemem oldu. Iki tanesi basarili. Cok mutluyum. Kizimiza kardes istiyorduk o yüzden donasyona devam ettik. Ben iki defadir dondurulmus blasto ile hamilekaldim. Ücüncü transferimde 3 günlük embryolar transfer edilmisdi ancak, sonuc negatif oldu. Bende kesinlikle HITi öneririm. Biz negatif oldugunda dahi diger merkezleri hic aklimizdan bile gecirmedik. Ins hepiniz anne olmanin doyumsuz mutlulugunu yarasiniz.

merhaba canım hoşgeldin aramıza :)) Allahım evladına uzun uzun ömürler nasip etsin inşallah... O zaman senin deneyimlerinden faydalanmak isteriz :)) Allah izin verirse en yakın zamanda bizde kıbrısa gitcez. Ee anlat bakalım nasıl bi duygu annelik :))

Selam canım hoşgeldin :)) Ne güzel Allahım kızına uzun ömür ve bol sağlık versin inşallah... Ben Kıbrısa HİT.e görüşmeye gittim gayet memnun kaldım Allah izin verirse bu önümüzdeki ay tedavi için gitcez bu kez. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşalllah..

Yolun açık olsun arkadaşım.. Belkide şuanda Kıbrıstasın saatin tam olarak kaçtı bilemiyorum ama Allahın izniyle herşey güzel olcak. fırsat bulduğun ilk zamanda yaz bize. Bide için rahat olsun HİT çok başarılı bi doktor bu çok önemli emin ellerdesin arkadaşım )

eee bizzat tecrübe konuşuyor diyorsun yani laz75 dimi :)) ne güzel yaa bizde bigün hamileyim yazabilcek miyiz ve senin gibi evladımıza kavuşabilcek miyiz? bazen ümidimi kaybediyorumda .......................

eee bizzat tecrübe konuşuyor diyorsun yani laz75 dimi :)) ne güzel yaa bizde bigün hamileyim yazabilcek miyiz ve senin gibi evladımıza kavuşabilcek miyiz? bazen ümidimi kaybediyorumda .......................

Meltemcim, neler hissettiğini öylesine iyi anlıyorumki... Ama ben hep bu ümidimi ayakta tuttum, hayallerim hayal olarak kalmadı gerçeğe dönüştü seninde öyle olsun. Evet insan ara ara karamsarlığa kapılıyor bu doğru. ben o kadar çok ağlardımki ama rahatlardım yani o da olması gereken. Ancak ölçüyü kaçırdın mı işte o zaman vay haline toparlanmak çok zor be arkadaşım... kendini teselli etmen lazım, mutlu olduğun şeyleri yapman lazım buraya yaz mesela konuşalım böyle yeterki üzülme sen okey mi :))

Kızlar nasılsınız bakalım :) salı günü havaalanından direk merkeze geldik. Eşim sperm verdi ve donörden yumurta alındı ama ben kimseyi görmedim ( sonra merkezde işimiz bitince otele yerleştik zaten hastaneye yakında.ertesi gün aradılar ve 4 kaliteli embriyomuz varmış ve 2 embriyo transfer edilcek umarım herşey güzel olur ve yarın transfer olcak heyecanla bekliyoruz ben ve eşim. bide çok stresliyim nedense. Ayrıca merkez ne kadar kalabalık donasyon için gelmiş herkes ne bileyim biz çok şaşırdık

canım çok sevindim senin adına darısı benim başıma inşallah... Yarın transferin inşallah çok güzel geçer ve o 2 embriyo sana sıkı sıkı tutunurlar. Peki HİT nasıl, Nevin hanım falan ilgililer mi bende orayı istiyorum ama insanın tedirginliği oluyor işte ister istemez

oh ohh ohhh kıbrıs yolcumuz yolculuğunun sonlarına doğru gelmiş ne güzel :)) Allahım güzel haberler almanı nasip etsin canım darısı isteyen herkesin başına inşallah...

Canım ilgi konusunda sıkıntın olmasın içini ferah tut, sağolsun Halil ibrahim bey gayet güzel ilgilendi sürekli bilgi verdi yani sorduğumuz her soruyu cevapladı eşimde bende gayet memnunuz yarını bekliyoruz stres ve heyecanla (

Canım benim Rabbim mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah. Bunlar güzel stresler ama biliyosunki fazlası bize çok zararlı Allah korusun embriyo tutunması falan riske girebilir dikkat et kendine ve stres sıkıntı yok tamammı arkadaşım :)))))

tamam canım merak etme sen :)) şimdi dışarı çıkıcaz eşimle gezincez biraz malum yarın transfer var sonra gezemem yatmam gerek :))

canım tedavin hayırlı olsun. Rabbim sana güzel bi bebek nasip etsin inşallahh.. Darısı benim başıma (

Canım transferin hayırlı olsun inşallah şimdiden ve bebişler sana sıkı sıkı tutunsunlar....

Evet orası öyle kalabalık oluyor benimde tedavi gördüğüm dönemde öyleydi çünkü HİT.in baya bi hastası var. bu durum seni mutlu etmeli ne kadar iyi bi merkezde olduğunu gördün yaa güven vermiştir sana :)) biz öyle hissetmiştik eşimle kalabalığı görünce hem şaşırdık hemde ne güzel yaa doğru adresteyiz dedik ve nihayet çok şükür oğlumuza kavuştuk darısı başına arkadaşım inşallah :))

Merhaba arkadaşlar. ben 38 yaşındayım ve 3 negatifim var rezerv azlığı nedeniyle tüp bebekte dahi başarılı olamadık. Doktorum bana yumurta naklinden bahsetti. Bi süredir araştırıyorum. Doktor Halil ibrahim Tekinin adını çok duydum. Nasıl bi doktor tavsiye eder misiniz? Aranızda orda tedavi görüp hamile kalan varmı? Yani çok zor bi karar bu en iyisini bulmak istiyoruz yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba canım hoşgeldin aramıza. Canım ben bu ay tedaviye başlıyorum inşallah ve Halil ibrahim tekinde başlıyoruz. Kendisinin başarısını çok duyduk. bizde uzun araştırmalar sonucunda karar verdik. Özellikle eşim orayı istedi. Umarım bende pozitif sonuç alırım yani Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

selam bufyy, ben Halil ibrahim tekinde tedavi gördüm ve bi kızım oldu çok şükür. şimdi kızıma kardeş istiyoruz ve tercihimiz yine HİT olcak. Çok başarılı ve titiz bi doktor. Yani ben çok memnun kaldım ve her soranada mutlaka tavsiye ediyorum. Bence doğru adrese geldin ama yinede tercih senin canım. Yolun açık olsun ve bize yaz lütfen durumları :))

dün döndük evimize çok şükür. bebişimizi aldık geldik beklemedeyiz ama hiçbişey hissetmiyorum biraz bel ağrım var ama o da yatmaktan olsa gerek eşim ayağa bile kaldırmıyor onun korkusundan dahadoğrusu sonuç negatif olursa beni suçlamasından korkuyorum dikkat etmedin falan filan der diye çenesinden korkuyorum yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…