uğurlar olsun canım benim gibi yapma unutma soracağın soruları hatta bi kağıda yaz derim gelince haber verirsin artık
yolunuz açık olsun inşallah.. Bizde eşimle temmuz gibi gitmeyi planlıyoruz. yıllık izin dönemi olduğu için ama sizce çok mu sıcak olur yada ne bileyim doktor tatilde falan olurmu bilemedimki(
Merhaba Kizlar,
Ben grubunuzda yeniyim. Ben 36 yasindayim. Ancak tüp bebek de bayagi deneyim sahibiyim diyebilirim. Benim 5 negatif Tüp bebek deneyimim oldu. Benim sorunum esimin spermlerinin sayiyinin az olmasi idi. Tüp bebek denemelerim basarisizdi cünkü yumurta reservimin kötü idi. Bir türlü birin üstünde kaliteli yumurta elde edemedik. Vücudum ve psikolojim cok yipranmisti, bizde sonunda donasyonda karar kildik. Toplamda dört donasyon denemem oldu. Iki tanesi basarili. Cok mutluyum. Kizimiza kardes istiyorduk o yüzden donasyona devam ettik. Ben iki defadir dondurulmus blasto ile hamilekaldim. Ücüncü transferimde 3 günlük embryolar transfer edilmisdi ancak, sonuc negatif oldu. Bende kesinlikle HITi öneririm. Biz negatif oldugunda dahi diger merkezleri hic aklimizdan bile gecirmedik. Ins hepiniz anne olmanin doyumsuz mutlulugunu yarasiniz.
Merhaba Kizlar,
Ben grubunuzda yeniyim. Ben 36 yasindayim. Ancak tüp bebek de bayagi deneyim sahibiyim diyebilirim. Benim 5 negatif Tüp bebek deneyimim oldu. Benim sorunum esimin spermlerinin sayiyinin az olmasi idi. Tüp bebek denemelerim basarisizdi cünkü yumurta reservimin kötü idi. Bir türlü birin üstünde kaliteli yumurta elde edemedik. Vücudum ve psikolojim cok yipranmisti, bizde sonunda donasyonda karar kildik. Toplamda dört donasyon denemem oldu. Iki tanesi basarili. Cok mutluyum. Kizimiza kardes istiyorduk o yüzden donasyona devam ettik. Ben iki defadir dondurulmus blasto ile hamilekaldim. Ücüncü transferimde 3 günlük embryolar transfer edilmisdi ancak, sonuc negatif oldu. Bende kesinlikle HITi öneririm. Biz negatif oldugunda dahi diger merkezleri hic aklimizdan bile gecirmedik. Ins hepiniz anne olmanin doyumsuz mutlulugunu yarasiniz.
Yolun açık olsun arkadaşım.. Belkide şuanda Kıbrıstasın saatin tam olarak kaçtı bilemiyorum ama Allahın izniyle herşey güzel olcak. fırsat bulduğun ilk zamanda yaz bize. Bide için rahat olsun HİT çok başarılı bi doktor bu çok önemli emin ellerdesin arkadaşım)
eee bizzat tecrübe konuşuyor diyorsun yani laz75 dimi :)) ne güzel yaa bizde bigün hamileyim yazabilcek miyiz ve senin gibi evladımıza kavuşabilcek miyiz? bazen ümidimi kaybediyorumda .......................
Kızlar nasılsınız bakalım :) salı günü havaalanından direk merkeze geldik. Eşim sperm verdi ve donörden yumurta alındı ama ben kimseyi görmedim( sonra merkezde işimiz bitince otele yerleştik zaten hastaneye yakında.ertesi gün aradılar ve 4 kaliteli embriyomuz varmış ve 2 embriyo transfer edilcek umarım herşey güzel olur ve yarın transfer olcak heyecanla bekliyoruz ben ve eşim. bide çok stresliyim nedense. Ayrıca merkez ne kadar kalabalık donasyon için gelmiş herkes ne bileyim biz çok şaşırdık
Kızlar nasılsınız bakalım :) salı günü havaalanından direk merkeze geldik. Eşim sperm verdi ve donörden yumurta alındı ama ben kimseyi görmedim( sonra merkezde işimiz bitince otele yerleştik zaten hastaneye yakında.ertesi gün aradılar ve 4 kaliteli embriyomuz varmış ve 2 embriyo transfer edilcek umarım herşey güzel olur ve yarın transfer olcak heyecanla bekliyoruz ben ve eşim. bide çok stresliyim nedense. Ayrıca merkez ne kadar kalabalık donasyon için gelmiş herkes ne bileyim biz çok şaşırdık
canım çok sevindim senin adına darısı benim başıma inşallah... Yarın transferin inşallah çok güzel geçer ve o 2 embriyo sana sıkı sıkı tutunurlar. Peki HİT nasıl, Nevin hanım falan ilgililer mi bende orayı istiyorum ama insanın tedirginliği oluyor işte ister istemez
Canım ilgi konusunda sıkıntın olmasın içini ferah tut, sağolsun Halil ibrahim bey gayet güzel ilgilendi sürekli bilgi verdi yani sorduğumuz her soruyu cevapladı eşimde bende gayet memnunuz yarını bekliyoruz stres ve heyecanla(
Canım benim Rabbim mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah. Bunlar güzel stresler ama biliyosunki fazlası bize çok zararlı Allah korusun embriyo tutunması falan riske girebilir dikkat et kendine ve stres sıkıntı yok tamammı arkadaşım :)))))
Merhaba arkadaşlar. ben 38 yaşındayım ve 3 negatifim var rezerv azlığı nedeniyle tüp bebekte dahi başarılı olamadık. Doktorum bana yumurta naklinden bahsetti. Bi süredir araştırıyorum. Doktor Halil ibrahim Tekinin adını çok duydum. Nasıl bi doktor tavsiye eder misiniz? Aranızda orda tedavi görüp hamile kalan varmı? Yani çok zor bi karar bu en iyisini bulmak istiyoruz yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. ben 38 yaşındayım ve 3 negatifim var rezerv azlığı nedeniyle tüp bebekte dahi başarılı olamadık. Doktorum bana yumurta naklinden bahsetti. Bi süredir araştırıyorum. Doktor Halil ibrahim Tekinin adını çok duydum. Nasıl bi doktor tavsiye eder misiniz? Aranızda orda tedavi görüp hamile kalan varmı? Yani çok zor bi karar bu en iyisini bulmak istiyoruz yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?