Ya gercekten adina okadar mutlu oldum ki valla benim bile icim kipirdadi.kendine dikkat et cigerim gobusune bir birey daha emanet sana canimKizceleriiimmmm. ... Sonuç mutluluk :) :) :) gobisime geldi bebeler. ..pozitif çıktı. ... :)
Cok sevindim tebrikler, Allah kucagina almayi nasip etsin. Transferden sonra belirti oldumu farkli.Kizceleriiimmmm. ... Sonuç mutluluk :) :) :) gobisime geldi bebeler. ..pozitif çıktı. ... :)
Mrb arkadaşlar bende bebislerimi alıp geldim. İnşallah hep benimle kalabilirler..
Evet canlarim listemize bi göz atin bakalim. Eksikleri olanlar yazarsa sevinirim. Sedabalim canim senide ekledim ama bilgilerini tamamlayalim. İnşallah arkadaşlar süper hamile dolu bi listemiz olacak Allah in izniyle. Hepinizi öpüyorum
Merhaba beni lsteye eklemistin ama sanirim silindi. 2 deneme negatif 3. Deneme icin regly olmayi bekliyorum.Mrb arkadaşlar bende bebislerimi alıp geldim. İnşallah hep benimle kalabilirler..
Evet canlarim listemize bi göz atin bakalim. Eksikleri olanlar yazarsa sevinirim. Sedabalim canim senide ekledim ama bilgilerini tamamlayalim. İnşallah arkadaşlar süper hamile dolu bi listemiz olacak Allah in izniyle. Hepinizi öpüyorum
canım çok sevindimmmm.. tebrikler, hayırlı uğurlu olsun.Kizceleriiimmmm. ... Sonuç mutluluk :) :) :) gobisime geldi bebeler. ..pozitif çıktı. ... :)
Amin saol canim.Arkadasım hıc moralını bozma benım kendı yumılerımle olan transferlerde rahîm ıyıdı yumurta 5 Gündü şuydu buydu ne oldu koca bır negatıf her seferınde.kı bence hıt pımpıdık bı adam olmayacak olsa o adam transferı yapmaz önce olmaz der kestırıp atar.allah hepımızın yüzüne baksın .hepımızın yardımcısı olsun
Ol maşallah Allah Devamını getırsın ınsallah kac kısıye umut oldun gerçekten boyle bır pozıtıffffffffffffff e cok ıhtıyacımız vardı.senı canı gönülden tebrık edıyorum arkadsım darısı benım ve Döğer arkadaşların basına .bugun mutlu v umutlu bır gün sayendeKizceleriiimmmm. ... Sonuç mutluluk :) :) :) gobisime geldi bebeler. ..pozitif çıktı. ... :)
Cok sagol canim,insallah hepimiz hamile kalir ve mutlu sona erisirizhiç moralini bozma canım, diğer topikte 6mm civarıyla hamile kalanlar vardı hemde ikiz. hatırlarsın belki sende..
Yinede İnşallah fizyoterapiyle biraz daha kalınlaşır.. Allah yardımcın olsun, burda hamile kalmasını en çok istediklerimden birisisin.
Cok sevindim rabbim kucagina almayi da nasip etsin darisi basimizaKizceleriiimmmm. ... Sonuç mutluluk :) :) :) gobisime geldi bebeler. ..pozitif çıktı. ... :)
Superrrrrr listemizin ilk hamilesi Efenaz danda guzel haber bekliyoruz.guzel bit dokuz ay gecirmemi diliyorum canim ssglikla kucagina almayi nasip etsin allah.darisi bizlereeerKizceleriiimmmm. ... Sonuç mutluluk :) :) :) gobisime geldi bebeler. ..pozitif çıktı. ... :)
Canim deninde bugun test gunun degilmiydiGüzel haberlerle gel ıns canım Allah yardımcın olsun
Canim transferin hayirlisi olsun,bebislerin hep seninle olsun.odana geldik kapini tiklaytik ama sen bebislerinle derin bir uykudaydinUmut14 canım gorusemedik ama inşallah başka bir mekanda cocuklarimiz yanimizda iken görüşüp konuşup bu günlerimizi yad ederiz. Kaptan48 ve Olckinslh ile güzel vakit geçirirsin. Çünkü onlar kalpleri çok güzel arkadaşlar.. öpüyorum sizi..
Umarim bunlar olumlu yonde belirtilerdir.guzel haberini alirizKizlar basim o kadar donuyor ki anlatamam haplarin yan etkisi olmali cunku transfer olali bir hafta oldu sadece.sizde de boyle bi yan etki yapti mi ilaclar
tekrar tebrikler canım, bende bu belirtilerin hiçbirisi yok. daha 7.günümüzdeyiz gerçi.. Allah bizlerede nasip etsin pozitifiBu benim 5.denememdi. 3 kendi yumurtalarım ile tüp bebek ve 2 donasyon.
2.donasyonda tutturduk :) :)
Belirti arayanlara öncelikle hemen durumu belirteyim.neler hissettim.
1 gun. ilk gün transferden sonra eşimle şiddetli bir kavgaya tutustuk. Öyle sacmaydiki sinirden kaskati kesildim ayaklarimi yere vurarak tepindim kendimi sıkarak ağladım. Dediki eşim aferin boş yere geldik gidiyoruz simdi.donuste ucakta bil bel agrisiki sormayın belim ve belden aşağı dilerim karar etlerim kemiklerim sizliyor.
2.3.4.5 Gun. Hiç birşey yok kasiklarim ağrıdı arada göğüslerim sünger gibi.hatta havası alınmış balon misali bi garip.ne karnında ne gogsumde hiç bir sisme yok.surekli karnım kazandı 5.gun itibarıyle. Yiyorum yarım saat sonra karnım gürültü gürültü.
7.gun. yemeğe çıktık eşimle kunefeyi çok sevmrme ragmen bir catalda biraktim doğru düzgün yemekte yiyemedim. Akşamına tatataaam pembe leke. Bir ara kırmiziydi sonra yine pembe ve sonrada kahverengiye dönüp 10.gun bitti. Tiksinme basladi kokulara karşı.
8.9. Gun. Sabahları hafiften mide bulantisi yla kalktım.
10.gun sabah olan bulantı güne yayıldı ve aksama kadar hem midem bulandi hem başım döner gibi oldu.
11.gun yani bugün. Geceden mide bulantısı başladı sabah tahlile giderken devam etti.sonra farkettimki yürürken beynim sallanıyor sanki bir garip hal. Bulantı var ama yok beynim sallanıyor ama sallanmiyor garip bişey ve her midem bulanirsa gibi olduğunda nefesim yetmiyor ter dökuyorum. Eve kendimi zor attım.
Belirtileri toparlamaya gerekirse kısaca kasık ağrısı, mide kazinmasi, pembe leke, bulantı, baş dönmesi. ..
Rabbim hayırlı haber almayi nasip etti şimdi sıra sizde.allah yardımcınız olsun kızçelerim.
Cnm çok sevindim rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşillah degerin kaç çıktıKizceleriiimmmm. ... Sonuç mutluluk :) :) :) gobisime geldi bebeler. ..pozitif çıktı. ... :)
Kizceleriiimmmm. ... Sonuç mutluluk :) :) :) gobisime geldi bebeler. ..pozitif çıktı. ... :)
Tebrik ederim insallah hersey gönlünce olur hayurliMrb arkadaşlar bende bebislerimi alıp geldim. İnşallah hep benimle kalabilirler..
Benım 30 hazıran testım canım.Canim deninde bugun test gunun degilmiydi
Cnm çok sevindim rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşillah degerin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?