Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Saglikla kucagina al canim bebisini yada bebislerini insallah:)
Transferden sonra surekli yattinmi yoksa gunluk haytina devam ettinmi. Birde transfer sonrasi kibristan hemen dondunmu, rahim kalinligin kacti bilgi verebilirmisin bizlere. Embriyo kalitesi konusunda bilgin varmi. Tesekkurler.

Canım şükürler olsun Rabbime. Çoooooookkkk sevindim. İşte ilk hamisimiz hemen ekliyorum listeye!! Darısı listemizdeki diger arkadaslara ve isteyen herkeze olsun İnşallah. Allah tamamina da erdirsin canm saglicakla kucagina almayı nasip etsin.

Canım ben transfer günü akşam döndüm. Çok dikkat etmedim ama evde olduğum içinde bişey yapmadım yattım. Transferden bir hafta önce rahim 7.9 du emriyolar 1 tane 4BC 2 tane 4aa yazıyor kağıtta. Ucude transfer edildi

Ekle ekle kocaman ekle hemde 5 senenin üstüne. :)
Sağolasın cnm allah razı olsun :) şimdi size dua edeceğim. :)

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/22 Haziran/......

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/17Haziran/....

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/17Haziran/........

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüp bebek (izmir) / HİT'tetedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1 donasyon/HİT'te tedavide/haziran/.....

Evet canlar Şükür ilk hamisimizi listemize ekledik. Darısı hepimizin başına inşallah!!

Kizceleriiimmmm. ... Sonuç mutluluk :) :) :) gobisime geldi bebeler. ..pozitif çıktı. ... :)
Cnmmmm yasasinn nasıl sevindik allah kucağına almayı nasip etsin isteyen herkes anne olsunn veee Ayseldemir241 bircedenin karşısına kocaman bir pozitif koysuuunnn

Ayyy cnm yaa nihayet listemize bi hamiş eklendi inşallah listemizde hamiş olmayan kalmıycak süperr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…