Bende kendımden ıyı haber beklıyorum ınsallahSuperrrrrr listemizin ilk hamilesi Efenaz danda guzel haber bekliyoruz.guzel bit dokuz ay gecirmemi diliyorum canim ssglikla kucagina almayi nasip etsin allah.darisi bizlereeer
maşallah kaç tane yuklettın canım bıde e 2 ıle progestan kac çıkmıştı.ıpucu yakalamaya ÇalısıyomCanım sağolasın darısı isteyen herkesin başına .değerim 1200 muhtemel çoğul gebelik
Bu benim 5.denememdi. 3 kendi yumurtalarım ile tüp bebek ve 2 donasyon.
2.donasyonda tutturduk :) :)
Belirti arayanlara öncelikle hemen durumu belirteyim.neler hissettim.
1 gun. ilk gün transferden sonra eşimle şiddetli bir kavgaya tutustuk. Öyle sacmaydiki sinirden kaskati kesildim ayaklarimi yere vurarak tepindim kendimi sıkarak ağladım. Dediki eşim aferin boş yere geldik gidiyoruz simdi.donuste ucakta bil bel agrisiki sormayın belim ve belden aşağı dilerim karar etlerim kemiklerim sizliyor.
2.3.4.5 Gun. Hiç birşey yok kasiklarim ağrıdı arada göğüslerim sünger gibi.hatta havası alınmış balon misali bi garip.ne karnında ne gogsumde hiç bir sisme yok.surekli karnım kazandı 5.gun itibarıyle. Yiyorum yarım saat sonra karnım gürültü gürültü.
7.gun. yemeğe çıktık eşimle kunefeyi çok sevmrme ragmen bir catalda biraktim doğru düzgün yemekte yiyemedim. Akşamına tatataaam pembe leke. Bir ara kırmiziydi sonra yine pembe ve sonrada kahverengiye dönüp 10.gun bitti. Tiksinme basladi kokulara karşı.
8.9. Gun. Sabahları hafiften mide bulantisi yla kalktım.
10.gun sabah olan bulantı güne yayıldı ve aksama kadar hem midem bulandi hem başım döner gibi oldu.
11.gun yani bugün. Geceden mide bulantısı başladı sabah tahlile giderken devam etti.sonra farkettimki yürürken beynim sallanıyor sanki bir garip hal. Bulantı var ama yok beynim sallanıyor ama sallanmiyor garip bişey ve her midem bulanirsa gibi olduğunda nefesim yetmiyor ter dökuyorum. Eve kendimi zor attım.
Belirtileri toparlamaya gerekirse kısaca kasık ağrısı, mide kazinmasi, pembe leke, bulantı, baş dönmesi. ..
Rabbim hayırlı haber almayi nasip etti şimdi sıra sizde.allah yardımcınız olsun kızçelerim.
maşallah kaç tane yuklettın canım bıde e 2 ıle progestan kac çıkmıştı.ıpucu yakalamaya Çalısıyom
Bu benim 5.denememdi. 3 kendi yumurtalarım ile tüp bebek ve 2 donasyon.
2.donasyonda tutturduk :) :)
Belirti arayanlara öncelikle hemen durumu belirteyim.neler hissettim.
1 gun. ilk gün transferden sonra eşimle şiddetli bir kavgaya tutustuk. Öyle sacmaydiki sinirden kaskati kesildim ayaklarimi yere vurarak tepindim kendimi sıkarak ağladım. Dediki eşim aferin boş yere geldik gidiyoruz simdi.donuste ucakta bil bel agrisiki sormayın belim ve belden aşağı dilerim karar etlerim kemiklerim sizliyor.
2.3.4.5 Gun. Hiç birşey yok kasiklarim ağrıdı arada göğüslerim sünger gibi.hatta havası alınmış balon misali bi garip.ne karnında ne gogsumde hiç bir sisme yok.surekli karnım kazandı 5.gun itibarıyle. Yiyorum yarım saat sonra karnım gürültü gürültü.
7.gun. yemeğe çıktık eşimle kunefeyi çok sevmrme ragmen bir catalda biraktim doğru düzgün yemekte yiyemedim. Akşamına tatataaam pembe leke. Bir ara kırmiziydi sonra yine pembe ve sonrada kahverengiye dönüp 10.gun bitti. Tiksinme basladi kokulara karşı.
8.9. Gun. Sabahları hafiften mide bulantisi yla kalktım.
10.gun sabah olan bulantı güne yayıldı ve aksama kadar hem midem bulandi hem başım döner gibi oldu.
11.gun yani bugün. Geceden mide bulantısı başladı sabah tahlile giderken devam etti.sonra farkettimki yürürken beynim sallanıyor sanki bir garip hal. Bulantı var ama yok beynim sallanıyor ama sallanmiyor garip bişey ve her midem bulanirsa gibi olduğunda nefesim yetmiyor ter dökuyorum. Eve kendimi zor attım.
Belirtileri toparlamaya gerekirse kısaca kasık ağrısı, mide kazinmasi, pembe leke, bulantı, baş dönmesi. ..
Rabbim hayırlı haber almayi nasip etti şimdi sıra sizde.allah yardımcınız olsun kızçelerim.
Saglikla kucagina al canim bebisini yada bebislerini insallah:)
Transferden sonra surekli yattinmi yoksa gunluk haytina devam ettinmi. Birde transfer sonrasi kibristan hemen dondunmu, rahim kalinligin kacti bilgi verebilirmisin bizlere. Embriyo kalitesi konusunda bilgin varmi. Tesekkurler.
Canım şükürler olsun Rabbime. Çoooooookkkk sevindim. İşte ilk hamisimiz hemen ekliyorum listeye!! Darısı listemizdeki diger arkadaslara ve isteyen herkeze olsun İnşallah. Allah tamamina da erdirsin canm saglicakla kucagina almayı nasip etsin.
Diyelim islemler komple bitti ucreti oduyoz evimize donuyoz tutmadi diyelim ayni ucreti bidahami veriyoz
Anladim canim peki embriyolarin sectiklerini koyup koymayanlari dondurtdun mu senYok cnm olumsuz olursa ikincisi 1500 euro sanırım. Diyelim yine olmadı 3 su ücretsiz demişlerdi bana geçen sene ilk tedaviye başladığımda.
5 sene dımı dıle kolay.allah bundan sonra sıkıntı vermesın ıns.Ekle ekle kocaman ekle hemde 5 senenin üstüne. :)
Sağolasın cnm allah razı olsun :) şimdi size dua edeceğim. :)
Cnmmmm yasasinn nasıl sevindik allah kucağına almayı nasip etsin isteyen herkes anne olsunn veee Ayseldemir241 bircedenin karşısına kocaman bir pozitif koysuuunnnKizceleriiimmmm. ... Sonuç mutluluk :) :) :) gobisime geldi bebeler. ..pozitif çıktı. ... :)
Ayyy cnm yaa nihayet listemize bi hamiş eklendi inşallah listemizde hamiş olmayan kalmıycak süperrAdı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.
1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/22 Haziran/......
2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....
3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......
4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!
5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/.........
6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....
7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....
8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........
9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/17Haziran/....
10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/17Haziran/........
11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE
12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......
13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/HİT'te tedavide/Haziran/....
14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüp bebek (izmir) / HİT'tetedavide/Temmuz/....
15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1 donasyon/HİT'te tedavide/haziran/.....
Evet canlar Şükür ilk hamisimizilistemize ekledik. Darısı hepimizin başına inşallah!!
Ayyy cnm yaa nihayet listemize bi hamiş eklendi inşallah listemizde hamiş olmayan kalmıycak süperr
Anladim canim peki embriyolarin sectiklerini koyup koymayanlari dondurtdun mu sen
Birceden canm kanama olduğunda nasil bir önlem alindi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?