Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhaba, defalarca bu forumlara girip yazılanları okuyup fikir edinmeye,bilgi sahibi olmaya calıştım. Dilimden ve hissettiklerimden anlayan insanların olması beni buraya üye olmaya sevketti. Umarım aranıza benide alırsınız.

Oncelikle hamile olan arkadaşımıza tebrikler, Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Diğer tüm üyelerede kucaklarına bebek almayı nasip etsin diyorum. Ben 32 yaşındayım eşim azospermi ,bir kere ameliyat oldu zaten milyonda bir bile şans vermemişlerdi. 24 yaşında evlendiğim ve çok sevdiğim eşimle bu olayı 26 yaşındayken hamile kalmaya karar verdiğimizde öğrendik. Tabi ilk başta 6ay boyunca bende sorun var diye düşünüp nedensiz yere strese girdim. Sonra eşimde sorun olduğunu öğrendiğimizde ise onun hislerini okadar iyi anladımki ne istese hayır demedim. Bu yuzden senelerce sperm donasyonu ve evlatlık gibi konuları bir açıp bir kapadık. Şimdi ise kıbrısta donasyon yaptırmak için karar verdik. Buhaftasonu kendi doktorum ile konuşup fikirlerini alacağım. Sizlerin yorumlarıda benim önemli bu nedenle yazmaya karar verdim,iyi akşamlar

Sevgili arkadaşım çok teşekkür ederim iyi dileklerine. Insallah devamında sizlerin güzel haberlerinizi alırım. Allah yardimcin olsun. Kolay bir süreç değil. Ama kadinda sıkıntı olmadığı sürece çoğunlukla haberler pozitif oluyor. Şansın bol yolun açık olsun.rabbim gonlundekini nasip etsin.

Cok tesekkür ederim. Daha başlamadan bile stresi çok büyük,gelecekte ne olacak hiç bilmiyorum. Her sene doktor kontrolüne giden birisiyim zaten sağlık sektöründe çalışıyorum hiçbir problemim olmadığını söylemişti doktorum geçen sene, tabi sürecin testleri farklıdır. Birçok kişi farklı isimler ve farklı deneyimler yaşamış. Umarım en doğrusunu rabbim önümüze çıkartır

Merhaba zlatayasmin aramıza hoşgeldin seninle aynı sorunu yaşıyoruz. Umarım bizlerde anne oluruz çok yıpratıcı bir süreç ama sonu güzel olur inşallah.

Aramiza hosgeldin canim belirtmis oldugun saglik sorunu esimdede mevcut dirayetli ol inan hic ummadigin anda kapilar aciliyo biz esim cocugunuz olmaz dediklerinde esim napak dedi konuyu kapatti birinci denemeye bile zor ikna etmisdim simdi ise oda olmasi icin cabaliyor.umarim seninde en kisa zamanda yuregindeki guzellik tez zamanda karninda bitiverir

Sedabalım ,sen ne yaptın görüşmeye gidiyor musun? En kısa zamanda tedavin başlarda güzel sonuç alırsın Allah hepimizin yolunu açık etsin ,pişman ettirmesin. Göbeğimiz bebişlerle dolsun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar .

Cumartesi saat 4 de randevum herseyim hazirladim bekliyik onun muanesi sislide demi hic sormak aklima gelmedi ogun heyecandan.amin cumlemize ins valla guzel haberler umut oluyo insana

Hoşgeldin canm aramıza.. iste bizler burda hemen hemen hepimiz benzer sorunlarla bi araya gelmiş kişiler olarak, derdimizi sevincimizi burada paylaşıp rahatliyoruz. Senide listemize ekliyorum canm. Insallah bu yolun sonu seni de mutluluguna kavusturur.

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/22 Haziran/......

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/17Haziran/....

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/17Haziran/.......

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüp bebek (izmir) /HİT'tetedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1 donasyon/HİT'te tedavide/haziran/.....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…