5 sene dımı dıle kolay.allah bundan sonra sıkıntı vermesın ıns.
Anladim canim nazar boncugumuzYok cnm olumsuz olursa ikincisi 1500 euro sanırım. Diyelim yine olmadı 3 su ücretsiz demişlerdi bana geçen sene ilk tedaviye başladığımda.
Anladim
Anladim canim nazar boncugumuz
Hiç onemli degil canım.Polly55 arkadaşım kusura bakma bazen telefondan giriyorum. Telefonun azizligi olmuş..
:) rabbim seninde yardimcin olsun canım. ..
Süper maşallah
Oncelikle hamile olan arkadaşımıza tebrikler, Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Diğer tüm üyelerede kucaklarına bebek almayı nasip etsin diyorum. Ben 32 yaşındayım eşim azospermi ,bir kere ameliyat oldu zaten milyonda bir bile şans vermemişlerdi. 24 yaşında evlendiğim ve çok sevdiğim eşimle bu olayı 26 yaşındayken hamile kalmaya karar verdiğimizde öğrendik. Tabi ilk başta 6ay boyunca bende sorun var diye düşünüp nedensiz yere strese girdim. Sonra eşimde sorun olduğunu öğrendiğimizde ise onun hislerini okadar iyi anladımki ne istese hayır demedim. Bu yuzden senelerce sperm donasyonu ve evlatlık gibi konuları bir açıp bir kapadık. Şimdi ise kıbrısta donasyon yaptırmak için karar verdik. Buhaftasonu kendi doktorum ile konuşup fikirlerini alacağım. Sizlerin yorumlarıda benim önemli bu nedenle yazmaya karar verdim,iyi akşamlar
Cok tesekkür ederim. Daha başlamadan bile stresi çok büyük,gelecekte ne olacak hiç bilmiyorum. Her sene doktor kontrolüne giden birisiyim zaten sağlık sektöründe çalışıyorum hiçbir problemim olmadığını söylemişti doktorum geçen sene, tabi sürecin testleri farklıdır. Birçok kişi farklı isimler ve farklı deneyimler yaşamış. Umarım en doğrusunu rabbim önümüze çıkartırSevgili arkadaşım çok teşekkür ederim iyi dileklerine. Insallah devamında sizlerin güzel haberlerinizi alırım. Allah yardimcin olsun. Kolay bir süreç değil. Ama kadinda sıkıntı olmadığı sürece çoğunlukla haberler pozitif oluyor. Şansın bol yolun açık olsun.rabbim gonlundekini nasip etsin.
Aramiza hosgeldin canim belirtmis oldugun saglik sorunu esimdede mevcut dirayetli ol inan hic ummadigin anda kapilar aciliyo biz esim cocugunuz olmaz dediklerinde esim napak dedi konuyu kapatti birinci denemeye bile zor ikna etmisdim simdi ise oda olmasi icin cabaliyor.umarim seninde en kisa zamanda yuregindeki guzellik tez zamanda karninda bitiverirOncelikle hamile olan arkadaşımıza tebrikler, Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Diğer tüm üyelerede kucaklarına bebek almayı nasip etsin diyorum. Ben 32 yaşındayım eşim azospermi ,bir kere ameliyat oldu zaten milyonda bir bile şans vermemişlerdi. 24 yaşında evlendiğim ve çok sevdiğim eşimle bu olayı 26 yaşındayken hamile kalmaya karar verdiğimizde öğrendik. Tabi ilk başta 6ay boyunca bende sorun var diye düşünüp nedensiz yere strese girdim. Sonra eşimde sorun olduğunu öğrendiğimizde ise onun hislerini okadar iyi anladımki ne istese hayır demedim. Bu yuzden senelerce sperm donasyonu ve evlatlık gibi konuları bir açıp bir kapadık. Şimdi ise kıbrısta donasyon yaptırmak için karar verdik. Buhaftasonu kendi doktorum ile konuşup fikirlerini alacağım. Sizlerin yorumlarıda benim önemli bu nedenle yazmaya karar verdim,iyi akşamlar
Cumartesi saat 4 de randevum herseyim hazirladim bekliyik onun muanesi sislide demi hic sormak aklima gelmedi ogun heyecandan.amin cumlemize ins valla guzel haberler umut oluyo insanaSedabalım ,sen ne yaptın görüşmeye gidiyor musun? En kısa zamanda tedavin başlarda güzel sonuç alırsın Allah hepimizin yolunu açık etsin ,pişman ettirmesin. Göbeğimiz bebişlerle dolsun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar .
Canim senin tedavinde donasyonlarmi kalitesizdiCumartesi saat 4 de randevum herseyim hazirladim bekliyik onun muanesi sislide demi hic sormak aklima gelmedi ogun heyecandan.amin cumlemize ins valla guzel haberler umut oluyo insana
Sen igne kullanmaya basladin dimiCanim senin tedavinde donasyonlarmi kalitesizdi
Oncelikle hamile olan arkadaşımıza tebrikler, Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Diğer tüm üyelerede kucaklarına bebek almayı nasip etsin diyorum. Ben 32 yaşındayım eşim azospermi ,bir kere ameliyat oldu zaten milyonda bir bile şans vermemişlerdi. 24 yaşında evlendiğim ve çok sevdiğim eşimle bu olayı 26 yaşındayken hamile kalmaya karar verdiğimizde öğrendik. Tabi ilk başta 6ay boyunca bende sorun var diye düşünüp nedensiz yere strese girdim. Sonra eşimde sorun olduğunu öğrendiğimizde ise onun hislerini okadar iyi anladımki ne istese hayır demedim. Bu yuzden senelerce sperm donasyonu ve evlatlık gibi konuları bir açıp bir kapadık. Şimdi ise kıbrısta donasyon yaptırmak için karar verdik. Buhaftasonu kendi doktorum ile konuşup fikirlerini alacağım. Sizlerin yorumlarıda benim önemli bu nedenle yazmaya karar verdim,iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?