Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Cumartesi saat 4 de randevum herseyim hazirladim bekliyik onun muanesi sislide demi hic sormak aklima gelmedi ogun heyecandan.amin cumlemize ins valla guzel haberler umut oluyo insana

Canım nisantasinda muayenehane. Taksiye boş yere binme çok sıkışık olur o saatte oralar. En iyi o caddeyi yürümek. Çok yorucu değil zaten , Sal aşağı doğru kendini gitsin :) düz yol. Hiçbir yere sapmiyorsun, yolun sonunda zaten...sorarak bulursun.muayenesini değilde binayı sor herkes gösteriyor. Selda Hn sana güzelce tarif eder zaten.sansin bol olsun inşallah. ..

Canim senin tedavinde donasyonlarmi kalitesizdi
Balım sedam kendin sorup kendinden alıntı yapıp yine kendi yazdığını ekliyorsun Bu arada benimde eşim azospermi.. Allah hepimize şu zor günleri unuttursun. Bu arada merak ettim sen anteplimisin?

Istanbulu pek bilmiyom ucaktan inince aricam umarim rahat bulurum bina adi ne

Kizlar 10:30 da transferim gerceklesti.3 embriyo transfer edildi.embriyolar cok iyimis iki tane transfer etmek istediler ben uc tane istiyince saolsunlar kirmayip uc yane yerlestirdiler : ) insallah bebislerim benimle beraber yola devam ederler.
Ayyy hadi ins canim saglikli sihhatli gebelik nasip etsin

Kizlar 10:30 da transferim gerceklesti.3 embriyo transfer edildi.embriyolar cok iyimis iki tane transfer etmek istediler ben uc tane istiyince saolsunlar kirmayip uc yane yerlestirdiler : ) insallah bebislerim benimle beraber yola devam ederler.
hadi hayırlı olsun umutcum, sımsıkı tutunsunlar sana..
3tane istemekle iyi yapmışsın, biz doktora bıraktık ama şimdi biraz pişman gibiyiz.

arkadaşlar aklıma takılan hatta biraz canımı sıkan bir durum var.. şimdi bize transfer günü embriyolar çok güzel çok güzel diyip durdular. ama verdikleri kağıtta 2side 4bc yazıyor. yabancı bir sitede okuduğum kadarıyla 4bc o kadarda iyi kalite değil, 4bc ye çok güzel deniyorsa 4aa yada 5aa ne oluyor ultra plus güzel falanmı?? birde geriye kalan 8tane donduruldu,onlarda böyleyse donmuş transferi hiç mantıklı olmayacak.. inşallah pozitifi görürümde diğerlerine gerek kalmaz..
bu arada bugün 8.günüm, ağrım yok ama sabahtan beri midem ağzımda gibi :)) bir taraftan sürekli yiyorum bi taraftan tiksiniyorum

daşlar aklıma takılan hatta biraz canımı sıkan bir durum var.. şimdi bize transfer günü embriyolar çok güzel çok güzel diyip durdular. ama verdikleri kağıtta 2side 4bc yazıyor. yabancı bir sitede okuduğum kadarıyla 4bc o kadarda iyi kalite değil, 4bc ye çok güzel deniyorsa 4aa yada 5aa ne oluyor ultra plus güzel falanmı?? birde geriye kalan 8tane donduruldu,onlarda böyleyse donmuş transferi hiç mantıklı olmayacak.. inşallah pozitifi görürümde diğerlerine gerek kalmaz..
bu arada bugün 8.günüm, ağrım yok ama sabahtan beri midem ağzımda gibi :)) bir taraftan
Masallah senin baya olmus ya ins gerek kalmaz canim ama diger bc bunlar hakkinda benim hic bilgim yok ama eger kalitesiz olsa geri kalanlardada secer sectiklerini dondururlardi okadar dondurmazlardi

Cnm bence 4bc iyi yanii inşallah tutmuştur bebişler birde 8tane dondurulmuş demekki bayağı kaliteli embriyolar oluşmuş genelde donmuş kalmıyor yada enfaxla 3 tane falan oluyo demekki seninkiler cevvaldi cnm hiç kafana takma yanii

Güzel güzel :) miden kaziniyor bir yandan yerken bir yandan ağzında buyuyorsa iyi gibi :)

Benımkıde 4 bb .benım de Aklımda bıde bunlar en ıyısı.dondrulcaklar 3 Bc falandı.ama embrıyolog dedıkı.bunlar dışarda bı kac saat beklıcek transfer edılenlerı geçecek dedı.ıyı embrıyolar ama süper degıl Anladığım kadarıyla.ıns pozıtıflerı goruruzde bunlar bızım kuruntularımız olur.bende adet olcam gıbı sarı akıntı ve bacak ağrısı başladı.hıc umudum yok.hepımıze bol poztıfler

Haydi Hayırlısı hamıleler kervanına katılman dılegıyle

Benım 4 tane kaldı dondurmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…