Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

bizim donör baya iyiydi maşallah, 11 tane 5.güne gitti diye sevindik ama 4bc aklımı karıştırdı..

benimde pek umudum yok aslında, ağustosta 2.ye giderim diye plan yapıyorum, embriyoların kalitesini düşününce yeni taze mi istesem diye düşünüyorum. bir taraftan da midem acaba dedirtiyor? az kaldı. hepimiz hayırlı pozitif haberler alalım inşallah

Benım 8 tane 5 güne gıtmıştı 3 koydular 4 dondurdular zaman yaklaştıkça ıyıce stres yapmaya başladık,sen Ağustos'a gıtceksen ıyı ben bı daha nasıl gıderım dıyorum.gercı benım progestan düşük çıktı ya gine verdıler mahvoldum.enerjım bıttı.ınsallah tutarda hepımızın su sıkıntılardan kurtuluruz hep Beraber

Kizlar 10:30 da transferim gerceklesti.3 embriyo transfer edildi.embriyolar cok iyimis iki tane transfer etmek istediler ben uc tane istiyince saolsunlar kirmayip uc yane yerlestirdiler : ) insallah bebislerim benimle beraber yola devam ederler.

Hadi hayırlı olsun canım. İnşallah pozitifi de görürsün...

hadi hayırlı olsun umutcum, sımsıkı tutunsunlar sana..
3tane istemekle iyi yapmışsın, biz doktora bıraktık ama şimdi biraz pişman gibiyiz.
Saol canim pozitifi goruruz insallah.sende icini rahat tut olcagi varsa bir embriyo verseler bile tutar.benim embriyolar 4bb,3bb,2 kalitesi iyi dediler ama bilmiyorum artik

Bencede cok tatlı bı arkadaş havamızı degıstırdı
Simdicik sagolun kizlar valla ama bak zaten sitresimiz var baksinlar donasyona on numara bu deyip sak yapsinlar soz tutsun 2. Ye 3.ye 4.ye yok yok 4 fazla gelir belkim gene kapilarini calarik musteri memnuniyeti cok onemli ben daha ne doktorumu gordum ne isleme basladim ama dilimden dusurmuyom onlari cocukda olunca bak halil amcanin ellerine saglik dedirtcem

Arkadaslar henuz hicbir asama kaydedememis olsam da hergun topigi takip ediyorum ve sizlerden cok sey ogreniyorum insallah hepimiz icin bol bebisli bir yil olur dualarim sizinleo bebisler gobuslere gelicek iyi dusunelim iyi olsun yilmak yok azmin sonu zaferdir

Çoğu kez yorum yapmasamda okuyorum yazdıklarınızı ve goruyorumki umutsuzluğa başlayan arkadaşlar var heycanla gününü bekleyenler var. 2 3 4 geçin bir yana psikolojik olarak bitmistim ben. Kelimelerle ifade edemiyorum bile size. Ve kendime koyduğum bir sınır vardı.5.deneme son denemem di oldu oldu olmadı artık kabullenecektim. Ve bu ihtimali düşündükçe nefesim daralıyor terör ettiriyordum heryerde. Öyle çirkin bir insan olmaya başlamıştım ki eşim sabırla en büyük destrkcim oldu. Ben onu acitip yaraladikca o daha sıkı sarıldı bana. Diğer bir deyişle adamın ağzına tukurdum :) hep isyan halindeyim.hep sorguluyorum.
Aklım almıyor du % 80 olur dedikleri şey bile olmuyorsa olmayacak işte boşuna çırpınışlarım diyordum. Ama ya sonra. Birden kafama odun yemiş gibi oldum..bir derginin köşesinde ramazanla ilgili yazıda "kûn feyekûn" yazıyordu. O an o kucucuk yaziya birsuru anlam yukledim ve farkettimki herşey bir vesile arada. Dinle çokta alakası olmayan ben bunları okuyarak arastirarak tevekkül ederek başladım tedaviye. .Yeterince istemedigimi farkettim ve..... en vazgectigim anda rabbim ondan istrmekten vazgeçmememi hatırlattı. Ben istersem imkansız yoktur dedi. Ve 4 ameliyat(ki bunlardan birinde yumurtaligim alındı. Kanser teşhisi ile uzun zaman once)4 transferin üstüne 5 sene sonra hayatımın ilk pozitifini gördüm. .
Olmazsa üzülun ama uzatmayin zehir etmeyin kendinize hayatı. Hiç istemekten vazgeçmeyin çünkü " kûn feyekûn " .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…