bizim donör baya iyiydi maşallah, 11 tane 5.güne gitti diye sevindik ama 4bc aklımı karıştırdı..Cnm bence 4bc iyi yanii inşallah tutmuştur bebişler birde 8tane dondurulmuş demekki bayağı kaliteli embriyolar oluşmuş genelde donmuş kalmıyor yada enfaxla 3 tane falan oluyo demekki seninkiler cevvaldi cnm hiç kafana takma yanii
dondurma ücreti alınmıyorBilgisi olan varmi diyelim 2 embriyo islem gordu geride 4 tane kaldi dondurmada embriyo sayisina goremi ucret
benimde pek umudum yok aslında, ağustosta 2.ye giderim diye plan yapıyorum, embriyoların kalitesini düşününce yeni taze mi istesem diye düşünüyorum. bir taraftan da midem acaba dedirtiyor? az kaldı. hepimiz hayırlı pozitif haberler alalım inşallahBenımkıde 4 bb .benım de Aklımda bıde bunlar en ıyısı.dondrulcaklar 3 Bc falandı.ama embrıyolog dedıkı.bunlar dışarda bı kac saat beklıcek transfer edılenlerı geçecek dedı.ıyı embrıyolar ama süper degıl Anladığım kadarıyla.ıns pozıtıflerı goruruzde bunlar bızım kuruntularımız olur.bende adet olcam gıbı sarı akıntı ve bacak ağrısı başladı.hıc umudum yok.hepımıze bol poztıfler
Benım 8 tane 5 güne gıtmıştı 3 koydular 4 dondurdular zaman yaklaştıkça ıyıce stres yapmaya başladık,sen Ağustos'a gıtceksen ıyı ben bı daha nasıl gıderım dıyorum.gercı benım progestan düşük çıktı ya gine verdıler mahvoldum.enerjım bıttı.ınsallah tutarda hepımızın su sıkıntılardan kurtuluruz hep Beraberbenimde pek umudum yok aslında, ağustosta 2.ye giderim diye plan yapıyorum, embriyoların kalitesini düşününce yeni taze mi istesem diye düşünüyorum. bir taraftan da midem acaba dedirtiyor? az kaldı. hepimiz hayırlı pozitif haberler alalım inşallah
Kizlar 10:30 da transferim gerceklesti.3 embriyo transfer edildi.embriyolar cok iyimis iki tane transfer etmek istediler ben uc tane istiyince saolsunlar kirmayip uc yane yerlestirdiler : ) insallah bebislerim benimle beraber yola devam ederler.
Cok sagol canim hepberaber pozif cigliklari atariz insallah : )Hadi hayırlı olsun canım. İnşallah pozitifi de görürsün...
Amin canim hepberaber insallahHaydi Hayırlısı hamıleler kervanına katılman dılegıyle
Saol canim pozitifi goruruz insallah.sende icini rahat tut olcagi varsa bir embriyo verseler bile tutar.benim embriyolar 4bb,3bb,2 kalitesi iyi dediler ama bilmiyorum artikhadi hayırlı olsun umutcum, sımsıkı tutunsunlar sana..
3tane istemekle iyi yapmışsın, biz doktora bıraktık ama şimdi biraz pişman gibiyiz.
Aminnn canim insallahAyyy hadi ins canim saglikli sihhatli gebelik nasip etsin
Bu donasyonlarin kalitesini bilmiyomu inlar ki
ay sen topiğe neşe saçtın yaa, mesajlarını okuyup okuyup gülüyorum. çok hoşsun.. Allah da seni güldürsün arkadaşım.Bizlere en kalitelerini yapsinlar
Bencede cok tatlı bı arkadaş havamızı degıstırdıay sen topiğe neşe saçtın yaa, mesajlarını okuyup okuyup gülüyorum. çok hoşsun.. Allah da seni güldürsün arkadaşım.
Simdicik sagolun kizlar valla ama bak zaten sitresimiz var baksinlar donasyona on numara bu deyip sak yapsinlar soz tutsun 2. Ye 3.ye 4.ye yok yok 4 fazla gelir belkim gene kapilarini calarik musteri memnuniyeti cok onemli ben daha ne doktorumu gordum ne isleme basladim ama dilimden dusurmuyom onlari cocukda olunca bak halil amcanin ellerine saglik dedirtcemBencede cok tatlı bı arkadaş havamızı degıstırdı
Burasi bebis kayniycak insallah hemen ozaman yeni forum acicaz forumun sehzadeleri ve sultanlari diyeArkadaşlar listemiz gün geçtikçe büyüyor.. İnşallah gün geçtikçe hamiş sayimiz da artacak. Hepimiz Allah in izniyle bir bir bu listeye hamiş yazilacagiz.
Ayyynen bencede çok tatlı yaa bende gülüyorum hep sedabalim sende inşallah hamis olur gülersin allahda seni güldürsünay sen topiğe neşe saçtın yaa, mesajlarını okuyup okuyup gülüyorum. çok hoşsun.. Allah da seni güldürsün arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?