Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Aynen arkadaşım çok zor bu benim 3.ydü diger 2si başka merkezdi bakalım cumartesi hitle grşcez inşallah iyi olumlu konuşurda içime bi nebze su serpilir
aleynacım, umarım daha iyisindir artık.. hitle görüşmeniz nasıl geçti? olmama sebebiyle ilgili mantıklı açıklamalar yaptımı? senin embriyolarının kalitesi kaçtı hatırlıyormusun canım? birde 2.deneme için ne kadar süre geçmesi lazım bununla ilgili bir şey söyledi mi ? benim 9.günüm hiçmi hiç umudum yok. 2. için plan yapmaya başladım, sorularım var ama merkezi aramaya çekiniyorum şimdiden..

Mrb arkadaşım, hoşgeldin bizimle birlikte aşama kaydetmek istersen seni de listemize ekleyelim. Bilgilerini ver bize yaş sorunun kac kez denedigin vs. Insallah güzel sonuclarimizi birlikte alalım ve paylaşalım...

canım, yaşın çok genç ama çok zor şeyler yaşamışsın.. Allah bu yüzden belkide bizlere çok sabırlı,şefkatli eşler nasip etti. bende aynı şeyleri hissediyorum, hiçbir sorun yokken neden olmuyor?? yada olmayacaksa neden bu kadar uğraşıyorum??
tek tesellim, belkide bunları yaşayarak daha büyük acılardan kurtulduğumu düşünmek..

Gozlerim doldu okurken ne güzel yazmışsın.. Sen hamis oldun diye bizi bırakma tamammı hep arada bize böyle sopa çek

Bu süreçte ben farkettimki rabbim bir yerden eksik kiliyorsa diğer yerden tamamlıyor. ..İnsanız sonuçta isyan elbetteki ediyoruz. Ama nolur kalpten inan ..oluyor günün birinde mutlaka oluyor. ..inanması, olması uzak ve imkansız gozukuyor olsada değil inan değil... tevekkül et dua et sabır işte. ..olacak...

Ne kadar doğru soylemısın aslında hersey kun feyekun ...

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/22 Haziran/......

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/17Haziran/....

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/17Haziran/.......

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüp bebek (izmir)/HİT'tetedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1 donasyon/HİT'te tedavide/haziran/.....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

Kendını ıyı bak bızım 1 nolu hamısımız.sen bızım ıcın özelsın.bu kadar kısıye umut oldun.

Ayy canım. .. :) umut hep olsun. . Hepinizin gobisleri bebis olsun. Ama hayırlı sağlıklı omrunuze iyiki gelmiş diyeceginiz evlatlar nasip etsin rabbim. Şimdi ben yaşadım bu mutluluğu sıra sizde. Hepinize dua edeceğim. Hayırlısıyla kucaginiz boş kalmasın kızceler :)

Kizlar sizin hic esleriniz tedaviye baslayip baslamamakta ikilem yasadigi oldumu?
Nemde nasıl istemiyorum diye tutturdu once maddi durumumuz buna uygun degil dedi cok kavgalar ettik ben hırpalanıyorum diye daha da cok istemedi normale sönmemi
. Benim araştırmalarım sonucu öğrendiğim her hastanenin numaralaması farklıymış. Bazıları 6 ya kadar bazıları 4 e kadar numara veriyormuş. Sinem hemşirenin dediğine gore onlarda 4aa en kaliteli yani 1. Kaliteymis. Haftasonu benim döndürülmüşler ile ilgili Görüşmeye gittiğimizde hit bana kalanları 4bc 3aa vs. Olanlarda bile cinsiyet seçimi yapılacak kadar kaliteli oldugunu bunları ziyan etmeyelim dedi. Ama benimde dondurulmusların kalitesi daha dusuk diye içime sinmiyor. Kafam karıştı açıkcası. Ilk transferde 4bb verildi tutmadı. Simdi 3ler nasıl tutacak anlamadım.

Kizlar sizin hic esleriniz tedaviye baslayip baslamamakta ikilem yasadigi oldumu?

Benim esim hala kararsiz icime sinmiyor diyor ama ben bu yola ciktim artik.. mesela rahim filmi cektirecem haftaya birde cok agrili oldugunu soyluyorlar oylemi gercekten
Ben esimin ailesi ile gorusmuyorym yani sadsad ozel gunlerde, esim zaten kararsiz ve onlarin bu yolda destek olacaklarini dusunmuyorum o yuzden son anda hayir diyecek diye tedirginim hep

Rahim filmini ben cok rahat cektirdim. Hicir agrim olmadi hatta transferden daha bile acisizdi. Ecomar sislide cektirdi. Bana soylenen bu makina digerlerindn farkli etrafinda kendi donuyor buyuzden agri hissetmiyeceksin dediler oylede oldu. Sadece aksam regly agrisi gibi bir agrim oldu kasiklarimda. Oda sanirim iceri verilen ilacli sudan kaynakliydi.

benim okuduğum yazıda 6ya kadar numaralanmıştı, baştaki 4 sorun değilde b ve özellikle c ye çok takıldım.. birde hit bir sonraki deneme için ne kadar zaman geçmesini önerdi? tekrar ne zaman düşünüyorsun?

ben anestezisiz cesaret edemedim. çünkü çok acı çekenler oluyormuş,özellikle tüplerde sorun varsa ağrıdan bayılanlar bile duydum.. çok korkarsan anestezili çektir canım.
eşinin kararından emin olmadan tedaviye başlama bence, yarım kalması daha büyük hayal kırıklığı olmazmı? yumurtamı sperm donasyonumu sizin?

Yumurta cnm bizimki ama bi yerden kendum icim baslamam lazim.. en azindan doktora bi gidelim doktorun anlattiklarini kendisi dinlesin istiyorum.. yani gecen sene asla istemiyorum diyordu 1 yil sonra oda degisti bu surec biliyorum en azindan doktora gidelim istiyorum belki kabullenmesi hizlanir..

Transfer tutmayinca regly oldum ilaclari birakinca. Birsonraki regly de basliyca tekrar ilaclara dedi. 1 ay bekletiyor beni vucudunda hormon yukluyken hemen basliycaz dedi. Hayirlisi bakalim. Bana kalsa ben biraz ara verecektim.

Benimkide oyle oldu bebegimizi kaybettik biz 18 haftalikken alindi. Sonra ben cildirdim beni o durumda gorunce bidaha ayni seyleri yasamak istemiyorum diyordu. Aradan 1 yil gecti benim zorumla transfer yapildi tutmadi bu sefer konuyu tamamen kapatti hic istemiyordu. Bu yil subatta kendiliginden istedi hiti bulduk konusunca dahada ikna oldu ve inandi. Simdi benden cok istiyor esim. Bu surede ben baski yapmadim hic cunku yapinca cok buyuk kavgalar ettik bosanma noktasina geldik buyuzden son bir sene sustum ve konuyu acmadim taki o teklif edene kadar. Rabbim cok buyuk icine kendiliginden istek verdi. Hit de cok olumlu konustu onunla. Buyuzden gitmenizde beraber fayda var. Eslerimiz bizim durumumuzda bukadar cok kisinin oldugunu bilmiyorlar bizi tek saniyorlar ama dr. Anlatinca simdi bir suru insanin bu islemi yaptirigini biliyor esim ve bakis acisi degisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…