aa çok iyi canım, bende bu ay negatifse (ki büyük ihtimalle öyle) ağustos reglimle tekrar başlıyım diyorum.. Allahım daha fazla uğraştırmasın bizleri, sanada en yakın zamanda pozitifi nasip etsin canım.Transfer tutmayinca regly oldum ilaclari birakinca. Birsonraki regly de basliyca tekrar ilaclara dedi. 1 ay bekletiyor beni vucudunda hormon yukluyken hemen basliycaz dedi. Hayirlisi bakalim. Bana kalsa ben biraz ara verecektim.
Inan herkezin durumu ayni kendini uzme ve kulak asma sen islemlerine basla yoksa sole bole derken kaliyo uzuluyon bu duyguyu yasayan sensin.rahim filmindende korkma ve Allahim bana yardim et de yoluna bak olumsuz seyleri dinlersen canim kendine edersin.bak ben 6 yillik evliyim cocugum olmuyo ve donasyon deniycez cve inan kimsenin umutunda degil anlatabildim mi canimBenim esim hala kararsiz icime sinmiyor diyor ama ben bu yola ciktim artik.. mesela rahim filmi cektirecem haftaya birde cok agrili oldugunu soyluyorlar oylemi gercekten
Ben esimin ailesi ile gorusmuyorym yani sadsad ozel gunlerde, esim zaten kararsiz ve onlarin bu yolda destek olacaklarini dusunmuyorum o yuzden son anda hayir diyecek diye tedirginim hep
sonuçta kendi spermleriyle yani öz çocuğu olucak, doktorla görüşünce eminim düşünceleri değişir.. hayırlısı olsun canımYumurta cnm bizimki ama bi yerden kendum icim baslamam lazim.. en azindan doktora bi gidelim doktorun anlattiklarini kendisi dinlesin istiyorum.. yani gecen sene asla istemiyorum diyordu 1 yil sonra oda degisti bu surec biliyorum en azindan doktora gidelim istiyorum belki kabullenmesi hizlanir..
Iyisallah canim hepimize versin Allah. Sende umutsuz olma belkide bu dusuncelerin bosa cikacak belki bebegin icinde buyuyor bilemezsin hos bende hep negatif hissettim olumsuza hazirlamak icin belkide kendimiz cok uzulmeyelim diye bu psikolojiye giriyoruz. Nasip hayirlisi neyse Rabbim onu versin.aa çok iyi canım, bende bu ay negatifse (ki büyük ihtimalle öyle) ağustos reglimle tekrar başlıyım diyorum.. Allahım daha fazla uğraştırmasın bizleri, sanada en yakın zamanda pozitifi nasip etsin canım.
Ah canim hic olmaz olurmu halen esimin kararini bekliyorum olur diyor sonra son birkez daha deniyelim diyor siz ne aşamadasiniz ben ne aşamadayim cok üzülüyorum sinir oluyorum ama nafile yani cokkk baslardayim burayi caresizlikle takip ediyorum tek teselim güzel haberlerinizKizlar sizin hic esleriniz tedaviye baslayip baslamamakta ikilem yasadigi oldumu?
Selam arkadasim yürüdügün yolda sana bol sşans dilerim ayni derten muzdaribiz bu erkekler herseye aninda basmiyor kafalari biz kadinlar ne cekiyorsak bizler cekiyoruz Allah yardimcimiz olsun .Benim esim hala kararsiz icime sinmiyor diyor ama ben bu yola ciktim artik.. mesela rahim filmi cektirecem haftaya birde cok agrili oldugunu soyluyorlar oylemi gercekten
Ben esimin ailesi ile gorusmuyorym yani sadsad ozel gunlerde, esim zaten kararsiz ve onlarin bu yolda destek olacaklarini dusunmuyorum o yuzden son anda hayir diyecek diye tedirginim hep
Cok duygulandim cok güzel yazmisinÇoğu kez yorum yapmasamda okuyorum yazdıklarınızı ve goruyorumki umutsuzluğa başlayan arkadaşlar var heycanla gününü bekleyenler var. 2 3 4 geçin bir yana psikolojik olarak bitmistim ben. Kelimelerle ifade edemiyorum bile size. Ve kendime koyduğum bir sınır vardı.5.deneme son denemem di oldu oldu olmadı artık kabullenecektim. Ve bu ihtimali düşündükçe nefesim daralıyor terör ettiriyordum heryerde. Öyle çirkin bir insan olmaya başlamıştım ki eşim sabırla en büyük destrkcim oldu. Ben onu acitip yaraladikca o daha sıkı sarıldı bana. Diğer bir deyişle adamın ağzına tukurdum :) hep isyan halindeyim.hep sorguluyorum.
Aklım almıyor du % 80 olur dedikleri şey bile olmuyorsa olmayacak işte boşuna çırpınışlarım diyordum. Ama ya sonra. Birden kafama odun yemiş gibi oldum..bir derginin köşesinde ramazanla ilgili yazıda "kûn feyekûn" yazıyordu. O an o kucucuk yaziya birsuru anlam yukledim ve farkettimki herşey bir vesile arada. Dinle çokta alakası olmayan ben bunları okuyarak arastirarak tevekkül ederek başladım tedaviye. .Yeterince istemedigimi farkettim ve..... en vazgectigim anda rabbim ondan istrmekten vazgeçmememi hatırlattı. Ben istersem imkansız yoktur dedi. Ve 4 ameliyat(ki bunlardan birinde yumurtaligim alındı. Kanser teşhisi ile uzun zaman once)4 transferin üstüne 5 sene sonra hayatımın ilk pozitifini gördüm. .
Olmazsa üzülun ama uzatmayin zehir etmeyin kendinize hayatı. Hiç istemekten vazgeçmeyin çünkü " kûn feyekûn " .....
Belkide herseyin bir zamani var iste senin yaadiginda buna bir örnek.. allah istemese bu yollarida acmaz bize..Benimkide oyle oldu bebegimizi kaybettik biz 18 haftalikken alindi. Sonra ben cildirdim beni o durumda gorunce bidaha ayni seyleri yasamak istemiyorum diyordu. Aradan 1 yil gecti benim zorumla transfer yapildi tutmadi bu sefer konuyu tamamen kapatti hic istemiyordu. Bu yil subatta kendiliginden istedi hiti bulduk konusunca dahada ikna oldu ve inandi. Simdi benden cok istiyor esim. Bu surede ben baski yapmadim hic cunku yapinca cok buyuk kavgalar ettik bosanma noktasina geldik buyuzden son bir sene sustum ve konuyu acmadim taki o teklif edene kadar. Rabbim cok buyuk icine kendiliginden istek verdi. Hit de cok olumlu konustu onunla. Buyuzden gitmenizde beraber fayda var. Eslerimiz bizim durumumuzda bukadar cok kisinin oldugunu bilmiyorlar bizi tek saniyorlar ama dr. Anlatinca simdi bir suru insanin bu islemi yaptirigini biliyor esim ve bakis acisi degisti.
Aynen benim esim zaten bir seyi kabul edene kadar cok dusunur hemen he diyenlerden degil genel yapisi bu o yuzden cok ustune varmadan nokta atislari yaparak usteliyorum :)Selam arkadasim yürüdügün yolda sana bol sşans dilerim ayni derten muzdaribiz bu erkekler herseye aninda basmiyor kafalari biz kadinlar ne cekiyorsak bizler cekiyoruz Allah yardimcimiz olsun .
Canim rahim filmne senin gibi cok tedirgin gitim hata tirtir titriyordum. Radyomar Bakirköy de yaptirdim hic bir agri sizi olmadan 7 dk da bitti ama ben kendimi agri olacak diye hic rahat birakmadim bitti dediklerinde bu kadar miydi bu stres dedim yani canim rahim filmini hic kafaya takma teknolajik yeni makinalari olan merkezlerde yaptir aci yok yani
neden negatif oldugunu dusunuyorsun canimaa çok iyi canım, bende bu ay negatifse (ki büyük ihtimalle öyle) ağustos reglimle tekrar başlıyım diyorum.. Allahım daha fazla uğraştırmasın bizleri, sanada en yakın zamanda pozitifi nasip etsin canım.
i CANIM disardaki insanlara tup brbek diyince bile tirsan var yengemin iki evladi var ki allah bagislasin aaa tup bebekmi bunlar agir seyler vs dedi rahim filmini hep arasdirdim ve korktum sonra cekildim cokda rahat gecti sonra tup bebege basladigimda yok sis yok alttan muane derkrn inan bunyende sende alisiyosun dusun ki kendimizi cimcirirken kiyamiyoz gibekten igne yapiyoz inan benim esimden sperm cikmadi benim olusan yumurtalari hastanemde alamayiz dedi karnim oldu davul agrim deli gibi esim karsimda ameliyatli yatiyodu yumurtalarim kuculsun diye bu sefer ignelere basladilarmi oan dedim ki kendime seda evlat isterken o igneler hic canimi yakmiyomus simdi olmucani bilince anlatamam karnim cok kotu oluyodu ve bu sefer hissediyodum.o yuzden inan bu yola bi avuc sevgi icin girince hersey olup bitiyo.Benim esim hala kararsiz icime sinmiyor diyor ama ben bu yola ciktim artik.. mesela rahim filmi cektirecem haftaya birde cok agrili oldugunu soyluyorlar oylemi gercekten
çünkü kendimde hiçbir değişiklik göremiyorum, dün midem kötüydü bugün gayet iyi, bel,karın ağrım hiiiç yok.. pembe leke falanda olmadı. tutsaydı küçükde olsa bir belirti olurdu diyorum. bugün 9.gün, kan testinide öylesine yaptırcam zatenneden negatif oldugunu dusunuyorsun canim
sen nerde yaptırdın o tedavini? ne biçim insanlarmış.. sperm olmayınca yüzüstümü bırakılırmı hiç, bi çözüm bulun bariCan
i CANIM disardaki insanlara tup brbek diyince bile tirsan var yengemin iki evladi var ki allah bagislasin aaa tup bebekmi bunlar agir seyler vs dedi rahim filmini hep arasdirdim ve korktum sonra cekildim cokda rahat gecti sonra tup bebege basladigimda yok sis yok alttan muane derkrn inan bunyende sende alisiyosun dusun ki kendimizi cimcirirken kiyamiyoz gibekten igne yapiyoz inan benim esimden sperm cikmadi benim olusan yumurtalari hastanemde alamayiz dedi karnim oldu davul agrim deli gibi esim karsimda ameliyatli yatiyodu yumurtalarim kuculsun diye bu sefer ignelere basladilarmi oan dedim ki kendime seda evlat isterken o igneler hic canimi yakmiyomus simdi olmucani bilince anlatamam karnim cok kotu oluyodu ve bu sefer hissediyodum.o yuzden inan bu yola bi avuc sevgi icin girince hersey olup bitiyo.
Hic umitsizlige kapilma bak gecen tedavimde bi arkadasim vardi kiz igne vuruluyo yumurta buyumuyo tam doktor dedi tedaviye sra vercez doktora dedi nolur 2 gun daha tamam dedi o sirada tup bebek yuzunden isinden atildi yilmadi bu sefer yumurtalar harika buyudumu sonra embriyo mukemmel rahminede kondu sonra baktilar dediler tutmadi kiz eve geliyo temizlik dipden evi badana vs yaptiriyo sinirden sonra bakiyo adet yok diyo doktorlar dedi asla tedavin yok bi bakiyo Allahin isi hamile suan gilobusundeçünkü kendimde hiçbir değişiklik göremiyorum, dün midem kötüydü bugün gayet iyi, bel,karın ağrım hiiiç yok.. pembe leke falanda olmadı. tutsaydı küçükde olsa bir belirti olurdu diyorum. bugün 9.gün, kan testinide öylesine yaptırcam zaten
Izmirde yasiyom izmirde bi hastanede oldum bir ayda onlar kuculdu ve ben artik dusun herkez karnimi goren gebe kaldin iyi diyodu ben diyodum kilo.esorfmanla gexiyodum artik o kadar agri yapiyodu ondan hic ama hic zorluga takilma buds bizim zorlu yolumuz ama gonulden yapinca rabbim kuvvet veriyo ve bana esim dedi bu kadar istedin bak ne cekiyoz goruyon mu dedim bi an ole oldu aynen ams sonra bak gene birakmadimsen nerde yaptırdın o tedavini? ne biçim insanlarmış.. sperm olmayınca yüzüstümü bırakılırmı hiç, bi çözüm bulun bari
Canim benim de 9. Gun.ama inan bana psikolojikman kendini etkileyip hamilelik belirtisi yasaman daha mi iyi sence.hic belli olmaz bebisler sana sikica tutunmustur belki de ve sen bu kotu dusuncelerinle onlari gercekten de kotu etkilio olabilirsin.bazi bayanlar hic bir belirti yasamiyormus sende bunlardan birisin belki de.ben pazrtesi gunu en az kendim kadar umutla bekliyorum sonucunu. Canini sikma hicçünkü kendimde hiçbir değişiklik göremiyorum, dün midem kötüydü bugün gayet iyi, bel,karın ağrım hiiiç yok.. pembe leke falanda olmadı. tutsaydı küçükde olsa bir belirti olurdu diyorum. bugün 9.gün, kan testinide öylesine yaptırcam zaten
Merhaba arkadasim yasim35 sorunum yas nedeni ile rezerv dusuklugu bir defa dusuk bir defa da dort aylik down sonucu bebek alindi dr beyle gorustum fakat beni henuz normal yoldan sansin var diyerek tedaviye almadi Olmazsa iki yil sonra gel dedi fakat benim kendi yumurtamla saglikli bebek dogurabilecegime pek inancim kalmadi o yuzden burada aranizdayim sizlerden gelen pozitif haberleriyle sanki pozitifi ben almisim gibi mutlu oluyoryorum kisacasi beklemedeyim benim durum biraz daha karisik anliycan yapicak birsey yok dr bey oyle dediyse vardir bir bildigi fakat anne olmayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam insallah bir gun o da olacak rabbim yardimcimiz olsunMrb arkadaşım, hoşgedusubizimle birlikte aşama kaydetmek istersen seni de listemize ekleyelim. Bilgilerini ver bize yaş sorunun kac kez denedigin vs. Insallah güzel sonuclarimizi birlikte alalım ve paylaşalım...
c Bencede iyi dusun iyi olsun inan kapali kutu bilemiyoz sakin ol demek tabiki zor ama inan bu kadar surece atlattin az daha sabir Rabbim ins eline almayi nasip etsinCanim benim de 9. Gun.ama inan bana psikolojikman kendini etkileyip hamilelik belirtisi yasaman daha mi iyi sence.hic belli olmaz bebisler sana sikica tutunmustur belki de ve sen bu kotu dusuncelerinle onlari gercekten de kotu etkilio olabilirsin.bazi bayanlar hic bir belirti yasamiyormus sende bunlardan birisin belki de.ben pazrtesi gunu en az kendim kadar umutla bekliyorum sonucunu. Canini sikma hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?