Cok duygulandim cok güzel yazmisin
Allah sana bagislasin evladini hayirli saglikli bir evlat olsun bize umut oldun ya Allah senden razi olsun sagol
Benim esim hala kararsiz icime sinmiyor diyor ama ben bu yola ciktim artik.. mesela rahim filmi cektirecem haftaya birde cok agrili oldugunu soyluyorlar oylemi gercekten
Ben esimin ailesi ile gorusmuyorym yani sadsad ozel gunlerde, esim zaten kararsiz ve onlarin bu yolda destek olacaklarini dusunmuyorum o yuzden son anda hayir diyecek diye tedirginim hep
Canim eger durumun varsa ben pazarlik ederek 350 ye cektirmisdim uyusturtarak bide kisinin bunyesinden bunyeye degisuyo sis bende kotu olmusdu meselaBenim esim hala kararsiz icime sinmiyor diyor ama ben bu yola ciktim artik.. mesela rahim filmi cektirecem haftaya birde cok agrili oldugunu soyluyorlar oylemi gercekten
Ben esimin ailesi ile gorusmuyorym yani sadsad ozel gunlerde, esim zaten kararsiz ve onlarin bu yolda destek olacaklarini dusunmuyorum o yuzden son anda hayir diyecek diye tedirginim hep
Al bendende o kadar habire adet öncesi olan sarı akıntıdan gelıyo umarım kırmızıya dönmez pozıtıffffff haberlerde buluşmak dılegıyleçünkü kendimde hiçbir değişiklik göremiyorum, dün midem kötüydü bugün gayet iyi, bel,karın ağrım hiiiç yok.. pembe leke falanda olmadı. tutsaydı küçükde olsa bir belirti olurdu diyorum. bugün 9.gün, kan testinide öylesine yaptırcam zaten
İstanbuldaysan radyomar da cektır . C kollu makıne dıyorlardı.hıc Ağrı yok.ıkı defa Cektırdım.Benim esim hala kararsiz icime sinmiyor diyor ama ben bu yola ciktim artik.. mesela rahim filmi cektirecem haftaya birde cok agrili oldugunu soyluyorlar oylemi gercekten
Ayyy canım Kıyamam allah sendende razi olsun. Hem bişey daha diyimmi sana bebikler iki tane :) ben bir tane isterken o iki tane verdi. Kan sonucu onu gösteriyor :) rabbim sanada diğer arkadaşlarada hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Kızlar bende sabah erkenden bebişleri aldim hayırlısıyla,. Domuz gibiyim bende henüz hicbiyerim agrimiyor bakalım artık.3 embriyo verildi 4bc 3bc 3bc. 8 tanede donduruldu, öyle işte çokk Dua edin banada bu sefer anne olayım inşallah hepimiz olalimm
Hayirlisi olsun canim.bebislerin hep seninle olsunlar.Allah bebislerimizi bizlere bagislar bu kez hepimiz anne oluruz insallahKızlar bende sabah erkenden bebişleri aldim hayırlısıyla,. Domuz gibiyim bende henüz hicbiyerim agrimiyor bakalım artık.3 embriyo verildi 4bc 3bc 3bc. 8 tanede donduruldu, öyle işte çokk Dua edin banada bu sefer anne olayım inşallah hepimiz olalimm
Ayseldemir sen nasilsin ?nasil gidiyor? Benim bugun transferimin ucuncu gunu ilk gun itibariyle belirti ariyorum : ) sende belirti varmi hic ?gerci cok erken ama ne yapayim elimde degil : )Hayırlı olsun canım.. İnşallah Allah gönlüne göre versin. Rabbim yar ve yardimcin olsun canm. Bundan sonra oraya tekrar kardeş için gidersin inşallah..
hayırlı olsun canım, dualarımız seninle.. bu ayın son transferini sen oldun sanırım, sıra geldi birer birer sonuç öğrenmeye :))Kızlar bende sabah erkenden bebişleri aldim hayırlısıyla,. Domuz gibiyim bende henüz hicbiyerim agrimiyor bakalım artık.3 embriyo verildi 4bc 3bc 3bc. 8 tanede donduruldu, öyle işte çokk Dua edin banada bu sefer anne olayım inşallah hepimiz olalimm
transferin hayırlı olsun canım insallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur.ben inanıyorum bu sefer olcak insallahKızlar bende sabah erkenden bebişleri aldim hayırlısıyla,. Domuz gibiyim bende henüz hicbiyerim agrimiyor bakalım artık.3 embriyo verildi 4bc 3bc 3bc. 8 tanede donduruldu, öyle işte çokk Dua edin banada bu sefer anne olayım inşallah hepimiz olalimm
Ayseldemir sen nasilsin ?nasil gidiyor? Benim bugun transferimin ucuncu gunu ilk gun itibariyle belirti ariyorum : ) sende belirti varmi hic ?gerci cok erken ama ne yapayim elimde degil : )
Kizlar bugun hit le gorusmeye gittim bakti evraklara bana vs derkenhemen evraklari dosyaladi esimle ilgili not aldi ben sana hemenanlatam dedi hizli anlatti arada soru sordum vs myanede bisey gordu tip diliyle dedi ne oldugunu anlamadim kara bisey gordu sanki sipsak hediye paketi yapip yolladi sanki ya bunlar alismis artik ne bileyim garip geldi dedi tup brbege gerek yok sana esim azosperm ya dedi asilama yapcaz bu ilaclari al dedi adet gunum goruscez gene arucam telefonla kibrisa birgun mu gitcekmisim ne asilamada olemi oluyo hicbisey anlamadim ben.
Canım tup bebek yerıne aşılama yapacakmış daha güze daha kolay benceKizlar bugun hit le gorusmeye gittim bakti evraklara bana vs derkenhemen evraklari dosyaladi esimle ilgili not aldi ben sana hemenanlatam dedi hizli anlatti arada soru sordum vs myanede bisey gordu tip diliyle dedi ne oldugunu anlamadim kara bisey gordu sanki sipsak hediye paketi yapip yolladi sanki ya bunlar alismis artik ne bileyim garip geldi dedi tup brbege gerek yok sana esim azosperm ya dedi asilama yapcaz bu ilaclari al dedi adet gunum goruscez gene arucam telefonla kibrisa birgun mu gitcekmisim ne asilamada olemi oluyo hicbisey anlamadim ben.
Haydi Hayırlısı olsun bol bebıslı transfer olsun ınsKızlar bende sabah erkenden bebişleri aldim hayırlısıyla,. Domuz gibiyim bende henüz hicbiyerim agrimiyor bakalım artık.3 embriyo verildi 4bc 3bc 3bc. 8 tanede donduruldu, öyle işte çokk Dua edin banada bu sefer anne olayım inşallah hepimiz olalimm
Ama donasyon olcak ta tabu daha kolay da normalde bisey olsa derdi demi biraz icime sinmedi cok hizli gecti obur ay tedavim basliyo 14 gibi asilama asilamada birgun mu kaliniyoHaydi Hayırlısı olsun bol bebıslı transfer olsun ıns
Demek durumun ıyıkı aşılama dıyor.bence sevınmelısın sıkıntı yoksa tutma ıhtımalıde yüksek olur.hem opu yok daha kolay.hıt bu bakar geçer hızlı adam napcan.1 gece kalsan yeter sanırım.Ama donasyon olcak ta tabu daha kolay da normalde bisey olsa derdi demi biraz icime sinmedi cok hizli gecti obur ay tedavim basliyo 14 gibi asilama asilamada birgun mu kaliniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?