Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Cok duygulandim cok güzel yazmisin
Allah sana bagislasin evladini hayirli saglikli bir evlat olsun bize umut oldun ya Allah senden razi olsun sagol

Ayyy canım Kıyamam allah sendende razi olsun. Hem bişey daha diyimmi sana bebikler iki tane :) ben bir tane isterken o iki tane verdi. Kan sonucu onu gösteriyor :) rabbim sanada diğer arkadaşlarada hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Cnm ben rahim filmini iki defa çektirdim. Ilkinde hiç acim olmadı anlamadım bile ama ikincisi faciaydi. Korkutmak istemiyorum ama acı esigin yüksekse yapabilirsin. Bana işleme basladiklarinda 30 a kadar say bitecek dediler. 7 ye kadar zor saydim. Biraz daha devam etselerdi nefesim kesiliyordu bayilacak gibi oldum. Agriyi tarif etmek gerekirse adet ağrısı gibi ama en siddetlisinden daha şiddetli. Bu benim yaşadığım deneyimdi seni korkutmak için demiyorum.ama ben dayandiysam herkes dayanir :) benim canım birazda tatlı olduğu için belki o kadarda acimiyordur. Acı dirayetine bağlı yani.

Canim eger durumun varsa ben pazarlik ederek 350 ye cektirmisdim uyusturtarak bide kisinin bunyesinden bunyeye degisuyo sis bende kotu olmusdu mesela

Al bendende o kadar habire adet öncesi olan sarı akıntıdan gelıyo umarım kırmızıya dönmez pozıtıffffff haberlerde buluşmak dılegıyle

İstanbuldaysan radyomar da cektır . C kollu makıne dıyorlardı.hıc Ağrı yok.ıkı defa Cektırdım.

Masallah 41kere canim cokk sevindim bir dedin iki oldu saglikli hayirli yavrular olsun Allahim kucagina almayi nasip etsin arkadasim cok tebrik ederim seni bize dua et canim Allah dualarini kabul etsin

Kızlar bende sabah erkenden bebişleri aldim hayırlısıyla,. Domuz gibiyim bende henüz hicbiyerim agrimiyor bakalım artık.3 embriyo verildi 4bc 3bc 3bc. 8 tanede donduruldu, öyle işte çokk Dua edin banada bu sefer anne olayım inşallah hepimiz olalimm

Hayırlı olsun canım.. İnşallah Allah gönlüne göre versin. Rabbim yar ve yardimcin olsun canm. Bundan sonra oraya tekrar kardeş için gidersin inşallah..

Hayirlisi olsun canim.bebislerin hep seninle olsunlar.Allah bebislerimizi bizlere bagislar bu kez hepimiz anne oluruz insallah

Hayırlı olsun canım.. İnşallah Allah gönlüne göre versin. Rabbim yar ve yardimcin olsun canm. Bundan sonra oraya tekrar kardeş için gidersin inşallah..
Ayseldemir sen nasilsin ?nasil gidiyor? Benim bugun transferimin ucuncu gunu ilk gun itibariyle belirti ariyorum : ) sende belirti varmi hic ?gerci cok erken ama ne yapayim elimde degil : )

hayırlı olsun canım, dualarımız seninle.. bu ayın son transferini sen oldun sanırım, sıra geldi birer birer sonuç öğrenmeye :))
hepimizden güzel sonuçlar duyalım, hep birlikte sevinelim, kutlayalım inşallah

transferin hayırlı olsun canım insallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur.ben inanıyorum bu sefer olcak insallah

Ayseldemir sen nasilsin ?nasil gidiyor? Benim bugun transferimin ucuncu gunu ilk gun itibariyle belirti ariyorum : ) sende belirti varmi hic ?gerci cok erken ama ne yapayim elimde degil : )

Canım bel ağrısı ve adet sancısı gibi agrilarim var ama bunlarin ilaçlarin etkisi olduğunu düşünüyorum. Yani kendimi kaptirmak istemiyorum canm. Allah hayirlisini versin hakkimizda. Hep diyorum gönlümüzdekini hakkimizda hayirli eylesin inşallah.

Kizlar bugun hit le gorusmeye gittim bakti evraklara bana vs derkenhemen evraklari dosyaladi esimle ilgili not aldi ben sana hemenanlatam dedi hizli anlatti arada soru sordum vs myanede bisey gordu tip diliyle dedi ne oldugunu anlamadim kara bisey gordu sanki sipsak hediye paketi yapip yolladi sanki ya bunlar alismis artik ne bileyim garip geldi dedi tup brbege gerek yok sana esim azosperm ya dedi asilama yapcaz bu ilaclari al dedi adet gunum goruscez gene arucam telefonla kibrisa birgun mu gitcekmisim ne asilamada olemi oluyo hicbisey anlamadim ben.

Canm çok iyi bence demekki daha kendinizden bebek sahibi olabileceksiniz. İnşallah tüp bebege gerek kalmadan olur. Allah yardimci olsun canm..

Canım tup bebek yerıne aşılama yapacakmış daha güze daha kolay bence

Haydi Hayırlısı olsun bol bebıslı transfer olsun ıns

Ama donasyon olcak ta tabu daha kolay da normalde bisey olsa derdi demi biraz icime sinmedi cok hizli gecti obur ay tedavim basliyo 14 gibi asilama asilamada birgun mu kaliniyo
Demek durumun ıyıkı aşılama dıyor.bence sevınmelısın sıkıntı yoksa tutma ıhtımalıde yüksek olur.hem opu yok daha kolay.hıt bu bakar geçer hızlı adam napcan.1 gece kalsan yeter sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…