Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

I
Demek durumun ıyıkı aşılama dıyor.bence sevınmelısın sıkıntı yoksa tutma ıhtımalıde yüksek olur.hem opu yok daha kolay.hıt bu bakar geçer hızlı adam napcan.1 gece kalsan yeter sanırım.
Icime su serptiniz az vallah geldigimden beri arkadasima sole bole anlattim oda diyo hersey ortada adam alismis diyo ne bekliyodun

Amin canim.sişşin göbişler gelsin bebişler : )

ne güzel canım, sende sorun olmayınca daha kolay oluyor işler.. aşılamada hem daha az ilaç hemde daha az masraf olur. aşılama yapılacağı gün gider ertesi gün dönersin ama orayada mı yalnız gitceksin? eşin destek olsun artık sana yalnız gitme.

Ama donasyon olcak ta tabu daha kolay da normalde bisey olsa derdi demi biraz icime sinmedi cok hizli gecti obur ay tedavim basliyo 14 gibi asilama asilamada birgun mu kaliniyo
ücreti ne kadarmış canım? sperm donasyonu 3500eu du. aşılama daha uygun olmalı??

Ami
Ins canım Allah'ım hepımıze nasıp eder bu duyguyu
Aminnnnn
Bu sefer birlikte gidicez canim istanbulxa 20 yillik arkadasim vardi zorluk cekmedim allahtan

Merhaba sedabalım, yazdıklarını okudum neden aşılama dedi tüp bebekte şans daha yüksek değil mi detaylı bilgi vermedi mi? Ben hitin hiç sperm donasyonunda aşılama yaptığını duymadım. Şansını çok mu yüksek gördü. Hakkına hayırlısı canım inşallah güzel sonuç alırsın.

transferin hayırlı olsun cnm, güzel sonuçlar almanı dilerim..

Mrb ensucugum, Sende bize katilmak istemezmisin? Seni de listemize ekleyeyim canım..

merhaba canım nasılsın, sen bilirsin istersen tabiki ekleyebilirsin, zaten hepinizi devamlı takip ediyorum.. kafam okadar bi dünyaki yinede sizi takip ediyorum, nişantaşında klinikte halil beylede görüştüm ama nezaman giderim bilmiyorum çünkü pek ümidim yok artık bebekten yana biraz buruğum mayıs ayında daha yeni sonuncu negatifimi aldım tüp bebekte..
37 yaşındayım 10 tane tüp bebek denemem var.. erkek infertilitesi var ama donasyona gidersem yumurta donasyonu yaptıracağız belki daha kaliteli ve genç bi yumurta ile spermdeki sorunlar kapanır diye..
görüşmek üzere..

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/22 Haziran/......

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/17Haziran/....

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/17Haziran/.......

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/HİT'tetedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1 donasyon/HİT'te tedavide/haziran/.....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

17.ensu/37/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT/....../.....

Canım böyle düşünme.. İnşallah bu sefer son olur ve sen de bebisine kavusursun.. Ama bu dünya da tek dayanagimiz umut bunu da kaybedersek geriye bisey kalmaz. Sakın unutma canm. Allah yar ve yardimcimiz olsun...

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/22 Haziran/......

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/17Haziran/
HAMILE

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/17Haziran/.......

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/HİT'tetedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1 donasyon/HİT'te tedavide/haziran/.....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

17.ensu/37/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT/....../.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…