Ins canım Allah'ım hepımıze nasıp eder bu duyguyuKizlar esim kararsizdi simdi cok mutlu ins rabbim nasip eder
Icime su serptiniz az vallah geldigimden beri arkadasima sole bole anlattim oda diyo hersey ortada adam alismis diyo ne bekliyodunDemek durumun ıyıkı aşılama dıyor.bence sevınmelısın sıkıntı yoksa tutma ıhtımalıde yüksek olur.hem opu yok daha kolay.hıt bu bakar geçer hızlı adam napcan.1 gece kalsan yeter sanırım.
Amin canim.sişşin göbişler gelsin bebişler : )Canım bel ağrısı ve adet sancısı gibi agrilarim var ama bunlarin ilaçlarin etkisi olduğunu düşünüyorum. Yani kendimi kaptirmak istemiyorum canm. Allah hayirlisini versin hakkimizda. Hep diyorum gönlümüzdekini hakkimizda hayirli eylesin inşallah.
Gozun aydin canim.insallah mutlu sonuna erersin sendeKizlar esim kararsizdi simdi cok mutlu ins rabbim nasip eder
ne güzel canım, sende sorun olmayınca daha kolay oluyor işler.. aşılamada hem daha az ilaç hemde daha az masraf olur. aşılama yapılacağı gün gider ertesi gün dönersin ama orayada mı yalnız gitceksin? eşin destek olsun artık sana yalnız gitme.Kizlar bugun hit le gorusmeye gittim bakti evraklara bana vs derkenhemen evraklari dosyaladi esimle ilgili not aldi ben sana hemenanlatam dedi hizli anlatti arada soru sordum vs myanede bisey gordu tip diliyle dedi ne oldugunu anlamadim kara bisey gordu sanki sipsak hediye paketi yapip yolladi sanki ya bunlar alismis artik ne bileyim garip geldi dedi tup brbege gerek yok sana esim azosperm ya dedi asilama yapcaz bu ilaclari al dedi adet gunum goruscez gene arucam telefonla kibrisa birgun mu gitcekmisim ne asilamada olemi oluyo hicbisey anlamadim ben.
donör spermleriyle aşılama yapacaktır.Canm çok iyi bence demekki daha kendinizden bebek sahibi olabileceksiniz. İnşallah tüp bebege gerek kalmadan olur. Allah yardimci olsun canm..
ücreti ne kadarmış canım? sperm donasyonu 3500eu du. aşılama daha uygun olmalı??Ama donasyon olcak ta tabu daha kolay da normalde bisey olsa derdi demi biraz icime sinmedi cok hizli gecti obur ay tedavim basliyo 14 gibi asilama asilamada birgun mu kaliniyo
AminnnnnIns canım Allah'ım hepımıze nasıp eder bu duyguyu
Bu sefer birlikte gidicez canim istanbulxa 20 yillik arkadasim vardi zorluk cekmedim allahtanne güzel canım, sende sorun olmayınca daha kolay oluyor işler.. aşılamada hem daha az ilaç hemde daha az masraf olur. aşılama yapılacağı gün gider ertesi gün dönersin ama orayada mı yalnız gitceksin? eşin destek olsun artık sana yalnız gitme.
Erm donasyonu hit 3750 euro baska doktor olursa 3000 euro asilama 1500ücreti ne kadarmış canım? sperm donasyonu 3500eu du. aşılama daha uygun olmalı??
b Tup bebekte ilac vs haricDp
Erm donasyonu hit 3750 euro baska doktor olursa 3000 euro asilama 1500
Sedabalım, erm derken sperm donasyonu değil mi ?Bir de başka bir doktor olursa 30000euro demişsin ya tam olarak ne demek istedin orda.Dp
Erm donasyonu hit 3750 euro baska doktor olursa 3000 euro asilama 1500
Kizceleriiimmmm. ... Sonuç mutluluk :) :) :) gobisime geldi bebeler. ..pozitif çıktı. ... :)
Kızlar bende sabah erkenden bebişleri aldim hayırlısıyla,. Domuz gibiyim bende henüz hicbiyerim agrimiyor bakalım artık.3 embriyo verildi 4bc 3bc 3bc. 8 tanede donduruldu, öyle işte çokk Dua edin banada bu sefer anne olayım inşallah hepimiz olalimm
transferin hayırlı olsun cnm, güzel sonuçlar almanı dilerim..
Mrb ensucugum, Sende bize katilmak istemezmisin? Seni de listemize ekleyeyim canım..
merhaba canım nasılsın, sen bilirsin istersen tabiki ekleyebilirsin, zaten hepinizi devamlı takip ediyorum.. kafam okadar bi dünyaki yinede sizi takip ediyorum, nişantaşında klinikte halil beylede görüştüm ama nezaman giderim bilmiyorum çünkü pek ümidim yok artık bebekten yana biraz buruğum mayıs ayında daha yeni sonuncu negatifimi aldım tüp bebekte..
37 yaşındayım 10 tane tüp bebek denemem var.. erkek infertilitesi var ama donasyona gidersem yumurta donasyonu yaptıracağız belki daha kaliteli ve genç bi yumurta ile spermdeki sorunlar kapanır diye..
görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?