Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadaşlar listemizin 2. Boncuğu da yerini aldı. Almira32 arkadasimizi tebrik ediyorum. Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin inşallah. Darısı da hepimize olsun İnşallah.
Oleyyyyyy yasasınnnnnnn masallahhh Allah Devamını getırsın cok tebrık edıyorum test günü yaklaşan bırı olarak cok mutlu oldum Allah'ım hepımıze hamıleyım demeyı nasıp etsın

Arkadaşlar listemizin 2. Boncuğu da yerini aldı. Almira32 arkadasimizi tebrik ediyorum. Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin inşallah. Darısı da hepimize olsun İnşallah.
Yupiiii listede hic fire vermeyiz insallah.darisi basimiza.guzel bir dokuz ay gecirip saglikla kucagina alir insallah

Kizlar cok tesekkurler rabbim hepinize ins bu duyguyu yasatir hala inanamiyorum.haberi alir almaz ilk olarak size dua ettim Allah sahidim.her zaman da duacinizim.hayatimda gormeyi en cok istedigim pozitifi sonunda gordum.darisi basiniza

Dedi yumurtalarim cok gyzel tup bebege gerekyok dedi

Sedabalım, erm derken sperm donasyonu değil mi ?Bir de başka bir doktor olursa 30000euro demişsin ya tam olarak ne demek istedin orda.
Donasyon olcak ben kibrusdaki hitin hastasnesinda baska doktor olursa tup donasyon 3500 euro hitde 3750euro pardon hatali gitmis ama simdi ise asilama donasyon dedi 1500 euro

Kizlar cok tesekkurler rabbim hepinize ins bu duyguyu yasatir hala inanamiyorum.haberi alir almaz ilk olarak size dua ettim Allah sahidim.her zaman da duacinizim.hayatimda gormeyi en cok istedigim pozitifi sonunda gordum.darisi basiniza
Tebrikler canım inşallah bizlerde bu duyguyu yaşarız..

Kızlar ya benim böyle baldirlarim bacaklarım sızlıyor özellikle bacağımın üstü böyle sanki kosmusum yada ağır bi iş yapmışım nasıl anlatayım gucsuzlesmis gibi tarif edemedimprogestan yapiyo heralde.. Birde progestan bazen olduğu gibi geri geliyo tuvalette içi daha dolu dışarı çıkıyor hep değil ama bazen böyle oluyo sizdede oldumu acaba?

Bu ilac bsnada yazdi nedir bu

Bacaklarim benim de agrimisti canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…