dün döndük evimize çok şükür. bebişimizi aldık geldik beklemedeyiz ama hiçbişey hissetmiyorum biraz bel ağrım var ama o da yatmaktan olsa gerek eşim ayağa bile kaldırmıyor onun korkusundan dahadoğrusu sonuç negatif olursa beni suçlamasından korkuyorum dikkat etmedin falan filan der diye çenesinden korkuyorum yani :))
günaydın canım. Tedavin ve transferin hayırlı olsun. Yazını okuyunca gülümsedim tıpkı benim eşimi anlatmışsın :)) Sağolsun kendisi çok konuşurda :)) aman canım ne gerekiyosa yap malum maddi manevi çok yıprandınız bu arada merkez nasıl, HİT falan memnun kaldın mı darısı başıma bakalım.
merhaba canım hoşgeldin aramıza. Canım ben bu ay tedaviye başlıyorum inşallah ve Halil ibrahim tekinde başlıyoruz. Kendisinin başarısını çok duyduk. bizde uzun araştırmalar sonucunda karar verdik. Özellikle eşim orayı istedi. Umarım bende pozitif sonuç alırım yani Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
selam bufyy, ben Halil ibrahim tekinde tedavi gördüm ve bi kızım oldu çok şükür. şimdi kızıma kardeş istiyoruz ve tercihimiz yine HİT olcak. Çok başarılı ve titiz bi doktor. Yani ben çok memnun kaldım ve her soranada mutlaka tavsiye ediyorum. Bence doğru adrese geldin ama yinede tercih senin canım. Yolun açık olsun ve bize yaz lütfen durumları :))
Herkese selamlar, ben Halil ibrahim tekinde yumurta donasyonu yaptırdım ve geçen hafta kan testimde pozitifi gördüm.. Abartmıyorum 2 gün ağladım yani her tebrik telefonunda kim aradıysa ağladım sevinçten ve şaşkınlıktan :)) 35 yaşındayım ve 4 negatiften donasyona karar verdik ama hiç ümitlenmedim bi daha hayal kırıklığı yaşamamak adına ama mucize gerçekleşti ve hamileyim... :))
Herkese selamlar, ben Halil ibrahim tekinde yumurta donasyonu yaptırdım ve geçen hafta kan testimde pozitifi gördüm.. Abartmıyorum 2 gün ağladım yani her tebrik telefonunda kim aradıysa ağladım sevinçten ve şaşkınlıktan :)) 35 yaşındayım ve 4 negatiften donasyona karar verdik ama hiç ümitlenmedim bi daha hayal kırıklığı yaşamamak adına ama mucize gerçekleşti ve hamileyim... :))
as canım hayırlı olsun rabbim sağsaliim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
ne güzel valla çok sevindim ben tüp bebek yapacam inşallah eli banada uğurlu gelirrr
Amin canım inşallah.. Bende artık tüp bebek denemek istemiyorum yumurta donasyonu yaptırcaz baya araştırdık ve HİT in adını çok duyduk eşimde orayı istiyor. Açıkçası yavaş yavaş hazırlıklara başladık. Geçenlerde merkezle konuşmuştuk. dünde aradım Özlem hanımla konuştuk HSG sonucumu istedi onu gönderdim bugün arayacaklar bekliyorum hayırlısı olsun inş..
Amin canım inşallah.. Bende artık tüp bebek denemek istemiyorum yumurta donasyonu yaptırcaz baya araştırdık ve HİT in adını çok duyduk eşimde orayı istiyor. Açıkçası yavaş yavaş hazırlıklara başladık. Geçenlerde merkezle konuşmuştuk. dünde aradım Özlem hanımla konuştuk HSG sonucumu istedi onu gönderdim bugün arayacaklar bekliyorum hayırlısı olsun inş..
Kızlar nasılsınız? hafta sonuna kadar adet olcam sonra rahimi hazırlamaya başlıcaz ve sonra ver elini Kıbrıs :))
hayırlısıyla git güzel haberlerle dönersin inşallah ver elini kıbrıs diyorsun ben burda heyecanlanıyorummmKızlar nasılsınız? hafta sonuna kadar adet olcam sonra rahimi hazırlamaya başlıcaz ve sonra ver elini Kıbrıs :))
hakkınızda hayırlısı olsun inş.. bende cinsiyet seçimi için gitcem Hit.e adını çok duydum umarım bizlerede şifa olur
günaydın kızlar yokmu temmuzda gidecek olan ben temmuzda iğnemi burda kullanıp gidecem belki karşılaşırız haberrleşiriz orda da birlikte oluruz
günaydın kızlar yokmu temmuzda gidecek olan ben temmuzda iğnemi burda kullanıp gidecem belki karşılaşırız haberrleşiriz orda da birlikte oluruz
günaydın canım.. biliyosun ben bu ay yolcuyum en geç haziran başına sarkar. Ver elini Kıbrıs diyorum ama umarım mutlu son olur yoksa çok yıkılıcam kendimi olumsuza da hazırlamam gerek ama hep olcak gibi hissediyorum artık rüyalarıma giriyor(
Kuzenim var halamın kızı doğum yapcak işte az kaldı bana geçenlerde soruyor isim ne koyalım diye kızı olcak onun. Kendim düşündüğüm bütün isimleri ona söyledim sonrada oturup ağladım ben koyacaktım o isimlerden birini ben niye hamile kalamıyorum diye.. Belki çok komik gelcek sana ama çok ağlıyorum bu aralar günde yaklaştı ya daha b, fenayım(((
ben 35 yaşındayım ve Manisada yaşıyorum. Ben erken menepozum. Hem Manisada, hem İzmirde hemde İstanbulda ayrı ayrı doktorlarda tedaviler gördüm ilaçlar testler felan ama erken menepoz teşhisi konuldu. İstanbuldaki doktorlar donasyondan bahsettiler ilk zamanlar hem eşim hem ben sıcak bakmadık. O zaman yaşımız daha gençti evlat edinmeyi daha mantıklı görüyorduk ... Geçen zaman ve çevreninde baskısıyla sonradan neden olmasın dedik sonuçta eşimin spermlerini alacaktı ve benim içimde büyüyecekti.. Gel zaman git zaman derken merkez araştırmaya başladık ve Kıbrısa gittik bigün. Halil ibrahim tekinin merkezine...
Allah ondan ve ekibinden razı olsun. bize annelik ve babalık duygusunu yaşattı. Bi oğlumuz var 3 yaşında :)) Orda dondurulan embriyomuz var bizzat biz istemiştik ilerde bi evlat daha istiyoruz diye. Şimdi kendimizi yeniden hazırladık ve yaza yolculuk niyetimiz var. İçiniz rahat olsun Halil İbrahim Tekin çok başarılı bi doktor. Umarım herkese şifa olur, sevgiler...
ben 35 yaşındayım ve Manisada yaşıyorum. Ben erken menepozum. Hem Manisada, hem İzmirde hemde İstanbulda ayrı ayrı doktorlarda tedaviler gördüm ilaçlar testler felan ama erken menepoz teşhisi konuldu. İstanbuldaki doktorlar donasyondan bahsettiler ilk zamanlar hem eşim hem ben sıcak bakmadık. O zaman yaşımız daha gençti evlat edinmeyi daha mantıklı görüyorduk ... Geçen zaman ve çevreninde baskısıyla sonradan neden olmasın dedik sonuçta eşimin spermlerini alacaktı ve benim içimde büyüyecekti.. Gel zaman git zaman derken merkez araştırmaya başladık ve Kıbrısa gittik bigün. Halil ibrahim tekinin merkezine...
Allah ondan ve ekibinden razı olsun. bize annelik ve babalık duygusunu yaşattı. Bi oğlumuz var 3 yaşında :)) Orda dondurulan embriyomuz var bizzat biz istemiştik ilerde bi evlat daha istiyoruz diye. Şimdi kendimizi yeniden hazırladık ve yaza yolculuk niyetimiz var. İçiniz rahat olsun Halil İbrahim Tekin çok başarılı bi doktor. Umarım herkese şifa olur, sevgiler...
merhaba ayss, yazın bize ümit oldu çok sağol paylaştığın için :)) ee nasıl bi duygu anne olmak? yani donasyonla hamile kaldın yaa kendini suçladığın iyi hissetmediğin oldumu ne bileyim anlat bize içimiz ferahlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?