Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kizlar cok tesekkurler rabbim hepinize ins bu duyguyu yasatir hala inanamiyorum.haberi alir almaz ilk olarak size dua ettim Allah sahidim.her zaman da duacinizim.hayatimda gormeyi en cok istedigim pozitifi sonunda gordum.darisi basiniza
gözün aydın canım, tebrikler.. bizim test günümüzde yarın, darısı başımıza olsun, dualarını eksik etme. ben hala umutsuzum ve çook stresliyim. dokunsalar ağlıycam

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/22 Haziran/......

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/17Haziran/
HAMILE

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/17Haziran/
HAMILE

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/HİT'tetedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1 donasyon/HİT'tetedavide/haziran/.....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

17.ensu/37/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT/....../.....

Arkadaşlar listemizin 3. Boncuğu da artik yerinde. Kaptan48 oglusunu sagsaglim kucagina alırsın inşallah. Darısı listemizdeki diğer arkadaslara ve isteyen herkeze olsun. Evet arkadaşlar şükürler olsun listemiz hamislerle dolmaya başladı.

gözün aydın canım, tebrikler.. bizim test günümüzde yarın, darısı başımıza olsun, dualarını eksik etme. ben hala umutsuzum ve çook stresliyim. dokunsalar ağlıycam
Canim benim seninde olacak sen neden karamsar davraniyorsun ki ! Benim korkum rahim kalinligindan dolayi sende boyle bir seyde yok rahat ol.gor bak sendende pozitif haberini alcaz

Canim benim seninde olacak sen neden karamsar davraniyorsun ki ! Benim korkum rahim kalinligindan dolayi sende boyle bir seyde yok rahat ol.gor bak sendende pozitif haberini alcaz
inşallah canım dediğin gibi olur, rahim sorunum yok transferden birgün önce 9.5 du. ama önceki denemeler gibi bundada hiç belirti olmayınca karamsar oldum. yarın olsada öğrensem artık, kalp hastası da olcam bu gidişle

Ne guzel iste rahim kalinligin cok iyi.sen yarin pozitifi goreceksin sonrasinda bi halay cekeriz artik : ) dualarim seninle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…