Tatlim kisiye gore tedavi degisiyor.senden farkli ilaclar kullandik biz.senin durumun bizimkine oranla daha iyi oldugundan bu durumu daha az etkilenerak atlaticaksin insallahAnladim sagol canim sana sonra baska ilac verdimibana vermicekmis
gözün aydın canım, tebrikler.. bizim test günümüzde yarın, darısı başımıza olsun, dualarını eksik etme. ben hala umutsuzum ve çook stresliyim. dokunsalar ağlıycamKizlar cok tesekkurler rabbim hepinize ins bu duyguyu yasatir hala inanamiyorum.haberi alir almaz ilk olarak size dua ettim Allah sahidim.her zaman da duacinizim.hayatimda gormeyi en cok istedigim pozitifi sonunda gordum.darisi basiniza
ay ne güzel haberler arka arkaya.. senide tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun oğluşun :)) darısı başımızaKızlar karnımda bebek var!!! Anne oluyorum . Darısı başınıza .
Stres yok dur bakalim.rabbim yardimcin olsun canim duacinizimgözün aydın canım, tebrikler.. bizim test günümüzde yarın, darısı başımıza olsun, dualarını eksik etme. ben hala umutsuzum ve çook stresliyim. dokunsalar ağlıycam
Gozun aydin kaptan48.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar karnımda bebek var!!! Anne oluyorum . Darısı başınıza .
Canim benim seninde olacak sen neden karamsar davraniyorsun ki ! Benim korkum rahim kalinligindan dolayi sende boyle bir seyde yok rahat ol.gor bak sendende pozitif haberini alcazgözün aydın canım, tebrikler.. bizim test günümüzde yarın, darısı başımıza olsun, dualarını eksik etme. ben hala umutsuzum ve çook stresliyim. dokunsalar ağlıycam
inşallah canım dediğin gibi olur, rahim sorunum yok transferden birgün önce 9.5 du. ama önceki denemeler gibi bundada hiç belirti olmayınca karamsar oldum. yarın olsada öğrensem artık, kalp hastası da olcam bu gidişleCanim benim seninde olacak sen neden karamsar davraniyorsun ki ! Benim korkum rahim kalinligindan dolayi sende boyle bir seyde yok rahat ol.gor bak sendende pozitif haberini alcaz
pıhtılaşma ihtimaline karşı tedbir olsun diye veriliyor..Kizlar kan sulandirici niye veriliyo
Cnm tebriklerrr kucaklarını doldursunlar ogluşların inşallah degerin kaç çıktı ikizdir inşallahKızlar karnımda bebek var!!! Anne oluyorum . Darısı başınıza .
12. Gün 228 canımCnm tebriklerrr kucaklarını doldursunlar ogluşların inşallah degerin kaç çıktı ikizdir inşallah
Ne guzel iste rahim kalinligin cok iyi.sen yarin pozitifi goreceksin sonrasinda bi halay cekeriz artik : ) dualarim seninle caniminşallah canım dediğin gibi olur, rahim sorunum yok transferden birgün önce 9.5 du. ama önceki denemeler gibi bundada hiç belirti olmayınca karamsar oldum. yarın olsada öğrensem artık, kalp hastası da olcam bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?