Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Canım böyle düşünme.. İnşallah bu sefer son olur ve sen de bebisine kavusursun.. Ama bu dünya da tek dayanagimiz umut bunu da kaybedersek geriye bisey kalmaz. Sakın unutma canm. Allah yar ve yardimcimiz olsun...

Amin canım inşallah.. bi kaç ar ara vermek zorundayım çünkü çok aralıksız tedaviler oldum bünyemde yıprandı ama yaz sonu bende kararlıyım..

canım benide listeye eklemişsin sağol, bişeyi düzeltebilirmisin sperm donasyonu yaptırmayacağız, yumurta donasyonu yapılacak.. birde listeye yazıyorsunuzya 10 tüp bebek denemem var..

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/22 Haziran/......

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/17Haziran/
HAMILE

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/17Haziran/
HAMILE

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/HİT'tetedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1 donasyon/HİT'tetedavide/haziran/.....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

17.ensu/37/yum.rezerv azligi/olumsuz 10 tüp bebek /ilk donasyon/HİT/yaz sonu/.....

Kızlar Mrh.benım test günüm bugundu.ama ben dün Yaptım.sonuc 18.sınem hem pozıtıf dedı.ama sonuç cok düşük.yarın bır daha test yaptıracam ıkıye katlaması gerek.kımyasal gebelıkten korkuyorum.allah yardımcım olsun.benım ıcın dua edın.umarım noa arkadasım güzel haberlerle gelır.

Canm hayırlısı olsun inşallah katlanarak artar ve bebisin sana simsiki tutunur canm. Allah yar ve yardimcin olsun canm..

Cnm geç tutunmustur belki canını sıkma bol bol uzan dinlen değer artar inşallah

Cnm hemen vajina girişine birakmiyosun dimi itebildigin kadar geriye it ilacı yarım saat yat dizlerini bukup. Belli bi zaman sonra artık okadar ilaç oluyoki içerde geri çıkması normal ama erimesi lazım içerde çıkana öyle çıkıyor.

Yok itiuorim içeri iyice ama birazda korkuyorum iterken bebiş varsa zararı olurmu diue:) zaten hep değil cnm bazen oluyo genelde sabah saatinde aldığım geri geliyo ama dediğin gibi dizimi büküp yattım bu sabah gelmedi sevindim

Cnm inşallah katlanır. Ama katlanmazsada ne demiştim unutma. Ikinci de illaki tutacak... hiç üzme canını

Korkma onlar bizim parmağımizin uzanabildigi kadar önde değiller. :) yarım saat kırk dk yat her defasında korkma ciksada sonra çünkü yeterince erimiş oluyorlar fazlası çıkıyor cikanlarda. Biraz sıkıntılı ama napalım bebicikler için herşey. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…