Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Herkese merhaba. Umarım herşey gönlünüzce olur. Aysel hanıma çok teşekkür ediyorum rehberliği için.

Önemli değil canm ne demek. Birbirimize destek için bizler burada bulunuyoruz ve bulusuyoruz. İnşallah herşey gönlünce olur. Canim tekrar hosgeldin aramiza..

Canim gozun aydin,inaniyorumki yarin degerin katlanacaktir icini rahat tut

HIc canini sikma canim dinlen inan artar oo rahatina bak bebisin saglikli olsun.

Listeye baktımda şimdi massallah üçte üç gidiyoruz. .devamı gelecek inşallah. :) :) hepinize duaciyim.Ama şimdiden diyim bulantilar berbatmis. Şimdi içinizden "amaaan olsunda midem bulansin" diyeleriniz vardır tıpkı benim gibi :) güzel bişey değilmiş kızceler :) filmlerdeki gibi koşa koşa lavaboya gidip kusup sonra aynada kendinize bakıp karninizi tebessümle oksamiyormussunuz haberiniz ola :)

Kizlar hit le gorusdugumde adetliyken ara dedi ilac yazdi test verdi vs adetliyken ara dedi aradim kiz dedi ilaci al icme bide dedim tahlil verdi e2 bide progesteron dedim bu olcakmi dedi e2 yaptir dedim digeri onu istemez dedi dedim isaretli iyi onuda yaptir dedi ama yarin gitcem kagitta adetin 12.gunu yaziyo ustte sizde nasildi zaten gorusme pat kutdu ya kafam karisdi elim ayagima dolasdi

Aman hamile olalimda midemizde bulansin,basimizda donsun,aşerelim sindire sindire yasiyalim hamileligimizi.o kadar mucadele etmisiz bunlarmi bizi yildiracak : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…