- 23 Nisan 2015
- 218
- 181
- 18
- 43
Herkese merhaba. Umarım herşey gönlünüzce olur. Aysel hanıma çok teşekkür ediyorum rehberliği için.
Canim gozun aydin,inaniyorumki yarin degerin katlanacaktir icini rahat tutKızlar Mrh.benım test günüm bugundu.ama ben dün Yaptım.sonuc 18.sınem hem pozıtıf dedı.ama sonuç cok düşük.yarın bır daha test yaptıracam ıkıye katlaması gerek.kımyasal gebelıkten korkuyorum.allah yardımcım olsun.benım ıcın dua edın.umarım noa arkadasım güzel haberlerle gelır.
Sagol canım umarım öyle olur .ılk defa rakam gördüm testte .hep Sıfır cekmıstım sımdıye kadar.allah yardım etsın ıns.Canim gozun aydin,inaniyorumki yarin degerin katlanacaktir icini rahat tut
Sagol canım umarım artarCanm hayırlısı olsun inşallah katlanarak artar ve bebisin sana simsiki tutunur canm. Allah yar ve yardimcin olsun canm..
Insallah canım bunda olmazsa mecbur ıkıncıye..Cnm inşallah katlanır. Ama katlanmazsada ne demiştim unutma. Ikinci de illaki tutacak... hiç üzme canını
Ay bende öyle dıyorum beli geç tutmuştur bebecık yarın beli olurCnm geç tutunmustur belki canını sıkma bol bol uzan dinlen değer artar inşallah
Sagol canım hepımızın yardımcısı olsun ınsCanm hayırlısı olsun inşallah katlanarak artar ve bebisin sana simsiki tutunur canm. Allah yar ve yardimcin olsun canm..
Bir tanesi tuttugu icin deger dusuk cikmis olabilirmiSagol canım umarım öyle olur .ılk defa rakam gördüm testte .hep Sıfır cekmıstım sımdıye kadar.allah yardım etsın ıns.
Canim senin nasil gidiyor? 5 gun E2 ve p4 baktirdinmi?degerlerin nasil cikti?bende hala bir degisiklik yok : ( (Önemli değil canm ne demek. Birbirimize destek için bizler burada bulunuyoruz ve bulusuyoruz. İnşallah herşey gönlünce olur. Canim tekrar hosgeldin aramiza..
HIc canini sikma canim dinlen inan artar oo rahatina bak bebisin saglikli olsun.Kızlar Mrh.benım test günüm bugundu.ama ben dün Yaptım.sonuc 18.sınem hem pozıtıf dedı.ama sonuç cok düşük.yarın bır daha test yaptıracam ıkıye katlaması gerek.kımyasal gebelıkten korkuyorum.allah yardımcım olsun.benım ıcın dua edın.umarım noa arkadasım güzel haberlerle gelır.
Canim senin nasil gidiyor? 5 gun E2 ve p4 baktirdinmi?degerlerin nasil cikti?bende hala bir degisiklik yok : ( (
Kizlar acil yardim halil bey hasta olunca ara dedi ama ben ulasamiyom nasil ulasirim
Allahim insallah tutmustur.bende bugun baktirdim E2 420 progesteron 17,6 cikti umarim sonuclarimiz iyidir.hamile olan arkadaslar 5 gun test sonuclarni yazarsa ne iyi olurCanm benim e2 değeri 161 ve progesteron 14 cikti.. Allah yar ve yardımcımız olsun..
Aman hamile olalimda midemizde bulansin,basimizda donsun,aşerelim sindire sindire yasiyalim hamileligimizi.o kadar mucadele etmisiz bunlarmi bizi yildiracak : )Listeye baktımda şimdi massallah üçte üç gidiyoruz. .devamı gelecek inşallah. :) :) hepinize duaciyim.Ama şimdiden diyim bulantilar berbatmis. Şimdi içinizden "amaaan olsunda midem bulansin" diyeleriniz vardır tıpkı benim gibi :) güzel bişey değilmiş kızceler :) filmlerdeki gibi koşa koşa lavaboya gidip kusup sonra aynada kendinize bakıp karninizi tebessümle oksamiyormussunuz haberiniz ola :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?