Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Canim ya panik yapma sakin ol : ) adetin 2 gunu E2 degerini ogrenmek istiyor cikan degere gorede tedavini baslatcak.tedavin basladiktan sonrada berlirli tarihlerde de E2 ve p4 testlerini yaptirtcak.insallah tahlillerin iyi cikar ve tedavine baslarsin

Canm sen önce bi sakin ol. Çok stres iyi değildir tedavin için. Canm sen onlara güven ve dediklerini yap. Halil ibrahim bey bu işin uzmanı ona güven. Tedavinin takibini yap yeter. Allah yardimcin olsun..

Canm benim e2 değeri 161 ve progesteron 14 cikti.. Allah yar ve yardımcımız olsun..

Benim ilk donasyond
Allahim insallah tutmustur.bende bugun baktirdim E2 420 progesteron 17,6 cikti umarim sonuclarimiz iyidir.hamile olan arkadaslar 5 gun test sonuclarni yazarsa ne iyi olur

Benim 5.gun e 2 : 174 progesteron: 12 çıkmıştı. 11 gün gebelik testi

Arkadaslar ben konu başlığı nasıl açılır bilmiyorum 2. Tüp bebeğim 2 embriyo transferi yapıldı daha bugün oldum bogazlarim feci şekilde şiş doktor bu embriyolar çok güzel dedi 3 koycakti zaten olcak 2 koyalım dedi embriyolog da hadi hamilesiniz dedi bu kadar umut varken bana bişey söyleyin hap yutamam en iyisi antibiyotik ama yutmam imkansız anladınız işte beni bu mesajimi görenler ne olur cevap yazsın bu saatte uyandirdi beni bogazim dün akşamki gibi iştahım da kesilmek üzere lütfen gören msjima cevap versin lütfen. ..

Mrb canım antibiyotik tedavisi uyguluyor ilk başta halil ibrahim bey aslinda o bizleri bi süreliğine koruyor. Canm mutlaka sicak bişeyler içmeye calis boagazini yumusatsin. Limonlu falan iç. Gecmis olsun. Bu arada transferin hayırlı olsun canm. Insallah guzel sonuclar alirsin. Doktorun kim?

Konuyla alakasız giriş yaptım kusura bakmayın ne yapacağımı bilmiyorum çok kötü haldeyim bogazlarim iptal hiç bir. Şeyim yoktu 1 gün once akşam olan oldu doktorum da kızdı birazcık bula bula hasta olacak bugünü mu buldun dedi doktorum seyit temel Ceyhan ankara gata nin doktoru fAkat biz ozeline gidiyoruz gen-art Da yapıyor bütün işlemleri... valla bundan önce acibadem de yaptık tüp bebeği orası da eline beslenme listene kadar veriyo atacagin adım sayısını söylüyor ama ne fayda hem maddi hem manevi çöküyorsun hersey nasip allah yazmissa olur

herkese günaydın..
dün haber veremedim kızlar, benim sonuç beklediğim gibi negatif.. kendimi alıştırmıştım ama üzülmeden edemedim.
neyse pes etmek yok tabi.. yeni avatar ve yeni umutlarla geldim, inşallah 2. pozitif olacak,

inşallah yükselir canım, bugün güzel haberler alalım senden. dün seni çok merak ettim ama arkadaşlar internete baktırmadı.kafa dağıttık :))

Canm benim e2 değeri 161 ve progesteron 14 cikti.. Allah yar ve yardımcımız olsun..
Allahim insallah tutmustur.bende bugun baktirdim E2 420 progesteron 17,6 cikti umarim sonuclarimiz iyidir.hamile olan arkadaslar 5 gun test sonuclarni yazarsa ne iyi olur
sizin test sonuçlarınız süper, bence hamilesiniz arkadaşlar.. benim geçen yıl prog. yüksekti ama iğne oluyordum. bu yıl sadece kapsül kullandım düşüktü. bu ipucu bence. iğnesiz bu değerler çıktıysa süperrrr, gelsin bebişler

bence şükret canım, keşke benimde pozitif olsaydı da banyodan çıkmasaydım. hastanede yatmaya bile razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…