Canim ya panik yapma sakin ol : ) adetin 2 gunu E2 degerini ogrenmek istiyor cikan degere gorede tedavini baslatcak.tedavin basladiktan sonrada berlirli tarihlerde de E2 ve p4 testlerini yaptirtcak.insallah tahlillerin iyi cikar ve tedavine baslarsinKizlar hit le gorusdugumde adetliyken ara dedi ilac yazdi test verdi vs adetliyken ara dedi aradim kiz dedi ilaci al icme bide dedim tahlil verdi e2 bide progesteron dedim bu olcakmi dedi e2 yaptir dedim digeri onu istemez dedi dedim isaretli iyi onuda yaptir dedi ama yarin gitcem kagitta adetin 12.gunu yaziyo ustte sizde nasildi zaten gorusme pat kutdu ya kafam karisdi elim ayagima dolasdi
Allahim insallah tutmustur.bende bugun baktirdim E2 420 progesteron 17,6 cikti umarim sonuclarimiz iyidir.hamile olan arkadaslar 5 gun test sonuclarni yazarsa ne iyi olur
E2 358 di progesteron 15 gayet guzel sonuclariniz. Insallah en kisa zamanda hamilelik haberlerinizi alicaz kizlarAllahim insallah tutmustur.bende bugun baktirdim E2 420 progesteron 17,6 cikti umarim sonuclarimiz iyidir.hamile olan arkadaslar 5 gun test sonuclarni yazarsa ne iyi olur
Kizlar hit le gorusdugumde adetliyken ara dedi ilac yazdi test verdi vs adetliyken ara dedi aradim kiz dedi ilaci al icme bide dedim tahlil verdi e2 bide progesteron dedim bu olcakmi dedi e2 yaptir dedim digeri onu istemez dedi dedim isaretli iyi onuda yaptir dedi ama yarin gitcem kagitta adetin 12.gunu yaziyo ustte sizde nasildi zaten gorusme pat kutdu ya kafam karisdi elim ayagima dolasdi
Amin insallah canim.ben sonuclari cok gec aldim msj cektim Canan hanima henuz donmedi.sende degisiklik oldumu ilaclardaBence sonuclarin iyi canm. İnşallah mutlu sonu da görürüz. Ilaca nasil devam edeceksin?
İnsallah canim,hala icimde ya olmazsa korkusu var bi an once sonucu alsakda rahatlasakE2 358 di progesteron 15 gayet guzel sonuclariniz. Insallah en kisa zamanda hamilelik haberlerinizi alicaz kizlar
Amin insallah canim.ben sonuclari cok gec aldim msj cektim Canan hanima henuz donmedi.sende degisiklik oldumu ilaclarda
Amin insallah canim.ben sonuclari cok gec aldim msj cektim Canan hanima henuz donmedi.sende degisiklik oldumu ilaclarda
Senin ilaclar artirildimi yada eklenen farkli ilac oldumuAminn canm insallah mutlu sona bizde ilasiriz. Evet canm benim ilacim degistirildi. Sana da ona göre ne yapacagin soylenecektir..
Canm benim e2 değeri 161 ve progesteron 14 cikti.. Allah yar ve yardımcımız olsun..
Allahim insallah tutmustur.bende bugun baktirdim E2 420 progesteron 17,6 cikti umarim sonuclarimiz iyidir.hamile olan arkadaslar 5 gun test sonuclarni yazarsa ne iyi olur
Maşallah cnm süper degerin inşallah katlanarak artar degerin:)12. Gün 228 canım
Arkadaslar ben konu başlığı nasıl açılır bilmiyorum 2. Tüp bebeğim 2 embriyo transferi yapıldı daha bugün oldum bogazlarim feci şekilde şiş doktor bu embriyolar çok güzel dedi 3 koycakti zaten olcak 2 koyalım dedi embriyolog da hadi hamilesiniz dedi bu kadar umut varken bana bişey söyleyin hap yutamam en iyisi antibiyotik ama yutmam imkansız anladınız işte beni bu mesajimi görenler ne olur cevap yazsın bu saatte uyandirdi beni bogazim dün akşamki gibi iştahım da kesilmek üzere lütfen gören msjima cevap versin lütfen. ..
Konuyla alakasız giriş yaptım kusura bakmayın ne yapacağımı bilmiyorum çok kötü haldeyim bogazlarim iptal hiç bir. Şeyim yoktu 1 gün once akşam olan oldu doktorum da kızdı birazcık bula bula hasta olacak bugünü mu buldun dedi doktorum seyit temel Ceyhan ankara gata nin doktoru fAkat biz ozeline gidiyoruz gen-art Da yapıyor bütün işlemleri... valla bundan önce acibadem de yaptık tüp bebeği orası da eline beslenme listene kadar veriyo atacagin adım sayısını söylüyor ama ne fayda hem maddi hem manevi çöküyorsun hersey nasip allah yazmissa olurMrb canım antibiyotik tedavisi uyguluyor ilk başta halil ibrahim bey aslinda o bizleri bi süreliğine koruyor. Canm mutlaka sicak bişeyler içmeye calis boagazini yumusatsin. Limonlu falan iç. Gecmis olsun. Bu arada transferin hayırlı olsun canm. Insallah guzel sonuclar alirsin. Doktorun kim?
inşallah yükselir canım, bugün güzel haberler alalım senden. dün seni çok merak ettim ama arkadaşlar internete baktırmadı.kafa dağıttık :))Kızlar Mrh.benım test günüm bugundu.ama ben dün Yaptım.sonuc 18.sınem hem pozıtıf dedı.ama sonuç cok düşük.yarın bır daha test yaptıracam ıkıye katlaması gerek.kımyasal gebelıkten korkuyorum.allah yardımcım olsun.benım ıcın dua edın.umarım noa arkadasım güzel haberlerle gelır.
Canm benim e2 değeri 161 ve progesteron 14 cikti.. Allah yar ve yardımcımız olsun..
sizin test sonuçlarınız süper, bence hamilesiniz arkadaşlar.. benim geçen yıl prog. yüksekti ama iğne oluyordum. bu yıl sadece kapsül kullandım düşüktü. bu ipucu bence. iğnesiz bu değerler çıktıysa süperrrr, gelsin bebişlerAllahim insallah tutmustur.bende bugun baktirdim E2 420 progesteron 17,6 cikti umarim sonuclarimiz iyidir.hamile olan arkadaslar 5 gun test sonuclarni yazarsa ne iyi olur
bence şükret canım, keşke benimde pozitif olsaydı da banyodan çıkmasaydım. hastanede yatmaya bile razıyım.Listeye baktımda şimdi massallah üçte üç gidiyoruz. .devamı gelecek inşallah. :) :) hepinize duaciyim.Ama şimdiden diyim bulantilar berbatmis. Şimdi içinizden "amaaan olsunda midem bulansin" diyeleriniz vardır tıpkı benim gibi :) güzel bişey değilmiş kızceler :) filmlerdeki gibi koşa koşa lavaboya gidip kusup sonra aynada kendinize bakıp karninizi tebessümle oksamiyormussunuz haberiniz ola :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?