- 23 Nisan 2015
- 218
- 181
- 18
- 43
herkese günaydın..
dün haber veremedim kızlar, benim sonuç beklediğim gibi negatif.. kendimi alıştırmıştım ama üzülmeden edemedim.
neyse pes etmek yok tabi.. yeni avatar ve yeni umutlarla geldim, inşallah 2. pozitif olacak,
antibiyotik kullanabilirsin. yutman neden imkansız anlamadım, benim ilk tüp bebeğimde aynısı olmuştu boğaz ağrısıyla başladı ateşim 40 lara çıktı. doktorlar sadece antibiyotik kullanın bu dönemde diyor, diğer ilaçlar yasak. limonlu ıhlamurda iyi geliyorArkadaslar ben konu başlığı nasıl açılır bilmiyorum 2. Tüp bebeğim 2 embriyo transferi yapıldı daha bugün oldum bogazlarim feci şekilde şiş doktor bu embriyolar çok güzel dedi 3 koycakti zaten olcak 2 koyalım dedi embriyolog da hadi hamilesiniz dedi bu kadar umut varken bana bişey söyleyin hap yutamam en iyisi antibiyotik ama yutmam imkansız anladınız işte beni bu mesajimi görenler ne olur cevap yazsın bu saatte uyandirdi beni bogazim dün akşamki gibi iştahım da kesilmek üzere lütfen gören msjima cevap versin lütfen. ..
canım çok sağol, ben 2.ye giderken çok hamile arkadaşım olacak burda, bana dua edersiniz ne güzelHayırlısı canm inşallah vardır bir vakti zamanı annesi onlar uygun zamanı bekliyorlar. Pes etmek yok canm inşallah bebisler gelene kadar devam. Öpüyorum seni ken. dikkat et..
Cnm arkadaşım ne güzel toparlamissin bile kendini ben seni hep hamile düşünüyordum ama nasip demekki bidahakine.. Biz arkadaşlarla şöyle düşünmeye başladık"bu bir oyun yanan arkaya geçiyor taaki kazanana kadar"boyle düşünmek beni çok rahatlatiyo belki sanada iyi gelir diye yazdım.. Gerçi sen zaten çok çok iyisin hadi bakalım ikinci deneme ikinci heycan baslasinn.. Peki halil bey bir neden söyledimi? Embriyo kaliteleri nasıldı bb mi bc mi??herkese günaydın..
dün haber veremedim kızlar, benim sonuç beklediğim gibi negatif.. kendimi alıştırmıştım ama üzülmeden edemedim.
neyse pes etmek yok tabi.. yeni avatar ve yeni umutlarla geldim, inşallah 2. pozitif olacak,
canım, biliyorsunuz ben hep negatif diye düşünüyordum. bunun sebebide hiç belirti yaşamamamdı. belirti olmadan hamile kalanlara pek inanmıyorum,bence onlar vücudunu tanımıyorlar. birde eskiden tüp bebek forumlarında gördüğüm test var,ben her denemede ona bakıyorum şimdiye kadar hiç tersi çıkmadı. progestan koyarken vajinanın durumu testi :) 8.güne kadar çok yumuşak 8.günden sonra sertse hamilelik yok. benim 9.gün yine çok sert olmuştu ve tamam gene olmadı demiştim.. tabi bu hazırlık yinede dün yıkılmama engel olmadı, çok ağladım. sağolsun arkadaşlarım destek oldu moral verdi kendime geldim.Cnm arkadaşım ne güzel toparlamissin bile kendini ben seni hep hamile düşünüyordum ama nasip demekki bidahakine.. Biz arkadaşlarla şöyle düşünmeye başladık"bu bir oyun yanan arkaya geçiyor taaki kazanana kadar"boyle düşünmek beni çok rahatlatiyo belki sanada iyi gelir diye yazdım.. Gerçi sen zaten çok çok iyisin hadi bakalım ikinci deneme ikinci heycan baslasinn.. Peki halil bey bir neden söyledimi? Embriyo kaliteleri nasıldı bb mi bc mi??
ama sen hamile olunca gidersen, listemiz nasıl devam edicekİnşallah olumsuz sonuç alan arkadaşlarımız bu tedavilerinde buraya hamile olarak yazilacaklar. Bunu bütün kalbimle diliyorum Allah tan.
Yani rahim kalınlığı süper embriyo kaliteli olmaması için bir neden yok gibi görünüyor ama işte hiçbişey bilmiyoruz aklımız hep nedenlerle doluyor..canım, biliyorsunuz ben hep negatif diye düşünüyordum. bunun sebebide hiç belirti yaşamamamdı. belirti olmadan hamile kalanlara pek inanmıyorum,bence onlar vücudunu tanımıyorlar. birde eskiden tüp bebek forumlarında gördüğüm test var,ben her denemede ona bakıyorum şimdiye kadar hiç tersi çıkmadı. progestan koyarken vajinanın durumu testi :) 8.güne kadar çok yumuşak 8.günden sonra sertse hamilelik yok. benim 9.gün yine çok sert olmuştu ve tamam gene olmadı demiştim.. tabi bu hazırlık yinede dün yıkılmama engel olmadı, çok ağladım. sağolsun arkadaşlarım destek oldu moral verdi kendime geldim.
halil beyle değilde selda hanımla konuştuk, halil bey durumumu değerlendirip bana dönmelerini istedim. rahim transferden önce 9.5 du. embriyolar 4bcydi. keşke 3 tanemi transfer edilseydi? bu arada kimsenin sihirli elleri yokmuş bunu anladım:) Allah ol demeden olmuyor.
hayırlısı olsun,inşallah 2.si son transferim olur.. siz o zamanlar hamile olun,dualarınızla gidiyim arkadaşım
herşey mükemmelse bile embriyonun tutunması şans işi diye okudum bir yazıda.. bu yüzden açıklayamıyorlar yaYani rahim kalınlığı süper embriyo kaliteli olmaması için bir neden yok gibi görünüyor ama işte hiçbişey bilmiyoruz aklımız hep nedenlerle doluyor..
canım çok çook teşkler.. evet çok şükür donmuşlarım var ve sağolsun halil bey 2.deneme için uygun fiyat istiyor yoksa hemen 2.ye nasıl başlardım.Noa üzülme canım tekrar deneyeceksin donmuşların var nasıl olsa bak gör bu sefer olacak kendini şimdi motive etmeye çalış bence belirtileri çok önemseme herkesin farklı durumu olabilir. eninde sonunda hepimiz anne olacağız yılmak yok .sonuna kadar ve inatla .
Darisi basimiza insallah.Benim 5.gun e 2 : 174 progesteron: 12 çıkmıştı. 11 gün gebelik testi 1.200
Cok uzgunum canim,senin icin cok merak ediyordum.ikinci pozitif olacaktir bu denemende kendini negatife sartlandirdigin gibi ikincisinede pozitife sartlandir olurmu.bende su olumsuz bakis acimdan kurtulamiyorum buda bizler icin iyi olmuyor biliyorsun.bak bende hala bir degisiklik yok surekli vucudumu dinliyorum.istahimda ne azalma nede artis var.midemde bulanmiyor basimda donmuyor,bari goguslerim sisip agirsaydi ne iyi olurdu : ) İnsallah hepimiz bir gun cocuklarmizin aglama sesleriyle uyancazherkese günaydın..
2. Ye beraber gideriz canim uzme kendini vakti zamani geldiginde bizde beraber mujde veririz :)canım çok sağol, ben 2.ye giderken çok hamile arkadaşım olacak burda, bana dua edersiniz ne güzel
canım çok çook teşkler.. evet çok şükür donmuşlarım var ve sağolsun halil bey 2.deneme için uygun fiyat istiyor yoksa hemen 2.ye nasıl başlardım.
eşimde öyle söylüyor sonuna kadar inatla deneyeceğiz diye ama ben bu gidişle bu kadar ilaç alırsam bebekleri doğurup gitmekten korkuyorum :))
rakam konusunu şimdi sormadım ama ilk görüşmede 2. için donmuşda olsa tazede olsa 1500eu demişti.. donmuşların kalitesinide bilmiyorum, 4bc den düşük olmaz inşallah. dışardan verilecek progestanla sonuç ne kadar değişirki?Bende bu ilaclardan cok korkuyorum cocuk sahibi olalim derken bide basimiza daha buyuk sorunlar cikmaz insallah. Vucudumuz altust oluyor. Hit 2.ye nekadar istedi canim senden bana henuz rakkam soylemedi. Birde dondurulmuslarin kalitesi nasil bnimkinde hep 3 ler ve 2 ler var 8 tane 4 leri ilkinde transfer etmisler. Acikcasi kaliteleri iyi bunlarla deneyelim birkez daha dedi hit ama ben endiseliyim 4 ler tutmamisken 3 ler nasil tutack diye. Birde bu sefer progestan yerine igne verecekmis ilaclari degistiricrm dedi.
canım şartlandırma değilde,kendimi hazırlamaktı belkide.. bu 6.deneme oldu ve hep aynı şeyleri yaşayınca hiç değişiklik hissetmeden nasıl bu pozitiftir diyebilirdimki ?? keşke diyebilseydim.Cok uzgunum canim,senin icin cok merak ediyordum.ikinci pozitif olacaktir bu denemende kendini negatife sartlandirdigin gibi ikincisinede pozitife sartlandir olurmu.bende su olumsuz bakis acimdan kurtulamiyorum buda bizler icin iyi olmuyor biliyorsun.bak bende hala bir degisiklik yok surekli vucudumu dinliyorum.istahimda ne azalma nede artis var.midemde bulanmiyor basimda donmuyor,bari goguslerim sisip agirsaydi ne iyi olurdu : ) İnsallah hepimiz bir gun cocuklarmizin aglama sesleriyle uyancaz
Canim ya panik yapma sakin ol : ) adetin 2 gunu E2 degerini ogrenmek istiyor cikan degere gorede tedavini baslatcak.tedavin basladiktan sonrada berlirli tarihlerde de E2 ve p4 testlerini yaptirtcak.insallah tahlillerin iyi cikar ve tedavine baslarsin
Kizlar bugun ilk tahlilimi verdim simdi bakiyomda gecen yilda bu zaman ilk tahlilimi vermisimCanim ya panik yapma sakin ol : ) adetin 2 gunu E2 degerini ogrenmek istiyor cikan degere gorede tedavini baslatcak.tedavin basladiktan sonrada berlirli tarihlerde de E2 ve p4 testlerini yaptirtcak.insallah tahlillerin iyi cikar ve tedavine baslarsin
Cok saol canim insallah bir gun bu emeklerimizin karsiligini aliriz.okudugum her negatif yazisi canimi acitiyor cok uzuluyorum insallah gordugun son negatiftir.gelecek tedavin cok iyi olcak buna inaniyorum canim.senin icin duaciyim tez zamanda gonlundekini versin allah.canım şartlandırma değilde,kendimi hazırlamaktı belkide.. bu 6.deneme oldu ve hep aynı şeyleri yaşayınca hiç değişiklik hissetmeden nasıl bu pozitiftir diyebilirdimki ?? keşke diyebilseydim.
sonraki denememde büyük değişiklikler ve kocaman bir pozitif diliyorum kendime :))
senin daha erken ama, genellikle 8-9.günden sonra başlarmış belirtiler.. kan değerlerin çok güzel, valla kendimden çok istiyorum pozitif görmeni. sende çok uğraştın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?