Hadi hayirlisi olsun guzel sonuclarin olur insallahKizlar ben bugun tahlillerimi verdim hayirlisi artik iban
Kizlar bugun ilk tahlilimi verdim simdi bakiyomda gecen yilda bu zaman ilk tahlilimi vermisim
Benim rahatsızlığım transfere gelmeden 1 gün önce bir anda başladı bende anlayamadım doktora atesimin çıktığını bogazlarimin sistigini agridigini söyledim parolden başka bir hap yutma dedi şu an belki gebeyim bilmiyorum onlara ilaç konusunda hassas davranıyorlar ben hep öyle duydum..msj in için çok tsk ederim ilgin için de sagolunantibiyotik kullanabilirsin. yutman neden imkansız anlamadım, benim ilk tüp bebeğimde aynısı olmuştu boğaz ağrısıyla başladı ateşim 40 lara çıktı. doktorlar sadece antibiyotik kullanın bu dönemde diyor, diğer ilaçlar yasak. limonlu ıhlamurda iyi geliyor
bence şükret canım, keşke benimde pozitif olsaydı da banyodan çıkmasaydım. hastanede yatmaya bile razıyım.
İnşallah olumsuz sonuç alan arkadaşlarımız bu tedavilerinde buraya hamile olarak yazilacaklar. Bunu bütün kalbimle diliyorum Allah tan.
ay inşallah canım arkadaşım.. hepsine razıyım yeterki olsun .Olacak inşallah canım ikincisi tutacaktır. Çok çok dua et. Hepsi bitecek sonra diyeceksinki bu işkence içinmi hepsi. :) inşallah pozitifi görde basucunda kovalarla yat. :)
ay inşallah canım arkadaşım.. hepsine razıyım yeterki olsun .
bende çok inanıyorum inşallah 2.de tutacak. zaten senin pozitifi duyunca bir ohh demiştim, ilkinde olmuyorsa 2.de oluyor diye :)) kendine ve bebişlerine iyi bak canım
Ensucugum duzelttim canm. İnşallah sende sonbahara hamile olarak aramizda olacaksin..
Ben genel bi çizelge hazırladım :) deli deme ama yaptım. Nasil olsa evde boş oturuyorum uğraş oldu banada.ve sonuc olarak genelde ortalama halil beyin ikincileri daha çok tutmuş... :)
Yaaa çok ilginç neden öyle dedikii aceba? Senin rahimde falan bi sıkıntı varmı cnm?banada nedense halil bey dediki, sende birincide tutacağını pek sanmıyorum hamile kalman 2016 yılını bulur ikincide umutluyum demişti..
bizim embriyo transferi olduğu için 4-5 gün önceden belliydi, ama senin belli olmaz. uçak biletini tarih kesinleşince alırsın. izmirden giden çok havayolu var, mutlaka bulursun canım dert etmeKizlar simdi benadetimin 12.gununden birgun once aricam kan tahlili bide yumurtalarima baktircam normalse asilamaya cagirirmi bide onceden size su tarihte gelirsiniz dedilermi ona gore mi ucak bileti aldiniz bilgidi olan varsa cvp yazarmi
banada çok enteresan geldi böyle düşünmesi.. neden tutmayacağını bilse tedbir almazmıydı?? genelde 2.ler tuttuğu için böyle düşünmüştür gibi geldi bana. sen şimdi ilk denemeni yapacaksın değilmi canım, inşallah ilkinde başarırsınbanada nedense halil bey dediki, sende birincide tutacağını pek sanmıyorum hamile kalman 2016 yılını bulur ikincide umutluyum demişti..
Sagol canım umarım artar
Tam olarak onsan deil esim izin ayarlicaktabizim embriyo transferi olduğu için 4-5 gün önceden belliydi, ama senin belli olmaz. uçak biletini tarih kesinleşince alırsın. izmirden giden çok havayolu var, mutlaka bulursun canım dert etme
Canim adetle ilgili bilgim yokdaKizlaar bisey soracagim size, adet görmeyenlerin donasyon icin tedavi sureci nasil gidiyor? Ben 1 yildir adet gormuyorum ilac kullanmiyorum merak ettim. Bu arada sali gunu rahim filmim var cookk gerginim walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?