Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Benim rahatsızlığım transfere gelmeden 1 gün önce bir anda başladı bende anlayamadım doktora atesimin çıktığını bogazlarimin sistigini agridigini söyledim parolden başka bir hap yutma dedi şu an belki gebeyim bilmiyorum onlara ilaç konusunda hassas davranıyorlar ben hep öyle duydum..msj in için çok tsk ederim ilgin için de sagolun

Negatif olan kızçelerim. .. ne büyük bir hayal kırıklığı yasadiginizi neleri sorguladiginizi çok iyi biliyorum hatta olmamasının sebebini birseylere yukluyorsunuz. Ama ne yazikki hiç biri değil. Keşke o aklınıza gelen birsürü şeyden olmasaydı. En azından sebebini bilir tedbirini alirdik. ..belki herseyde "hayırlısı" dememizde kendimizi avutup kandirma seklimizdir kimbilir...ama daha bitmedi ki... sadece allah "senin için en iyi zaman bu değil " dedi. Sabır göster ki daha iyisini versin. Icin nasıl yanıyor nasıl çığlık çığlığa bagirasin geliyor değilmi? Ama birgün gecicek. Öylesine sizi avutmak için söylemiyorum. Birgün gerçekten geçiyor hepsi...Çiçeklerinde açtığını baharida geldigini goruyorsun ama şimdi değil. .belki biraz daha sonra... Allah kuluna 3 şekilde cevap verir:Evet! der istediğini verir…
Hayır! der daha iyisini verir…
Bekle ! der en iyisini verir…
En iyisini en güzelini vermesini diliyorum sizin için. Dualarim sizinle.....allah yardımcınız olsun...

bence şükret canım, keşke benimde pozitif olsaydı da banyodan çıkmasaydım. hastanede yatmaya bile razıyım.

Olacak inşallah canım ikincisi tutacaktır. Çok çok dua et. Hepsi bitecek sonra diyeceksinki bu işkence içinmi hepsi. :) inşallah pozitifi görde basucunda kovalarla yat. :)

Olacak inşallah canım ikincisi tutacaktır. Çok çok dua et. Hepsi bitecek sonra diyeceksinki bu işkence içinmi hepsi. :) inşallah pozitifi görde basucunda kovalarla yat. :)
ay inşallah canım arkadaşım.. hepsine razıyım yeterki olsun .
bende çok inanıyorum inşallah 2.de tutacak. zaten senin pozitifi duyunca bir ohh demiştim, ilkinde olmuyorsa 2.de oluyor diye :)) kendine ve bebişlerine iyi bak canım

Ben genel bi çizelge hazırladım :) deli deme ama yaptım. Nasil olsa evde boş oturuyorum uğraş oldu banada.ve sonuc olarak genelde ortalama halil beyin ikincileri daha çok tutmuş... :)

:)) ay şahanesin, en büyük morali sen verdin canım..
donmuşlar daha mı güçlüdür nedir, daha çok tutunuyolar demek

Ben genel bi çizelge hazırladım :) deli deme ama yaptım. Nasil olsa evde boş oturuyorum uğraş oldu banada.ve sonuc olarak genelde ortalama halil beyin ikincileri daha çok tutmuş... :)

banada nedense halil bey dediki, sende birincide tutacağını pek sanmıyorum hamile kalman 2016 yılını bulur ikincide umutluyum demişti..

banada nedense halil bey dediki, sende birincide tutacağını pek sanmıyorum hamile kalman 2016 yılını bulur ikincide umutluyum demişti..
Yaaa çok ilginç neden öyle dedikii aceba? Senin rahimde falan bi sıkıntı varmı cnm?

Kizlar simdi benadetimin 12.gununden birgun once aricam kan tahlili bide yumurtalarima baktircam normalse asilamaya cagirirmi bide onceden size su tarihte gelirsiniz dedilermi ona gore mi ucak bileti aldiniz bilgidi olan varsa cvp yazarmi

Kizlar simdi benadetimin 12.gununden birgun once aricam kan tahlili bide yumurtalarima baktircam normalse asilamaya cagirirmi bide onceden size su tarihte gelirsiniz dedilermi ona gore mi ucak bileti aldiniz bilgidi olan varsa cvp yazarmi
bizim embriyo transferi olduğu için 4-5 gün önceden belliydi, ama senin belli olmaz. uçak biletini tarih kesinleşince alırsın. izmirden giden çok havayolu var, mutlaka bulursun canım dert etme

banada çok enteresan geldi böyle düşünmesi.. neden tutmayacağını bilse tedbir almazmıydı?? genelde 2.ler tuttuğu için böyle düşünmüştür gibi geldi bana. sen şimdi ilk denemeni yapacaksın değilmi canım, inşallah ilkinde başarırsın

Kızlar e2 510 progestan 20.57 sizce e2 yuksekmi fikri olan varmı değerler nasıl içim rahatlasın istiyorum

Kizlaar bisey soracagim size, adet görmeyenlerin donasyon icin tedavi sureci nasil gidiyor? Ben 1 yildir adet gormuyorum ilac kullanmiyorum merak ettim. Bu arada sali gunu rahim filmim var cookk gerginim walla

Kizlaar bisey soracagim size, adet görmeyenlerin donasyon icin tedavi sureci nasil gidiyor? Ben 1 yildir adet gormuyorum ilac kullanmiyorum merak ettim. Bu arada sali gunu rahim filmim var cookk gerginim walla
Canim adetle ilgili bilgim yokda rahim filminden korkma herkezde ayni olmuyo zaten agrisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…