- 23 Nisan 2015
- 218
- 181
- 18
- 43
Kizlaar bisey soracagim size, adet görmeyenlerin donasyon icin tedavi sureci nasil gidiyor? Ben 1 yildir adet gormuyorum ilac kullanmiyorum merak ettim. Bu arada sali gunu rahim filmim var cookk gerginim walla
Evet cnm yaa aynen bizde pazartesi sabah ordayız kısmetse ama iste bu uçak biletleri baya pahalı yaza denk geldik ondandır...Kizlar bu ucuslar ne pahali 500 tl
canım sen 2.ye mi gidiyorsun? hayırlı olsun.. beklemeye gerek duymadınız demekki, üsüste 2ay transfer yapılabiliyormuymuş. ücret için ne dediler? 1500eu dışında extra bişey çıkıyormu?Negatif alan arkadaşlar sizi en iyi anlayanlardan biriside benim..sakın pes etmeyin yola devam diyin,rabbim yeterki umudumuzu kestirmesin alla şükürki drumuz iyi en azından 2.ye çok iyi bi indirim yapıyor ve yolumuza devam diye biliyoruz..allah hepimizin yolunu açık etsin bol bebişli günler
Öyleymiş cnm hit beklemiyormuş ama önceki merkezde en az 3adet geçmesi lazım diyorlardı..bu seferde böyle olsun bakalım hakkımızda hayırlısı cnm.1500€ dışında hastane olarak yok fakat otel uçak bize ait tabiki cnm..evet hitte 2.canım sen 2.ye mi gidiyorsun? hayırlı olsun.. beklemeye gerek duymadınız demekki, üsüste 2ay transfer yapılabiliyormuymuş. ücret için ne dediler? 1500eu dışında extra bişey çıkıyormu?
hadi hayırlısı olsun canım, ara vermeden daha iyi olur belki. bana bekleyelim dedi hit, fazla bişeyde soramadım.Öyleymiş cnm hit beklemiyormuş ama önceki merkezde en az 3adet geçmesi lazım diyorlardı..bu seferde böyle olsun bakalım hakkımızda hayırlısı cnm.1500€ dışında hastane olarak yok fakat otel uçak bize ait tabiki cnm..evet hitte 2.
Aminn cnm hepimize inşallah..cnm sana neden bekliyelim dedi acaba hit ?hadi hayırlısı olsun canım, ara vermeden daha iyi olur belki. bana bekleyelim dedi hit, fazla bişeyde soramadım.
Allah yardımcımız olsun, inşallah yakında bizimde yüzümüz güler.
Bayrama mi denk gelecekti aceba? Donör olayida olmayacak gerçi donmuslarin var.. Kafamda deli sorular..bilmiyorum ki canım, birkaç hafta geçsin yine aramayı düşünüyorum. ağustosta başlasak bari
canım hayırlı olsun, tebrik ederim. bugün test gününmüydü senin?Arkadaşlar Allah a şükürler olsun pozitif değerimi aldım. Darısı listemizdeki diğer arkadaslarimizin ve isteyen herkezin basina olsun. Hamile olan arkadaslarimizla da bebislerimizi sagsaglim kucagagimiza almayi nasip etsin Rabbim.
canım hayırlı olsun, tebrik ederim. bugün test gününmüydü senin?
Cnm arkadasimmm allah saglikla kucağına almayı da nasip etsinnCanm test günüm yarindi ama yarin burada yaptirma imkanım olmadigi için bugun yaptirdim. Darisi sana ve diger arkadaslarimizin başına!!!
amin canım, inşallah bende o günleri görebilirimCanm test günüm yarindi ama yarin burada yaptirma imkanım olmadigi için bugun yaptirdim. Darisi sana ve diger arkadaslarimizin başına!!!
Cnm arkadasimmm allah saglikla kucağına almayı da nasip etsinnben hala ağlıyorum hormonlarda tavan tabii gozyaslarim akıyo kendiliğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?