Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kizlaar bisey soracagim size, adet görmeyenlerin donasyon icin tedavi sureci nasil gidiyor? Ben 1 yildir adet gormuyorum ilac kullanmiyorum merak ettim. Bu arada sali gunu rahim filmim var cookk gerginim walla

Canım hoşgeldin aramiza. Öncelikle muayeneye gideceksin zaten orada doktor bey gerekenleri soyleyecektir. Benim bildiğim kadariyla ilaç kullanarak adet görmen sağlanacak daha sonrasında ise tedaviye gecilecektir. Önemli olan rahminin durumu. Filmide cektirdikten sonra başka bi islem kalmiyor. İnşallah herşey yolunda gider. Simdiden bol şanslar. Dilersen listemize ekleyebilirim. Topik sayfalarini okumussundur. Bir listemiz var bilgilerini yazarsan seni de ekleriz.

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT'te tedavide/22 Haziran/......

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/rezervazligi/ilkyum.donasyonu/
HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT'te tedavide/17Haziran/
HAMILE

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT'te tedavide/17Haziran/
HAMILE

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/HİT'tetedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1 donasyon/HİT'tetedavide/haziran/.....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

17.ensu/37/yum.rezerv azligi/olumsuz 10tüp bebek /ilk donasyon/HİT/yaz sonu/....

18. rnt/..../....

Negatif alan arkadaşlar sizi en iyi anlayanlardan biriside benim..sakın pes etmeyin yola devam diyin,rabbim yeterki umudumuzu kestirmesin alla şükürki drumuz iyi en azından 2.ye çok iyi bi indirim yapıyor ve yolumuza devam diye biliyoruz..allah hepimizin yolunu açık etsin bol bebişli günler

canım sen 2.ye mi gidiyorsun? hayırlı olsun.. beklemeye gerek duymadınız demekki, üsüste 2ay transfer yapılabiliyormuymuş. ücret için ne dediler? 1500eu dışında extra bişey çıkıyormu?

canım sen 2.ye mi gidiyorsun? hayırlı olsun.. beklemeye gerek duymadınız demekki, üsüste 2ay transfer yapılabiliyormuymuş. ücret için ne dediler? 1500eu dışında extra bişey çıkıyormu?
Öyleymiş cnm hit beklemiyormuş ama önceki merkezde en az 3adet geçmesi lazım diyorlardı..bu seferde böyle olsun bakalım hakkımızda hayırlısı cnm.1500€ dışında hastane olarak yok fakat otel uçak bize ait tabiki cnm..evet hitte 2.

hadi hayırlısı olsun canım, ara vermeden daha iyi olur belki. bana bekleyelim dedi hit, fazla bişeyde soramadım.
Allah yardımcımız olsun, inşallah yakında bizimde yüzümüz güler.

canım hayırlı olsun, tebrik ederim. bugün test gününmüydü senin?

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1.Ayseldemir/34/erkenmenapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)
/HİT/22 Haziran/HAMILE

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT'te tedavide/27 Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuzspermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/rezervazligi/ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT/17Haziran/
HAMILE

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT/17Haziran/HAMILE

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/
HİT'tetedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1donasyon/
HİT'tetedavide/haziran/....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

17.ensu/37/yum.rezerv azligi/olumsuz 10tüp bebek /ilk donasyon/HİT/yaz sonu/....

18. rnt/..../....

Canm test günüm yarindi ama yarin burada yaptirma imkanım olmadigi için bugun yaptirdim. Darisi sana ve diger arkadaslarimizin başına!!!
Cnm arkadasimmm allah saglikla kucağına almayı da nasip etsinnben hala ağlıyorum hormonlarda tavan tabii gozyaslarim akıyo kendiliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…