Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Cnmmm arkadaşım inan kendim olsam bu kadar sevinirdim rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah :)çok güzel bi duygu her sabah bi arkadaşımızın mutlu haberini alarak uyanmak:)hadi olckinsallah umut14 sıra sizlerde sizlerde verin mutlu haberi listede oldugu gibi sıra bana gelsin

Ayyy masallah ya nazar degmesin masallah Allah guzellikler versin hitede ne kadar guzellikler veriyo hamisler hayirli ugurlu olsun ins ya saglikli bebisler olsun ins

Çok teşekkür ederim canim arkadaşım. Darısı senin ve diğer arkadaslarimizin başına!!! Evet inşallah litemizdeki herkeze hamile yazacagiz Allah in izniyle!!! Allah hepimizin yardimcisi olsun İnşallah...

Ben de halil beyin hastasıydım.yumurta donasyonu yaptık.ve gayette başarılıydı..3 adet tüp yerleştirdi.ilerleyen süreçte hamile olduğumu ve sonrasında 2 bebeğimin kalp atışlarını duydum..20 haziran günü bir anda kanamam başladı gündüz bir bebeğimakşamda diğer bebeğim düştü dünyam başıma yıkıldı sanki tekrar denemeyi düşünüyorum umarım bu defa olur ikinci kez bunu kaldırmam çok zor olacak..ikincide başarılı olan var mı içinizde acaba

Ayyy masallah ya nazar degmesin masallah Allah guzellikler versin hitede ne kadar guzellikler veriyo hamisler hayirli ugurlu olsun ins ya saglikli bebisler olsun ins

Teşekürler canm inşallah en kisa sürede bu güzellik seni de bulsun.. Aynen doktorumuz halil ibrahim beye minnettariz. Allah ondan razi olsun. Bu duygu önce Allah in sonra onun sayesinde yaşanacak en güzel duygu. Değeri hiç bir şeyle ölçülemez!!!! Doktorumuz halil ibrahim beye sonuna kadar güveniyoruz. Teşekkür ediyoruz!!!

Öncelikle bu olaydan dolayı çok üzüldüm canm. Allah sabir versin zor bi durum. Allah im bir daha yaşatmasın inşallah!! Sagsaglim saglikli bebekler nasip etsin canm. Şuan tekrar halil beylemi devam eymeyi düşünüyorsun?

Birde neden böyle oldugu ile ilgili bi aciklama yapildi mi?

Evet dondurulmuş döllenmiş 4 adet daha yumurtmız var onda..ama korkuyorum çok zor bir duyguymuş bu aynı seyi yaşarsam diye endişeliyim

Ohhh sefan olsun :):) cok sevindim canim.Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlerin basina.degerin kac cikti canim

Ayseldemir canım ya çok sevindim inşallah Allah o günleri bize de tattırır inşallah .9ay sonra kucağına alman dileğiyle güzelim .

Bu arada senin bebeğinde hayırlı olsun allah sapa salim kuxağına almayı nasip etsin canım..

Sağol arkadaşım aminnn. Allah im sanada sagliklica nasip etsin canm. İnşallah bir daha boyle kötü bi olay yasamazsin. Sonucundan bizi de haberdar et. Ayrica senide listemize ekleyeyim canm. Yaşı ni sorununu deneme sayini vs. Yazarsan ekleyeyim öptüm

Tebrikler canim rabbim kucagina da almayi nasip etsin insallah darisi bizim basimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…