- 23 Nisan 2015
- 218
- 181
- 18
- 43
amin canım, inşallah bende o günleri görebilirim
Cnmmm arkadaşım inan kendim olsam bu kadar sevinirdim rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah :)çok güzel bi duygu her sabah bi arkadaşımızın mutlu haberini alarak uyanmak:)hadi olckinsallah umut14 sıra sizlerde sizlerde verin mutlu haberi listede oldugu gibi sıra bana gelsinArkadaşlar Allah a şükürler olsun pozitif değerimi aldım. Darısı listemizdeki diğer arkadaslarimizin ve isteyen herkezin basina olsun. Hamile olan arkadaslarimizla da bebislerimizi sagsaglim kucagagimiza almayi nasip etsin Rabbim.
Cnmmm arkadaşım inan kendim olsam bu kadar sevinirdim rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah :)çok güzel bi duygu her sabah bi arkadaşımızın mutlu haberini alarak uyanmak:)hadi olckinsallah umut14 sıra sizlerde sizlerde verin mutlu haberi listede oldugu gibi sıra bana gelsin
AminnnnnÇok teşekkür ederim canim arkadaşım. Darısı senin ve diğer arkadaslarimizin başına!!! Evet inşallah litemizdeki herkeze hamile yazacagiz Allah in izniyle!!! Allah hepimizin yardimcisi olsun İnşallah...
Ayyy masallah ya nazar degmesin masallah Allah guzellikler versin hitede ne kadar guzellikler veriyo hamisler hayirli ugurlu olsun ins ya saglikli bebisler olsun ins
Ben de halil beyin hastasıydım.yumurta donasyonu yaptık.ve gayette başarılıydı..3 adet tüp yerleştirdi.ilerleyen süreçte hamile olduğumu ve sonrasında 2 bebeğimin kalp atışlarını duydum..20 haziran günü bir anda kanamam başladı gündüz bir bebeğimakşamda diğer bebeğim düştü dünyam başıma yıkıldı sanki tekrar denemeyi düşünüyorum umarım bu defa olur ikinci kez bunu kaldırmam çok zor olacak..ikincide başarılı olan var mı içinizde acaba
Ben de halil beyin hastasıydım.yumurta donasyonu yaptık.ve gayette başarılıydı..3 adet tüp yerleştirdi.ilerleyen süreçte hamile olduğumu ve sonrasında 2 bebeğimin kalp atışlarını duydum..20 haziran günü bir anda kanamam başladı gündüz bir bebeğimakşamda diğer bebeğim düştü dünyam başıma yıkıldı sanki tekrar denemeyi düşünüyorum umarım bu defa olur ikinci kez bunu kaldırmam çok zor olacak..ikincide başarılı olan var mı içinizde acaba
Ohhh sefan olsun :):) cok sevindim canim.Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlerin basina.degerin kac cikti canimArkadaşlar Allah a şükürler olsun pozitif değerimi aldım. Darısı listemizdeki diğer arkadaslarimizin ve isteyen herkezin basina olsun. Hamile olan arkadaslarimizla da bebislerimizi sagsaglim kucagagimiza almayi nasip etsin Rabbim.
Cok gecmis olsun arkadasim.insallah bir dahaki denemende Allah kucagina almayi nasip ederPatoloji somucunu alacağım yarın ozaman öğreneceğim canım
Bu arada senin bebeğinde hayırlı olsun allah sapa salim kuxağına almayı nasip etsin canım..
Ohhh sefan olsun :):) cok sevindim canim.Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlerin basina.degerin kac cikti canim
Ayseldemir canım ya çok sevindim inşallah Allah o günleri bize de tattırır inşallah .9ay sonra kucağına alman dileğiyle güzelim .
Tebrikler canim rabbim kucagina da almayi nasip etsin insallahArkadaşlpozih a şükürler olsun pozitif değerimi aldım. Darısı listemizdeki diğer arkadaslarimizin ve isteyen herkezin basina olsun. Hamile olan arkadaslarimizla da bebislerimizi sagsaglim kucagagimiza almayi nasip etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?