Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

41 kere masallah arkadsim allah devamini getirsin saglikla kucagina al insallah

Petek55 ,merhaba canım aramıza hoşgeldin geçmiş olsun inşallah ikincide güzel sonuç alısın.inşallah hepimiz topiğimizde hamiş yazılacağız.birbirimize her zaman destek verelim.

Kizlar benim degerim artmadi ayni kaldi.hit 1 haftada daha ilclara devam sonra test dedi.yani durum pek parlak degil.
canım dur bakalım, bhcg düşmediğine göre ve adet olmadıysan hala umut var demektir.. hayırlısı olsun inşallah, sağlıklıysa gelsin bebeğin.
Cnim senle ben ikincide basaricaz insallah
inşallah canım, tek temennim bu. şuan zamanı belli değil ama en yakın zamanda Allah yüzümüzü güldürsün.
Canım sana ne dedı îlac falan degıstırcekmıymıs
2.deneme konusunda hiçbirşey söylemedi, zaten çok acele çok seri konuştu.yetişemedim,.embriyolar çok iyiyidi,rahimdede sorun görünmüyordu dedi. bekliycem bir süre artık. Allah yardımcımız olsun.

Kizlar benim degerim artmadi ayni kaldi.hit 1 haftada daha ilclara devam sonra test dedi.yani durum pek parlak degil.

Dur bakalım canm benim çıkmadik canda umut vardir her zamn inşallah yükselir değerin. Rabbim hayırlısını versin. Hayırlısıyla versin bebislerimizi insallah! Bizleri habersiz bırakma. Öpüyorum seni!!

Kizlar gunaydin bizim aileler nasil gebe kalcagimi bilmiyolar bilseler yaptirtmazlar.dun aksam herkez eee neden orasi vs. Diye hep sikistiriyolar vallah kafam karisdi ilerde ogrenince kotumu olur.

Kizlar gunaydin bizim aileler nasil gebe kalcagimi bilmiyolar bilseler yaptirtmazlar.dun aksam herkez eee neden orasi vs. Diye hep sikistiriyolar vallah kafam karisdi ilerde ogrenince kotumu olur.
canım Kıbrıs diyince artık herkesin aklına donasyon geliyor..ben arkadaş ortamlarında duyuyorum,herkes ne olduğunu biliyor. ailen şuan bilmese bile akıllarına takılır,mutlaka bi söyleyen çıkar. biz aileler dahil kimseye söylemedik, arkadaşlara istanbulda tüp bebek yaptırıyoruz diyoruz, ailem onu bile bilmiyor. erkek kardeşim doktor, onlarada İstanbul desem doktorumu hastaneyi falan araştırmaya kalkardı tanıdık varmı diye.. pozitif olsaydı bişeyler söylicektik artık.
kız ailesinin yadırgayacağını zannetmiyorum ama erkek tarafına belli olmaz.. çevirme imkanın varsa değiştir bence İstanbul yada ankarada yaptırıyoruz desen.

1. Merhaba sedabalim, eğer ailene bu konuyu çeviremiyorsan şöyle söyleyebilirsin.Türkiyede yasadan dolayı yaşın 35in altında olduğu için tek embriyo konduğunu bununda şansınızı azalttığını ama kıbrısta yaptırırsak orada sınır olmadığını daha çok embriyo konduğunu sööyleyebilirsin.ben ce inandırıcı olabilir.Bizim ikimizinde anneleri biliyor.Bu arada kimse bilmese de olur bu sizin kararınız sizin hayatınız.Bebeğinizin geleceği için çok fazla kimseye söyleme bence biz de sadece anneler biliyor ki en güvenilir insanlar.

Biz demedik dedim ki esimin iyi bir laboratuarda islem olmasi lazimmis onuda istanbulda bulduk laboratuari kibrisin daha gelismis diye oraya gitcez dedim dun esimin amcalari bile sizi kandirir baskasininkini korlar siz neyine guveniyonuz bir sikistirdilar kayinbabada esimi sikistiriyomus esim diyo baktim cikamadim derim diyom deme farkli bakar insanlar halden anlamiyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…