Cnim senle ben ikincide basaricaz insallahbilmiyorum ki canım, birkaç hafta geçsin yine aramayı düşünüyorum. ağustosta başlasak bari
41 kere masallah arkadsim allah devamini getirsin saglikla kucagina al insallahArkadaşlar Allah a şükürler olsun pozitif değerimi aldım. Darısı listemizdeki diğer arkadaslarimizin ve isteyen herkezin basina olsun. Hamile olan arkadaslarimizla da bebislerimizi sagsaglim kucagagimiza almayi nasip etsin Rabbim.
Cok gecmis olsun allah sabir versinPatoloji somucunu alacağım yarın ozaman öğreneceğim canım
En itisini yapmissin dagitmakla yoksa biz dagilcazinşallah yükselir canım, bugün güzel haberler alalım senden. dün seni çok merak ettim ama arkadaşlar internete baktırmadı.kafa dağıttık :))
Inşallah sevınc gözyaşların olur arkadasımCnm arkadasimmm allah saglikla kucağına almayı da nasip etsinnben hala ağlıyorum hormonlarda tavan tabii gozyaslarim akıyo kendiliğinden
Canım sana ne dedı îlac falan degıstırcekmıymısbilmiyorum ki canım, birkaç hafta geçsin yine aramayı düşünüyorum. ağustosta başlasak bari
Cnim senle ben ikincide basaricaz insallah
canım dur bakalım, bhcg düşmediğine göre ve adet olmadıysan hala umut var demektir.. hayırlısı olsun inşallah, sağlıklıysa gelsin bebeğin.Kizlar benim degerim artmadi ayni kaldi.hit 1 haftada daha ilclara devam sonra test dedi.yani durum pek parlak degil.
inşallah canım, tek temennim bu. şuan zamanı belli değil ama en yakın zamanda Allah yüzümüzü güldürsün.Cnim senle ben ikincide basaricaz insallah
2.deneme konusunda hiçbirşey söylemedi, zaten çok acele çok seri konuştu.yetişemedim,.embriyolar çok iyiyidi,rahimdede sorun görünmüyordu dedi. bekliycem bir süre artık. Allah yardımcımız olsun.Canım sana ne dedı îlac falan degıstırcekmıymıs
evet, pozitif arkadaşlar embriyolarınızın kalitesi nasıldı?? sadece bircedeninkileri hatırlıyorum 4AA demişti. diğer arkadaşlarda söylerse fikir edinmiş oluruz.Ayseldemir, embriyo durumunu biliyor musun yani kaliteleri nasıldı bilgi verdiler mi?
Tebrikler canim rabbim kucagina da almayi nasip etsin insallahdarisi bizim basimiza insallah
Kizlar benim degerim artmadi ayni kaldi.hit 1 haftada daha ilclara devam sonra test dedi.yani durum pek parlak degil.
Ayseldemir, embriyo durumunu biliyor musun yani kaliteleri nasıldı bilgi verdiler mi?
canım Kıbrıs diyince artık herkesin aklına donasyon geliyor..ben arkadaş ortamlarında duyuyorum,herkes ne olduğunu biliyor. ailen şuan bilmese bile akıllarına takılır,mutlaka bi söyleyen çıkar. biz aileler dahil kimseye söylemedik, arkadaşlara istanbulda tüp bebek yaptırıyoruz diyoruz, ailem onu bile bilmiyor. erkek kardeşim doktor, onlarada İstanbul desem doktorumu hastaneyi falan araştırmaya kalkardı tanıdık varmı diye.. pozitif olsaydı bişeyler söylicektik artık.Kizlar gunaydin bizim aileler nasil gebe kalcagimi bilmiyolar bilseler yaptirtmazlar.dun aksam herkez eee neden orasi vs. Diye hep sikistiriyolar vallah kafam karisdi ilerde ogrenince kotumu olur.
Biz demedik dedim ki esimin iyi bir laboratuarda islem olmasi lazimmis onuda istanbulda bulduk laboratuari kibrisin daha gelismis diye oraya gitcez dedim dun esimin amcalari bile sizi kandirir baskasininkini korlar siz neyine guveniyonuz bir sikistirdilar kayinbabada esimi sikistiriyomus esim diyo baktim cikamadim derim diyom deme farkli bakar insanlar halden anlamiyoki
- Merhaba sedabalim, eğer ailene bu konuyu çeviremiyorsan şöyle söyleyebilirsin.Türkiyede yasadan dolayı yaşın 35in altında olduğu için tek embriyo konduğunu bununda şansınızı azalttığını ama kıbrısta yaptırırsak orada sınır olmadığını daha çok embriyo konduğunu sööyleyebilirsin.ben ce inandırıcı olabilir.Bizim ikimizinde anneleri biliyor.Bu arada kimse bilmese de olur bu sizin kararınız sizin hayatınız.Bebeğinizin geleceği için çok fazla kimseye söyleme bence biz de sadece anneler biliyor ki en güvenilir insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?