Ben herkezin bilgisi oldugu hic aklima gelmedi inan ki benim bile ram bilgim yoktu taki biri esime ta istanbul ya kibris diyince arastirdim okudum.istanbuldada cok tanidik var buraya gelin kalin diyo ordan burdan kacmakla geciyo.inan okadar isterken bu konusmalardan istek kalmadi gece bile icimden hiti ariyim sabah istemiuoz dicekdim.esim ise olgun karsiliyocanım Kıbrıs diyince artık herkesin aklına donasyon geliyor..ben arkadaş ortamlarında duyuyorum,herkes ne olduğunu biliyor. ailen şuan bilmese bile akıllarına takılır,mutlaka bi söyleyen çıkar. biz aileler dahil kimseye söylemedik, arkadaşlara istanbulda tüp bebek yaptırıyoruz diyoruz, ailem onu bile bilmiyor. erkek kardeşim doktor, onlarada İstanbul desem doktorumu hastaneyi falan araştırmaya kalkardı tanıdık varmı diye.. pozitif olsaydı bişeyler söylicektik artık.
kız ailesinin yadırgayacağını zannetmiyorum ama erkek tarafına belli olmaz.. çevirme imkanın varsa değiştir bence İstanbul yada ankarada yaptırıyoruz desen.
Ama orda normal tup bebekte yapiliyo dimicanım Kıbrıs diyince artık herkesin aklına donasyon geliyor..ben arkadaş ortamlarında duyuyorum,herkes ne olduğunu biliyor. ailen şuan bilmese bile akıllarına takılır,mutlaka bi söyleyen çıkar. biz aileler dahil kimseye söylemedik, arkadaşlara istanbulda tüp bebek yaptırıyoruz diyoruz, ailem onu bile bilmiyor. erkek kardeşim doktor, onlarada İstanbul desem doktorumu hastaneyi falan araştırmaya kalkardı tanıdık varmı diye.. pozitif olsaydı bişeyler söylicektik artık.
kız ailesinin yadırgayacağını zannetmiyorum ama erkek tarafına belli olmaz.. çevirme imkanın varsa değiştir bence İstanbul yada ankarada yaptırıyoruz desen.
Biz demedik dedim ki esimin iyi bir laboratuarda islem olmasi lazimmis onuda istanbulda bulduk laboratuari kibrisin daha gelismis diye oraya gitcez dedim dun esimin amcalari bile sizi kandirir baskasininkini korlar siz neyine guveniyonuz bir sikistirdilar kayinbabada esimi sikistiriyomus esim diyo baktim cikamadim derim diyom deme farkli bakar insanlar halden anlamiyoki
Ama orda normal tup bebekte yapiliyo dimi
tatlım sen o kadar saf ve iyi niyetlisin ki, eminim tahmin edememişsindir. ben normalde de art niyetli olduğumdan önceden herşeyi düşünüp araştırır,ölçer,biçer planlarım :)Ben herkezin bilgisi oldugu hic aklima gelmedi inan ki benim bile ram bilgim yoktu taki biri esime ta istanbul ya kibris diyince arastirdim okudum.istanbuldada cok tanidik var buraya gelin kalin diyo ordan burdan kacmakla geciyo.inan okadar isterken bu konusmalardan istek kalmadi gece bile icimden hiti ariyim sabah istemiuoz dicekdim.esim ise olgun karsiliyo
Valla bole kizlar kusura bskmayin sizinde basinizi sisirdim vallahAma orda normal tup bebekte yapiliyo dimi
banada çok enteresan geldi böyle düşünmesi.. neden tutmayacağını bilse tedbir almazmıydı?? genelde 2.ler tuttuğu için böyle düşünmüştür gibi geldi bana. sen şimdi ilk denemeni yapacaksın değilmi canım, inşallah ilkinde başarırsın
Yaaa çok ilginç neden öyle dedikii aceba? Senin rahimde falan bi sıkıntı varmı cnm?
Anladım cnm.. Hayırlısı olsun hakkında sen hep pozitif ol sonucunda pozitif olsun benim test günü yaklaştıkça bi tuhaf olmaya başladım dün ateş bastı sabaha kadar aviclarimin içi yandı resmen buz kalıplarını tutarak uyudum valla allah yardımcımız olsunrahmimde sorun yok cnm rahim filmimi daha gçen ay yeniledim.. Semra Kahraman ve Halil beye gösterdim ikiside sorun yok dedi... eşimin spermleri çok kötü durumda genetik sorunda var o yüzden böyle dediğini belirtti..
Kizlar gunaydin bizim aileler nasil gebe kalcagimi bilmiyolar bilseler yaptirtmazlar.dun aksam herkez eee neden orasi vs. Diye hep sikistiriyolar vallah kafam karisdi ilerde ogrenince kotumu olur.
Anladım cnm.. Hayırlısı olsun hakkında sen hep pozitif ol sonucunda pozitif olsun benim test günü yaklaştıkça bi tuhaf olmaya başladım dün ateş bastı sabaha kadar aviclarimin içi yandı resmen buz kalıplarını tutarak uyudum valla allah yardımcımız olsun
Çok teşekkür ederim canim arkadaşım. Darısı senin ve diğer arkadaslarimizin başına!!! Evet inşallah litemizdeki herkeze hamile yazacagiz Allah in izniyle!!! Allah hepimizin yardimcisi olsun İnşallah...
Kizlar benim degerim artmadi ayni kaldi.hit 1 haftada daha ilclara devam sonra test dedi.yani durum pek parlak degil.
9 Temmuz cnm inşallah güzel bir sonuç alırımne güzel böyle vücudunun farklı tepkiler vermesi belkide senin için bunlar hep gebelik belirtisi.. inşallah güzel haberlerini alacağız canımm bende seni takip ediyorum merakla bekliyorum.. test tarihin nezamandı..
çok güzel canımm harika bi haber, sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerimm.. darısı başımızaa..
maşallahhh
Teşekürler canm inşallah darısı senin başına hayırlısıyla!!
Cok güzel bir haber topik böyle güzel haberlerle sevinsin hep, tüm kalbimle tebrik ederim masallah canim darisi tüm isteyenlerin basina
Kizlar asilamayi 1500 euro dedi sizce bi fiyat normalmi
9 Temmuz cnm inşallah güzel bir sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?