Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Ben herkezin bilgisi oldugu hic aklima gelmedi inan ki benim bile ram bilgim yoktu taki biri esime ta istanbul ya kibris diyince arastirdim okudum.istanbuldada cok tanidik var buraya gelin kalin diyo ordan burdan kacmakla geciyo.inan okadar isterken bu konusmalardan istek kalmadi gece bile icimden hiti ariyim sabah istemiuoz dicekdim.esim ise olgun karsiliyo

Ama orda normal tup bebekte yapiliyo dimi

Ama orda normal tup bebekte yapiliyo dimi
tatlım sen o kadar saf ve iyi niyetlisin ki, eminim tahmin edememişsindir. ben normalde de art niyetli olduğumdan önceden herşeyi düşünüp araştırır,ölçer,biçer planlarım :)
bence tomrisin fikri çok güzel, hem laboratuvarı hemde tek embriyo olayını bahane edebilirsiniz. 2-3 tane transfer edilsin istiyoruz dersiniz. eşinin spermlerinde sorun olduğundan çok iyi bir yerde yapılması gerektiğini düşünsünler.. sakın vazgeçme bu kadar yaklaşmışken, eşinde sakın söylemesin.

Ya benim esim pat diye solemis daha konusmadan kok hucre vs karistirmis anca oke diye cevirmisdim.heralde ben bebegimi alamadan bu is kotu biticek

evet canım ilk deneme olacak çokda umutlu değilim ama bakalım kısmet inşallah tutar:))

Yaaa çok ilginç neden öyle dedikii aceba? Senin rahimde falan bi sıkıntı varmı cnm?

rahmimde sorun yok cnm rahim filmimi daha gçen ay yeniledim.. Semra Kahraman ve Halil beye gösterdim ikiside sorun yok dedi... eşimin spermleri çok kötü durumda genetik sorunda var o yüzden böyle dediğini belirtti..

rahmimde sorun yok cnm rahim filmimi daha gçen ay yeniledim.. Semra Kahraman ve Halil beye gösterdim ikiside sorun yok dedi... eşimin spermleri çok kötü durumda genetik sorunda var o yüzden böyle dediğini belirtti..
Anladım cnm.. Hayırlısı olsun hakkında sen hep pozitif ol sonucunda pozitif olsun benim test günü yaklaştıkça bi tuhaf olmaya başladım dün ateş bastı sabaha kadar aviclarimin içi yandı resmen buz kalıplarını tutarak uyudum valla allah yardımcımız olsun

Kizlar gunaydin bizim aileler nasil gebe kalcagimi bilmiyolar bilseler yaptirtmazlar.dun aksam herkez eee neden orasi vs. Diye hep sikistiriyolar vallah kafam karisdi ilerde ogrenince kotumu olur.

canım ailelerin öğrenmesini istemiyorsan hiçkimseye Kıbrısta tedavi olacağını söylememen gerekli.. Kıbrısta normal tüp bebek tedavisi bile olsan insanlar farklı düşünüyor, Kıbrıs demek donasyon demek herkezin kafasında.. Komşumuz 15 yıl önce Kıbrısta tüp bebekle tedavi oldum demişti ikizleri olmuştu ozaman bile herkez donasyon yaptırdığını anlamıştı... duyulmasını istemiyorsan Kıbrıs dememek gerek hiçkimseye, oradan vazgeçtik Türkiyede olacağız de ama Kıbrısa git kim bilecekki.

ne güzel böyle vücudunun farklı tepkiler vermesi belkide senin için bunlar hep gebelik belirtisi.. inşallah güzel haberlerini alacağız canımm bende seni takip ediyorum merakla bekliyorum.. test tarihin nezamandı..

Çok teşekkür ederim canim arkadaşım. Darısı senin ve diğer arkadaslarimizin başına!!! Evet inşallah litemizdeki herkeze hamile yazacagiz Allah in izniyle!!! Allah hepimizin yardimcisi olsun İnşallah...

çok güzel canımm harika bi haber, sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerimm.. darısı başımızaa..
maşallahhh

Kizlar benim degerim artmadi ayni kaldi.hit 1 haftada daha ilclara devam sonra test dedi.yani durum pek parlak degil.

canım inşallah geç tutunmadır ve değerin kat kat artar dur bakalım belli olmaz bu işler, değeri düşük başlayıpta kucağına alan çok var..

ne güzel böyle vücudunun farklı tepkiler vermesi belkide senin için bunlar hep gebelik belirtisi.. inşallah güzel haberlerini alacağız canımm bende seni takip ediyorum merakla bekliyorum.. test tarihin nezamandı..
9 Temmuz cnm inşallah güzel bir sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…