Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 1 aydır sizleri takip ediyorum. Sevinçleriniz beni umutlandırıyor, üzüntüleriniz ise kederlendiriyor. Ben de HİT'e Nisan sonunda muayene oldum ve bu ay sonu ya da Haziranın ilk haftası donasyon için gideceğim. Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum ve tavsiye ediyorum. İnşallah sonu da hayırlı olur hepimiz için. Çok ama çok heyecanlıyım ben de ümitliyim ama birden karamsarlaşıyorum. Değişik duygular içindeyim anlayacağınız....

O zaman aramıza hoşgeldin canım :))

Canım kullandığımız ilaçlar olsun, yaşadıklarımız olsun hormon dengemizi bozuyor. Bizlerinde aslında senden farkımız yok. Bi mutlu ve umutlu bide bakmışsın gözler yaşlı... Ama dualarımız her zaman tam..

sen kaç yaşındasın canım, sorun ne, hiç tüp bebek denedin mi çok soru sordum dimi :))

Ben 40 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim evlenene kadar reglim duzenliydi ama evlendikten sonra sekmeler başladı Dr.a gittim menopoz başlangıcı oldugumu, hemen tüp bebek denememi söyledi ama basarı şansımın çok az olduğunu da belirtti. Hemen denemeye karar verdik ancak başvurduğumuz yer bosuna olacağını söyledi ve bana donasyonu önerdi o zaman karşı çıkmıştım ama içimdeki cocuk özlemini bastıramadim ve araştırmaya başladım ve sizleri takip etmeye başladım. Buradaki olumlu yorumları okuyunca doğru bir karar verdigimi düşünüyorum. Allah bu yola bas koymuş olan herkesin yardımcısı olsun. Kısmette ay sonu orada olacağız. Sonra bekleme ve inşallah hepimizin duymayı beklediği o mutlu haberi alacağım 😊

canım evet bilyorm belkii biri çıkar ben şimdiden stres heyecan herşeyi yaşıyorum senide çok iyi anlıyorum inşallah güzel haber verirsin ya sende güzel haber alırsam daha çok umutlanırım inşallahta olur hislerin seni yanıltmaz
valla komik değil stresten ağlıyorsun ya olmazsa diye belkide korkuda seni duygusal kılmıştr belki

Canım ne güzel olurdu ama ben temmuza kadar gidip gelmiş olurum bile.. Sen kesin temmuzda mı gidiyosun?? çalışıyor musun sen yıllık izne göre mi gidiceksin?

yok canım nisanda gittim 3 aylık bi menapoza sokuluyorum temmuz 18de menegon kullanıp gidecem hayırlısıyla çalışmıyorum tüp bebek için ön tedavi oluyorum benim kistim varrda

selam kızlar bugün iğnemi yaptım 3 ay boyunca geçici menapozdayım artık rabbim hepimize yardım etsin

Işıkcım hoşgeldin :)) hiçbişey için geç değil ve nefes alıyorsak umut vardır unutma )

Donasyon konusuna gelince senin yada başka bi donörün yumurtası olsun ne fark edecek. O bebek senin içinde, karnında büyüyecek senin kanından canından beslenecek. Ayrıca eşinin spermlerini taşıyacak sizin bebeğiniz olacak. Bu tedaviyi kimseye söylemenizede gerek yok biz eşimle söylemedik kimseye mesela.

Bu ay sonunda görüşme içinmi gitceksiniz yoksa direk transfer donasyon için mi gitceksiniz?

merhaba arkadaşım tedavin hayırlı olsun Allahın izniyle pozitif sonuçla dönersin..

Bende görüşmeye gitcem önümüzdeki hafta bi aksilik olmazsa randevu aldık Hit.ten yumurta donasyonu düşünüyorz bakalım hakkımızda hayırlısı Işık

Görüşme için gittik. Transfer için gideceğiz kısmetse. Ben olaya organ nakli olarak bakıyorum. Biz de söylemedik kimseye. Çünkü bir de bunu herkese açıklamak var herkesin fikri kendine. Benim doğrum bana. Bana da yanlış gelmiyor. Annelik bir haktır ve bu hakkımı imkan dahilinde ise elde etmek istiyorum.

canım tebrik ediyorum seni ve çok güzel yazmışsın.. insanlar bunu neden farklı algılıyor bende bunu anlamıyorum. ama doğru olan şu bizi bizler anlarız başına gelmeyen bilmez ve anlamaz sen ve eşin el ele verin ve öyle çıkın yola. sonra gelsin bebişler :))

Merhaba kızlar nasılsınız?

Biz geçen salı günü Kıbrıstan döndük ve transferim yapıldı. Yaşımdan dolayı 2 embriyo transfer edildi. Allah izin verirse 20 mayıs test günüm.. Sizlerden bol bol dua istiyorum... HİT ve ekibi çok güzel ilgilendi sağolsunlar gerisini Allah bilir Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah...

Canım inşallah pozitif sonuç alırsın sen yolun sonuna doğru gelmişsin biz daha başındayız... yani ben daha tedaviye başlayamadım merkezle konuştum ama muayene için gitmem gerekmiş eşimin işlerinin uygun zamanını bekliyoruz. Sende kendini yorma dinlen tamam mı arkadaşım :))

Merhaba krman,

İnşallah pozitifi görürsün canım ve bizlerede umut olursun :)) sen şimdi kendini çok yorma ve dinlen canım. bebişler sana sıkı sıkı tutunsunlar ve sana anneler günü hediyesi olsunlar inşallah darısı başıma ayyy çok heyecan yaptım birden ))

günaydın kızlar nasılsınız?? herkese hayırlı cumalar...

Sana da hayırlı cumalar krman,

Transferin hayırlı olsun Allah iizn verirse haftaya bizimde Kıbrıs yolculuğumuız var. sürekli irtibat halindeyiz sağolsun Özlem hanım ilgilendi çok heyecanlı ve çok stresliyim bi an önce olsun bitsin istiyorum (

merhaba inşallah güzel sonuçlar alırsınız ve gebelik haberi verirsiniz... Darısı başıma inşallah bizde Halil ibrahim tekinde tedavi görcez başarılarını okudukça mutlu oluyorum doğru adresteyim diye Allah herkesin gönlüne göre versin...

CAnım hadi bakalım hayırlı olsun tedavin.. Bu ne iğnesi canım? yani tüp bebek öncesi yumurta baskılayıcı iğnelerden mi yoksa farklı mı?
canım kistim kçülsün diye birde dediğin gibi yumurtaları baskılıyor bu arada canım çok sağol rabbim hepimizinkini hayırlı kılsın inşallah hayırlısıyla olur
mrb canım hoşgeldin
inşallah hayırlı haberler veririsin rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahh
ekibini görmdim ama orda çalışanlar gerçekten çok ilgili bu arada ben 26 yaşındayım kaç embriyo taranssfer edilir bana sence

hayırlı cumalar canımmm

Canım sen 26 yaşındasın yani daha gençsin. Ben 37 yaşındayım. Yasal olarak 35 yaşın altına 1 embriyo, 35 üstüne 2 embriyo veriliyor. Hani 35 yaşın üstünde ya belki bi daha çocuğu olmayabilir diye. Ama sen yinede doktoruna bi sor istersen ben bu şekilde biliyorum. Hatta yaş dahada büyükse 3 embriyo bile veriliyor

Kızlaaaarrr çok sağolun. Şafak sayıyorum çok şükür ve 10 gün kaldı evde yatıyorum kendimi yormamaya çalışıyorum eşimde dikkat ediyor sağolsun inş bebeğim benimledir ( darısı herkesin başına güzel arkadaşlarım

HAyırlı cumalar tatlım :)) bol bol dua ettim bugün herkese...

Heyecan ve stres bi arada oluyor genelde canım Kıbrıs yolcularında :)) ama sen içini ferah tutmaya çalış doktoruna güven ayrıca geç olsun güç olmasın önemli bu sanırım :)) Hakkında hayırlısı olsun yolun açık olsun yetercim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…