Canim benim sen istiyorsan hic kimsenin fikri onemli degil fakat insan ister istemez cevre baskisindan cekiniyor zaten onun icin de cevremizdeki insanlara soylemiyoruz ben de hitle gorusmeye giderken istanbulda cok iyi taninmis bir dr ismi vererek onunla gorusmeye gittigimi soyledim aileler dahi bilmiyor birtek kibrista yasayan bir dr akrabam biliyor zaten donasyondan da o bahsetti bize gerci cevre bilse ne olur hic birsey olmaz sadece kafam agirir canimi sikarlar oyle sey mi olur baskasinin cocugu o vs vs ya onlara ne alan razi veren razi size ne ki insan caresiz kalmasa niye bu yola basvursun cocuk sahibi olmak istiyoruz olamiyoruz evlatlik alsam sahiplenemem fakat kendi dogurdugm bebegi sahiplenirim bilim ve teknoloji de buna elveriyorsa ve maddi imkanimda varsa sonuna kadar kullanirim gerisi allaha karlmis vermeyen rabbim donasyonda olsa vermez Onun icin derim ki ic sesini dinle ve o sana ne diyorsa onu yap sonucta bu senin ve esinin karariYa benim esim pat diye solemis daha konusmadan kok hucre vs karistirmis anca oke diye cevirmisdim.heralde ben bebegimi alamadan bu is kotu biticek
Canim benim sen istiyorsan hic kimsenin fikri onemli degil fakat insan ister istemez cevre baskisindan cekiniyor zaten onun icin de cevremizdeki insanlara soylemiyoruz ben de hitle gorusmeye giderken istanbulda cok iyi taninmis bir dr ismi vererek onunla gorusmeye gittigimi soyledim aileler dahi bilmiyor birtek kibrista yasayan bir dr akrabam biliyor zaten donasyondan da o bahsetti bize gerci cevre bilse ne olur hic birsey olmaz sadece kafam agirir canimi sikarlar oyle sey mi olur baskasinin cocugu o vs vs ya onlara ne alan razi veren razi size ne ki insan caresiz kalmasa niye bu yola basvursun cocuk sahibi olmak istiyoruz olamiyoruz evlatlik alsam sahiplenemem fakat kendi dogurdugm bebegi sahiplenirim bilim ve teknoloji de buna elveriyorsa ve maddi imkanimda varsa sonuna kadar kullanirim gerisi allaha karlmis vermeyen rabbim donasyonda olsa vermez Onun icin derim ki ic sesini dinle ve o sana ne diyorsa onu yap sonucta bu senin ve esinin karariAksam kapiyi kapattiginizda dort duvar arasinda kalan sizsiniz ve karariniz sadece sizi baglar gerisi hikaye
Tesekkurler canim benim hepimizin ortak sikintisi biz rabbimin izniyle cocuk sahibi olalim da gerisi hikayeCokkkkkkk Dogruubizim derdimiz niye mileti geriyor anlamis degilim
kimsenin bilmesinede gerek yok zaten dogacak cocuklar icin bile sakincali cünki millet iyi niyetli olamiyor malesef hep bir yikicilik hep bir fitnelik canim cok güzel anlatmisin sagol demeden edemedim
Canim saglikli rahat bir dokuz ay gecirmeni saglikla bebislerini kucagina almani diliyorum.hemen listedeki yerine kurul bakayim hamis olarakKızlar bir güzel haberde ben vereyim hamileyimmmmmbugün 9. Gunum degerim 402 hepinizin başına darısı
Insallh arkadaşım sırayla hepimiz pozitif alıcaz allahın izniyleCanim saglikli rahat bir dokuz ay gecirmeni saglikla bebislerini kucagina almani diliyorum.hemen listedeki yerine kurul bakayim hamis olarak
Kızlar bir güzel haberde ben vereyim hamileyimmmmmbugün 9. Gunum degerim 402 hepinizin başına darısı
(PRIMER OVER YETMEZLIĞI ) merhaba bn 22 yasındayım. 14 yasında adet olamadığımı farkdınce hastaneye gittik ve cyclo prognova kullanarak adet gördüm. yakın zamnlarda nısanlanma durumum olacıgı ıcın tkrar kontrol gittim ve testlerm olumsuz amh dusuk rezervlerim azalmış olarak cıkt (RESIMLERLERI ATTIM) Ne DOGAL YOLLARDAN nede tup bebekle cocugmn olamaycgnı soyledı dr. ancak yumurta naklıyle hamıle kalacagımı syledı benm test sonuclarımı attım sızde bu konuyla ılgılsınz etrafmda hc bı seklde byle sorunu olan tanıdığm yok ltfn bana yardmcı olun nasıl bır yol izleyecegımı bılemyorum . test sonucları sızınkılerle aynımı sızdemı adet gormuyodunuz yasımın genc olasmyla baska tedavılre acık olurmuyum ne olacak bılemyrm lutfen cok umıtsızlıge kapıldım bunu duyunca aglamaktan evden cıkamyrumm yardmcı olu sımdıen tesekkur ederım=((
Kızlar bir güzel haberde ben vereyim hamileyimmmmmbugün 9. Gunum degerim 402 hepinizin başına darısı
Cnm hayırlı ügürlü olsun bebişlerin saglıkla kucagınada almayı nasip etsin rabbim..Kızlar bir güzel haberde ben vereyim hamileyimmmmmbugün 9. Gunum degerim 402 hepinizin başına darısı
Cnm doktorlar bi ilaç veriyo sadece o kesiyor arkadaşım ikiz hamileydi hiçbirşey ise yaramadı doktorun verdiği ilaçtan başkaKızçelerim konuyla alakası yok ama yardiminiza ihtiyacım var. Ne olur gönül koyup alınmayın bana. Ananizdan babanizdan teyzenizden halanizdan gebeyken kusana ne iyi geliyor nolur paylaşın. Şimdi diyeceksiniz yokmu anan baban. Malesef yok kaybettim. Ve evin tek kiziyim.Aile baglarida çok iyi olmadigindan kimseyle gorusmuyorum. Teyzeme göre cubuk kraker salatalık ama hiç bastirmiyor. Ilaclar bile fayda etmiyor. Belki bir umut birinizin bi tavsiyesi ise yarar. Lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?