Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Ya benim esim pat diye solemis daha konusmadan kok hucre vs karistirmis anca oke diye cevirmisdim.heralde ben bebegimi alamadan bu is kotu biticek
Canim benim sen istiyorsan hic kimsenin fikri onemli degil fakat insan ister istemez cevre baskisindan cekiniyor zaten onun icin de cevremizdeki insanlara soylemiyoruz ben de hitle gorusmeye giderken istanbulda cok iyi taninmis bir dr ismi vererek onunla gorusmeye gittigimi soyledim aileler dahi bilmiyor birtek kibrista yasayan bir dr akrabam biliyor zaten donasyondan da o bahsetti bize gerci cevre bilse ne olur hic birsey olmaz sadece kafam agirir canimi sikarlar oyle sey mi olur baskasinin cocugu o vs vs ya onlara ne alan razi veren razi size ne ki insan caresiz kalmasa niye bu yola basvursun cocuk sahibi olmak istiyoruz olamiyoruz evlatlik alsam sahiplenemem fakat kendi dogurdugm bebegi sahiplenirim bilim ve teknoloji de buna elveriyorsa ve maddi imkanimda varsa sonuna kadar kullanirim gerisi allaha karlmis vermeyen rabbim donasyonda olsa vermez Onun icin derim ki ic sesini dinle ve o sana ne diyorsa onu yap sonucta bu senin ve esinin karari Aksam kapiyi kapattiginizda dort duvar arasinda kalan sizsiniz ve karariniz sadece sizi baglar gerisi hikaye

Cokkkkkkk Dogruu bizim derdimiz niye mileti geriyor anlamis degilim

kimsenin bilmesinede gerek yok zaten dogacak cocuklar icin bile sakincali cünki millet iyi niyetli olamiyor malesef hep bir yikicilik hep bir fitnelik canim cok güzel anlatmisin sagol demeden edemedim

Tesekkurler canim benim hepimizin ortak sikintisi biz rabbimin izniyle cocuk sahibi olalim da gerisi hikaye

Hepinizden Allah razi olsun ne kadar guzel yazmisiniz vallah msjlari okumamisdim 2 gundur uyku nedir anlamiyodum Rabbim bixim hayirlisiyla nasip etsin insallah.Esim dedi kimseye bakma sen isine gucune bak

Herkese merhaba. Benim tedavi başlamadan bitti maalesef. Foruma tekrar gireceğimi sanmıyorum. Nedenini tahmin edersiniz.
Hepinize çok teşekkür ederim. Hasseten Aysel hanıma ayrıca teşekkür ve minnet duygularımı iletirim.
Doktorumuz Halil Ibrahim bey mükemmel bir doktor ve çok iyi bir insan. Yolu açık olsun. Allah herkesin gönlünde kini hayırlı, hayırlı olanı da gönlünüzü razı etsin. Selam ve sevgi ile...

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1.Ayseldemir/34/erkenmenapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)
/HİT/22 Haziran/HAMILE

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/27 Haziran/

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

6. tomris1/33/sperm sorunu/2olumsuzspermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/rezervazligi/ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT/17Haziran/
HAMILE

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT/17Haziran/HAMILE

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/
HİT'tetedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1donasyon/
HİT'tetedavide/haziran/....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

17.ensu/37/yum.rezerv azligi/olumsuz 10tüp bebek /ilk donasyon/HİT/yaz sonu/....

18. rnt/..../....

Arkadaşlar Olckinslh arkadasimizida cani gönülden tebrik ediyorum. Listeye hamiş olarak ekliyorum. Darısı diğer arkadaslarimizin ve isteyen herkezin başınaaaaaa!!!!!

İnşallah listemizdeki herkez buraya hamis olarak yazilacak!!!!!

Kızçelerim konuyla alakası yok ama yardiminiza ihtiyacım var. Ne olur gönül koyup alınmayın bana. Ananizdan babanizdan teyzenizden halanizdan gebeyken kusana ne iyi geliyor nolur paylaşın. Şimdi diyeceksiniz yokmu anan baban. Malesef yok kaybettim. Ve evin tek kiziyim.Aile baglarida çok iyi olmadigindan kimseyle gorusmuyorum. Teyzeme göre cubuk kraker salatalık ama hiç bastirmiyor. Ilaclar bile fayda etmiyor. Belki bir umut birinizin bi tavsiyesi ise yarar. Lütfen yardım edin

(PRIMER OVER YETMEZLIĞI ) merhaba bn 22 yasındayım. 14 yasında adet olamadığımı farkdınce hastaneye gittik ve cyclo prognova kullanarak adet gördüm. yakın zamnlarda nısanlanma durumum olacıgı ıcın tkrar kontrol gittim ve testlerm olumsuz amh dusuk rezervlerim azalmış olarak cıkt (RESIMLERLERI ATTIM) Ne DOGAL YOLLARDAN nede tup bebekle cocugmn olamaycgnı soyledı dr. ancak yumurta naklıyle hamıle kalacagımı syledı benm test sonuclarımı attım sızde bu konuyla ılgılsınz etrafmda hc bı seklde byle sorunu olan tanıdığm yok ltfn bana yardmcı olun nasıl bır yol izleyecegımı bılemyorum . test sonucları sızınkılerle aynımı sızdemı adet gormuyodunuz yasımın genc olasmyla baska tedavılre acık olurmuyum ne olacak bılemyrm lutfen cok umıtsızlıge kapıldım bunu duyunca aglamaktan evden cıkamyrumm yardmcı olu sımdıen tesekkur ederım=((

Eklentiler

• eyeemfiltered1436193683389.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 145
  • eyeemfiltered1436193694960.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 122
  • eyeemfiltered1436193707522.webp
    20 KB · Görüntüleme: 159
  • eyeemfiltered1436193717121.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 149
Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1.Ayseldemir/34/erkenmenapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)
/HİT/22 Haziran/HAMILE

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/27 Haziran/HAMILE

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

6. tomris1/33/sperm sorunu/2olumsuzspermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/rezervazligi/ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT/17Haziran/
HAMILE

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT/17Haziran/HAMILE

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/
HİT'tetedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1donasyon/
HİT'tetedavide/haziran/....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

17.ensu/37/yum.rezerv azligi/olumsuz 10tüp bebek /ilk donasyon/HİT/yaz sonu/....

18. rnt/..../....

Güncel listemiz arkadaşlar bizlere katilmak isteyenleri bekliyoruz. Insallah gün geçtikçe listemizdeki herkez buraya hamiş olarak yazılacak!!!!!!

Mrb canım hoşgeldin aramiza. Ben erken menapozdayim benimde fsh vd lh larim cok yüksek ve yumurta rezervim az kalitesiz. Benim durumum bu.. bizler sonuclarini yirumlayamayiz ama sana şu kadarını söyleyebilirim hiç umutsuzluga kapılma çünkü eger rahimde bir problemin yoksa esinde de bi sorun yoksa yumurta donasyonu ile bebek sahibi olabilirsin. Canm nerede yaşıyorsun? Istanbula gidip halil ibrahim beyle gorusme yapabilirsin. Sonuçlarını en iyi o değerlendirir. Istanbul hasta koordinatoru selda hanım onun numarasini yazayim ara bi konuş istersen. Görüşmede doktor beyin isteyeceği baska tahliller ve rahim filmide var. 0535 504 2126 tel numarası. Karar verirsen senide listemize ekleriz. Bol şanslar canm inşallah güzel sonuçlar alirsin.

ben evli değilim. ıstanblda yasıyorum. endokronoljı prof ferıha aral a gıdıyorum randevuları 400 tl ama hıc ıcım rahatlamyr. bu durumu duyuncada nısanlılık donmımı bıtırmyı dusunuyorum.. cok kotu bı durum kımsede yok aılemzde ben ancak yumurta naklıylemı hamıle kalacagım.. bılemıyorm.. cok tesekkr ederım ıletısıme gececıgm.

Opasannn canm eşin dedim ama sen nisanlanmak üzereyim yazmissin kusura bakma. Halil ibrahim bey gerçekten iyi bir doktor. Eğer hala senden olabilecekse sana söyler ve nasil bir yol izleyecegini de izah eder canım. İnşallah mutlu bir evliliğin ve bu evliliği süsleyecek guzel bebislerin olur.

benm yumurta rezrvlerm asırı azalmış amh 1.1 cktı . yumurta donasyonu yapan herkesmı byle sızındemı rezrvler az

Cnm doktorlar bi ilaç veriyo sadece o kesiyor arkadaşım ikiz hamileydi hiçbirşey ise yaramadı doktorun verdiği ilaçtan başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…