Tebrikler canim cooook sevindim allah kucagina da almayi nasip etsin insallahKızlar bir güzel haberde ben vereyim hamileyimmmmmbugün 9. Gunum degerim 02 hepinizin başına darısı
Cnm doktorlar bi ilaç veriyo sadece o kesiyor arkadaşım ikiz hamileydi hiçbirşey ise yaramadı doktorun verdiği ilaçtan başka
Canim test sonucunda gordugum kadariyla amh 1,1 yaziyor buna gore nasil hamile kalamazsin anlamadim ben0,90 amh ile ki bu 1,5 yil onceki sonuc iki defa normal hamile kaldim biri dustu biri de dawn sendromlu oldu hamile kalirsin muhtemelen ama eline saglikli bebek gecer mi bolmiyorum simdiden moralini bozma olmadi donasyon denersin dunyanin sonu degil bu cozumu donasyon seni anliyorum kabullenmek kolay degil fakat insan ilk soku atlattiktan sonra kabulleniyor onun icin kendini bosuna uzme hersey olacagina variyor uzuldugumuzle kaliyoruz hem dedigim gibi bu sonuca gore heseybitmis degil bence ,90 amh ile dr bey beni henuz tedaviye almadi henuz normlden ihtimalin var diye(PRIMER OVER YETMEZLIĞI ) merhaba bn 22 yasındayım. 14 yasında adet olamadığımı farkdıAlmanya c hastaneye gittik ve cyclo prognova kullanarak adet gördüm. yakın zamnlarda nısanlanma durumum olacıgı ıcın tkrar kontrol gittim ve testlerm olumsuz amh dusuk rezervlerim azalmış olarak cıkt (RESIMLERLERI ATTIM) Ne DOGAL YOLLARDAN nede tup bebekle cocugmn olamaycgnı soyledı dr. ancak yumurta naklıyle hamıle kalacagımı syledı benm test sonuclarımı attım sızde bu konuyla ılgılsınz etrafmda hc bı seklde byle sorunu olan tanıdığm yok ltfn bana yardmcı olun nasıl bır yol izleyecegımı bılemyorum . test sonucları sızınkılerle aynımı sızdemı adet gormuyodunuz yasımın genc olasmyla baska tedavılre acık olurmuyum ne olacak bılemyrm lutfen cok umıtsızlıge kapıldım bunu duyunca aglamaktan evden cıkamyrumm yardmcı olu sımdıen tesekkur ederım=((
Kızlar bir güzel haberde ben vereyim hamileyimmmmmbugün 9. Gunum degerim 402 hepinizin başına darısı
(PRIMER OVER YETMEZLIĞI ) merhaba bn 22 yasındayım. 14 yasında adet olamadığımı farkdınce hastaneye gittik ve cyclo prognova kullanarak adet gördüm. yakın zamnlarda nısanlanma durumum olacıgı ıcın tkrar kontrol gittim ve testlerm olumsuz amh dusuk rezervlerim azalmış olarak cıkt (RESIMLERLERI ATTIM) Ne DOGAL YOLLARDAN nede tup bebekle cocugmn olamaycgnı soyledı dr. ancak yumurta naklıyle hamıle kalacagımı syledı benm test sonuclarımı attım sızde bu konuyla ılgılsınz etrafmda hc bı seklde byle sorunu olan tanıdığm yok ltfn bana yardmcı olun nasıl bır yol izleyecegımı bılemyorum . test sonucları sızınkılerle aynımı sızdemı adet gormuyodunuz yasımın genc olasmyla baska tedavılre acık olurmuyum ne olacak bılemyrm lutfen cok umıtsızlıge kapıldım bunu duyunca aglamaktan evden cıkamyrumm yardmcı olu sımdıen tesekkur ederım=((
Kızçelerim konuyla alakası yok ama yardiminiza ihtiyacım var. Ne olur gönül koyup alınmayın bana. Ananizdan babanizdan teyzenizden halanizdan gebeyken kusana ne iyi geliyor nolur paylaşın. Şimdi diyeceksiniz yokmu anan baban. Malesef yok kaybettim. Ve evin tek kiziyim.Aile baglarida çok iyi olmadigindan kimseyle gorusmuyorum. Teyzeme göre cubuk kraker salatalık ama hiç bastirmiyor. Ilaclar bile fayda etmiyor. Belki bir umut birinizin bi tavsiyesi ise yarar. Lütfen yardım edin
Canim benim benim dort ay suren gebeligim boyunca hic mide bulantim olmamisti fakat eltimin midesi cok felaketti ve yedigi cubuk kraker haslanmis patates ve ekmek kabugu idi uc ay bu sikintiyi cekti dr bir tane ilac vermisti fakat hic faydasi olmadi uc ayin sonunda hicbirseyi kalmadi normal yemeye basladi biraz sabret canim uc ayin sonunda gececek bunlar insallah en azindan eltimin oyle olmustuKızçelerim konuyla alakası yok ama yardiminiza ihtiyacım var. Ne olur gönül koyup alınmayın bana. Ananizdan babanizdan teyzenizden halanizdan gebeyken kusana ne iyi geliyor nolur paylaşın. Şimdi diyeceksiniz yokmu anan baban. Malesef yok kaybettim. Ve evin tek kiziyim.Aile baglarida çok iyi olmadigindan kimseyle gorusmuyorum. Teyzeme göre cubuk sanisalatalık ama hiç bastirmiyor. Ilaclar bile fayda etmiyor. Belki bir umut birinizin bi tavsiyesi ise yarar. Lütfen yardım edin
tekrar baska profsore gıdıcm ıns hayılrlı sonuclar elde ederım. kafamı cok karıstırdılar dogustan yumurtalıklarım varmıs ama kuçukmuş bı işlev görmuyormus . hıpofızden ostrojnım az salgılanyor o yuzden ılaç kullanmadan adet göremıyorum. onu bıle kullanma artık dedı bana . ee ben napıcam 22 yasımda menopozamı gırıcemCanim test sonucunda gordugum kadariyla amh 1,1 yaziyor buna gore nasil hamile kalamazsin anlamadim ben0,90 amh ile ki bu 1,5 yil onceki sonuc iki defa normal hamile kaldim biri dustu biri de dawn sendromlu oldu hamile kalirsin muhtemelen ama eline saglikli bebek gecer mi bolmiyorum simdiden moralini bozma olmadi donasyon denersin dunyanin sonu degil bu cozumu donasyon seni anliyorum kabullenmek kolay degil fakat insan ilk soku atlattiktan sonra kabulleniyor onun icin kendini bosuna uzme hersey olacagina variyor uzuldugumuzle kaliyoruz hem dedigim gibi bu sonuca gore heseybitmis degil bence ,90 amh ile dr bey beni henuz tedaviye almadi henuz normlden ihtimalin var diye
COK TESKKUR EDERI yorumunuz ıcın. ama benım hıpofızden ostrojen hormonum tmbel calışıyorms o yuzdn ılaç kullanrak adet göruyordum artık onuda kullanma dıyınce dunyam basıma yıkldı. normal yoldan zaten cocugun olmz bu test sonclarına görede tup bebek yapamzsn anca yumrtA naklı olursa sansn var dedı cok kotuydu INSAALLAH evlenmedn önc bazı sylerı hallderım ..canım gebeliği tek taraflı olarak düşünme eşinin sperm sayısı hareketi morfolojisi çok iyiyse bu fsh ile bile hamile kalabilirsin... senin belliki fsh sorunun var ama amh fena değil demekki yumurta rezervin çok kötü değil.. zaten amh da tek başına bir sorun değil, fsh onu tetikleyince daha fazla sorun oluyor.. ben 0.09 amh da bile gebelik yaşadım..
ayrıca bi doktor sana nasıl oluyorda tüp bebekle bile çocuğun olmaz diyor bu çok tuhaf kaçıncı tedavimdeyim daha bana asla çocuğun olmaz diyen doktora rastlamadım.. hastaneler fsh sorunu olupda doğal yada tüp bebekle gebe kalan bayanlarla dolu.. bu konuyu çok kafana takma ama ihmalde etme... evlenince hiç korunmadan hemen doğal yoldan bebek yapmaya çalış cnm olmazsa bir kaç defa tüp bebek denersin çünkü yaşında donasyon için çok genç.. olmadı son çare donasyona yönelirsin... ilaçla olsun her ay adet olabiliyorsan eğer tüp bebek denemelerinden sonra donasyon düşünmen daha mantıklı.. belkide hiç sorun yaşamadan doğal yolla hemen hamile kalacaksın..
inan çevren senin gibi olupda kendinin farkında olmayan bayanlarla dolu ama sen bilinçli olduğun için araştırmışsın..
canım seni çok iyi anlıyorum ben geçen yıl 3 aylık gebeliğimde mide bulantısından kafayı yemiştim.. hiçbişey fayda etmemişti ama yinede yeşil ekşi elma, ekmek kabuğu yada içini ferahlatması için soğuk yoğurtlu makarna, çocuk kraker falan ye canım..
Canim benim benim dort ay suren gebeligim boyunca hic mide bulantim olmamisti fakat eltimin midesi cok felaketti ve yedigi cubuk kraker haslanmis patates ve ekmek kabugu idi uc ay bu sikintiyi cekti dr bir tane ilac vermisti fakat hic faydasi olmadi uc ayin sonunda hicbirseyi kalmadi normal yemeye basladi biraz sabret canim uc ayin sonunda gececek bunlar insallah en azindan eltimin oyle olmustu
Cnm arkadaşım zofran diye bi ilaç kullanmış kesiyordu bulantimi diyo ikizdi onunda sen yinede sor doktora umarım iyi gelirYiyorum yediğim şeyi kusunca tiksiniyorum bir daha yiyemiyorum. .yiyecek bişey kalmadı artık :)
Kizlaaarrrr bir mutlu haber daha geliyoooo umut14 hamiiisssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?