Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Cnm doktorlar bi ilaç veriyo sadece o kesiyor arkadaşım ikiz hamileydi hiçbirşey ise yaramadı doktorun verdiği ilaçtan başka

Canım zofer kullanıyorum ama bir kaç saat .o bir kaç saattede uyuyorum çünkü geceleri hep ayaktayim. Oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum günlerdir. Acaba o ilaç nedir ismi aklindami? yada ogrenebilecegin birimi. .. çok zor durumdayım

Canim test sonucunda gordugum kadariyla amh 1,1 yaziyor buna gore nasil hamile kalamazsin anlamadim ben0,90 amh ile ki bu 1,5 yil onceki sonuc iki defa normal hamile kaldim biri dustu biri de dawn sendromlu oldu hamile kalirsin muhtemelen ama eline saglikli bebek gecer mi bolmiyorum simdiden moralini bozma olmadi donasyon denersin dunyanin sonu degil bu cozumu donasyon seni anliyorum kabullenmek kolay degil fakat insan ilk soku atlattiktan sonra kabulleniyor onun icin kendini bosuna uzme hersey olacagina variyor uzuldugumuzle kaliyoruz hem dedigim gibi bu sonuca gore heseybitmis degil bence ,90 amh ile dr bey beni henuz tedaviye almadi henuz normlden ihtimalin var diye

Kızlar bir güzel haberde ben vereyim hamileyimmmmm bugün 9. Gunum degerim 402 hepinizin başına darısı

ayy çok güzell maşallah canımm, senin adına çok sevindimmm
belirtilerinde çok fazlaydııı ne güzell bi sonuç bizede umut oldun..
sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim..

canım gebeliği tek taraflı olarak düşünme eşinin sperm sayısı hareketi morfolojisi çok iyiyse bu fsh ile bile hamile kalabilirsin... senin belliki fsh sorunun var ama amh fena değil demekki yumurta rezervin çok kötü değil.. zaten amh da tek başına bir sorun değil, fsh onu tetikleyince daha fazla sorun oluyor.. ben 0.09 amh da bile gebelik yaşadım..
ayrıca bi doktor sana nasıl oluyorda tüp bebekle bile çocuğun olmaz diyor bu çok tuhaf kaçıncı tedavimdeyim daha bana asla çocuğun olmaz diyen doktora rastlamadım.. hastaneler fsh sorunu olupda doğal yada tüp bebekle gebe kalan bayanlarla dolu.. bu konuyu çok kafana takma ama ihmalde etme... evlenince hiç korunmadan hemen doğal yoldan bebek yapmaya çalış cnm olmazsa bir kaç defa tüp bebek denersin çünkü yaşında donasyon için çok genç.. olmadı son çare donasyona yönelirsin... ilaçla olsun her ay adet olabiliyorsan eğer tüp bebek denemelerinden sonra donasyon düşünmen daha mantıklı.. belkide hiç sorun yaşamadan doğal yolla hemen hamile kalacaksın..
inan çevren senin gibi olupda kendinin farkında olmayan bayanlarla dolu ama sen bilinçli olduğun için araştırmışsın..

canım seni çok iyi anlıyorum ben geçen yıl 3 aylık gebeliğimde mide bulantısından kafayı yemiştim.. hiçbişey fayda etmemişti ama yinede yeşil ekşi elma, ekmek kabuğu yada içini ferahlatması için soğuk yoğurtlu makarna, çocuk kraker falan ye canım..

Canim benim benim dort ay suren gebeligim boyunca hic mide bulantim olmamisti fakat eltimin midesi cok felaketti ve yedigi cubuk kraker haslanmis patates ve ekmek kabugu idi uc ay bu sikintiyi cekti dr bir tane ilac vermisti fakat hic faydasi olmadi uc ayin sonunda hicbirseyi kalmadi normal yemeye basladi biraz sabret canim uc ayin sonunda gececek bunlar insallah en azindan eltimin oyle olmustu

tekrar baska profsore gıdıcm ıns hayılrlı sonuclar elde ederım. kafamı cok karıstırdılar dogustan yumurtalıklarım varmıs ama kuçukmuş bı işlev görmuyormus . hıpofızden ostrojnım az salgılanyor o yuzden ılaç kullanmadan adet göremıyorum. onu bıle kullanma artık dedı bana . ee ben napıcam 22 yasımda menopozamı gırıcem

COK TESKKUR EDERI yorumunuz ıcın. ama benım hıpofızden ostrojen hormonum tmbel calışıyorms o yuzdn ılaç kullanrak adet göruyordum artık onuda kullanma dıyınce dunyam basıma yıkldı. normal yoldan zaten cocugun olmz bu test sonclarına görede tup bebek yapamzsn anca yumrtA naklı olursa sansn var dedı cok kotuydu INSAALLAH evlenmedn önc bazı sylerı hallderım ..

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1.Ayseldemir/34/erkenmenapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)
/HİT/22 Haziran/HAMILE

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT'te tedavide/25Haziran/.....

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/27 Haziran/HAMILE

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

6. tomris1/33/sperm sorunu/2olumsuz
spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/rezervazligi/ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT/17Haziran/
HAMILE

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT/17Haziran/HAMILE

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/
HİT'te tedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1donasyon/
HİT'te tedavide/haziran/....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

17.ensu/37/yum.rezerv azligi/olumsuz 10tüp bebek /ilk donasyon/HİT'te tedavide/yaz sonu/....

18. Oliviera/35/yum.rezerv azligi/tüp bebek tedavisi yok/HİT/normal yolla olmasi için beklemede/.......

Biraksalar bir şişe su icicem korkuyorum. Ilaclari içerken yudum yudum. Ödum kopuyor kusucam ilaçlar heba olucak diye. Hiç birşey yiyemiyorum çok ağır geçiyor. Daha iki ay var sanki iki ay dayanamicam ve ölucem gibi hissediyorum o bulantı gelince.dedigin gibi bu sabah biraz yoğurt yedim bir parça grisini ile iyi gibi geldim sağolasın inşallah Rabbim tez zamanda çabucak geçirmeyi nasip eder..

Yiyorum yediğim şeyi kusunca tiksiniyorum bir daha yiyemiyorum. .yiyecek bişey kalmadı artık :)

kızlarr nasılsınız.
biliyorsunuz ben daha halil beyle görüşmeye gitmedim rahim filmi istemiştiler ya ben bugün hsg çektirdim canımdan can gitti ve sonuç sağ tüp kapalı eğitim araştırma ameliyat dedi ben hemen gün almadım özel hastanede bir doktorla görüşmeyi düşünüyorum. offf çok moralim bozuldu zaten erken menepoz yumurta yok bir de üstüne tüp kapalı bu durumda olanlar nasıl bir yol izledi?
gerçekten çok üzgünüm artık dayanamıyorum canım çok yanıyor, benimle benzer şeyleri yaşayan yardımcı olabilir mi lütfen

Selam kizlar,allaha binlerce kez sukurler olsunki bende hamileyim artik.hala inanamiyorum icimde bebegimin melegimin olduguna sanki guzel bir ruya goruyorum.allahim bu ne guzel bir duygu,butun kalbimle diliyorumki tedavide olan yada sonuc bekliyen herkese benim yasadigim bu duygulari fazlasiyla yasatsin.hicbir kadin evlatsiz kalmasin allah hebimize meleklerini kucaklarina almayi nasip etsin.birde transferden sonra belirtisi olmayanlara ben ornek olayim.hic ama hic belirtim olmadi.gercekten her bunye farkli tepkiler veriyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…