Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Canim benim halil beyle gorusmeden ameliyat olmaya kalkma ben de de miyom oldugu icin dr ameliyat demisti halil bey ise onun zarari yok sakin rahmini falan kurcalatma dedi hem bildigim kadariyla tupun tikali olasinin donasyona bir zarari yok diye biloyorum onun normal hamilelige engeli var diye biloyorum fakat dedigim gibi sen dr gorus o sana ne yapman gerektigini soyleyecek

Amin canim darisi isteyen herkesin basina insallah rabbim hic kimsenin kucagini bos birakmasin
Bugunu cok bekledim,bizler bu yolda maddi manevi cok yiprandik.bizi bizlerden baska kimse anlayamaz canim.o kadar icten diliyorumki bu yolda emek veren herkesin allah ellerini bos cevirmesin.butun kadinlar anne olsun dilerim

Arkadaşlar Merhaba hepinize hayırlı ramazanlar dilerim bana bir konuda bilgi vermenizi istiyorum 5 haziran transfer sonrasi rahimde batma sızı böcek ısırığı gibi ağrılar oluyor ah demekle geçmesi bir ama içim rahat etmedi acaba bir sorunmu var

Ben transfer sonra hic bu tut seyler yasamadim.sen icini rahat tut cogu arkadaslar benzer seyler yasiyor ve sonuc pozitif oluyor.insallah sende o guzel haberi alirsin

QUOTE="umut14, post: 41692673, member: 593963"]Ayselcigim hani benim mavi boncugum ve bebisim :)) sana zahmet siralama bozulmsasin en guzelinden yaz bir hamis diye :))[/QUOTE]

Canim cani gönülden tebrik ediyorum. Allahim sagliklica kucagina da almayi nasip etsin bitanem...

Evet arkadaşlar şükürler olsun listemiz hamislerle dolmaya başladı. İnşallah listemizdeki herkezi hamiş yazacagiz..

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1.Ayseldemir/34/erkenmenapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)
/HİT/22 Haziran/HAMILE

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT/25Haziran/HAMILE

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/27 Haziran/HAMILE

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

6. tomris1/33/sperm sorunu/2olumsuz
spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/rezervazligi/ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT/17Haziran/
HAMILE

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT/17Haziran/HAMILE

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/
HİT'te tedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1donasyon/
HİT'te tedavide/haziran/....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

17.ensu/37/yum.rezerv azligi/olumsuz 10tüp bebek /ilk donasyon/HİT'te tedavide/yaz sonu/....

18. Oliviera/35/yum.rezerv azligi/tüp bebek tedavisi yok/HİT/normal yolla olmasi için beklemede/.......

Cnm arkadaşım zofran diye bi ilaç kullanmış kesiyordu bulantimi diyo ikizdi onunda sen yinede sor doktora umarım iyi gelir

Çok teşekkürler arkadaşım. Bende onun muadili zofer kullanıyorum en fazla iki saat.ama dün akşam eşim serum taktı. Ise yarayacagini dusunmemistik ama bugun gözümü açtım nihayet..sabah kalktigimda ağlayarak nasıl dua ettiğimi bilemezsin.. :) :) rabbim hepinizi hamis yapsın ama bu sıkıntıyı vermesin inşallah.

Gözümü ancak acabildigim için diğer arkadaşların mutlu haberlerini şimdi farkediyorum :) hamile kızçelerim hayırlı uğurlu olsun evlatlariniz. Insallah sıkıntısız hamilelikler gecirirsiniz. Henüz haber bekleyenlerinde rabbim yardımcısı olsun.her daim duacinizim. .

Kesin birsey söyleyip umutlandirmak istemiyorum. Ama benimde zaman zaman aynı şeyler olmuştu. Ince ince cekilmeler bocek isirigi gibi minik sizilar.Suan İkizlere hamileyim. Ama benim en büyük belirtim 7 ci gün lekelenmeydi. Daha önceki dört tedavide de hiç yasamamistim. Rabbim inşallah hayırlısıyla seninde yüzünü güldürsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun gözün aydin :) daha güzel haberlerini de alırız inşallah.

Cnm serum ne serumu onuda yazarmısın içeriği ne? Adı ne? Belki senin gibi bulantı yaşayanlara faydamız olur

QUOTE="umut14, post: 41692673, member: 593963"]Ayselcigim hani benim mavi boncugum ve bebisim :)) sana zahmet siralama bozulmsasin en guzelinden yaz bir hamis diye :))

Canim cani gönülden tebrik ediyorum. Allahim sagliklica kucagina da almayi nasip etsin bitanem...

Evet arkadaşlar şükürler olsun listemiz hamislerle dolmaya başladı. İnşallah listemizdeki herkezi hamiş yazacagiz..[/QUOTE]
Cok saol canim benim.allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.tum listemiz mavi boncuklarla dolsun hamis olmayan kalmasin

Kizlar 12 gun bhcg 473 sizce ikiz olma sansi varmi? Yorumlarinizi bekliyorum : )

Kizlar 12 gun bhcg 473 sizce ikiz olma sansi varmi? Yorumlarinizi bekliyorum : )

Cnm valla 872 ile tek erkek evladı olanida biliyorum 470 kusurle ucuz olanida. Ama kaçıncı gunleriydi hatırlamıyorum. Çok oldu. Artan değer bakalım ne gösterecek. Merak içindeyim bende :) haber ver..

Cnm valla 872 ile tek erkek evladı olanida biliyorum 470 kusurle ucuz olanida. Ama kaçıncı gunleriydi hatırlamıyorum. Çok oldu. Artan değer bakalım ne gösterecek. Merak içindeyim bende :) haber ver..
Bir daha test yapmam gerekiyormu?canan hanim on gun sonra dr gitmem gerektigini soyledi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…