Ayselcigim hani benim mavi boncugum ve bebisim :)) sana zahmet siralama bozulmsasin en guzelinden yaz bir hamis diye :))Süper bir haber daha!!!!
Canim benim halil beyle gorusmeden ameliyat olmaya kalkma ben de de miyom oldugu icin dr ameliyat demisti halil bey ise onun zarari yok sakin rahmini falan kurcalatma dedi hem bildigim kadariyla tupun tikali olasinin donasyona bir zarari yok diye biloyorum onun normal hamilelige engeli var diye biloyorum fakat dedigim gibi sen dr gorus o sana ne yapman gerektigini soyleyecekkızlarr nasılsınız.
biliyorsunuz ben daha halil beyle görüşmeye gitmedim rahim filmi isAskim niştiler ya ben bugün hsg çektirdim canımdan can gitti ve sonuç sağ tüp kapalı eğitim araştırma ameliyat dedi ben hemen gün almadım özel hastanede bir doktorla görüşmeyi düşünüyorum. offf çok moralim bozuldu zaten erken menepoz yumurta yok bir de üstüne tüp kapalı bu durumda olanlar nasıl bir yol izledi?
gerçekten çok üzgünüm artık dayanamıyorum canım çok yanıyor, benimle benzer şeyleri yaşayan yardımcı olabilir mi lütfen
Canim tebrikler rabbim rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallahumut14 .!.:Ayselcigim hani benim mavi boncugum ve bebisim :)) sana zahmet siralama bozulmsasin en guzelinden yaz bir hamis diye :))
cok sagol canim.en kisa zamanda allah sanada bu mutlulugu yasatir insallahCanim tebrikler rabbim rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallah
Amin canim darisi isteyen herkesin basina insallah rabbim hic kimsenin kucagini bos birakmasinC
cok sagol canim.en kisa zamanda allah sanada bu mutlulugu yasatir insallah
Bugunu cok bekledim,bizler bu yolda maddi manevi cok yiprandik.bizi bizlerden baska kimse anlayamaz canim.o kadar icten diliyorumki bu yolda emek veren herkesin allah ellerini bos cevirmesin.butun kadinlar anne olsun dilerimAmin canim darisi isteyen herkesin basina insallah rabbim hic kimsenin kucagini bos birakmasin
Ben transfer sonra hic bu tut seyler yasamadim.sen icini rahat tut cogu arkadaslar benzer seyler yasiyor ve sonuc pozitif oluyor.insallah sende o guzel haberi alirsinArkadaşlar Merhaba hepinize hayırlı ramazanlar dilerim bana bir konuda bilgi vermenizi istiyorum 5 haziran transfer sonrasi rahimde batma sızı böcek ısırığı gibi ağrılar oluyor ah demekle geçmesi bir ama içim rahat etmedi acaba bir sorunmu var
Cnm arkadaşım zofran diye bi ilaç kullanmış kesiyordu bulantimi diyo ikizdi onunda sen yinede sor doktora umarım iyi gelir
Arkadaşlar Merhaba hepinize hayırlı ramazanlar dilerim bana bir konuda bilgi vermenizi istiyorum 5 haziran transfer sonrasi rahimde batma sızı böcek ısırığı gibi ağrılar oluyor ah demekle geçmesi bir ama içim rahat etmedi acaba bir sorunmu var
Selam kizlar,allaha binlerce kez sukurler olsunki bende hamileyim artik.hala inanamiyorum icimde bebegimin melegimin olduguna sanki guzel bir ruya goruyorum.allahim bu ne guzel bir duygu,butun kalbimle diliyorumki tedavide olan yada sonuc bekliyen herkese benim yasadigim bu duygulari fazlasiyla yasatsin.hicbir kadin evlatsiz kalmasin allah hebimize meleklerini kucaklarina almayi nasip etsin.birde transferden sonra belirtisi olmayanlara ben ornek olayim.hic ama hic belirtim olmadi.gercekten her bunye farkli tepkiler veriyormus.
Cnm serum ne serumu onuda yazarmısın içeriği ne? Adı ne? Belki senin gibi bulantı yaşayanlara faydamız olurÇok teşekkürler arkadaşım. Bende onun muadili zofer kullanıyorum en fazla iki saat.ama dün akşam eşim serum taktı. Ise yarayacagini dusunmemistik ama bugun gözümü açtım nihayet..sabah kalktigimda ağlayarak nasıl dua ettiğimi bilemezsin.. :) :) rabbim hepinizi hamis yapsın ama bu sıkıntıyı vermesin inşallah.
QUOTE="umut14, post: 41692673, member: 593963"]Ayselcigim hani benim mavi boncugum ve bebisim :)) sana zahmet siralama bozulmsasin en guzelinden yaz bir hamis diye :))
Tesekurler canim.sanada gecmis olsun bu surecide atlasirsin insallah.bebizler annelerine biraz naz yapiyorlar ama biz onlarada raziyiz : )Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun gözün aydin :) daha güzel haberlerini de alırız inşallah.
Kizlar 12 gun bhcg 473 sizce ikiz olma sansi varmi? Yorumlarinizi bekliyorum : )
Kizlar 12 gun bhcg 473 sizce ikiz olma sansi varmi? Yorumlarinizi bekliyorum : )
Bir daha test yapmam gerekiyormu?canan hanim on gun sonra dr gitmem gerektigini soyledi sadeceCnm valla 872 ile tek erkek evladı olanida biliyorum 470 kusurle ucuz olanida. Ama kaçıncı gunleriydi hatırlamıyorum. Çok oldu. Artan değer bakalım ne gösterecek. Merak içindeyim bende :) haber ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?