Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Umut14, canım terik ediyorum seni sen de emeğinin karşılığını aldın Allah bu mutluluğu bizlerede tattırsın 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin
Cok sagol canim.allah tez zamanda sanada nasip etsin insallah.sizlere hep dua etcem bu mutlulugu yasayin diye

Cok sagol tesekkur ederim bakalim bi halil beyin asistani arayip soracam birde bakalim o ne diyecek ayy üstüste geldimi artik iyice sinirlerim bozuluyor

Tahmin
Cok sagol tesekkur ederim bakalim bi halil beyin asistani arayip soracam birde bakalim o ne diyecek ayy üstüste geldimi artik iyice sinirlerim bozuluyor

706808, member: 687080"]Cok sagol tesekkur ederim bakalim bi halil beyin asistani arayip soracam birde bakalim o ne diyecek ayy üstüste geldimi artik iyice sinirlerim bozuluyor [/QUOTE]
Tahmin edebiloyorum canim geldi mi hersey ust uste geliyor benim icin de bu yil hersey ustuste ama bu gunler de gececek hep gulen hep gulmez aglayan da hep aglamaz rabbim yardimcimiz olsun

Bir daha test yapmam gerekiyormu?canan hanim on gun sonra dr gitmem gerektigini soyledi sadece

Hııımmm. .. benim 1200 diye yaotirmadi ama seninkini acaba niye tekrarlamadilar. ..ama bana söyledi çoğul gebelik olabilir diye.sen şimdi söyle yap iki günde bir degerin iki kat artması lazım ya hesapla onu. Mesela 400 ya iki gün sonra 800 sonra onun iki katı 1600 gibi hesapla onbin vs olunca keseyi görebiliyorsun diye biliyorum.eger halil beyin muayene tarihinden önceye gelirse kese lere baktir başka bir yerde..olmadi on gün bekleyecen artık :) :) bu arada dikkatini çekerim keseler dedim niyeyse :)))))

Kizlar bu regly donemimde donmuslar icin transfere hazirlanacatik fakat bel fitigi oldum ve dayanilmaz agrilar cekiyorum. Depo steroit diye kortizon ignesi apilacak belime 3 ay ile 2 sene arasinda agrilari azaltiyormus sonrasindada kaslari kuvvetlendirecekmisim. Hit e sordum bugun kortizon benim icinsikinti degil ama gebelik olursa aldigin kilolar fitigi yeniden tetikleyebilir dedi. Agridan uyuyamiyorum oturmiyorum boyle bir aci yasamadim. Aranizda bel fitigi olan ve tedavi goren varmi. Onerebileceginiz dr. Varmi. Bu arada tum hamile kalan arkadaslarim Allah saglikla bebeklerinizin yuzunu gormeyi nasip etsin.

Kizlar bana bilgi verirmisiniz adet baslangicindan 12.gun de tahlilim ve muanem vardi muanemde rahim kalinligim3.59 cijti sagover 16.14 sol over belirli over var dedi cantim yazmadi sag overde dedi organik kist var dedi doktora demeden dedi sen daha once tup bebek yaptin mi evet dedim dedi bu kist ordan kalma biraz daha beklemelisin vucudunhazir degil hit ise pazartesi asilama yapcak nasil olcak sizce

Canm çok geçmiş olsun. Öncelikle tabiki de senin sağlığın. Sağlığın olmadan o bebisleri nasıl tasiyacaksin onlara nasil bakacaksin bence sabret. İnşallah biran önce hem sağlığına ardindan da bebislerine kavusursun..

C
o
Cok gecmis olsun canim

Canim burda hemen istedigin gune randevu alamiyorsun,haftaya persembeye gun verdiler keseleri o zaman gorcez artik : ) senin bulantilarin hafifledimi

Cok gecmis olsun canim,yakin zamanda iglesirsin insallah

Canim burda hemen istedigin gune randevu alamiyorsun,haftaya persembeye gun verdiler keseleri o zaman gorcez artik : ) senin bulantilarin hafifledimi

Orası neresi canım? Bu arada biraz daha iyiyim en azından minik minik yemek yemeye başladım ve cok sukur bütün gün kusmuyorum. Çok dua ediyorum daha iyi olduğum için. Belki arkadaşlar abartiyor diyecek ama iki gün önce ölecek gibi hissettim kendimi kusmaktan. Icim kezzap dokmus gibi yaniyordu. .bir ara biri bunları benim karnimdan çıkarsın bana bunu niye yapıyorlar bile dedim.sonra oturdum hem vicdan azabı hem canımın ağrısı ağladım tövbe ettim.birde kanamam var.kusup zorlandikca oda artıyor. Sadece tuvalet için kalkiyorum. Yani bir dokun bin ah bende :) annelerini zorluyorlar minik canavarlarim :) sende durum nedir? Varmı basladimi degisiklikler?

Pekii senin bulantini gecirdimi bu serum? Nekadar süreyle rahatlattı?

Valla iki gündür rahatım arkadaşım. Binlerce kez sukurler olsun. Dün hiç sıkıntım olmadı biraz saat sekizden sonra bulantı başlar gibi oldu eşim hemen damaryolu açıp serum taktı gece rahat uyuyayim dıye. Bu arada müthiş uyutuyor dinleniyor insan. Bu günde sadece sabah kalkınca şiddetli bir ogurme oldu okadar gün içinde klasik tiksinti ve bulanmalar oldu. Iki günde bir kere kustum sadece. Benim gibi ağır gecirenlere tavsiye ediyorum. Kaybedicek bişey yok sonuçta vücut sıvı kaybınida tamamlıyor. Zararlı bısey de değil bebeklerimize. Bide eşimin branşı farklı kafasına göre takmiyor serumu.kadin dogumcu Dr arkadaşının kontrolünde zaten o verdi. Şiddetle öneriyorum.

filmi nerede cektirdin cnm normalde hicbirsey hissetmemen gerekli.. tupum tikaliyken bile hissetmemistim.. bu konuda en iyi yer ecomar cevat bey daha oncedende radyomardaydi..
filmini ozelde baska bir doktorada gistereceksen istersen bi sisli memorial semra kahramana goster.. benim son filmime halil bey ve semra hn ikiside ayni yorumu yapti..

cokk guzelll canimm masallahhh darisiii basimizaa.. saglikli bi sekilde kucagina almanii dilerimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…