Cok sagol canim.allah tez zamanda sanada nasip etsin insallah.sizlere hep dua etcem bu mutlulugu yasayin diyeUmut14, canım terik ediyorum seni sen de emeğinin karşılığını aldın Allah bu mutluluğu bizlerede tattırsın 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin
Cok sagol tesekkur ederim bakalim bi halil beyin asistani arayip soracam birde bakalim o ne diyecek ayy üstüste geldimi artik iyice sinirlerim bozuluyorCanim benim halil beyle gorusmeden ameliyat olmaya kalkma ben de de miyom oldugu icin dr ameliyat demisti halil bey ise onun zarari yok sakin rahmini falan kurcalatma dedi hem bildigim kadariyla tupun tikali olasinin donasyona bir zarari yok diye biloyorum onun normal hamilelige engeli var diye biloyorum fakat dedigim gibi sen dr gorus o sana ne yapman gerektigini soyleyecek
Cok sagol tesekkur ederim bakalim bi halil beyin asistani arayip soracam birde bakalim o ne diyecek ayy üstüste geldimi artik iyice sinirlerim bozuluyor
Bir daha test yapmam gerekiyormu?canan hanim on gun sonra dr gitmem gerektigini soyledi sadece
Cnm serum ne serumu onuda yazarmısın içeriği ne? Adı ne? Belki senin gibi bulantı yaşayanlara faydamız olur
Kizlar bu regly donemimde donmuslar icin transfere hazirlanacatik fakat bel fitigi oldum ve dayanilmaz agrilar cekiyorum. Depo steroit diye kortizon ignesi apilacak belime 3 ay ile 2 sene arasinda agrilari azaltiyormus sonrasindada kaslari kuvvetlendirecekmisim. Hit e sordum bugun kortizon benim icinsikinti degil ama gebelik olursa aldigin kilolar fitigi yeniden tetikleyebilir dedi. Agridan uyuyamiyorum oturmiyorum boyle bir aci yasamadim. Aranizda bel fitigi olan ve tedavi goren varmi. Onerebileceginiz dr. Varmi. Bu arada tum hamile kalan arkadaslarim Allah saglikla bebeklerinizin yuzunu gormeyi nasip etsin.
oKizlar bu regly donemimde donmuslar icin transfere hazirlanacatik fakat bel fitigi oldum ve dayanilmaz agrilar cekiyorum. Depo steroit diye kortizon ignesi apilacak belime 3 ay ile 2 sene arasinda agrilari azaltiyormus sonrasindada kaslari kuvvetlendirecekmisim. Hit e sordum bugun kortizon benim icinsikinti degil ama gebelik olursa aldigin kilolar fitigi yeniden tetikleyebilir dedi. Agridan uyuyamiyorum oturmiyorum boyle bir aci yasamadim. Aranizda bel fitigi olan ve tedavi goren varmi. Onerebileceginiz dr. Varmi. Bu arada tum hamile kalan arkadaslarim Allah saglikla bebeklerinizin yuzunu gormeyi nasip etsin.
Cok gecmis olsun canimKizlar bu regly donemimde donmuslar icin transfere hazirlanacatik fakat bel fitigi oldum ve dayanilmaz agrilar cekiyorum. Depo steroit diye kortizon ignesi apilacak belime 3 ay ile 2 sene arasinda agrilari azaltiyormus sonrasindada kaslari kuvvetlendirecekmisim. Hit e sordum bugun kortizon benim icinsikinti degil ama gebelik olursa aldigin kilolar fitigi yeniden tetikleyebilir dedi. Agridan uyuyamiyorum oturmiyorum boyle bir aci yasamadim. Aranizda bel fitigi olan ve tedavi goren varmi. Onerebileceginiz dr. Varmi. Bu arada tum hamile kalan arkadaslarim Allah saglikla bebeklerinizin yuzunu gormeyi nasip etsin.
Cok tesekkurler canimCanm çok geçmiş olsun. Öncelikle tabiki de senin sağlığın. Sağlığın olmadan o bebisleri nasıl tasiyacaksin onlara nasil bakacaksin bence sabret. İnşallah biran önce hem sağlığına ardindan da bebislerine kavusursun..
Canim burda hemen istedigin gune randevu alamiyorsun,haftaya persembeye gun verdiler keseleri o zaman gorcez artik : ) senin bulantilarin hafifledimiHııımmm. .. benim 1200 diye yaotirmadi ama seninkini acaba niye tekrarlamadilar. ..ama bana söyledi çoğul gebelik olabilir diye.sen şimdi söyle yap iki günde bir degerin iki kat artması lazım ya hesapla onu. Mesela 400 ya iki gün sonra 800 sonra onun iki katı 1600 gibi hesapla onbin vs olunca keseyi görebiliyorsun diye biliyorum.eger halil beyin muayene tarihinden önceye gelirse kese lere baktir başka bir yerde..olmadi on gün bekleyecen artık :) :) bu arada dikkatini çekerim keseler dedim niyeyse :)))))
Cok gecmis olsun canim,yakin zamanda iglesirsin insallahKizlar bu regly donemimde donmuslar icin transfere hazirlanacatik fakat bel fitigi oldum ve dayanilmaz agrilar cekiyorum. Depo steroit diye kortizon ignesi apilacak belime 3 ay ile 2 sene arasinda agrilari azaltiyormus sonrasindada kaslari kuvvetlendirecekmisim. Hit e sordum bugun kortizon benim icinsikinti degil ama gebelik olursa aldigin kilolar fitigi yeniden tetikleyebilir dedi. Agridan uyuyamiyorum oturmiyorum boyle bir aci yasamadim. Aranizda bel fitigi olan ve tedavi goren varmi. Onerebileceginiz dr. Varmi. Bu arada tum hamile kalan arkadaslarim Allah saglikla bebeklerinizin yuzunu gormeyi nasip etsin.
Cok tesekkurler canimsende bebeklerini en kisasurede gorursun insallahCok gecmis olsun canim,yakin zamanda iglesirsin insallah
Pekii senin bulantini gecirdimi bu serum? Nekadar süreyle rahatlattı?Dextroz lu ringerlaktat serum içine bir ampul medpamid bir ampul ulcran. Dedi eşim :) inşallah başkalarınada yarar
Canim burda hemen istedigin gune randevu alamiyorsun,haftaya persembeye gun verdiler keseleri o zaman gorcez artik : ) senin bulantilarin hafifledimi
Pekii senin bulantini gecirdimi bu serum? Nekadar süreyle rahatlattı?
filmi nerede cektirdin cnm normalde hicbirsey hissetmemen gerekli.. tupum tikaliyken bile hissetmemistim.. bu konuda en iyi yer ecomar cevat bey daha oncedende radyomardaydi..kızlarr nasılsınız.
biliyorsunuz ben daha halil beyle görüşmeye gitmedim rahim filmi istemiştiler ya ben bugün hsg çektirdim canımdan can gitti ve sonuç sağ tüp kapalı eğitim araştırma ameliyat dedi ben hemen gün almadım özel hastanede bir doktorla görüşmeyi düşünüyorum. offf çok moralim bozuldu zaten erken menepoz yumurta yok bir de üstüne tüp kapalı bu durumda olanlar nasıl bir yol izledi?
gerçekten çok üzgünüm artık dayanamıyorum canım çok yanıyor, benimle benzer şeyleri yaşayan yardımcı olabilir mi lütfen
cokk guzelll canimm masallahhh darisiii basimizaa.. saglikli bi sekilde kucagina almanii dilerimmm..Selam kizlar,allaha binlerce kez sukurler olsunki bende hamileyim artik.hala inanamiyorum icimde bebegimin melegimin olduguna sanki guzel bir ruya goruyorum.allahim bu ne guzel bir duygu,butun kalbimle diliyorumki tedavide olan yada sonuc bekliyen herkese benim yasadigim bu duygulari fazlasiyla yasatsin.hicbir kadin evlatsiz kalmasin allah hebimize meleklerini kucaklarina almayi nasip etsin.birde transferden sonra belirtisi olmayanlara ben ornek olayim.hic ama hic belirtim olmadi.gercekten her bunye farkli tepkiler veriyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?