Kizlar normalde rahim kalinligi ne olmali
Gecmıs olsun arkadasımC
o
Cok gecmis olsun canim
Tebrık ederdim arkadsım.allah kucağına aldığın günlerdir gösteresin.Selam kizlar,allaha binlerce kez sukurler olsunki bende hamileyim artik.hala inanamiyorum icimde bebegimin melegimin olduguna sanki guzel bir ruya goruyorum.allahim bu ne guzel bir duygu,butun kalbimle diliyorumki tedavide olan yada sonuc bekliyen herkese benim yasadigim bu duygulari fazlasiyla yasatsin.hicbir kadin evlatsiz kalmasin allah hebimize meleklerini kucaklarina almayi nasip etsin.birde transferden sonra belirtisi olmayanlara ben ornek olayim.hic ama hic belirtim olmadi.gercekten her bunye farkli tepkiler veriyormus.
Canım tebrık ederim.cok sevındım.masallah.darısı basımızaKızlar bir güzel haberde ben vereyim hamileyimmmmmbugün 9. Gunum degerim 402 hepinizin başına darısı
Tebrıkler.allah Devamını getırsın.Canm benim bi tanesi 4bc idi diğer ikisi ise orta kalite denmisti. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize!!
Arkadsım bence 3,9 olsa dr sana Söyler tedavıye ıptal edebılırdı.sen yanlış anlamış olmayasın.sıkıntı olduğunda zaten Söylüyorlar dr lar.Benim 3.9 cikti demek kotu adetimin 10. Gunu
Tebrıkler.allah Devamını getırsın.
Bana halil bey dedi git dojtora ogren tahlilim cikmadigi icin aramadim daha ama bana gore dusukArkadsım bence 3,9 olsa dr sana Söyler tedavıye ıptal edebılırdı.sen yanlış anlamış olmayasın.sıkıntı olduğunda zaten Söylüyorlar dr lar.
Cok tedekurler canim.En kisa zamanda allah sanada nasip eder insallahcokk guzelll canimm masallahhh darisiii basimizaa.. saglikli bi sekilde kucagina almanii dilerimmm..
Amin insallah canim.sanada gecmis olsun cok uzuldum.Ama inaniyorumki bu tedavinde olacak bebegin seni birakmiycak.benim ilk negatif donasyonumda ikinci adetimle birliklte ikinci tedaviye baslattilar eger hemen dusunuyorsa adetinle baslatabilirler diye dusunuyorum tabi kurtaj olmadiysanTebrık ederdim arkadsım.allah kucağına aldığın günlerdir gösteresin.
Orası neresi canım? Bu arada biraz daha iyiyim en azından minik minik yemek yemeye başladım ve cok sukur bütün gün kusmuyorum. Çok dua ediyorum daha iyi olduğum için. Belki arkadaşlar abartiyor diyecek ama iki gün önce ölecek gibi hissettim kendimi kusmaktan. Icim kezzap dokmus gibi yaniyordu. .bir ara biri bunları benim karnimdan çıkarsın bana bunu niye yapıyorlar bile dedim.sonra oturdum hem vicdan azabı hem canımın ağrısı ağladım tövbe ettim.birde kanamam var.kusup zorlandikca oda artıyor. Sadece tuvalet için kalkiyorum. Yani bir dokun bin ah bende :) annelerini zorluyorlar minik canavarlarim :) sende durum nedir? Varmı basladimi degisiklikler?[/QUOTE. Ben Almanya da yasiyorum canim.bende hafif mide bulantisi var gibi.Seninki bayagi kotu ikizler olmasindan dolayi sanirim.Oyle dusunmende cok normal hepsi gececektir canim.onlar dogdun acisini cikarriz minciklayip severek : )
Amin cnm benim darısı isteyen herkesin başına., sıra sizde o liste baştan sona hamislerle dolacak ınsallh ben inanıyorumCanım tebrık ederim.cok sevındım.masallah.darısı basımıza
filmi nerede cektirdin cnm normalde hicbirsey hissetmemen gerekli.. tupum tikaliyken bile hissetmemistim.. bu konuda en iyi yer ecomar cevat bey daha oncedende radyomardaydi..
filmini ozelde baska bir doktorada gistereceksen istersen bi sisli memorial semra kahramana goster.. benim son filmime halil bey ve semra hn ikiside ayni yorumu yapti..
Ben istanbulda degilim cnm artik acisi gecti ama tam bir travma oldu :)
Peki sana nasil bir yol cizdiler yani tek tupun kapali olmasi tedavi surecini degidtirdimi yada nasil etkiledi ?
Zaten normaldentek tupu tikali olanlari tup bebek yapiyorlarmis donasyon icin sorun oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?