Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kızlar Mrh.benım degerım o oldu malesef.sızden rıcam ıkıncı denemeye gıdenler ne kadar bekledınız.bılgı verırsenız sevınırım.tsk ler

Tebrık ederdim arkadsım.allah kucağına aldığın günlerdir gösteresin.

Tebrıkler.allah Devamını getırsın.

Amin canım benim. İnşallah darısı sana ve diger arkadaşların başına. Senin demekki daha vakti varmış. Insallah bi dahaki tedavi bebisini almanın zamanıdır. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize!!!

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1.Ayseldemir/34/erkenmenapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)
/HİT/22 Haziran/HAMILE

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT/25Haziran/HAMILE

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/27 Haziran/HAMILE

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

6. tomris1/33/sperm sorunu/2olumsuz
spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/rezervazligi/ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT/17Haziran/
HAMILE

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT/17Haziran/HAMILE

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/
HİT'te tedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1donasyon/
HİT'te tedavide/haziran/....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

17.ensu/37/yum.rezerv azligi/olumsuz 10tüp bebek /ilk donasyon/HİT'te tedavide/yaz sonu/....

18. Oliviera/35/yum.rezerv azligi/tüp bebek tedavisi yok/HİT/normal yolla olmasi için beklemede/.......

Tebrık ederdim arkadsım.allah kucağına aldığın günlerdir gösteresin.
Amin insallah canim.sanada gecmis olsun cok uzuldum.Ama inaniyorumki bu tedavinde olacak bebegin seni birakmiycak.benim ilk negatif donasyonumda ikinci adetimle birliklte ikinci tedaviye baslattilar eger hemen dusunuyorsa adetinle baslatabilirler diye dusunuyorum tabi kurtaj olmadiysan

B

Ben istanbulda degilim cnm artik acisi gecti ama tam bir travma oldu :)
Peki sana nasil bir yol cizdiler yani tek tupun kapali olmasi tedavi surecini degidtirdimi yada nasil etkiledi ?
Zaten normaldentek tupu tikali olanlari tup bebek yapiyorlarmis donasyon icin sorun oluyormu?

Oluyor arkadaşım. Benimde ameliyatlardan dolayi yapisiklik yani tıkanma vardı. O tüplerde biriken bi sıvı tüp bebek tedavi şansını düşürüyor. Çünkü rahimde ki bebısını o sıvı olduruyomus. O yüzden önemli bişey o. Küçük bi laparoskopi ameliyati ile onu hallediyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…