Oluyor arkadaşım. Benimde ameliyatlardan dolayi yapisiklik yani tıkanma vardı. O tüplerde biriken bi sıvı tüp bebek tedavi şansını düşürüyor. Çünkü rahimde ki bebısını o sıvı olduruyomus. O yüzden önemli bişey o. Küçük bi laparoskopi ameliyati ile onu hallediyolar.
Benim degerim yuksek cikmisti.adet ayni zamanda geldi.dogum kontrol hapi ve corasprin icmistim.yine dusmedi igne vuruldum oyle dustu.Kızlar adetin 2günü e2 değeriniz yüksek çıktığında adet düzensizliğiniz oldu mu yani erken ya da geç gelme gibi tedavi iptal oldumu?
Canim benim yuksek cikmadi ama benim bu sefer cok dusuk cikti tahlilimi yeniletti tekrar yaptir dediSizde böyle olduğunda herhangi bir ilaç kullandınız mı?
Benimde neden oldu ole senin dedigin gibi oldu strese bagliymis sanirim ama sonra adet oldum ve adetim uzun surduPeki e 2 nin yüksek çıktığı ay adet öncesi lekelenme oldu mu bu ay bende adet öncesi lekelenme var adet olup olmadığımı anlayamadım .normal adetine 2 _3 gün var bakalım
E2 20 kusurdu rahim kalinligim bugun 3.9 cikti e2 gene 20 kusurdu kendi doktorum dedi bi sorun varSedabalım adetin zamanında gelmişmiydi.e2 testin 50nin altında mı çıktı sonraki tahlilin kaç çıktı.canım rahim kalınlığın ne kadar rahmin 10 civarı olmalı diye biliyorum.mesela benim 12 gün de 10.3 idi.
Evet benimde oldu canimSedabalım seninde mi lekelenmen oldu bu ay
Asilama olcam izmirdeki doktorum bu sonuclarla sana asilama olmaz tutmaz dedi hit ise bisey demedi tahlol yenilicem yarin tsm 12.gunSedabalım sen aşılama yaptıracağın için senin değerlerin farklı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?