Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Ya brn nasipsizim ys sans yok tahlil istedi doktor yaptirdim asistani bu tarih ne vs diye telefonda bi tahlili anlatamadim sizdede bole mi oldu yoksa bendemi bi sorun doktorum herseyi tek tek yazdi bende gonderdim ama bi anlatamadim

Kızlar adetin 2günü e2 değeriniz yüksek çıktığında adet düzensizliğiniz oldu mu yani erken ya da geç gelme gibi tedavi iptal oldumu?

Yaaaa

Yaaaa birde ilk bilgiyi veren doktor bana bazi durumlarda acilmiyor falan dedi iuice korkuttu beni, yani ne şanssız bu konuda anlamiyorum ki

Merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum,bende hit hastasıyım 31 yaşındayım erken menapozdan dolayı yumurta nakli yaptırıcam.muayneye gittim tahlil ve rahim filmi istedi tahliller hazır rahim filmi pazartesi çektiricem selda hanım sonuçları al adetinin ilk günü ara dedi,şimdi beni ne bekliyo,Allah evladı olmayan herkeze sonrada bana versin inşallah.

Kızlar adetin 2günü e2 değeriniz yüksek çıktığında adet düzensizliğiniz oldu mu yani erken ya da geç gelme gibi tedavi iptal oldumu?
Benim degerim yuksek cikmisti.adet ayni zamanda geldi.dogum kontrol hapi ve corasprin icmistim.yine dusmedi igne vuruldum oyle dustu.

Peki e 2 nin yüksek çıktığı ay adet öncesi lekelenme oldu mu bu ay bende adet öncesi lekelenme var adet olup olmadığımı anlayamadım .normal adetine 2 _3 gün var bakalım

Peki e 2 nin yüksek çıktığı ay adet öncesi lekelenme oldu mu bu ay bende adet öncesi lekelenme var adet olup olmadığımı anlayamadım .normal adetine 2 _3 gün var bakalım
Benimde neden oldu ole senin dedigin gibi oldu strese bagliymis sanirim ama sonra adet oldum ve adetim uzun surdu

Sedabalım adetin zamanında gelmişmiydi.e2 testin 50nin altında mı çıktı sonraki tahlilin kaç çıktı.canım rahim kalınlığın ne kadar rahmin 10 civarı olmalı diye biliyorum.mesela benim 12 gün de 10.3 idi.

E2 20 kusurdu rahim kalinligim bugun 3.9 cikti e2 gene 20 kusurdu kendi doktorum dedi bi sorun var

Bide kendi doktorum dediki sen yumurtlama zamanin daha gec olabilir.ama kizlar bi sorun var ben butun gun yemek yemiyeyim vucudum istemiyo hit bana vitsmin vermisdi kan sulandiriciyla

Sedabalım e2 değerin adetin 2.günü kaçtı.benim bildiğim kadarıyla adetin 14.günü en yüksek düzeyde oluyor .senin rahim çok düşük geldi.hitle bu konuyu görüştün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…