Benim 10.gun oyleydi yani iyimi simdilik icim aciyo valla uxuntudenRahim kalınlığı 14.gün en yüksek oluyor.
Adetimin 11. Gunu ben 10.gunde tahlil yapmisdim yarinda 12.si yanlis cikinca cumartesiye doktor ayarladimSenin adetinin kaçıncı günü bugün
Yaptirdim hitede yolladim iyi kan sulandiriciya basla dediSen adetin 2.günü e2 testi yaptırdın mı?
Lekelenme olmadı.evet e2 50 nın altına düşmeden tedavıye almıyorlar.ıptal oluyor.bı Dahakı adetı beklıyosun.Peki e 2 nin yüksek çıktığı ay adet öncesi lekelenme oldu mu bu ay bende adet öncesi lekelenme var adet olup olmadığımı anlayamadım .normal adetine 2 _3 gün var bakalım
Hayırlısı olsunKizlar rahim duvarim kalinlasmaya basladi halil bey tahlillerimi yeniletiyo hep normalde pazartesi olcakdi ama pazarteside tahlil istedi sanirim agustosa kalcak hayirlisi saglikli olsunda gec islem gorsemde onemli degil halil beyin yogunlugu mevcut olunca neden diyemiyoda insan.umarim hepiniz saglikli hayirli evlat sahibi olursunuz.
SupermisArkadaşlar ben de kıbrısa gelin geldim ve dün hamile olduğumu öğrendim :) önereceğiniz kadın doğumcu var mı? ben biraz pimpirikliyim de :))
Ensi sıra bızde.bızde BAŞARIDAN bu sefer ınsallah.
Ben istanbulda degilim cnm artik acisi gecti ama tam bir travma oldu :)
Peki sana nasil bir yol cizdiler yani tek tupun kapali olmasi tedavi surecini degidtirdimi yada nasil etkiledi ?
Zaten normaldentek tupu tikali olanlari tup bebek yapiyorlarmis donasyon icin sorun oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?