Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Sedabalım hani sen adetin erken geldi diye yazmıştın ya o zaman lekelenme şeklinde mi olmuştu?

Peki e 2 nin yüksek çıktığı ay adet öncesi lekelenme oldu mu bu ay bende adet öncesi lekelenme var adet olup olmadığımı anlayamadım .normal adetine 2 _3 gün var bakalım
Lekelenme olmadı.evet e2 50 nın altına düşmeden tedavıye almıyorlar.ıptal oluyor.bı Dahakı adetı beklıyosun.

Kizlar rahim duvarim kalinlasmaya basladi halil bey tahlillerimi yeniletiyo hep normalde pazartesi olcakdi ama pazarteside tahlil istedi sanirim agustosa kalcak hayirlisi saglikli olsunda gec islem gorsemde onemli degil halil beyin yogunlugu mevcut olunca neden diyemiyoda insan.umarim hepiniz saglikli hayirli evlat sahibi olursunuz.

Hayırlısı olsun

Arkadaşlar ben de kıbrısa gelin geldim ve dün hamile olduğumu öğrendim :) önereceğiniz kadın doğumcu var mı? ben biraz pimpirikliyim de :))

canım benim olaylar çok karışık, filmde tek tüp tıkalı çıkınca filmi Bahçeciye, Amerikan hastanesi ve Memoriala gösterdim her doktor ayrı bir şey dedi, bazısı tıkalı ama tüp bebeği etkilemez dedi bazısı etkiler laparaskopi olmalısın dedi.. zaten öncesindede benim 7 tane yüksek kimyasal gebeliğim olduğu için belkide tüpteki tınanıklık bebeğin ilerlemesini engelliyordur diye karar verdik Semra Kahramanla ve sol tüpü aldırdım Memorialda.. sonrasındaki ilk tüp bebek denememde hemen hamile kaldım ve 3,5 aya kadar hamilelik yaşadım, cinsiyetine kadar öğrendim ama down sendromluymuş kendinden kalbi durdu..
tüpdeki tıkanıklık sakıncalı görülürse tüp bebekte de tutmuyor cnm durumuna ve derecesine göre değişiyor..
tüpünde bir sıkıntı varsa bunun nasıl bir sıkıntı olduğunu iyi araştır cnm çünkü tüp bebek veya donasyon hiç farketmezki ikisindede sonuçta embriyo transferi yapılıyor bebeğin tutunmasını etkileyecekse etkiler...
filmini halil beye whatshaptan at bakıp bir kaç güne donasyonu etkileyecek sorun varmı söylüyor..

Arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun. Allah im bu güzel gecede bizlerin günahlarını affetsin. Dualarimizi kabul etsin inşallah! Hamiş arkadaşların hayırlısıyla bebislerini kucağına almayı. Tedavide olan arkadaslarimizin da biran önce hayırlısıyla olumlu sonuç almayı nasip etsin inşallah!!

İnşallah arkadaşlar Allah tüm dualarımızı kabul etsin yavrularımızı bize bağışlasın İnşallah bizlerde en kısa zamanda annelik duygusunu tadacağız isteyen herkese nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun. Hamile olan dostlarım da sizlerinde yavrularınızı kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…