Kızlar bir güzel haberde ben vereyim hamileyimmmmmbugün 9. Gunum degerim 402 hepinizin başına darısı
ikinizide çook tebrik ederim, hayırlı olsun kuzucuklarınız.. tatilde bakamamıştım, ne güzel haberler vermişsinizSelam kizlar,allaha binlerce kez sukurler olsunki bende hamileyim artik.hala inanamiyorum icimde bebegimin melegimin olduguna sanki guzel bir ruya goruyorum.allahim bu ne guzel bir duygu,butun kalbimle diliyorumki tedavide olan yada sonuc bekliyen herkese benim yasadigim bu duygulari fazlasiyla yasatsin.hicbir kadin evlatsiz kalmasin allah hebimize meleklerini kucaklarina almayi nasip etsin.birde transferden sonra belirtisi olmayanlara ben ornek olayim.hic ama hic belirtim olmadi.gercekten her bunye farkli tepkiler veriyormus.
kader arkadaşım benim, geçmiş olsun canım.. nasılsın? merkezle iletişiminiz nasıl? 2. için bir şey söyledilermi?Kızlar Mrh.benım degerım o oldu malesef.sızden rıcam ıkıncı denemeye gıdenler ne kadar bekledınız.bılgı verırsenız sevınırım.tsk ler
. Amin canim.Sen nasilsin?hamilelik nasil gidiyor keseleri gordunmu canimArkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun. Allah im bu güzel gecede bizlerin günahlarını affetsin. Dualarimizi kabul etsin inşallah! Hamiş arkadaşların hayırlısıyla bebislerini kucağına almayı. Tedavide olan arkadaslarimizin da biran önce hayırlısıyla olumlu sonuç almayı nasip etsin inşallah!!
Cok sagol canim ,en kisa zamanda Allah sanada nasip etsin canimikinizide çook tebrik ederim, hayırlı olsun kuzucuklarınız.. tatilde bakamamıştım, ne güzel haberler vermişsiniz
Canim ya sen kacinci haftadasin ucuncu bebisi yeni fark edebiliyorlar.ne yapmayi dusunuyorsun insan kiyamazda bu meleklere.hakkinizda hayirlisi olsun canim.Kızçelerim iki derken bebeleri uclemisim. ....
Canim ya sen kacinci haftadasin ucuncu bebisi yeni fark edebiliyorlar.ne yapmayi dusunuyorsun insan kiyamazda bu meleklere.hakkinizda hayirlisi olsun canim.
Senin icin ve bebislerin saglikli olabilmesi icin gerekeni yaparsin canim.benim blaklosit embriyosu internetten hesaplayinca 5 hafta 3 gunluk olur.senin transferin cok daha onceydi.demekki benimkinde bir yanlislik var .Tam 6. Hafta. Ama hala minik görünüyor belki geç tutundugaliba ileride sonlandiricaz.
Canim sizlere hep duaciyim .sizlerde bu mutlu haberi alacaksiniz insallah.tedavin hayirli olsun bu kez sen bize hamis haberini vereceksin buna inaniyorumMaşallah arkadaşım 3 tane ha sen istedin bir göz Allah verdi üç göz.ne mutlu sana Allah bebeklerini sana bağışlasın arkadaşım isteyen herkese de bu güzel duyguyu yaşatsın.ben de tedaviye başladım inşallah bizlerde topiğimize hamiş olarak yazılacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun herkesin emeğinin karşılığını ve gönlündekini versin. İnşallah ben de bu sefer ANNE olacağım dualarınızı bekliyorum.
Canim sizlere hep duaciyim .sizlerde bu mutlu haberi alacaksiniz insallah.tedavin hayirli olsun bu kez sen bize hamis haberini vereceksin buna inaniyorum
Aramiza hosgeldin Sevincim,insallah en yakinda sende anne olursun.Halil beyi bende internetten arastirarak buldum okudugum bir cok basari hikayeleri ve olumlu yazilar Halil beye karar vermemi sagladi.ben baska ulkede yaptigim iki basarisiz yumurta donasyonundan sonra Halil beyde yaptirdigim ilk donasyonla hamile olmanin mutlulugunu yasadim.sperm ve yumurta donasyonu arasinda bildigim kadariyla fiyat farki var.yumurta donasyonu 5000 eu ilki tutmassa ikinci deneme 1500 eu ucuncusunu hakkinda bilgim yok.umarim sende ilk denemende kavusursun bebegine.iletisim icin İstanbulda Selda hanim var 05355042126,kibrisdaki hemsiresi Canan hanim 05488606000, Halil beyde 05428666000 numarasi istediginle irtibata gec hepside sana istedigin bilgileri verceklerdir.hangi dr karar verirsen ver hakkinda hayirlisi olsunmerhaba canım öncelikle seni ve hamiş arkadaşlıarı kutluyorum inşallah 9 ay sonra sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız ve artık bende bu kervana katılıyorum çok araştırıyorum ama karşıma çoğu zaman hit hastaları çıkıyor sanırım bizde bunda karar kılacaz canım siz hastaneyle nasıl anlaştınız 1. tutmazsa 2. deneme için ne kadar alıyorlar yada kaç yumurta garantisi veriyorlar bunları sormuşmuydunuz biz maddi manevi çok yıprandık nasıl olacak bilemiyorum ama artık bir şekilde anne olmak istiyorum bana bu konuda bildiklerini yazarsan yada tedavi gören ve bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim şimdiden tşk.
Yardimci olabildiysem ne mutlu bana.Allah hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için inşallah dünyalar güzeli bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarsın canım bu seferki gözyaşın mutluluktan akar darısı evlat hasretiyle yanan tüm anne adaylarına inş.
. Amin canim.Sen nasilsin?hamilelik nasil gidiyor keseleri gordunmu canim
Maşallah arkadaşım 3 tane ha sen istedin bir göz Allah verdi üç göz.ne mutlu sana Allah bebeklerini sana bağışlasın arkadaşım isteyen herkese de bu güzel duyguyu yaşatsın.ben de tedaviye başladım inşallah bizlerde topiğimize hamiş olarak yazılacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun herkesin emeğinin karşılığını ve gönlündekini versin. İnşallah ben de bu sefer ANNE olacağım dualarınızı bekliyorum.
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için inşallah dünyalar güzeli bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarsın canım bu seferki gözyaşın mutluluktan akar darısı evlat hasretiyle yanan tüm anne adaylarına inş.
Senin icin ve bebislerin saglikli olabilmesi icin gerekeni yaparsin canim.benim blaklosit embriyosu internetten hesaplayinca 5 hafta 3 gunluk olur.senin transferin cok daha onceydi.demekki benimkinde bir yanlislik var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?