Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kızlar bir güzel haberde ben vereyim hamileyimmmmm bugün 9. Gunum degerim 402 hepinizin başına darısı

ikinizide çook tebrik ederim, hayırlı olsun kuzucuklarınız.. tatilde bakamamıştım, ne güzel haberler vermişsiniz

Kızlar Mrh.benım degerım o oldu malesef.sızden rıcam ıkıncı denemeye gıdenler ne kadar bekledınız.bılgı verırsenız sevınırım.tsk ler
kader arkadaşım benim, geçmiş olsun canım.. nasılsın? merkezle iletişiminiz nasıl? 2. için bir şey söyledilermi?

. Amin canim.Sen nasilsin?hamilelik nasil gidiyor keseleri gordunmu canim

Maşallah arkadaşım 3 tane ha sen istedin bir göz Allah verdi üç göz.ne mutlu sana Allah bebeklerini sana bağışlasın arkadaşım isteyen herkese de bu güzel duyguyu yaşatsın.ben de tedaviye başladım inşallah bizlerde topiğimize hamiş olarak yazılacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun herkesin emeğinin karşılığını ve gönlündekini versin. İnşallah ben de bu sefer ANNE olacağım dualarınızı bekliyorum.

Tam 6. Hafta. Ama hala minik görünüyor belki geç tutundu galiba ileride sonlandiricaz.
Senin icin ve bebislerin saglikli olabilmesi icin gerekeni yaparsin canim.benim blaklosit embriyosu internetten hesaplayinca 5 hafta 3 gunluk olur.senin transferin cok daha onceydi.demekki benimkinde bir yanlislik var .

Canim sizlere hep duaciyim .sizlerde bu mutlu haberi alacaksiniz insallah.tedavin hayirli olsun bu kez sen bize hamis haberini vereceksin buna inaniyorum

Canim sizlere hep duaciyim .sizlerde bu mutlu haberi alacaksiniz insallah.tedavin hayirli olsun bu kez sen bize hamis haberini vereceksin buna inaniyorum

merhaba canım öncelikle seni ve hamiş arkadaşlıarı kutluyorum inşallah 9 ay sonra sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız ve artık bende bu kervana katılıyorum çok araştırıyorum ama karşıma çoğu zaman hit hastaları çıkıyor sanırım bizde bunda karar kılacaz canım siz hastaneyle nasıl anlaştınız 1. tutmazsa 2. deneme için ne kadar alıyorlar yada kaç yumurta garantisi veriyorlar bunları sormuşmuydunuz biz maddi manevi çok yıprandık nasıl olacak bilemiyorum ama artık bir şekilde anne olmak istiyorum bana bu konuda bildiklerini yazarsan yada tedavi gören ve bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim şimdiden tşk.

Aramiza hosgeldin Sevincim,insallah en yakinda sende anne olursun.Halil beyi bende internetten arastirarak buldum okudugum bir cok basari hikayeleri ve olumlu yazilar Halil beye karar vermemi sagladi.ben baska ulkede yaptigim iki basarisiz yumurta donasyonundan sonra Halil beyde yaptirdigim ilk donasyonla hamile olmanin mutlulugunu yasadim.sperm ve yumurta donasyonu arasinda bildigim kadariyla fiyat farki var.yumurta donasyonu 5000 eu ilki tutmassa ikinci deneme 1500 eu ucuncusunu hakkinda bilgim yok.umarim sende ilk denemende kavusursun bebegine.iletisim icin İstanbulda Selda hanim var 05355042126,kibrisdaki hemsiresi Canan hanim 05488606000, Halil beyde 05428666000 numarasi istediginle irtibata gec hepside sana istedigin bilgileri verceklerdir.hangi dr karar verirsen ver hakkinda hayirlisi olsun

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için inşallah dünyalar güzeli bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarsın canım bu seferki gözyaşın mutluluktan akar darısı evlat hasretiyle yanan tüm anne adaylarına inş.

Yardimci olabildiysem ne mutlu bana.Allah hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

. Amin canim.Sen nasilsin?hamilelik nasil gidiyor keseleri gordunmu canim

Canım şükürler olsun Rabbime şimdilik iyi gidiyor bulantilar dışında. Ben tek kese gördüm. Allah im sağlıcakla kucagimiza da almayi nasip etsin inşallah!! Allah im burdaki arkadaslarimiza ve isteyen herkese nasip etsin..

Canım tedavin hayırlı olsun. Insallah sende mutlu sona ulaşacaksin Allah in izniyle!!!

Mrb canım aramiza hosgeldin. Umut arkadaşımız gerekli bilgiyi vermiş sağolsun. Ben seni listemize eklemek istiyorum. Bilgilerini yazarsan sevinirim. Insallah sende mutlu sona ulaşacaksın canm!!!

merhaba . bugun bende hit ile görüştüm. yarın rahim filmi çektrirecegim. 28 temmuzda eşimle günü birlik gidecegiz. once muayene yapacak. onun harıcınde tahlıllerını de getır dedi. yumurta donasyonu olucak. 2 kişi gunu birlik ucak bileti 565 tl ye bulduk. klınıge ulasım gıdıs donus 250 tl ımıs. yumurta donasyonu ıcın 5000 eur dedi. cınsıyet secımı dahil degıl. ayrıca konaklama ve ucak biletleri de bize ait. onlarda 1500 eur felan tutuyomus. adetın 2ncı gunu tedavıye baslyacak. gecırdıgım sureclerı size yazacagım. şuan hit e giden var mı?. yardımlarını rıca ederım

Senin icin ve bebislerin saglikli olabilmesi icin gerekeni yaparsin canim.benim blaklosit embriyosu internetten hesaplayinca 5 hafta 3 gunluk olur.senin transferin cok daha onceydi.demekki benimkinde bir yanlislik var .

Hangi gün transfer oldun sen? . Haftayı söyle hesapliyorlar şimdi benim 13 haziran transfer olmuştu. Transfer gününü iki hafta olarak kabul ediyorlar normal kendiliğinden hamile kalan biri gibi değerlendirip. Sonra gebe kaldığını öğrendiğin günude ekliyorsun yani gebe pozitif sonucu ogrendiginde yaklaşık dört haftalik gebe oluyorsun. Kısaca geçen ayin 13unden bu ayın 13ne 4 hafta. Transfer gununude iki hafta say toplam 6 hafta. Ona göre hesapla. Biraz karışık uzun anlattım ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…