- 2 Mayıs 2015
- 156
- 35
- 18
selam arkadaşım tşk ederim güzel dileklerin için amin inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı kucaklarız bu arada senide tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inş. ben 3 tüp denemesi yaptım olmadı yaş 45 çok zor bir karar oldu ama artık donasyondan başka çaremiz yok inşallah kısmet olur bebeklerimize kavuşuruz canımMrb canım aramiza hosgeldin. Umut arkadaşımız gerekli bilgiyi vermiş sağolsun. Ben seni listemize eklemek istiyorum. Bilgilerini yazarsan sevinirim. Insallah sende mutlu sona ulaşacaksın canm!!!
Benim transferim 25 haziranda 7 temmuzda test gunumdu benim hesabima gorede 5 hafta 4 gunluk oluyorum dogrumudurHangi gün transfer oldun sen? . Haftayı söyle hesapliyorlar şimdi benim 13 haziran transfer olmuştu. Transfer gününü iki hafta olarak kabul ediyorlar normal kendiliğinden hamile kalan biri gibi değerlendirip. Sonra gebe kaldığını öğrendiğin günude ekliyorsun yani gebe pozitif sonucu ogrendiginde yaklaşık dört haftalik gebe oluyorsun. Kısaca geçen ayin 13unden bu ayın 13ne 4 hafta. Transfer gununude iki hafta say toplam 6 hafta. Ona göre hesapla. Biraz karışık uzun anlattım ama :)
İnsallah sonuna kadar sorunsuz ve guzel gecer canim.bende yarin kese gormeye gidiyorum cok heyecanliyim ve korkuyorum.insallah yarin keseyi goruruzCanım şükürler olsun Rabbime şimdilik iyi gidiyor bulantilar dışında. Ben tek kese gördüm. Allah im sağlıcakla kucagimiza da almayi nasip etsin inşallah!! Allah im burdaki arkadaslarimiza ve isteyen herkese nasip etsin..
Cnm senin kusmalarin geçtimi günlerin nasıl geçiyo? Ben çok kötüyüm kusmaktan bulunmaktan harap oldum su bile içemiyorum bugün serum takıldı nrzamana kadar böyle devam edecek acebaHangi gün transfer oldun sen? . Haftayı söyle hesapliyorlar şimdi benim 13 haziran transfer olmuştu. Transfer gününü iki hafta olarak kabul ediyorlar normal kendiliğinden hamile kalan biri gibi değerlendirip. Sonra gebe kaldığını öğrendiğin günude ekliyorsun yani gebe pozitif sonucu ogrendiginde yaklaşık dört haftalik gebe oluyorsun. Kısaca geçen ayin 13unden bu ayın 13ne 4 hafta. Transfer gununude iki hafta say toplam 6 hafta. Ona göre hesapla. Biraz karışık uzun anlattım ama :)
Agustosta denicez kismetse.dondurulmuslarla.sen ne zaman deniceksin.ins bu sefe basaricaz kader arkadasimkader arkadaşım benim, geçmiş olsun canım.. nasılsın? merkezle iletişiminiz nasıl? 2. için bir şey söyledilermi?
Gecmis olsun arkadasimCnm senin kusmalarin geçtimi günlerin nasıl geçiyo? Ben çok kötüyüm kusmaktan bulunmaktan harap oldum su bile içemiyorum bugün serum takıldı nrzamana kadar böyle devam edecek aceba
Umarim guzel habeler alirsin yarinİnsallah sonuna kadar sorunsuz ve guzel gecer canim.bende yarin kese gormeye gidiyorum cok heyecanliyim ve korkuyorum.insallah yarin keseyi goruruz
Ben marincap kulanmistim.bir tan etk gormedim.gonlun rahat olsunmerhaba arkadaşlar bende HİT in hastasıyım tedaviye başlayacağım yumurta donasyonu için... adet olduktan sonra hangi ilaçları kullandınız.
bana 2 tane estrofem 7 gün boyunca ve her sabah aç karnına 2 tane 25 mg biesteron kullanmam söylendi .
Sizin de bu şekildemiydi ???
Özellikle biesteron kullanımını merak ediyorum çok fazla yan etkisi varmıi , biesteron kullanan ve hamile kalan / kalmayan var mı aramızda ? cevap verebilirseniz çok sevinirim.
Sende aramiza hosgeldin arkadasimselam arkadaşım tşk ederim güzel dileklerin için amin inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı kucaklarız bu arada senide tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inş. ben 3 tüp denemesi yaptım olmadı yaş 45 çok zor bir karar oldu ama artık donasyondan başka çaremiz yok inşallah kısmet olur bebeklerimize kavuşuruz canım
ama bu biesteron dedigim vitamin degil. dha hormonu. aranizda donasyon surecinde hic biesteron tb. kullanan olmamis sanirimBen marincap kulanmistim.bir tan etk gormedim.gonlun rahat olsun
merhaba arkadaşlar bende HİT in hastasıyım tedaviye başlayacağım yumurta donasyonu için... adet olduktan sonra hangi ilaçları kullandınız.
bana 2 tane estrofem 7 gün boyunca ve her sabah aç karnına 2 tane 25 mg biesteron kullanmam söylendi .
Sizin de bu şekildemiydi ???
Özellikle biesteron kullanımını merak ediyorum çok fazla yan etkisi varmıi , biesteron kullanan ve hamile kalan / kalmayan var mı aramızda ? cevap verebilirseniz çok sevinirim.
ama bu biesteron dedigim vitamin degil. dha hormonu. aranizda donasyon surecinde hic biesteron tb. kullanan olmamis sanirim
benim belli değil canım.. merkez çok yoğun,fazla iletişim kuramıyorum. hayırlı zamanda olsun. inşallah bukez başarıcaz, bu son tedavimiz olacak hayırlısıylaAgustosta denicez kismetse.dondurulmuslarla.sen ne zaman deniceksin.ins bu sefe basaricaz kader arkadasim
ben biesteronu normal tüp bebeklerimde kullanmıştım.. yumurta kalitesini arttırıyor diye biliyorum. donasyonda neden gerekli hiç anlayamadım, çoğumuz kullanmadıkama bu biesteron dedigim vitamin degil. dha hormonu. aranizda donasyon surecinde hic biesteron tb. kullanan olmamis sanirim
Benim transferim 25 haziranda 7 temmuzda test gunumdu benim hesabima gorede 5 hafta 4 gunluk oluyorum dogrumudur
Cnm senin kusmalarin geçtimi günlerin nasıl geçiyo? Ben çok kötüyüm kusmaktan bulunmaktan harap oldum su bile içemiyorum bugün serum takıldı nrzamana kadar böyle devam edecek aceba
Cnm zofran kabızlık yapiyo bide mide bulantısı yüzünden hep yatıyorum oda kabızlık yapıyo kayısı yiyeyim desem hemen kusuyorum kalmıyor midede.. Kabız oldunu sende ne yaptın?Ah cnm hiç sorma o bulantilari. Hala devam ediyor ama ilk hafta gibi değilim. Serum iyi geldi bana.biseyler yemeye başladım minik minik ama hala kusuyorum. Yani söyle diyim ilk hafta aksama kadar yarım saat arayla kusuyorsam şimdi günde bir yada iki kere kusuyorum. Suya gelince içemiyorum ne yazikki sen gibi. Ilaclari bile içerken cikaricam diye korkuyorum. Ben ilk zamanlara oranla çok çok rahatladım diyorum insallah seninde 6.haftaya doğru hafifler. Ben bide verilen bulantı ilaçlarını güne yayiyorum. Belki oda rahatlatiyordur. Zofer 8 mg kullanıyorum ikiye boluyorum yarisini sabah yarısını akşam alıyorum böylelikle gece ve sabaha doğru rahat ediyorum.birde dramamine alıyorum sabahtan aksama kadar olan o arada çok kötü olduğumda. Igrenme bulantı var ama en azından yarım şeftali elma armut bir iki findik yiyebiliyorum gün içinde. Su içinde çözümü karpuzda buldum. Hem ferahlatiyor hem birazda olsa su yerine iyi geliyor. Ama hala kovasiz gezemiyorum. :) korkuyorum:) dra ne zaman geçer dediğimde ise 12.13. Hafta gibi dedi.ama benim bebeler üçüz .o yüzden üç katı yaşıyorum bu sıkıntıları tek olanlara oranla. Senin belki daha çabuk geçer. Şimdilik gün içerisindeki tecrübelerim böyle. Merak ettiğin bişey olursa yine sor.ve çok zor bir durum allah yardimcin olsun bir an önce geçer inşallah arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?