Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Mrb canım aramiza hosgeldin. Umut arkadaşımız gerekli bilgiyi vermiş sağolsun. Ben seni listemize eklemek istiyorum. Bilgilerini yazarsan sevinirim. Insallah sende mutlu sona ulaşacaksın canm!!!
selam arkadaşım tşk ederim güzel dileklerin için amin inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı kucaklarız bu arada senide tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inş. ben 3 tüp denemesi yaptım olmadı yaş 45 çok zor bir karar oldu ama artık donasyondan başka çaremiz yok inşallah kısmet olur bebeklerimize kavuşuruz canım
 
merhaba arkadaşlar bende HİT in hastasıyım tedaviye başlayacağım yumurta donasyonu için... adet olduktan sonra hangi ilaçları kullandınız.
bana 2 tane estrofem 7 gün boyunca ve her sabah aç karnına 2 tane 25 mg biesteron kullanmam söylendi .
Sizin de bu şekildemiydi ???
Özellikle biesteron kullanımını merak ediyorum çok fazla yan etkisi varmıi , biesteron kullanan ve hamile kalan / kalmayan var mı aramızda ? cevap verebilirseniz çok sevinirim.
 
Benim transferim 25 haziranda 7 temmuzda test gunumdu benim hesabima gorede 5 hafta 4 gunluk oluyorum dogrumudur
 
İnsallah sonuna kadar sorunsuz ve guzel gecer canim.bende yarin kese gormeye gidiyorum cok heyecanliyim ve korkuyorum.insallah yarin keseyi goruruz
 
Cnm senin kusmalarin geçtimi günlerin nasıl geçiyo? Ben çok kötüyüm kusmaktan bulunmaktan harap oldum su bile içemiyorum bugün serum takıldı nrzamana kadar böyle devam edecek aceba
 
Ben marincap kulanmistim.bir tan etk gormedim.gonlun rahat olsun
 
Sende aramiza hosgeldin arkadasim
 
Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1.Ayseldemir/34/erkenmenapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)
/HİT/22 Haziran/HAMILE


2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT/25Haziran/HAMILE

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/27 Haziran/HAMILE

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!


5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!


6. tomris1/33/sperm sorunu/2olumsuz
spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....


7.efenaz/36.5/rezervazligi/ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT/17Haziran/
HAMILE

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT/17Haziran/HAMILE


11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/
HİT'te tedavide/Temmuz/....


15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1donasyon/
HİT'te tedavide/haziran/....


16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

17.ensu/37/yum.rezerv azligi/olumsuz 10tüp bebek /ilk donasyon/HİT'te tedavide/yaz sonu/....

18. Oliviera/35/yum.rezerv azligi/tüp bebek tedavisi yok/HİT/normal yolla olmasi için beklemede/.......


19. sevincimfhd/45/yum.rezerv azlığı/
olumsuz 3 tüp bebek/ilk donasyon/HİT'te tedavide/...../......
 

Mrb canım hoşgeldin. Evet canım bizlerde ayni şekilde kullandık ilaclarimizi.. Sende bilgilerini yazarsan senide listemize ekleyeyim.. İnşallah sende sağlıklıca kavusursun bebisine!!
 
ama bu biesteron dedigim vitamin degil. dha hormonu. aranizda donasyon surecinde hic biesteron tb. kullanan olmamis sanirim
ben biesteronu normal tüp bebeklerimde kullanmıştım.. yumurta kalitesini arttırıyor diye biliyorum. donasyonda neden gerekli hiç anlayamadım, çoğumuz kullanmadık
 
Cnm senin kusmalarin geçtimi günlerin nasıl geçiyo? Ben çok kötüyüm kusmaktan bulunmaktan harap oldum su bile içemiyorum bugün serum takıldı nrzamana kadar böyle devam edecek aceba

Ah cnm hiç sorma o bulantilari. Hala devam ediyor ama ilk hafta gibi değilim. Serum iyi geldi bana.biseyler yemeye başladım minik minik ama hala kusuyorum. Yani söyle diyim ilk hafta aksama kadar yarım saat arayla kusuyorsam şimdi günde bir yada iki kere kusuyorum. Suya gelince içemiyorum ne yazikki sen gibi. Ilaclari bile içerken cikaricam diye korkuyorum. Ben ilk zamanlara oranla çok çok rahatladım diyorum insallah seninde 6.haftaya doğru hafifler. Ben bide verilen bulantı ilaçlarını güne yayiyorum. Belki oda rahatlatiyordur. Zofer 8 mg kullanıyorum ikiye boluyorum yarisini sabah yarısını akşam alıyorum böylelikle gece ve sabaha doğru rahat ediyorum.birde dramamine alıyorum sabahtan aksama kadar olan o arada çok kötü olduğumda. Igrenme bulantı var ama en azından yarım şeftali elma armut bir iki findik yiyebiliyorum gün içinde. Su içinde çözümü karpuzda buldum. Hem ferahlatiyor hem birazda olsa su yerine iyi geliyor. Ama hala kovasiz gezemiyorum. :) korkuyorum:) dra ne zaman geçer dediğimde ise 12.13. Hafta gibi dedi.ama benim bebeler üçüz .o yüzden üç katı yaşıyorum bu sıkıntıları tek olanlara oranla. Senin belki daha çabuk geçer. Şimdilik gün içerisindeki tecrübelerim böyle. Merak ettiğin bişey olursa yine sor.ve çok zor bir durum allah yardimcin olsun bir an önce geçer inşallah arkadaşım.
 
Ah o BIESTERON. .... :) Benim uc kez tedavim iptal edildi e2 ve progesteron çok yüksek çıktığı için. Ve ilk defa bu iptal edilen tedavilerde biosteron kullanmıştım farklı olarak. Yoksa estrofem marincap vs yine aynıydı. Ben yüksek çıkmasını bu ilaca bağladım. Ama inatla drum herdefasinda bunu verdi ve on gün ara ile bu ilacı üç aya yakın kullandım. Nihayet lucrin ile bu değeri dusurduler ama hala biosteron kullanıyordum. Tedaviye başladıktan ve iptaller olduktan sonra nihayet üç ay sonra haziranda üç bebemide aldım ve suan üçüz lere gebeyim. Bu ilacın faydası olduğunu düşünüyorum açıkçası. Etkilerine gelince bende sivilcelenme yaptı yüzümde. Küçük kırmızı ucu çıkmamış isilik gibi .onun haricinde ben zaten Deliyim, ekstradan bir delirtme yasatmadi bana :) hı birazcıkta çok azıcık etlendim kalcalardan :) ama güzel olmuştu :)
 
Cnm zofran kabızlık yapiyo bide mide bulantısı yüzünden hep yatıyorum oda kabızlık yapıyo kayısı yiyeyim desem hemen kusuyorum kalmıyor midede.. Kabız oldunu sende ne yaptın?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…