Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Cnm zofran kabızlık yapiyo bide mide bulantısı yüzünden hep yatıyorum oda kabızlık yapıyo kayısı yiyeyim desem hemen kusuyorum kalmıyor midede.. Kabız oldunu sende ne yaptın?

Evet bendede aynı sıkıntı. Sabahları uyandığımda midem bulanmasin diye altinbasak bisküvi yiyorum şu sunta gibi olanlardan bide bir parça eti top kek meyveli.ilk bir iki gün işe yaramadi ama üçüncü gün tuvalete gitmeye başladım. Vallahi deneme yanılma yöntemlerini kullanıyorum :) yeni kesiflerim olursa mutlaka paylaşacağım. Hı bide göğüslerim acayip yanıyor ve kasiniyor. Biz farketmeden catlamaya başlıyor. Ilk aylarda bol bol nemlendir kendini.mide bulantısı için sana tamamiyle bitkisel vinalac diye bir ilac var.druna sor hiç kimyasal bişey değil. Güvenle icebilirsin. Ise yarıyor .dr unda onay verirse iç.

Arkadaslar halil ibrahim tekine gitmeyin.nicin diye sormayin anlatsam kitap olu ama sadece internete guvenip gitmeyin.onda tedavi goren biriyle konusun.bu internette forumlardaki reklami kim yapiyor bilmiyorum ama size o kadar soyluyorum.ben yasadim siz yasamayin.gitmeyin bu adama

Arkadaşım ne biliyorsan açık açık söyle biz de bilelim çünkü sen de ifaden ile soru işareti bırakıyorsun zaten bu topikteki hiç kimse zaten yüzde yüz güvenmiyor ki .herkesin az ya da çok şüphesi oluyor.Hangi doktor dörtdörtlük ki zaten baktığın zaman hepsi benzer tedaviler yapıyor.O na bakarsan benim ilk gittiğim yer daha rezil bir yerdi.Güzelim buradaki hiç kimse buraya can atarak gelmiyor zaten mecbur olduğumuz ve anne olmak için başka şansımız olmadığı için geliyoruz.

Her daim birbirimize destek olduk oluyoruz.hangi doktora gittiğimiz önemli değil herkes bu yolda bir amaç uğruna ANNE olmak icin burda kimimiz anne oldu kimimiz anne adayı başka ne yapalım sen soyle doğru yoldayiz ya da yanlış biz karar verelim .

Senin de belli ki canın yanmış zor bir durum hepimiz bu yollardan geçtik benim üçüncü denemem olacak birçok arkadasiminda öyle bu olayın ben birazda şans olduğuna inanıyorum hepimizin yolu açık olsun Allah gonlumuzdekini versin amacımız olan ANNELİK duygusunu hepimiz yaşayalım.

Orda tedavi gören biri ile konuşun demişsin ya hah işte orda tedavi görmüş biri olarak konuşuyorum. Halil İbrahim ne babamın oğlu nede bana bunları yazmam için bir ücret veriyor. Türkiyedeki en iyi hastane ve Dr lara gittim 4 ameliyat 4 tüp bebek 0.02 amh ile hala bana anne olabilirsin diye zirvalayip durdular. Hacıdan hocadan falcidan drdan cikmadim beş sene. Kıbrısta başka bir merkezle anlasmak üzereyken ki isminide açık açık verebilirim Doğuş tup bebek araştırmalarım neticesinde içime sinmedi vazgeçtim. Karşı komşum Kıbrıslı onun sayesinde hit buldum araştırdım ve karar verdim. Hiç pişman olmadım. Bir sürü spekülasyon duydum. Ama bişeye karar verdiysem mide bulandiracak can sıkıcı soylemleride kabul edip kulaklarimi kapamaliydim. Zaten zordu dahada zorlastirmanin manası yoktu. Hit ile ilgili bildiğim tek olumsuz şey 60 yaşındaki bir kadını anne yapmasiydi. Dusundumki o yaşta o kadını hamile birakiyorsa beni havada karada gebe bırakır dedim. Kararimi verdim.
Bildiğin birsey varsa söyle iki kelime yazıp ortalığı karıştırma. Insanlar için zor olan süreci lütfen zorlastirma. Yaşadığın zorlukları bizimlede Paylaş bilelim. Hem nerden biliyoruz senin başka bir merkezin çalışanı olup karalama yapıp yapmadığını.
Ve tekrar söylüyorum hit te iki donasyon yaptım ilki negatif ikincisinde ise yani suan üçüz lere gebeyim. Reklam yapmıyor yaşadıklarımı anlatıyorum. Sende paylaşırsan seviniriz. Sinek küçüktür ama mide bulandirir muhabbetine girmeyelim lütfen arkadaşım. Umarım sende bir an önce sıkıntıların dan kurtulur mutlu olursun. Geçmiş olsun. Sevgiler...

Evet arkadaşım bende hit te tedavi görmüş biriyim. Buyur bidr beni dinle birceden arkadasimin dedigi gibi bir çok tüp bebek doktoru gezdim. Senin bi tane var ve sen erken menapozdasin dedi ve beni paramla rezil ettiler. Tüp bebekle baslayip asilamaya dönen mi arasin. Tüp bebek tedavisinde yari yolda birakanmi tabi paramizi iç ettikten sonra. Yani ne biliyorsan paylas biz olumsuzluklari da olumluyu da paylasiyoruz. Sen de paylaş biz de ona gore yorumumuzu yapalim. Bende dogusta olumsuzu gorenlerdenim. Ama halil bey yapamayacagi şeyi soyleyen biri değil. Hastalari icin elinden geleni yapan birisi. Emin ol birçok hastasi da başka yerlerde bir hatta birkac kez olumsuz alan hastalar. Öyle burda isim lekelemek kolay olmasın. Sanssizliklar insani bulabilir ama bu kadar insan iyi derken birisi böyle yazarsa hos olmaz. Ayrica halil bey hatasi varsa onu kabul edip telafi etmeye çalışan birisidir. Haksiz kazanç sağlayan biri değil!!!

Doğru söylüyorsun arkadasım şansı başka şansımız mı var.boyle konuşmaları hıc hoş degıl.bı olumsuzluk yasadıysan doğru düzgün anlat.yoksa da nıye moralımızı bozuyorsun.

Bencede kımsenın sıhırlı ellerı yok tabı Allah ol dıcek ama kendısının dürüst bır ınsan olduğuna ınanıyorum

Yapma arkadasım yorma bızı.bız zaten yeterınde yorulduk Üzüldük Dünya'nın Parasını harcadık.bunlar son umutlarımız...üzme bızı ...yada düzgün anlat yada boyle yapma.

arkadaşım hite gitmeyelim, kime gidelim onu da söylermisin?? %100 başarı sağlayan bildiğin bir yer varsa lütfen bize söyle :)
benim hit de ilk denemem negatif oldu, evet sonrasında pek ilgili değillerdi ama tedavi sürecinde herşey planlı ve kontrollü devam etti. Şifanın nerden geleceği belli olmazmış inşallah sen yeni başlayacağın yerde başarılı olursun,hamile kalırsın. Allah hepimize en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin

Ne kadar guzel anlatmissin arkadasim tam da bu bizim yasadiklarimiz bu kadar iyiniyetli bir insani nasil nu kadar basit karalayabiliyorlar anlayamiyorum.

Cnm vinalac zofran dan dahami iyi ben zofran alıyorum pek faydası olmuyo

Sedabalım geçmiş olsun inşallah güzel sonuç alırsın hepimizde mutlu haberlerle döneriz.Belirtileri bence çok önemseme herkesin farklı oluyor.kullnadığın ilaçlarda bazen ağrı yapabilir inşallah sen de ben de buradaki herkes topiğe hamiş olarak yazılır canım.

arkadaşlar ortalama bir fiyat söyleyebilir misin her şey dahil. yani konaklama uçak bileti ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…