Herkese merhaba... Kızlar Allah'ın izniyle haftaya Kıbrısa gidiyoruz. Uzun araştırmalar ve görüşmeler sonunda kararımızı Kıbrısta Halil İbrahim Tekin'den yana verdik. Karar aşaması gerçekten çok zordu ama inşallh doğru karar vermişimdir. Umarım burada güzel sonuçlarımıda sizlerle paylaşırım. Ben istedimki Halil İbrahim Beyin hastaları burada toplanalım ve birbirimize destek verelim.Daha önceden deneyen yada denemeyi düşünen bütün arkadaşlar önerilerimizle, yorumlarımızla burada buluşalım.
Herkesin yorumlarını bekliyorum, sevgiler....
Benim eşim bedensel engelli, Bu yüzden biraz ayrıntı almak istiyorum, istanbul'dan hastaneye ulaşım nasıl oluyor ?
merhaba Nilay, bana soracak olursan gerçekten çok doğru bi karar verdin.. Ben Halil ibrahim tekinde tedavi gördüm ve şuanda 5 aylık hamileyim bi erkek bebiş bekliyorum :)) benim 2. denemem ama hit.te ilk denemede tuttu. Çok rahat geçti tedavi sürecim, bize çok destek oldu eşimle bizzat konuştu, ilgilendi içimize sinmeyen bazı şeyleri anlattı ve aslında yanlış düşündüğümüzü gördük malum donasyon olunca herşey daha bi farklı oluyor. Hiç pişman değilim iyiki gitmişim ve gitmeyi düşünen herkesede tavsiye ediyorum. Allahyardımcınız olsun , yolunuz açık olsun inaşllahh....
Benim eşim bedensel engelli, Bu yüzden biraz ayrıntı almak istiyorum, istanbul'dan hastaneye ulaşım nasıl oluyor ?
merhaba Nilay, bana soracak olursan gerçekten çok doğru bi karar verdin.. Ben Halil ibrahim tekinde tedavi gördüm ve şuanda 5 aylık hamileyim bi erkek bebiş bekliyorum :)) benim 2. denemem ama hit.te ilk denemede tuttu. Çok rahat geçti tedavi sürecim, bize çok destek oldu eşimle bizzat konuştu, ilgilendi içimize sinmeyen bazı şeyleri anlattı ve aslında yanlış düşündüğümüzü gördük malum donasyon olunca herşey daha bi farklı oluyor. Hiç pişman değilim iyiki gitmişim ve gitmeyi düşünen herkesede tavsiye ediyorum. Allahyardımcınız olsun , yolunuz açık olsun inaşllahh....
gözünüz aydın tebrik ediyorum Allahım kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah :)) bizlere umut oluyorsunuz ne güzel yaa okudukça seviniyoruz :))
Bayanlar nasılsınız? Biz ani bi kararla Kıbrısa gidiyoruz :)) bu kadar çabuk olacağını bende tahmin etmiyordum yazın gideriz diye düşünüyorduk ama kısmet bu haftaymış
Halil ibrahim beyle görüşmeye yani muayeneye gitcez. Allah izin verirse en kısa zamanda tedavim başlasın istiyorum ve bi oğlum olsun istiyorum Allahım izin verirse inşallah. Kızlar dua edin bana olur mu(
gözünüz aydın tebrik ediyorum Allahım kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah :)) bizlere umut oluyorsunuz ne güzel yaa okudukça seviniyoruz :))[/QUOT
Hayırlı olsun inşallah... Biz de bu ay sonu transfer için gidiyoruz. Çok heyecanlıyım. Herşey güzel olacak diye düşünüyorum, sonra birden ya olmazsa diye karamsarlığa kapılıyorum. Bu aşamaları nasıl atlattınız acaba?
Bayanlar nasılsınız? Biz ani bi kararla Kıbrısa gidiyoruz :)) bu kadar çabuk olacağını bende tahmin etmiyordum yazın gideriz diye düşünüyorduk ama kısmet bu haftaymış
Halil ibrahim beyle görüşmeye yani muayeneye gitcez. Allah izin verirse en kısa zamanda tedavim başlasın istiyorum ve bi oğlum olsun istiyorum Allahım izin verirse inşallah. Kızlar dua edin bana olur mu(
yarın test günüm çok heyecanlıyım :)) evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi .. belim ağrıyor sonra kasığa vurup geçiyo anlamadım niye oluyo ama yatmaktan olabilirmiş yada gebelik belirtisiymiş acaba hangisi :))
yarın test günüm çok heyecanlıyım :)) evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi .. belim ağrıyor sonra kasığa vurup geçiyo anlamadım niye oluyo ama yatmaktan olabilirmiş yada gebelik belirtisiymiş acaba hangisi :))
Hayırlısı ile olumlu olacak inşallah... Bence evde test yapmayın. Bu kadar beklediniz, 1 gün daha sıkın dişinizi. Bence olumlu olacak ve bizlere umut olacaksınız. Şimdiden hayırlı olsun....
Allahın izniyle pozitif sonucu alcaksınız ve bize ışık olcaksınız :)) bende Halil ibrahim beyde tedavi görcem Allah iizn verirse merkezle görüştük cuma günü Kıbrısa gidiyorum muayeneye çok heyecanlıyım kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var beni neler bekliyor hiç bilmiyorum(
CAnım inan senden farkım yok( bizde haftaya çarşamba gidiyoruz eşimle ama biz transfere işleme gidiyoruz.. bi buruğum ben ama neden böyle hissettim anlamadım normal yolla çocuğum olabilirdi bunlara gerek kalmayabilirdi ama isyan etmek istemiyorum Allahım böyle uygun görmüş bize katlanmak düşer. sadece ruh halim bu aralar iyi değil anlayın beni (
Gerdog, bence Işık haklı canım. 1 gün daha dur Allahın izniyle pozitifi görceksin belirtilerin o yönde çünkü :)) Ayrıca evde test her zaman doğru sonuç vermez kandaki değer daha sağlıklı her zaman.
Işık senin nasıl gidiyor canım Kıbrısa yolculuk ne zman tedavin ne aşamada yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?