Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

merhaba Nilay, bana soracak olursan gerçekten çok doğru bi karar verdin.. Ben Halil ibrahim tekinde tedavi gördüm ve şuanda 5 aylık hamileyim bi erkek bebiş bekliyorum :)) benim 2. denemem ama hit.te ilk denemede tuttu. Çok rahat geçti tedavi sürecim, bize çok destek oldu eşimle bizzat konuştu, ilgilendi içimize sinmeyen bazı şeyleri anlattı ve aslında yanlış düşündüğümüzü gördük malum donasyon olunca herşey daha bi farklı oluyor. Hiç pişman değilim iyiki gitmişim ve gitmeyi düşünen herkesede tavsiye ediyorum. Allahyardımcınız olsun , yolunuz açık olsun inaşllahh....

Benim eşim bedensel engelli, Bu yüzden biraz ayrıntı almak istiyorum, istanbul'dan hastaneye ulaşım nasıl oluyor ?

merhaba canım hoşgeldin :))

Hastane Kıbrısta olduğu için canım uçakla yolculuk mecburi. Havaalanından taksiyle merkeze gidiyosun ama merkezden görevlilerde karşılayabiliyormuş ama biz tarif üzerine bulmuştuk.

Canım yaa çok sağol. Yazını okuyunca bi kez daha mutlu oldum Allahım ne güzel yaaa darısı bizlerin başına. eee nasıl gidiyor peki hamişlik :))

Benim eşim bedensel engelli, Bu yüzden biraz ayrıntı almak istiyorum, istanbul'dan hastaneye ulaşım nasıl oluyor ?

Canım uçakla Kıbrısa gidiyosun ordan hastaneye taksiyle gidiyosun ama otobüs vardır mutlaka daha geç gider yada kalkmasını beklemen zaman alabilir. ama tercih sizin.. kaç yaşındasın canım, sizde sorun neydi

gözünüz aydın tebrik ediyorum Allahım kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah :)) bizlere umut oluyorsunuz ne güzel yaa okudukça seviniyoruz :))

Bayanlar nasılsınız? Biz ani bi kararla Kıbrısa gidiyoruz :)) bu kadar çabuk olacağını bende tahmin etmiyordum yazın gideriz diye düşünüyorduk ama kısmet bu haftaymış

Halil ibrahim beyle görüşmeye yani muayeneye gitcez. Allah izin verirse en kısa zamanda tedavim başlasın istiyorum ve bi oğlum olsun istiyorum Allahım izin verirse inşallah. Kızlar dua edin bana olur mu (

gözünüz aydın tebrik ediyorum Allahım kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah :)) bizlere umut oluyorsunuz ne güzel yaa okudukça seviniyoruz :))

selam canım ben gerçekleri yani yaşadıklarımı paylaştım sizler doğru karar verdiniz diye :))

Rabbim yolunuzu açık etsin inş.. pozitif haberlerinizi almak için dua etcem sizler için bu mutluluğu herkes yaşasın diye........

Hayırlı olsun inşallah... Biz de bu ay sonu transfer için gidiyoruz. Çok heyecanlıyım. Herşey güzel olacak diye düşünüyorum, sonra birden ya olmazsa diye karamsarlığa kapılıyorum. Bu aşamaları nasıl atlattınız acaba?[/QUOTE]

merhabalar çok sağolun sizinde tedavi,niz hayırlı olsun.. valla nerden nasıl başlasam blemiyorumki :)) ben 2. denemede pozitifi gördüm. ilk denemede çok umutluydum kesin olcak diyodum ama olmadı ve hayal kırıklığına uğradım. bu nedenle 2. denemede kendimi negatife biraz hazırlamıştım sizde öncelikle sonuç negatifte olabilir diye düşünün ama öyle karamsarlığa kapılarak değil. Çok stres yapmamaya çalışın bizim en büyük düşmanımız bilirsiniz.. bide bol bol dua edin inanın bu çok önemli bi nokta ben bunu çok yaptım... sonrada prosedürler, ilaçlar, tedavi...

Allah bu yoldaki herkese yardım etsin. Çok zorlu bi süreç maddi manevi yıpranıp mahvoluyosunuz eşinizin desteği çok önemli ayrıca.. çiftler gergin oluyoruz dikkat etmek gerek hassas dönemler yani

Hayırlı olsun inşallah... Biz de bu ay sonu transfer için gidiyoruz. Çok heyecanlıyım. Herşey güzel olacak diye düşünüyorum, sonra birden ya olmazsa diye karamsarlığa kapılıyorum. Bu aşamaları nasıl atlattınız acaba?[/QUOTE]

İnş güzel haberlerle dönersin canım.. heyecanlı ve karamsar olman çok doğal zaten bunlar yoksa bi problem vardır herhalde diye düşünürüm :)) olabildiğince bu stresi ve heyecanı ölçülü yaşamak yoksa çok zarar görürsün arkadaşım Allah korusun. Hakkında hayırlısı olsun bol dua et ve olacağına inan lütfen...

yaa ne güzel siz gidiyorsunuz bizimki hazirana sarkacak gibi ( bende bi an önce gitmek istiyorum ama eşimin işlerinden dolayı fırsat bulamadık neyse Allah izin verirse geç olsun güç olmasın. Sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah..

yarın test günüm çok heyecanlıyım :)) evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi .. belim ağrıyor sonra kasığa vurup geçiyo anlamadım niye oluyo ama yatmaktan olabilirmiş yada gebelik belirtisiymiş acaba hangisi :))

Hayırlısı ile olumlu olacak inşallah... Bence evde test yapmayın. Bu kadar beklediniz, 1 gün daha sıkın dişinizi. Bence olumlu olacak ve bizlere umut olacaksınız. Şimdiden hayırlı olsun....

Hayırlısı ile olumlu olacak inşallah... Bence evde test yapmayın. Bu kadar beklediniz, 1 gün daha sıkın dişinizi. Bence olumlu olacak ve bizlere umut olacaksınız. Şimdiden hayırlı olsun....

Gerdog, bence Işık haklı canım. 1 gün daha dur Allahın izniyle pozitifi görceksin belirtilerin o yönde çünkü :)) Ayrıca evde test her zaman doğru sonuç vermez kandaki değer daha sağlıklı her zaman.

Işık senin nasıl gidiyor canım Kıbrısa yolculuk ne zman tedavin ne aşamada yani :)

Allahın izniyle pozitif sonucu alcaksınız ve bize ışık olcaksınız :)) bende Halil ibrahim beyde tedavi görcem Allah iizn verirse merkezle görüştük cuma günü Kıbrısa gidiyorum muayeneye çok heyecanlıyım kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var beni neler bekliyor hiç bilmiyorum (

CAnım inan senden farkım yok ( bizde haftaya çarşamba gidiyoruz eşimle ama biz transfere işleme gidiyoruz.. bi buruğum ben ama neden böyle hissettim anlamadım normal yolla çocuğum olabilirdi bunlara gerek kalmayabilirdi ama isyan etmek istemiyorum Allahım böyle uygun görmüş bize katlanmak düşer. sadece ruh halim bu aralar iyi değil anlayın beni (

canım ruh halinin karışık olması inan bana çok normal... zaten hangimizin psikolojisi düzgün ki.... Sen hele o bebişi kucağına al Allahın izniyle gör bak bütün endişelerin için kendine kızacaksın :)) yolun açık olsun arkadaşım...

Ben ilaçlara başladım. Kısmetse 1 Haziranda transfer olacak. Uçak ayarlamaya çalışıyorum. Kalsam mı orada bir gece yoksa dönsem mi?
karar veremiyorum. Sonraki hafta zaten evde dinlenmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…