Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Burada yer alan üyelerin günahını alıyorsunuz.

Doktora tedavi olup memnunşyetinizi veya memnuniyetsizliğinizi ahlak kuralları içinde dile getirebilirsiniz. Yani gittiniz, tedavi sürecinde bekletildiniz bunu yazın, ortamı hijyen bulmadınız bunu açık açık yazın, hemşireler gerekli bilgiler vermiyor yazın. Bu yorumlara asla müdahale edilmez fakat şekilde içeriği olmayan karalama yoluna gidilen yorumlara müdahale edilir.

Cnm vinalac zofran dan dahami iyi ben zofran alıyorum pek faydası olmuyo

Cnm bendede zofer hiç fayda etmiyor. Bide diyorlar bu kesmezse hiç bişey Kesmez. Kesmiyor arkadaş. Can veriyorum kusarken. Şöyle diyim zofer 2 saat kusmadan tutuyorsa bu 4 saat tutuyor.ilk günler daha uzun tutuyordu vücut alistimi ne daha az etki ediyor. . Bide bitkisel olunca korkmuyorum zofer gibi içmeye. Bu sıralar dramamine de buldum çözümü .drum korkma içinde gerekli durumlarda alın yazsada bebeklere bi zararı yok dedi sabah 8 mg lik zofer in yarısını akşam da diğer yarısını alıyorum. Arada öğlen ve 3 ten sonra dramamine yada bir dramamine bir vinalac şeklinde içiyorum. Tabi her ne olursa olsun diğerlerinden biraz çekiniyorum. Gönül rahatlığı ile bi vinalac içiyorum

Insallah gulum benim

Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle yaşadıklarınızı, görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler. Yaklaşık 5 senedir infertilite tedavisi görüyorum. Yumurta takipleri, aşılamalar ve 3 tüp bebek denemesinde sonra eşimle yumurta donasyonuna karar verdik. Kesin olmamakla PKO teşhisi kondu fakat asıl sıkıntım yumurta kalitesizliği, nedeni-niçini yok, artık araştırmakta istemiyorum. 2-3 aydır yaptığımız araştırmalar Halil İbrahim Bey'de karar vermemizi sağladı gibi. İlk sorum Halil İbrahim Bey Kıbrıs'ta sanırsam 2 merkezle çalışıyor; Yakın Doğu Üniversitesi ve Magosa Tüp Merkezi bunlardan hangisini tercih etmek doğru olacak. Şimdiden ilginize çok teşekkürler.

Mrb canım hoşgeldin aramıza! Bence dogru bir karar vermissin hayirli olsun canim simdiden. Insallah sende mutlu sona ulasirsin. Bana bilgilerini yazarsan listemize eklerim. Bu arada ben magosa tip merkezine gittim.

Kizlar benim birkac gundur hafif kanamam vardi pazar gunu acile gittim allaha sukur bebisimin kalp atisini gorduk.surekli yatiyorum ve bu durum cok sıkıcı ama bebislerimiz icin herseye deger.bu arada bir kesem tek goruldu allah bebegimi kucagima almayi nasip etsin butun hamislerimizinde.tedavideki arkadaslarada pozitifi gormeye nasip etsin.

Arkadaşlar siteye yeni üyeyim. Dr hit ve yumurta donasyonu ile ilgili deneyimlerinize ihtiyacım var paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler

Gecmıs olsun canım.allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

Hosgeldın arkadasım yolun acık olsun

Gecmıs olsun canım umarım en kısa zamanda geçer bulantıların

Kanaman tutunma kanamasimi hadi ins saglikli olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…