Arkadaslar halil ibrahim tekine gitmeyin.nicin diye sormayin anlatsam kitap olu ama sadece internete guvenip gitmeyin.onda tedavi goren biriyle konusun.bu internette forumlardaki reklami kim yapiyor bilmiyorum ama size o kadar soyluyorum.ben yasadim siz yasamayin.gitmeyin bu adama
Cnm vinalac zofran dan dahami iyi ben zofran alıyorum pek faydası olmuyo
Gittim islerimlerimde oldu bayramin birunci gunu sen hamismisinSedabalim ne yaptın kıbrısa gittin mi?
Insallah gulum benimSedabalım geçmiş olsun inşallah güzel sonuç alırsın hepimizde mutlu haberlerle döneriz.Belirtileri bence çok önemseme herkesin farklı oluyor.kullnadığın ilaçlarda bazen ağrı yapabilir inşallah sen de ben de buradaki herkes topiğe hamiş olarak yazılır canım.
Hamisler bulantilarinizdan bizi unuttunuz
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle yaşadıklarınızı, görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler. Yaklaşık 5 senedir infertilite tedavisi görüyorum. Yumurta takipleri, aşılamalar ve 3 tüp bebek denemesinde sonra eşimle yumurta donasyonuna karar verdik. Kesin olmamakla PKO teşhisi kondu fakat asıl sıkıntım yumurta kalitesizliği, nedeni-niçini yok, artık araştırmakta istemiyorum. 2-3 aydır yaptığımız araştırmalar Halil İbrahim Bey'de karar vermemizi sağladı gibi. İlk sorum Halil İbrahim Bey Kıbrıs'ta sanırsam 2 merkezle çalışıyor; Yakın Doğu Üniversitesi ve Magosa Tüp Merkezi bunlardan hangisini tercih etmek doğru olacak. Şimdiden ilginize çok teşekkürler.
Hayırlısı olsun arkadaş test ne zamanHamisler bulantilarinizdan bizi unuttunuz
Gecmıs olsun canım.allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Kizlar benim birkac gundur hafif kanamam vardi pazar gunu acile gittim allaha sukur bebisimin kalp atisini gorduk.surekli yatiyorum ve bu durum cok sıkıcı ama bebislerimiz icin herseye deger.bu arada bir kesem tek goruldu allah bebegimi kucagima almayi nasip etsin butun hamislerimizinde.tedavideki arkadaslarada pozitifi gormeye nasip etsin.
Hosgeldın gecmıs yazılarımızı okursan her turlu bılgıye ulasabılırsın canım.Arkadaşlar siteye yeni üyeyim. Dr hit ve yumurta donasyonu ile ilgili deneyimlerinize ihtiyacım var paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler
Hosgeldın arkadasım yolun acık olsunMerhaba Arkadaşlar,
Öncelikle yaşadıklarınızı, görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler. Yaklaşık 5 senedir infertilite tedavisi görüyorum. Yumurta takipleri, aşılamalar ve 3 tüp bebek denemesinde sonra eşimle yumurta donasyonuna karar verdik. Kesin olmamakla PKO teşhisi kondu fakat asıl sıkıntım yumurta kalitesizliği, nedeni-niçini yok, artık araştırmakta istemiyorum. 2-3 aydır yaptığımız araştırmalar Halil İbrahim Bey'de karar vermemizi sağladı gibi. İlk sorum Halil İbrahim Bey Kıbrıs'ta sanırsam 2 merkezle çalışıyor; Yakın Doğu Üniversitesi ve Magosa Tüp Merkezi bunlardan hangisini tercih etmek doğru olacak. Şimdiden ilginize çok teşekkürler.
Gecmıs olsun canım umarım en kısa zamanda geçer bulantılarınCnm bendede zofer hiç fayda etmiyor. Bide diyorlar bu kesmezse hiç bişey Kesmez. Kesmiyor arkadaş. Can veriyorum kusarken. Şöyle diyim zofer 2 saat kusmadan tutuyorsa bu 4 saat tutuyor.ilk günler daha uzun tutuyordu vücut alistimi ne daha az etki ediyor. . Bide bitkisel olunca korkmuyorum zofer gibi içmeye. Bu sıralar dramamine de buldum çözümü .drum korkma içinde gerekli durumlarda alın yazsada bebeklere bi zararı yok dedi sabah 8 mg lik zofer in yarısını akşam da diğer yarısını alıyorum. Arada öğlen ve 3 ten sonra dramamine yada bir dramamine bir vinalac şeklinde içiyorum. Tabi her ne olursa olsun diğerlerinden biraz çekiniyorum. Gönül rahatlığı ile bi vinalac içiyorum
Gecmıs olsun canım umarım en kısa zamanda geçer bulantıların
Valla insss olsun tutsunda bende bu gunleri goremInşallah cnm ..dün geceden bu yana yine kötüyüm. ..Bulantı geldiğinde ölecek gibi oluyorumkimden yardım istesem bilemedim. Çaresi de yok
29 temmuz ama hic belirti yok :-(Hayırlısı olsun arkadaş test ne zaman
Kanaman tutunma kanamasimi hadi ins saglikli olsunlardaKizlar benim birkac gundur hafif kanamam vardi pazar gunu acile gittim allaha sukur bebisimin kalp atisini gorduk.surekli yatiyorum ve bu durum cok sıkıcı ama bebislerimiz icin herseye deger.bu arada bir kesem tek goruldu allah bebegimi kucagima almayi nasip etsin butun hamislerimizinde.tedavideki arkadaslarada pozitifi gormeye nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?